MENU

Spil Extra Chilli Megaways - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Extra Chilli Megaways af Big Time Gaming

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Extra Chilli Megaways anmeldelse

Extra Chilli Megaways

Extra Chilli Megaways er en online spillemaskine, der indeholder win reactions ligesom den berømte Bonanza-spillemaskine. Spillet er udviklet af Big Time Gaming, som er kendt for deres Megaways-motor. Som navnet antyder, bruger spilleautomaten også Megaways-motoren, hvilket udvider potentialet på automaten meget. Det giver dig op til 117.649 måder at vinde på.


Udgivet: 04.04.2018
Volatilitet
Gevinst: X20000

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 01 Juli 2022 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Flere spændende funktioner

Højt potentiale takket være Megaways-motoren

Op til 117.649 måder at vinde på

Win reactions

Free spins med ubegrænset multiplikator

Ulemper

Høj volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Software Big Time Gaming

Volatilitet

RTP% 96.82

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 40.00

Antal hjul 6

Antal rækker 7

Temaer i spillet

Chili Mad


Funktioner

Megaways Gamble funktion Udskiftning af Symboler Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Extra Chilli Megaways online spillemaskinen

Extra Chilli Megaways online spillemaskinen

Velkommen til Extra Chilli Megaways

Extra Chilli er en spillemaskine, der prøver på, at blive ligeså succesfuld som Bonanza-spillemaskinen, som blev udgivet af samme udvikler i 2017. Ligesom Bonanza-spillemaskinen er den en reaktiv Megaways-spillemaskine. Bonanza-fans vil derfor elske spillemaskinen, fordi den er en ægte efterfølger til en af de mest populære BTG-spillemaskiner.

Spillet bruger Megaways-motoren, som giver dig forskellige måder at vinde hvert spin på. Det er et af de mest spændende formater, fordi hvert spin er forskellige og kommer med nye muligheder. 117.649 er det maksimale antal betalingslinjer, der kan være aktive i kraft af Megaways-motoren.

På den spændende spillemaskine er der win reactions, som hjælper dig med at få mest muligt ud af en vindende kombination. Win reactions får de vindende symboler til at forsvinde og lader nye symboler erstatte dem. Du kan få flere gevinster ud af en enkelt gevinst på den måde. Free spins er også en del af spillet med en ubegrænset gevinstmultiplikator, så potentialet for free spins er ekstremt højt.

Spillet foregår på en markedsplads, og du vil nyde spillemaskinen, mens du forsøger at vinde de ekstra spicy gevinster. Wild-symbolet er til stede, i form af et fyrværkeri-symbol, og Scatter-symbolet ses i form af bogstaverne H, O og T. Der er også Feature Drop-funktionen, hvor du kan købe free spins. Vi vil snart forklare de spændende funktioner i detaljer, så fortsæt med at læse her.

Video: Spil Extra Chilli Megaways - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Gameplay på Extra Chilli Megaways spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Spicy tema og grafik

Minearbejderen fra Bonanza sagde endelig sit job op og åbnede en chili-bod, og det er derfor, vi kan se et mexicansk madmarked i baggrunden. Vi kan se madvogne med frugt og grøntsager og høre lyden af folk der taler.

Der er upbeat musik der spiller, når du giver hjulene et spin. Musikken er indarbejdet på en måde, så den komplimenterer og giver et boost til gameplayet.

Det mexicanske tema er lidt af en risiko at tage, fordi fans af Bonanza måske ikke kan lide det, men de har udført det så godt, at vi ikke har en finger at sætte på det. Som alle andre BTG-spilleautomater er grafikken og temaet i høj kvalitet og hjælper med at forbedre gameplayet.

Extra Chilli Megaways online spillemaskine

Extra Chilli Megaways online spillemaskine

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller du på Extra Chilli Megaways

Det er let at mestre det grundlæggende på spilleautomaten. Du kan se play-knappen nederst til højre på din skærm, som kan bruges til at dreje hjulene. Over play-knappen er der en blå knap, der åbner gevinsttabellen samt en grøn knap, som kan bruges til at aktivere autoplay. Vi anbefaler, at du angiver en loss-limit, før du bruger autoplay-funktionen.

Som du kan se, er det let at spille på spillemaskinen, og de grundlæggende kontrolelementer kan forklares på få linjer. Følgende er udbetalingerne for at lande en kombination med seks ens symboler. 

