MENU

Spil Monopoly Megaways - Spil for sjov & anmeldelse! (2024)

Klik for at starte

Monopoly Megaways af Big Time Gaming

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Monopoly Megaways anmeldelse

Monopoly Megaways

Big Time Gaming har samarbjedet med Hasbros berømte Matador brand og skabt Monopoly Megaways spillemaskinen. 

Online spillemaskinen med brætspil som tema fungerer på en mekanisme med 6 hjul, hvor du kan vinde gevinster på 117.649 forskellige måder takket være Megaways mekanikken.

Megaways spins og en generøs Free Spins runde er nogle af de boosters, der styrker gameplayet, så du kan nyde en spændende spil session.


Udgivet: 04.12.2019
Volatilitet
Gevinst: X14700

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 11 April 2023 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Funktionerne fungere super fint med gameplayet

Fantastisk Free Spins runde

Ubegrænset multiplikator

Flot design og temainspireret grafik

Imponerende boostere

Ulemper

Ingen Progressiv Jackpot

Høj Volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Software Big Time Gaming

Volatilitet

RTP% 96.50

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.10

Max. Indsats 40.00

Antal hjul 6

Antal rækker 7

Temaer i spillet

Matador


Funktioner

Megaways Udskiftning af symbol Extra Gratis Spins Faldende symboler Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Monopoly Megaways

Monopoly Megaways' skinnende gameplay

Monopoly Megaways - Brætspil-inspireret spillemaskine

Big Time Gaming har gjort et fantastisk stykke arbejde med at kombinere 2 ikoniske elementer i Monopoly Megaways. De har nemlig kombineret brætspillet, Matador, som har været berømt siden 1930'erne med Megaways-motoren.

Spillet har 117.649 forskellige vindermåder med Reactions og Reel Adventure-systemer, så gameplayet er meget eksplosivt. Da Matador er inspirationen bag spillemaskinen, har mange af bonusserne i spillet fået en brætspils-vibe, som passer til det overordnede tema.

Du kan satse så lidt som 1 kr. pr. spin og øge indsatsen op til 150 kr., hvis du gerne vil vinde stort. High-rollers vil muligvis føle, at den maksimale indsats er lidt begrænset, men nybegyndere vil til gengæld finde det meget behageligt.

Bonusfunktioner som Multiplikatorer, Megaways spins, Free Spins-runder osv. øger det vindende potentiale og gør gameplayet spændende.

Video: Spil Monopoly Megaways - Spil for sjov & anmeldelse! (2024)

Eksempel på gameplay i Monopoly Megaways, der viser flotte animationer

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Tema og Symboler

Tema og Design

Monopoly Megaways er en meget velskabt og temaspecifik spillemaskine. De to store mærker, Hasbro og Big Time Gaming, er gået sammen for at skabe spillet. Handlingen finder sted på et grid, der ligner et Matador brætspil, og den grønne baggrund føles meget velkendt.

Det originale Matador spil blev udgivet for næsten et århundrede siden i 1930'erne, hvilket gør det til en af de ældste brætspils klassikere. Det jazzede soundtrack passer godt til det overordnede tema.

Symboler

Du finder de originale Matador elementer i form af skibet, hunden, racerbilen og tophatten på hjulene, og de repræsenterer de højt betalende symboler. De lavt betalende symboler er betegnet med de klassiske kortsymboler fra A til 9.

Tophatten fungerer som det mest belønnende symbol i spillet, som udbetaler 2x, 5x, 10x, 20x eller 50x din indsats for kombinationer af 2, 3, 4, 5 eller 6 symboler.

Monopoly Megaways

Monopoly Megaways' temainspirerede Bonusfunktioner

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Monopoly Megaways Bonusfunktioner

Du kan nyde 4 forskellige Bonusfunktioner under dit spil. Reaktions-funktionen er ret almindelig for Megaways-titler, og den giver dig mulighed for at lande flere gevinster i streg. Hjul-eventyr (Reel Adventure) funktionen giver dig små freebies som flere gratis chancer, bedre Multiplikatorer, maksimale Megaways osv. under Free Spins-runden.

Lad os kigge nærmere på disse boostere:

Reaktions-funktion

Reaktions-bonussen kaldes også Kaskadehjul-bonussen eller Rullende Hjul-modifikatoren. Boosteren forbliver normalt aktiv gennem hele spillet, også under bonusrunderne.

Når du lander en vindende kombination på hjulene, fjernes de inkluderede symboler fra dit grid, og symbolerne over dem falder ned og tager deres plads. Det ryster hjulsættet igennem, hvilket giver dig en ekstra chance for at lande udbetalinger. På den måde kan du skabe lange kæder med gevinster.

Hjuleventyr funktion

Holy Driver Megaways var det første spil fra Big Time Gaming, der inkluderede Hjuleventyr-bonussen. Modifikatoren giver dig en chance for at styrke dit spil samt potentialet for store gevinster. Når Boosteren bliver aktiveret, vil du se den populære Hr. Matador på spilskærmen. Han vil bevæge sig rundt på skærmen og til sidst stoppe på et af felterne. Du får en bonus afhængigt af, hvor han stopper.

