MENU

Sweet Bonanza Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2023)

Klik for at starte

Sweet Bonanza af Pragmatic Play

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Sweet Bonanza Anmeldelse

Sweet Bonanza

Velkommen til Sweet Bonanza og til et yderst sødt spil eventyr! Til en verden af søde sager og til din egen magiske slikbutik. Det er her du får stillet dine sugar cravings - din sukker trang!

Det her er en spillemaskine for en ægte slikmund, for os som kan lide bland-selv-slik, farverige sukkerbomber som eksplodere og som ææælsker at vinde hyppige og masser af gevinster! Har du også cravings for gratis spins? Så er du landet det helt rigtige sted, læs her vores anmeldelse af Sweet Bonanza.


Udgivet: 27.06.2019
Volatilitet
Gevinst: X21175

Skrevet af: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Sidst opdateret: 06 Feb 2023

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Potentiel gevinst op til 21.000x

Free spins med multiplikator booster op til 100x

8+ identiske symboler vilkårligt på hjulene giver gevinst

Køb dig til free spins!

Super sødt slikunivers

Ulemper

Nogle synes spillemaskinen er lidt forsimpel eller kedelig

Fakta om Spillemaskinen

Software Pragmatic Play

Volatilitet

RTP% 96.48

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 6

Antal rækker 5

Temaer i spillet

Søde sager Frugt


Funktioner

Cluster Pays Faldende symboler Freespins Multiplikator RTP spænd Multiplikator Scatter symboler Free Spins


Sweet Bonanza - Den sødeste spillemaskine

Pragmatic Play har skabt et univers som er inspireret af Candy Crush. Det er som at træde ind i Willy Wonkas søde og fantasifulde verden af slik, lyserøde skyer af candyfloss, chokoladebarer og lækre frugter! Sweet Bonanza har mange sjove features og tilbyder en gevinstpotentiale hvor du kan vinde vilde gevinster med mere end 5000x eller hvad siger du til 21.175x din indsats! Det er vildt!

I Sweet Bonanza får du også mulighed for at vinde og købe ekstra Free Spins og med 20 gevinstlinjer, giver det dig rig mulighed for at vinde ofte og ramme de helt rigtige vinderkombinationer og tilfredsstille både din søde tand og din bankkonto!

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sweet Bonanza - Lækre kæmpe gevinster!

Sweet Bonanza er et ægte candy land spil med slik/bolcher og frugter som pryder alle hjulene. Denne tiltalende slot med det fristende farvespil sammen med det muntre og hyggelige soundtrack er med til få dig i rigtig godt humør. Aktiverer du free spins funktionen bliver musikken intensiveret endnu mere!

Pragmatic Play har med Sweet Bonanza designet en anderledes og spændende spillemaskine med et tegneserie look med 3D grafik og sjove effekter. Det er et lystigt, sjovt og underholdende spil.

I baggrunden ser du svævende skyer henover en flot blå himmel, en kæmpe vaffel, muffins med glasur og skum, samt chokolade stykker som er spredt ud på begge sider af dit Gameplay. Når du sætter dit spil og spin i gang bliver du præsenteret for mange søde lækkerier i form af bolcher og frugter. Sweet Bonanza er en spilleautomat hvor du kan vinde gevinster overalt. Det gælder om at samle på klynger med bolcher eller frugter.

Sweet Bonanza spil-oversigt: Fælles for alle symboler, skal du skabe en klynge på +12:

 • Røde bolche hjerter - udløser 50x indsatsen
 • Lilla firkantede bolcher - udløser 25x indsatsen
 • Grønne femkantede bolcher - udløser 15x indsatsen
 • Blå ovale bolcher - udløser 12x indsatsen
 • Æbler - udløser 10x indsatsen
 • Blommer - udløser 8x indsatsen
 • Vandmeloner - udløser 5x indsatsen
 • Vindrueklaser - udløser 4x indsatsen
 • Bananer - udløser 2x indsatsen
Sweet Bonanza - en spillemaskine for en ægte slikmund!

Sweet Bonanza - en spillemaskine for en ægte slikmund!

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sweet Bonanza - Få en fordel via BETO's tekniske detaljer

Sweet Bonanza er en spilleautomat med 6 hjul, 5 rækker og med 20 gevinstlinjer.

Spillet har i alt 11 symboler 9 basis symboler og 2 specielle symboler. Fem forskellige frugter; æbler, blommer, vindrueklaser, bananer og vandmeloner. Fire forskellige bolche/slik varianter. I spillet udløses en gevinst og udbetaling hvis du får samlet 8x ens symboler eller derudover. Præmierne er sat og regnes udfra om du får 8, 9, 10, 11, 12+ ens symboler. De røde hjerter og de lilla firkantede bolcher er de mest værdifulde. De to specielle symboler du skal holde øje med er de store slikkepinde og regnbuefarvet sukkerbomber!

Scatter symboler

De store lyserøde spiral slikkepinde fungerer som spillets scatter og dermed også spillets joker. Det vil sige at de kan erstatte de symboler du evt måtte mangle for at nå dine vinderkombinationer. Du finder slikkepindene på alle hjul og de udløser gevinst på alle rækker. Får du 6 af disse slikkepinde på hjulene, får du 10x multiplikator. Symbolet er også nøglen til at aktivere Free Spins funktionen.

