MENU

Spil Bigger Bass Bonanza - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Bigger Bass Bonanza af Reel Kingdom

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Bigger Bass Bonanza Anmeldelse

Bigger Bass Bonanza

Bigger Bass Bonanza spillemaskinen er en større og bedre udgave af den populære Big Bass Bonanza spillemaskine. Spillet tager dig med på en smuk rejse, hvor det er nemt at fange de store fisk. Der er 5 hjul, 4 rækker og 12 betalingslinjer, og du kan nyde Free Spins med Pengesymboler og Multiplikatorer.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere.


Udgivet: 06.09.2021
Volatilitet
Gevinst: X4000

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 01 Jul 2022

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Maksimal Gevinst på 4.000x din indsats

Fantastisk RTP

Pengesymboler kan indsamles under Free Spins

Udløs Free Spins med en højere Multiplikator

Grafik i høj kvalitet

Ulemper

Hovedspillet er ikke særlig spændende

Høj Volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Software Reel Kingdom

Volatilitet

RTP% 95.67

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.12

Max. Indsats 240.00

Antal hjul 5

Antal rækker 4

Temaer i spillet

Turisme Fiskeri Strand


Funktioner

Symbolsamling Opsamling af energi Extra Gratis Spins Freespins Multiplikator RTP spænd Scatter symboler Free Spins Wild


Nyd en større og bedre spillemaskine

Nyd en større og bedre spillemaskine

Velkommen til Bigger Bass Bonanza spillemaskinen

Hvis du har spillet på Big Bass Bonanza spillemaskinen før, vil du øjeblikkeligt genkende Bigger Bass Bonanza. Pragmatic Play og Reel Kingdom kunne se, at Big Bass Bonanza var en god spillemaskine, men at den kunne blive endnu mere belønnende. De fandt derfor på spillemaskinen her, som har et meget lignende gameplay i en forbedret udgave.  

Den ekstra række er en kærkommen tilføjelse. Derudover kan du også nyde 12 betalingslinjer i stedet for 10. Den maksimale gevinst er nu på 4.000x din indsats, hvilket er meget højere end originalens 2.100x. En af de bedste forbedringer er, at spillemaskinen er meget flottere at se på.

Det var en god idé fra udviklernes side at opgradere det originale spil. Vi vil forklare, hvordan du kan vinde mest muligt på spillemaskinen. Sørg for at læse vores anmeldelse grundigt igennem.

Video: Spil Bigger Bass Bonanza - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Gameplay på Bigger Bass Bonanza spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Æstetisk Fiske Tema og Flot Grafik

Tema og Design

Fisketemaet er meget undervurderet, da det giver mulighed for at skabe fantastiske spillemaskiner, som kan kombineres med god musik. Det er præcis, hvad skaberne har gjort her. Musikken er ikke specielt fancy, men den gør det den skal.

Spillemaskinen er meget bedre end originalen, når det kommer til grafikken og den generelle vibe i spillet. Man kan se lyse og farverige bygninger med palmer i baggrunden, og spillet har et forfriskende look, der vil drage de fleste spillere ind.

Bobler adskiller hjulene, og bygningernes farverige lys reflekteres i vandet, hvilket ser fantastisk ud. Selv om symbolerne er ret simple, er det stadig en flot spillemaskine. Vi sætter pris på, at de har gjort en stor indsats med at designe spillet, da originalens enkle udseende ikke var særlig spændende.

Symboler

De højt betalende symboler er en båd, en fiskestang, en lokker og en boks til fiskegrej. Båden er det højst betalende symbol, der giver dig 200x din indsats for at lande en kombination af fem ens symboler. De lavt betalende symboler udbetaler kun 12x din indsats for at lande en lignende kombination, og de vises i form af kortsymboler. 

Wild-symbolet er en glad mand med en stor fisk, og den erstatter alle symboler undtagen Scatters. Scatteren er en fisk, og den kan hjælpe dig med at udløse Free Spins.

Wild-symbolet samler værdierne for Penge-symbolerne under Free Spins

Wild-symbolet samler værdierne for Penge-symbolerne under Free Spins

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan besejrer du Bigger Bass Bonanza spilleautomaten

Sådan spiller du på spilleautomaten

  • Spin-knappen med to buede pile drejer hjulene.
  • Plus- og minus-knapperne kan bruges til at justere din indsats mellem 1 kr. og 1500 kr.
  • Autoplay-knappen lige under spin-knappen giver dig mulighed for at udføre 10 til 1.000 spins på autopilot. Du kan udføre autoplay med turbo- eller hurtige spins aktiveret.
  • "i"-knappen giver dig adgang til grundlæggende oplysninger om spillet og udbetalingstabellen.

Hvis du lander 3 eller flere ens symboler på en betalingslinje fra venstre mod højre, belønnes du i henhold til udbetalingstabellen. Du har dog kun brug for 2 ens symboler for at lande en gevinst, hvis det er båd-symbolerne.

Husk at Wild-symbolet kan hjælpe dig med at vinde ved at erstatte andre symboler.

Tag på en smuk fisketur på Bigger Bass Bonanza online spillemaskinen

Tag på en smuk fisketur på Bigger Bass Bonanza online spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Større og Bedre Bonusfunktioner

Spillemaskinen har ikke mange Bonusfunktioner, men du har også kun brug for 1 funktion for at få den maksimale gevinst på 4.000x din indsats, og det er Free Spins funktionen. Lad os udforske Bonusfunktionerne nu.

