MENU
Søg
Spillemaskiner

Bonanza Megaways Spil For sjov

Spil Bonanza Megaways gratis demo

Bonanza Megaways Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Bonanza Megaways af Big Time Gaming

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Bonanza Megaways anmeldelse VurderingVurdering

Bonanza Megaways Demo

Bonanza spillemaskinen er endnu et super Megaways-spil fra Big Time Gaming. Automaten giver dig rent ud sagt flere muligheder for at vinde og mere end hundrede tusinde måder til at vinde noget stort på. På den internationale scene er Bonanza Megaways et af de mest spillede spil i dens kategori. Alt det skyldes spillets sjove bonusfunktioner og specielle format. Spillets free spins er også en betagende faktor.


Udgivet: 07.12.2016
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt
Gevinst: X10000

Skrevet af: Julius De Vries | Sidst opdateret: 11 Maj 2024 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Julius de Vries gennemgår casino bonusser og vilkår her på BETO™, så vores læsere vil ikke lader sig narre af de lyssky operatører i branchen som stadig findes. Han er også en verificeret spilekspert. Om Julius De Vries

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenSpændende Cascading hjul-funktion

ÅbenFree spins der hjælper dig med at vinde mere

ÅbenDu kan vinde på 117.649 forskellige måder

ÅbenFedt design der gør gameplayet interessant

ÅbenVind mindst 12 Free spins ved hver jackpot

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk For nogle spillere er volatiliteten for høj

Luk Spændingen kan næsten være for meget

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Big Time Gaming

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt

Spillemaskiner RTP% 96.00

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.20

Spillemaskiner Max. Indsats 500.00

Spillemaskiner Antal hjul 6

Spillemaskiner Antal rækker 7

Spillemaskiner Betalingslinier 117649

Temaer i spillet

Krystaller Eventyr Guldmine Minedrift


Funktioner

Megaways Extra Gratis Spins Faldende symboler Freespins Multiplikator Multiplikator Free Spins Wild


Spændende og gratis Megaways-spillemaskine

Spændende og gratis Megaways-spillemaskine

Tema og grafik - Bliv fortryllet af dette spil!

Fra det øjeblik du starter spillet, vil du med det samme blive fascineret af de iøjnefaldende omgivelser i skoven. Det første du vil bemærke, er det friske blomstrende græs og de faste klipper fyldt med små søde blomster. I siderne vil du kunne se en træhytte samt et møllehjul, der roterer vand rundt konstant. Alt dette vil få dig til at sætte pris på producentens raffinerede arbejde på dette elegante display.

Hjul-landskabet er skabt i et sten-lignende design, der nærmest giver dig et indtryk af at det er en spillemaskine med mine-tema. Det hele er så livagtigt, at du vil have lyst til at begynde at grave, men de seks hjul ville minde dig om at du skal dreje for at vinde gevinster, mens country musik spiller i baggrunden. Du vil se hvor spændende og engagerende spillet er.

Spin og vind stort  på hjulene i Bonanza Megaways spillemaskinen

Spin og vind stort på hjulene i Bonanza Megaways spillemaskinen

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

En guide til Bonanza Megaways spilleautomaten

Bonanza-spillet ser umiddelbart lidt forvirrende ud, på grund af de seks hjul i spillet i stedet for fem, som er standarden. Dette i kombination med alle de forskellige symboler for hvert hjul får det til at fremstå komplekst, men spillet er dog super brugervenligt for alle.

Megaways mekanikken er baseret på de forskellige symboler på hvert hjul. Hjulene viser mellem to og syv symboler med et lille sæt hjul placeret øverst på skærmen. Mekanismen bag dette spil er, at dette sæt viser et forskelligt antal symboler. Derfor er der en række forskellige måder at vinde på. Du vil se den samme mekanisme bag mange andre Big Time Gaming-spillemaskiner.

Spillet er ideelt for spillere med små og mellemstore budgetter, da du kan betale mellem 1 kr. og 1000 kr. pr. spin. Spillere med stort budget vil heller ikke blive skuffede, idet high rollers stadig vil kunne få stor værdi for deres penge.