 • Lilla Chili: 50x din indsats
 • Rød Chilli: 7,5x din indsats
 • Blå Chilli og Grøn Chilli: 2x din indsats
 • A og K: 1,75x din indsats
 • Q og J: 1x din indsats
 • 10: 0,9x din indsats
 • 9: 0,8x din indsats

Der er et ekstra hjul under hjulene 2, 3, 4 og 5. Det giver dig ekstra vinderpotentiale ved at skabe flere vindende kombinationer. Der kan være 2 til 7 symboler på et enkelt hjul, og denne ændring i numrene gør det muligt for dig at få et spændende spil. Så længe du er i stand til at lande det samme symbol på de tilstødende hjul og danne en kombination, får du en gevinst. Vi vil forklare mere i det næste afsnit.

Free spin i Extra Chilli Megaways

Free spin i Extra Chilli Megaways

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan besejrer du Extra Chilli Megaways

Når du lander det samme symbol tre eller flere gange på de tilstødende hjul fra venstre mod højre, får du en gevinst. Du kan danne vinderkombinationer ved kun at lande to symboler, hvis symbolet er det lilla chili-symbol.

Idet du kan lande op til 7 symboler på et hjul, er det ikke så svært at få gevinster. Hold øje med reactions, da alle vindende symboler undtagen Scatters forsvinder og giver plads til de nye symboler. Vi oplevede flere reactions i træk under vores gameplay, så potentialet for dem skal ikke undervurderes.

Free spins kan udløses ved at lande 3 Scatters eller udfylde ordet HOT på hjulene. Hvis du lander mere end 3 Scatters, belønner hver ekstra Scatter dig med 4 ekstra free spins.

Extra Chilli online spillemaskine

Extra Chilli online spillemaskine

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Spicy bonusfunktioner med ekstra potentiale

Lad os udforske bonusfunktionerne i Extra Chilli-spillemaskinen én efter én.

Win reactions: Funktionen er allerede blevet forklaret før. Når du lander en gevinst, forsvinder de involverede symboler, og nye symboler falder ovenfra for at udfylde hjulene igen. Funktionen vil fortsætte, så længe du bliver ved med at vinde. Kort fortalt kan en gevinst omdannes til mange, hvis heldet er på din side.

Extra Chilli Megaways Free Spins: Der er Scatters i form af bogstaverne H, O og T. Når du ser 3 eller flere Scatters på hjulene, der fuldender ordet HOT, vil du blive belønnet med free spins. Enhver scatter over 3 giver dig 4 ekstra free spins.

I free spins øger hver gevinst eller reaction din gevinstmultiplikator med 1, så du kan blive ved med at stable gevinstmultiplikatoren og tjene mere med hver gevinst, du får. Du kan få mindst 8 free spins for at lande 3 Scatters, og det maksimale antal free spins er 24, som du kan nå ved at gamble dine free spins.

Du kan gamble på dine free spins, men det er risikabelt, fordi du også kan risikere at miste alle dine free spins. Du kan lande 3 eller 4 guldchili-skåle på ekstra hjul under free spins'ene og få henholdsvis 4 eller 8 free spins.

Feature Drop: Du kan købe free spins til 50x din indsats. Prisen på free spins'ene kan dog reduceres ved at lande Feature Drop-symbolerne på hjulene. Hvis du kan reducere prisen til 0, udløses free spins automatisk. Det vil dog tage et stykke tid at reducere prisen til 0, og der er ingen garanti for, at det vil ske.

Hvis du er utålmodig, kan du købe free spins og se deres potentiale med egne øjne. Du skal dog huske, at det er risikabelt, og at et positivt udfald ikke garanteres.

Gamble free spins i Extra Chilli Megaways

Gamble free spins i Extra Chilli Megaways

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Extra Chilli Megaways Volatilitet, RTP, maksimal gevinst og kompatibilitet

Nu er det tid til at besvare nogle af de almindelige bekymringer, du måske kunne have med hensyn til spillemaskinen. Lad os starte med volatiliteten, som er høj i spillet. Hvis du har spillet på mange BTG-spillemaskiner, så ved du måske, at de primært har spillemaskiner med høj volatilitet. Hvis du har spillet på mange BTG-spillemaskiner, så ved du måske, at de primært har spillemaskiner med høj volatilitets rating.

