MENU

Big Bass Splash Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2023)

Klik for at starte

Big Bass Splash af Reel Kingdom

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Big Bass Splash Anmeldelse

Big Bass Splash

Big Bass Splash er endnu en fantastisk tilføjelse til serien af Big Bass spillemaskiner fra Pragmatic Play. Fiskeren er hoppet ind i sin monstertruck, og han er klar til at fange endnu flere fisk. Spillet har et 5x3 grid med 10 betalingslinjer, og en Free Spins funktion, som giver dig mulighed for at vinde op til 5.000x din indsats.

Læs videre og hør meget mere.


Udgivet: 06.06.2022
Volatilitet
Gevinst: X5000

Skrevet af: Julius De Vries | Sidst opdateret: 18 Mar 2023

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Maksimal Gevinst på 5.000x din indsats

Op til 5 modifikatorer under Free Spins

Forbedrede chancer for at udløse Free Spins

Free Spins kan blive genudløst med en højere Multiplikator

Mulighed for at købe Free Spins

Ulemper

Høj Volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Software Reel Kingdom

Volatilitet

RTP% 95.67

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.10

Max. Indsats 250.00

Antal hjul 5

Antal rækker 3

Temaer i spillet

Fiskeri Havet


Funktioner

Symbolsamling Niveaustigning Køb Bonus Runde Opsamling af energi Extra Gratis Spins Freespins Multiplikator RTP spænd Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Big Bass Splash er en spændende og underholdende spillemaskine

Big Bass Splash er en spændende og underholdende spillemaskine

Velkommen til Big Bass Splash online spillemaskinen

Det tilbyder en høj RTP og en anstændig maksimal gevinst med forskellige spændende modifikatorer under free spins runden. Spillet formår både at tilfredse eksisterende fans af serien og tiltrække nye spillere på samme tid. Det tilbyder en høj RTP og en anstændig maksimal gevinst med forskellige spændende modifikatorer under Free Spins runden.

Spillemaskinen har 5 hjul, 3 rækker og 10 betalingslinjer. Der er ikke så meget at komme efter i hovedspillet, så du skal vente og udløse Free Spins bonusrunden i stedet. Fiske Penge symbolerne kan vindes under dine Free Spins, og du kan få op til 5 modifikatorer under enhver runde.

Spillet har Wild symboler, Multiplikatorer, Nudges, Re-Spins og meget mere. Du kan også sagtens købe Free Spins, hvilket ikke var muligt i det originale spil. Vi vil snart forklare det hele i flere detaljer, så læs videre i vores anmeldelse.

Video: Big Bass Splash Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2023)

Gameplay på Big Bass Splash spilleautomaten

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Fisketema og Forbedret Grafik

Tema og Design

Temaet minder meget om de andre Big Bass spillemaskiner online, og kommer ikke som en overraskelse. Vi havde forventet, at temaet ville handle om fiskeri, men den nye spillemaskine har alligevel udviklet sin egen stil og tilgang, som gør den lidt anderledes. Baggrunden er detaljeret og viser bunden af søen. Du kan se fisk, der svømmer rundt, farverige undervandsplanter, vandmænd, bobler, sand og meget mere.

Soundtracket er let og har et energisk tempo, ligesom på de lignende spilleautomater. Du kan høre lyden af en vanddråbe, der rammer vandet, når du drejer hjulene. Vi er vilde med den store indsats, som udvikleren har lagt i at skabe temaet og universet.

Symboler

Monster trucken, fiskestangen, guldsmeden, madkassen og Fiske Penge symbolerne er de højt betalende symboler. De vil udbetale dig mellem 20x og 200x din indsats for fem matchende symboler. De lavt betalende symboler er kortsymbolerne, og de giver kun 5x til 10x din indsats for fem ens symboler. 

Wild symbolet er den glade fisker med fuldskæg, som har været inkluderet på flere andre spilleautomater.

Scatter symbolet er en kroget aborre, der forsøger at flygte ved at hoppe op af vandet.