Her er fordelene:

Forsyningsselskab - Hvis du ejer et forsyningsselskab, kan du nyde en bedre Multiplikator næste gang

Community Chest - Du går til en tilfældig ejendom med 1 til 4 huse

GO - Det næste spin har maksimale Megaways

Ejendom (2. landing) - Et hus tilføjes, og enhver ny landing giver dig et ekstra hus

Prøv Lykken - Gå til en ejendom med 1 til 4 huse, eller få et spin med den maksimale Megaways, eller start Free Spins-runden

Togstation - Du ejer stationen, og den næste funktion udløses med endnu et Free Spin

Free Spins og andre Boostere i Monopoly Megaways

Free Spins og andre Boostere i Monopoly Megaways

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Monopoly Megaways Free Spins

Free Spins-bonussen i Monopoly Megaways kommer med et klassisk matador twist.

Bonusrunden udløses, når du lander det 5. hus på en grund, eller når du lander på Prøv Lykken. Du bliver belønnet med 8 Free Spins i starten, og hvert ekstra hus efter den 5. samt hver togstation giver dig et ekstra Free Spin.

Efter den indledende runde giver hver ny Free Spins-runde dig 3 Free Spins mere end den foregående runde. På den måde vil du næste gang starte med 11 Free Spins i stedet for 8, efter du har udløst bonusrunden én gang. Du begynder også runden med en 1x Multiplikator, som øges med 1 for hvert forsyningsselskab, du ejer. Modifikatoren er kendt som den Ubegrænsede Gevinstmultiplikator.

I løbet af Free Spins-runden vil hvert hus på grundene også øge Multiplikatoren med 1. Når bonussen slutter, slutter dit ejerskab af alle forsyningsselskaber og togstationer, men ejerskabet af huse på urørte ejendomme vil ikke være ændret.

Når funktionen er aktiv, bevæger Hr. Matador sig rundt på brættet. Han stopper på tilfældige felter, når du lander vindende kombinationer, og du får fordelene fra det pågældende felt. Detaljer om de forskellige belønninger er nævnt i afsnittet ovenfor.

Megaways grid i Monopoly Megaways

Megaways grid i Monopoly Megaways

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Monopoly Megaways - RTP, Maksimal Gevinst og Volatilitet

Monopoly Megaways giver en anstændig RTP, som er højere end gennemsnittet på 96,39%. Spillet har en ret høj volatilitetsvurdering, så du vil nyde et actionfyldt spil i Monopoly Megaways.

Du kan vinde udbetalinger op til 14.700x i spillet, hvilket er et fantastisk Jackpot beløb.

Startskærm på Monopoly Megaways spilleautomaten

Startskærm på Monopoly Megaways spilleautomaten

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vores endelige vurdering af Monopoly Megaways

Selvom der er mange Matador-inspirerede spillemaskiner tilgængelige online, synes vi stadig Monopoly Megaways er meget enestående. Big Time Gaming er en af de bedste iGaming-udviklere i dag, og deres tilgang til det klassiske brætspil er fantastisk.

Unikke bonusfunktioner som Hjuleventyr-bonussen og Reaktions-funktionen gør gameplayet spændende. Kaskadehjul-bonussen samt en belønnende Free Spins-runde er til stede for at gøre gameplayet eksplosivt og holde det interessant.

Free Spins-runden er meget generøs, da der ikke er nogen maksimal grænse for antallet af Free Spins, og Multiplikatoren kan også stige ubegrænset.

Den maksimale gevinst du kan forvente fra Monopoly Megaways, er 14.700x din indsats, hvilket er ret vildt for en online spillemaskine i denne kategori.

Du kan prøve vores gratis demoversion af Monopoly Megaways. Den er linket i anmeldelsen her på BETO.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - Monopoly Megaways

Hvad er Monopoly Megaways' Maksimale Gevinst?

Du kan lande udbetalinger helt op til 14.700x din indsats i Monopoly Megaways.

Hvor høj er Monopoly Megaways' RTP & Volatilitet?

Monopoly Megaways er en spillemaskine med høj volatilitet, der giver en RTP på 96,39%. RTP'en er super, da den er højere end branchens gennemsnit.

Er der Free Spins i Monopoly Megaways?

Ja, en belønnende Free Spins-runde kommer med en potentielt uendelig Multiplikator og giver dig mulighed for at vinde ubegrænsede Free Spins.

Hvad er Monopoly Megaways Hjuleventyr-funktion?

I Monopoly Megaways kan du vinde specielle Boosters, der forbedrer dit vinderpotentiale. Boosteren hjælper dig med at øge antallet af vindende måder, give yderligere Free Spins og øge Multiplikatorværdien.

Hvordan fungerer Reaktions-funktionen i Monopoly Megaways ?

Reaktions-bonussen er et andet navn for Kaskadehjul-modifikatoren og Rullende Hjul-funktionen. Bonussen fjerner de vindende symboler fra hjulsættet, når du vinder en udbetaling, og nye symboler indtager de tomme pladser.

Kan jeg spille på Monopoly Megaways gratis?

Ja! Du kan prøve Monopoly Megaways ved hjælp af en gratis demoversion. Den er tilgængelig her på BETO.