Unikke Symboler

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Scatters, og den hjælper dig dermed med at skabe gevinster. Symbolet dukker kun op under Free Spins-runden. Et andet vigtigt symbol er Scatter-symbolet, som giver dig mulighed for at udløse Free Spins, hvis du lander mindst 3 af dem.

Endelig er der også Penge-symbolet, som belønner dig under hovedspillet og Free Spins. Her er udbetalingerne for Penge-symbolerne.

  • 3 symboler: 1x din indsats
  • 4 symboler: 5x din indsats
  • 5 symboler: den samlede værdi af pengesymbolerne

Free Spins 

Som vi nævnte tidligere, kan du udløse Free Spins ved at lande 3 eller flere Scatters. Her er antallet af Free Spins, du kan få, afhængigt af antallet af Scatters.

  • 3 Scatters = 10 Free Spins
  • 4 Scatters = 15 Free Spins
  • 5 Scatters: = 20 Free Spins

Wild-symbolet spiller den vigtigste rolle under Free Spins. Alle Wild-symboler der lander på hjulene under Free Spins samles sammen. For hvert 4. Wild du samler, genudløses Free Spins-runden med 10 free spins.

Wild-symbolerne samler værdierne for Penge-symbolerne under hele funktionen, og Multiplikatoren for Penge-symbolerne øges med genudløsninger af Free Spins. Multiplikatoren for de indsamlede pengesymboler øges med 2x for den første genudløsning, 3x for den anden og 10x for den tredje genudløsning.

Bemærk, at Free Spins kun kan udløses 3 gange. Hvis der kun er 1 Wild tilbage i slutningen af et Free Spin, kan pengesymboler dukke op på tilfældige positioner.

Udløs 10 Free Spins med den Maksimale Gevinst på 4.000x din indsats

Udløs 10 Free Spins med den Maksimale Gevinst på 4.000x din indsats

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Maksimal Gevinst

RTP'en for spillemaskinen er på 96,71%, hvilket er højere end de fleste spillemaskiner, som vi har gennemgået. Det betyder, at du kan spille uden at bekymre dig om at miste for mange penge.

Volatiliteten er 5 ud af 5, så det vil være klogt at holde sig væk fra den maksimale indsats. Fordelen ved en høj volatilitet er, at du kan nyde en maksimal gevinst på 4.000x din indsats.

Land Wilds og genudløs Free Spins i Bigger Bass Bonanza

Land Wilds og genudløs Free Spins i Bigger Bass Bonanza

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Bigger Bass Bonanza online spillemaskinen noget for dig?

Bigger Bass Bonanza online spillemaskinen er en stor forbedring af originalen på grund af et par få ændringer, som udvikleren har foretaget. Den ekstra række, de ekstra betalingslinjer og den meget højere maksimale gevinst giver dig en meget bedre oplevelse. Du kan spille på Bigger Bass Bonanza-spillemaskinen gratis på BETO's anbefalede casinoer.

Man kan tydeligt se forskellen mellem grafikken i originalen og i den nye titel. Udvikleren har taget spillet til det næste niveau med hensyn til detaljeringen i grafikken. Temaet er også blevet forbedret, og det ser meget mere imponerende ud nu. 

Volatiliteten for spillemaskinen er meget høj, men den giver dig også mulighed for at gå efter en maksimal gevinst på 4.000x din indsats. Selv hovedspillet tilbyder en god udbetaling, hvis du er tålmodig.

Free Spins er ikke blot meget belønnende, men de kan også genudløses op til 3 gange med en højere Multiplikator for pengesymbolerne, der indsamles af Wilds. Du bør uden tvivl prøve spillemaskinen af og forsøge at spille, indtil du udløser Free Spins.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Bigger Bass Bonanza spillemaskine - FAQ

Hvor høj er den Maksimale Gevinst på Bigger Bass Bonanza-spillemaskinen?

Den maksimale gevinst er på 4.000x din indsats, og du kan vinde den under Free Spins.

Hvor høj er RTP'en og Volatiliteten på Bigger Bass Bonanza-spilleautomaten?

Spillet har en fantastisk RTP på 96,71%, hvilket er højere end den gennemsnitlige RTP på 96%. Volatiliteten er 5 ud af 5, så du bør være forsigtig og satse lavt.

Er der Free Spins i Bigger Bass Bonanza?

Ja, du kan udløse mindst 10 Free Spins ved at lande 3 eller flere Scatters på hjulene. Free Spins kan genudløses ved at lande Wilds med en højere Multiplikator for pengesymbolerne, der indsamles af Wilds.

Hvordan fungerer Penge-symbolerne i Bigger Bass Bonanza?

Pengesymbolerne har tilfældige værdier og giver en fast udbetaling i hovedspillet afhængigt af, hvor mange du lander på en betalingslinje fra venstre mod højre. Under Free Spins bliver deres værdier indsamlet af Wilds, og du kan få massive gevinster.

Er det muligt at spille på Bigger Bass Bonanza spillemaskinen gratis?

Ja, du kan finde demo-versionen af Bigger Bass Bonanza lige her på BETO. Nyd spillemaskinen gratis på enhver enhed, du ønsker.