I dette spil er auto-play-funktionen tilgængelig. Denne funktion er gyldig i op til 100 spins, hvortil du kan angive en tabsgrænse eller en gevinstgrænse. Udover autoplay samt indstillingerne for lydstyrke og hjulhastighed, er der ingen andre kontrolelementer inkluderet.

Gevinstgrænsen i autoplay-funktionen er givende for spillere, der gerne vil stoppe lige så snart de vinder stort. Hvis du lander en stor gevinst, vil spillet dermed stoppe og give dig muligheden for at bestemme, om du vil fortsætte eller ej. Derefter kan du fortsætte med at dreje eller blot indsamle dine gevinster og forlade spillet.

En god anbefaling er at indstille din tabsgrænse på autoplay-funktionen, ligemeget om du er en spiller med mellemstort budget eller en high roller. Det vil være en dristig beslutning ikke at fjerne din bankroll under en bestemt grænse. Denne funktion hjælper dig med at holde styr på dine udgifter. Den hjælper dig med at spille fornuftigt, da du hele tiden kan revurdere, når du når din tabsgrænse.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Introduktion til Big Wins & Free Spins-funktionen i Bonanza Megaways spillemaskinen

Hvis du kan opnå fire symboler I Bonanza megaways spillet, der folder sig ud og bliver til ordet 'GOLD', så vil du vinde free spins-runden. Du tjener 12 værdifulde free spins. Du kan endda få fem mere, hvis du også formår at samle scatter-symboler op.

Den ubegrænsede gevinstmultiplikator i spillet gør det endnu mere engagerende. Når du vinder denne specielle bonus, stiger multiplikatoren. Som navnet antyder, vil den gå meget højt og blive til en ekstrem multiplikator.

Vind ekstra free spins:

  • Få fem free spins ekstra for tre Scatters
  • Få yderligere ti free spins for fire scatters

En anden vild funktion i dette spil er, når det begynder at løbe over med gevinster, hvortil du kan vinde ubegrænsede multiplikatorer og free spins ved at integrere dine runder med cascading gevinster. Kun de aller bedste kan udløse bonusrunden, som Bonanza Megaways tilbyder.

Du skal ramme tre eller flere identiske symboler på løbende betalingslinjer for at få en gevinst på Bonanza Megaways online spillemaskinen. Af denne grund er Bonanza foretrukket af mange frem for andre betalingslinjebaserede spil. Chancerne for at vinde er større i Bonanza Megaways.

Bonanza Megaways spillemaskinen tilbyder en 50x single-line gevinst, men på denne spillemaskine kan du vinde så meget mere med de seks forskellige hjulmekanismer og de ubegrænsede multiplikatortilbud. Disse muligheder kan bringe dine gevinster til en 12000x din indsats.

Nyd de Free spins og vind mere på Bonanza Megaways

Nyd de Free spins og vind mere på Bonanza Megaways

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Bonanza Megaways spillemaskinens RTP og volatilitet

RTP'en (tilbagebetalingsprocenten) i Big Time Gaming's Bonanza Megaways er på 96%. Dette solide tal er, hvad spillerne kan forvente at vinde i gennemsnit.

Du har mulighed for at tjene store præmier i dette spil. På samme tid kan du dog også miste en stor mængde penge, idet de store gevinster er svære at få fingrene i. 

Selvom Bonanza Megaways spilleautomaten er bemærkelsesværdig for spillere med et lille budget, så kan du få mest muligt ud af Bonanza Megaways, hvis du er en spiller med et stort budget. Bonanza Megaways høje volatilitet resulterer i færre men større gevinster.

Nogle gange når en spiller løber ind i en dårlig streak mellem et par gevinster, så er der en risiko for at de kan få tømt deres bankrolls. Det er derfor nødvendigt for en spiller med et lille budget at overveje det nøje. Det smarte træk ville være at gå efter kvantitet og bruge mindre på indsatser i et spil. På den måde kan du skræddersy spillet mere, når du er midt i en gaming-session.