Saml fiskesymboler for at genudløse dine Free Spins og øge Multiplikatoren

Saml fiskesymboler for at genudløse dine Free Spins og øge Multiplikatoren

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller du på Big Bass Splash spillemaskinen

Nu vil vi hjælpe dig med at forstå, hvordan spillet fungerer.

 • Den seje gorilla knap med en krone på hovedet er spin knappen, som får hjulene til at dreje.
 • Plus- og minusknapperne på begge sider af spin knappen justerer din samlede indsats og indstiller den mellem 1 kr. og 2000 kr.
 • "i" knappen vil åbne spillets regler og give informationer om udbetalingerne for symbolerne.
 • Menuknappen ved siden af "i" knappen vil give dig adgang til systemindstillinger som batterisparefunktionen og musikken.
 • Højttalerikonet kan bruges til at slå lyden til eller fra.
 • Køb Free Spins funktionen er placeret øverst til venstre, så du kan bruge den, hvis du har brug for det.

Måden du vinder på i spillet er meget simpel. Når du lander matchende symboler på tilstødende hjul fra venstre mod højre på en betalingslinje, får du nemlig en gevinst. Det er standard metoden til at vinde gevinster på de fleste spillemaskiner, så du bør være bekendt med den allerede.

3 eller flere Scatters udløser Free Spins funktionen

3 eller flere Scatters udløser Free Spins funktionen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Fantastiske Bonusfunktioner

Free Spins funktionen med 5 modifikatorer er den vigtigste bonus på spilleautomaten. Det er ikke særlig svært at udløse runden, da du får mulighed for at få en 3. Scatter, hvis du lander 2 Scatter symboler på hjulene. Lad os udforske funktionerne i flere detaljer nu.

Free Spins Funktion

Du kan udløse Free Spins ved at lande 3 eller flere Scatter symboler på hjulene. Herunder kan du se antallet af Free Spins, du får, når du lander Scatters.

 • 3 Scatters = 10 Free Spins
 • 4 Scatters = 15 Free Spins
 • 5 Scatters = 20 Free Spins

Hvis du kun lander 2 Scatter symboler på hjulene, kan du få en chance for at lande den 3. Hvis Scatter symbolerne på hjulene kan bevæge sig en plads nedad, mens de forbliver inden for spilleområdet, vil du blive tildelt et Gen-Spin. Under Gen-Spins vil hjulene med Scatters bevæge sig en plads nedad, og resten af hjulene vil dreje igen og give dig en chance for at lande endnu en Scatter.

Før Free Spins runden starter, vil 0 til 5 modifikatorer blive valgt tilfældigt. Her er modifikatorerne.

 • Flere Fisk: Flere Fiske Penge symboler vil være til stede på hjulene under den kommende Free Spins runde.
 • Flere Fiskere: Flere Wild symboler vil være til stede under den kommende Free Spins runde.
 • Flere Dynamitter, Kroge og Bazookaer: Din chance for at udløse Dynamit-, Kroge- eller Bazooka Spin funktionen øges.
 • Start fra Niveau 2: Free Spins starter fra niveau 2 under den Progressive funktion.
 • 2 Ekstra Spins: Den efterfølgende runde vil have 2 ekstra Free Spins fra starten, og du vil få 2 ekstra spins ved hver genudløsning.

Fisker Wild symbolet dukker kun op under Free Spins, og den vil indsamle og tildele værdierne for Penge symbolerne. Alle Wilds indsamles, og indsamling af hvert 4. Wild vil sikre, at du genudløser Free Spins. Du vil få 10 ekstra Free Spins, og Multiplikatoren for Penge symbolerne vil stige til 2x, 3x og 10x på henholdsvis andet, tredje og fjerde niveau.

Du vil få de genudløste spins, så snart den nuværende serie af Free Spins slutter. Du kan dog ikke genudløse Free Spins, når du er nået til det fjerde niveau på den Progressive Måler.

Tre tilfældige funktioner kan udløses i slutningen af et Free Spin. Du kan læse om dem herunder.