Extra Chilli Megaways online spillemaskinen har en maksimal RTP på 96,82%, hvilket er fantastisk for en spillemaskine med høj volatilitet. Det er en af grundene til, at spillemaskinen er en af de mest bemærkelsesværdige og mest interessante spillemaskiner fra BTG.

Når du spiller på en spillemaskine med høj volatilitet, forventer du at vinde stort, og det er derfor spillemaskinen har den maksimale gevinst på 20.000x din indsats. Du kan dermed vinde så meget som 500.000kr. hvis du satser det maksimale beløb på 300kr. Husk at du skal udløse free spins, hvis du vil have en chance for at vinde det maksimale beløb.

Du kan spille spillet på mobil eller tablet uden problemer, så du kan nyde spilleautomaten, som er fuld af muligheder, mens du er på farten. Det betyder ikke noget, hvilken platform du bruger, fordi den fungerer på både Android og iOS.

Free spins med ubegrænset multiplikator i Extra Chilli Megaways

Free spins med ubegrænset multiplikator i Extra Chilli Megaways

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

BETOs bedste tips til Extra Chilli Megaways spillemaskinen

 1. Du kan prøve at købe free spins, men det kan være bedre at vente til du udløser dem.
 2. At gamble på dine free spins er meget risikabelt og anbefales ikke, da det kan være svært at udløse free spins.
 3. Husk at free spins har en ubegrænset gevinstmultiplikator, og de låser op for det ægte potentiale på spillemaskinen.
 4. Vi anbefaler at tage en pause efter en tabt eller en vindende streak.
 5. Spillemaskinen handler om held, ligesom mange andre spillemaskiner, så prøv ikke at udtænke nogen strategi eller metode. Spil for sjovt og underholdningens skyld!

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Extra Chilli Megaways online spillemaskinen noget for dig?

Det var ikke en nem opgave at udvikle Extra Chilli Megaways casino automaten, fordi Bonanza fans havde høje forventninger. Imidlertid har spillemaskinen formået at levere en oplevelse af høj kvalitet og føre arven videre fra Bonanza. Temaet og grafikken er ikke for prangende, men den gør sig job. Funktionerne, er får automaten til at skille sig ud, og vil med sikkerhed gøre dig engageret i spillet.

Du skal vente på at få hovedfunktionen, som er free spins. Dog er der masser af funktioner i hovedspillet, som reactions og Wilds, der holder dig engageret. Glem ikke at potentialet på en Megaways-spillemaskine er højt, selv i hovedspillet. Hvert spin har ubegrænsede muligheder, og spændingen opbygges, når du bliver ved med at spille.

Måske vil de spillere, der godt kan lide spillemaskiner med lav volatilitet, finde den høje volatilitet for krævende. Alligevel anbefaler vi, at de prøver spillemaskinen af, fordi det er en sjov automat, der kan overraske dig. Du vil nyde kraften fra Megaways-motoren og free spins med en ubegrænset gevinstmultiplikator.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Extra Chilli Megaways - FAQ

Hvor høj er RTP'en for Extra Chilli Megaways?

RTP'en (tilbagebetalingsprocenten) for spillemaskinen ændres baseret på, om Feature Drop-funktionen er tilgængelig eller ej. Den kan være så lav som 96,15%, men den kan også være så høj som 96,82%, hvis Feature Drop-funktionen er der.

Er der free spins i Extra Chilli Megaways?

Ja, du kan udløse free spins ved at lande mindst 3 Scatters på hjulene. Muligheden for, at gamble dine free spins for at få op til 24 free spins, er også til stede.

Hvordan fungerer Feature Drop-funktionen i Extra Chilli Megaways?

Den giver dig mulighed for, at købe free spins ved at betale 50x din indsats. Du kan lande Feature Drop-symboler og ende med at reducere prisen på funktionen. Hvis prisen rammer nul, får du free spins.

Hvor høj er volatiliteten i Extra Chilli Megaways?

Spillet har en en meget høj volatilitet ligesom Bonanza, men det er også super sjovt ligesom Bonanza.

Hvor mange måder at vinde på, er der i Extra Chilli Megaways?

Megaways-spillemaskinen har op til 117.649 måder at vinde på, hvor betalingslinjerne varierer med hvert spin.

Er det muligt at spille Extra Chilli Megaways gratis?

Ja, du kan nyde demoen af spillemaskinen gratis lige her på BETO.