Find Scatters-symbolerne for at vinde free spins

Find Scatters-symbolerne for at vinde free spins

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Bonanza Megaways Free Play-introduktion

Hvis du spiller på Bonanza Megaways automaten for første gang, bør du bestemt prøve Bonanzas gratis demo-version her på BETO først. Det vil hjælpe dig som nybegynder med at forstå spillet og få en fornemmelse for det, i stedet for at miste alt håb med det samme du har brugt penge uden gevinster.

For en nybegynder anbefales det at spille mellem 150 til 200 runder på Bonanza Megaways free play demoen, før du lægger penge på hvilken som helst spilleautomat. Spillets vibe og fantasi-pengene i demoen vil være det samme som det rigtige spil. Det hjælper dig blot til at få en god forståelse for spillet, så du kan vurdere om spillet vil være indbringende for dig, før du spiller med rigtige penge.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

BETOs samlede vurdering af Bonanza Megaways

Bonanza online spillemaskinen fra Big Time Gaming er dragende gennem hele spiloplevelsen. Med melodisk musik i baggrunden sammen med de drejende hjul er dette virkelig et spil for sig. Det unikke og engagerende spil holder din spænding høj for hver gevinst på hvert spin.

Den største udfordring i Bonanza Megaways er den attraktive free spins-runde, som kan være en ret svær nød at knække. Du har brug for mere end bare held for at nå til denne bonusrunde. Udover det kan man næppe finde nogle ulemper ved spillet. Det er et bemærkelsesværdigt spil, som alle vil nyde.

Spillet foregår i elegante omgivelser med animationer og smuk grafik. Et andet pluspunkt er den underjordiske funktion. Du vil blive grebet af minerne, der sprænger i luften og vil have lyst til at se det igen og igen. Udviklerne fra Big Time Gaming har overgået sig selv med Bonanza Megaways spillemaskinen. Udviklerne fra Big Time Gaming har overgået sig selv med Bonanza Megaways spillemaskinen.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål om Bonanza Megaways

Hvor høj er RTP'en (tilbagebetalingsprocenten) på Bonanza Megaways spillemaskinen? Pil Pil

Du vil blive overrasket over, at RTP-procenten for dette spil ligger på 96%. Dette tal er virkelig forbløffende og meget tæt på den gennemsnitlige udbetaling. Desuden er husets fordel på dette spil kun 4%.

Hvor mange måder er der at vinde på i Bonanza Megaways? Pil Pil

Grunden til at dette spil hedder Megaways, er, at det giver dig mulighed for at vinde på 117.649 måder. Du vinder, hvis alle de 6 hjul indeholder maksimalt 7 symboler.

Hvor høj er volatiliteten i Bonanza Megaways? Pil Pil

En af ulemperne ved dette spil er, at det er et spil med høj volatilitet, og at du skal acceptere mange spins uden gevinster, mens du spiller. Men bare rolig, det giver dig muligheden for at vinde større præmier, hvis du er heldig nok.

Har Bonanza Megaways en free spin-funktion? Pil Pil

JA! Free spins er den mest fremtrædende funktion i Bonanza Megaways. Du får ikke kun et enkelt spin, men spillet kommer også med en multiplikator på 1x, der giver dig en ny mulighed efter hver gevinst. Multiplikatoren fortsætter med at tikke, så længe køb bonus spillemaskinen stadig er i gang, og det bedste af det hele er, at der ingen grænser er. Hvis du får ordet GOLD under spillet, giver det dig 12 free spins og for hver scatter får du yderligere 5 spins.

Kan Bonanza Megaways spillemaskine spilles gratis? Pil Pil

Ja! Bonanza Megaways kan spilles gratis her på BETO. Vi har en demo tilgængelig for dig øverst på denne side. Klik på play, lad den indlæse, og spil derefter demo-versionen. Udover det kan du også finde Bonanza Megaways hos vores anbefalede casinos.