 • Dynamit Spin Funktion: Fiske symboler kan dukke op på tilfældige positioner ved hjælp af Dynamit Spin funktionen, når der kun er Wilds på hjulene, men intet Penge symbol.
 • Krog Spin Funktion: En krog kan trække et tilfældigt hjul op og afsløre et Fisker symbol, når du har Penge symboler, men ingen Fisker symboler på hjulene.
 • Bazooka Spin Funktion: Når du har Fisker symboler, men ingen Fiske symboler, kan Bazooka funktionen omdanne alle symboler til andre symboler undtagen Fisker symbolerne.

Bemærk, at du også kan købe Free Spins ved hjælp af bonus køb funktionen, som koster dig 100x din indsats.

Nyd op til 5 modifikatorer under Free Spins

Nyd op til 5 modifikatorer under Free Spins

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Maksimal Gevinst

RTP'en i Big Bass Splash er på 96,71%, hvilket er en høj RTP ligesom de andre spillemaskiner i serien.

Volatiliteten er høj eller 5 ud af 5, så du skal være lidt tålmodig, når du spiller på spilleautomaten.

Den maksimale gevinst er 5.000x din indsats, hvilket er højere end de fleste andre spil i serien. Det originale spil havde kun en maksimal gevinst på 2.100x din indsats.

Nyd det velkendte fisketema med nye funktioner på Big Bass Splash spillemaskinen

Nyd det velkendte fisketema med nye funktioner på Big Bass Splash spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Big Bass Splash spillemaskinen noget for dig?

Big Bass Splash spilleautomaten har ramt plet, idet den formår at tilfredsstille både gamle og nye spillere. Eksisterende fans af serien vil elske den velkendte stil og gameplay med nye funktioner. Nye spillere vil nyde de kraftfulde Free Spins med modifikatorer og den maksimale gevinst på 5.000x din indsats. Kort sagt, så er der noget for alle.

Modifikatorerne er meget sjove og er med til at gøre hver Free Spins runde unik. Det er ikke svært at genudløse Free Spins, da du nemt kan lande 4 Wilds under bonusrunden. Multiplikatoren for Penge symbolerne øges også med hver genudløsning, så du kan vinde endnu mere. Tilfældige funktioner er inkluderet, og de hjælper dig med at omdanne tabte spins til store gevinster.

På trods af de nye funktioner i spillet, vil fans af originalen hurtigt genkende, at det grundlæggende gameplay er det samme. Det vigtigste formål er stadig at udløse Free Spins og lande Penge symboler med Fisker symbolerne for at indsamle deres værdier. Erfarne spillere vil derfor føle sig helt hjemme på spillemaskinen. 

Du kan teste og prøve spillet af på BETOs anbefalede online kasinoer allerede i dag.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål om Big Bass Splash spilleautomaten

Hvad er den Maksimale Gevinst i Big Bass Splash?

Den maksimale gevinst er 5.000x din indsats, og det er en af de højeste gevinster i de fiske inspirerede spil fra Pragmatic Play.

Hvad er RTP'en og Volatiliteten i Big Bass Splash?

Du kan nyde en RTP på 96,71% i hovedspillet og under Køb Free Spins funktionen. Volatiliteten er meget høj, og derfor anbefaler vi, at du satser lavt.

Er der Free Spins i Big Bass Splash?

Ja, du får Free Spins med op til 5 modifikatorer og muligheden for at genudløse dem. Wild symbolerne spiller en vigtig rolle ved at indsamle Penge symboler og hjælpe dig med at genudløse Free Spins.

Hvordan fungerer Køb Free Spins funktionen i Big Bass Splash?

Du kan klikke på Køb Free Spins funktionen og betale 100x din indsats for at udløse Free Spins.

Er Big Bass Splash spillemaskinen troværdig?

Big Bass Splash spillemaskinen er udviklet af Pragmatic Play, som er en af de mest amerkendte udbydere på markedet. Du kan derfor være sikker på, at spillet er både sikkert og troværdigt. 

Er det muligt at spille på Big Bass Splash spillemaskinen gratis?

Ja, du kan nyde Free Spins med modifikatorer og genudløsninger ved at prøve vores gratis demoversion af her på BETO.