Sukkerbomben med regnbuefarverne, som eksploderer, ligner til forveksling en bombe eller kæmpe julekugle. Dette symbol kan have en tilfældig multiplikatorværdi på mellem 2x og 100x. Du oplever kun dette symbol under dine gratis Spins bonusfunktion.

Inden du sætter dit spil i gang og trykker på SPIN-knappen, skal du tage stilling til hvor meget dit "BET" eller væddemål skal være på?

Indsats muligheder

På venstre side af din slot eller spillerammen er der en feature med en lysegrøn boks hvor du hele tiden kan se dit totale væddemål. Her kan du aktivere en "double chance to win"-funktion og altså slå den til og fra.

På hoved-SPIN knappen skal du bruge +/-. Et lille pop-op vindue åbner med 3 muligheder du kan indstille på. Du beslutter din indsats ved at justere på dit væddemål fra 1 til 10, din mønt-værdi 0.01 op til 0.50, og i bunden kan du se din samlet indsats, som maximalt kan ligge på 200 eller 250 hvis du har valgt at aktivere din dobbelt chance for at vinde! Du kan vælge kun at indstille på det nederste felt på din samlede indsats og dette vil automatisk ændre på indsats og møntværdien.

Autoplay-spil funktion

Sweet Bonanza har også en Autoplay feature du kan indstille på. Du kan vælge automatiske spin mellem 10 og 100. Der er mange forskellige tilpasnings- og indstillingsmuligheder i spillet når det gælder denne Autoplay. F.eks kan du sætte den til et turbo-spin og hurtigt spin. Du kan vælge at stoppe funktionen ved enhver gevinst.

Sweet Bonanza slot giver dig 3 sukkersøde funktioner, som kan udløse lækkerier og fine gevinster:

1. Ante Bet - Spillet giver dig mulighed for at vælge mellem to forskellige indsats-multiplikatorer:

 • Bet Multiplikator 20x - her kan du købe dig adgang til gratis Spins funktionen for et beløb på 100x din indsats.
 • Bet Multiplikator 25x - her tilføjes flere Scatter symboler til dit gameplay/spillepladen og fordobler dine chancer for naturligt at aktivere Free Spins funktionen.

2. Bonus Buy - Har du ikke lyst til at vente på dine Free Spins kommer naturligt kan du købe adgang til Free Spins featuren, for et beløb på 100x din indsats.

3. Tumble funktion - Din tumble feature fungere som en slags respin. Her skal du ikke betale for tunmbling-spins. Funktionen bliver låst op, så snart de forskellige symboler bliver kombineret og de udløser en slags kæde. Alle vindende symboler bliver fjernet fra din spilleplade. Nye symboler falder ned fra oven og udfylder de tomme pladser, som kan føre til flere præmier ved samme spin. Denne Tumble feature vil fortsætte indtil der ikke længere bliver skabt nye vindende kombinationer. Til sidst vil alle dine præmier blive lagt sammen og udbetalt til dig.

Pragmatic Play har skabt Sweet Bonanza slot, et sukkersødt paradis, hvor du vil blive godt underholdt med mange forskellige indsats variationer og med mange sjove features. Uanset hvad du vælger at satse, så bliver det helt sikkert sjovt og vildt, specielt hvis du rammer den helt store gevinst på 21,175x din indsats!

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller du Sweet Bonanza

Sweet Bonanza er en spillemaskine med en mellem til høj volatilitet med en RTP på minimum 96,48% og maksimalt 96,51 %. Det er en ganske udmærket RTP. Sweet Bonanza er en stabil slot som laver regelmæssige udbetalinger, med beløb som varierer. Du vil højest sandsynligt opleve en blanding af hyppige små og fornuftige størrelses gevinster.

Det er et forholdsvist simpelt spil. Du kan med fordel klikke på infoboksen nede i venstre hjørne, der dukker et pop-op vindue op som forklarer dig alle reglerne, features og symbolerne og disses forskellige værdier.

Du skal blot beslutte dig for hvor meget du ønsker at satse og slå de forskellige features til og fra. Ønsker du at placere et ekstra væddemål(BET)? Altså skal dit BET fordobles skal du slå funktionen til eller fra. Når du er klar sætter du dit spil i gang på hovedknappen SPIN.

Som nævnt, vil du opleve mange forskellige spil features, der giver dig mulighed for at få gratis bonusrunder og udbetalinger løbende. Det sker alt sammen undervejs, når du rammer et vis antal Scatter symboler.

Så er det bare med at holde øje med de mange symboler, for du vil ofte opleve vinderkombinationer og alt efter din indsats vil du blive belønnet med hyppige udbetalinger og gevinster!

Video: Sweet Bonanza Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2023)

Pragmatic Play har skabt Sweet Bonanza slot med mange sjove features

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Spil gratis - Sweet Bonanza demo

Du kan spille Sweet Bonanza helt gratis her på BETO, du kan teste spillet af med vores demo version og blive helt fortrolig med spillet inden du beslutter dig for om det en spillemaskine for dig og inden du satser dine egne penge.

Lækre Scatters I Sweet Bonanza Spilleautomaten

Lækre Scatters I Sweet Bonanza Spilleautomaten

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Online casinoer med Sweet Bonanza

Med dette festligt indslag og spillemaskine fra fantastiske Pragmatic Play med Sweet Bonanza, kan du her få din daglige dosis frugt og slik og det kan du sørme gøre helt uden at vægten slår den forkerte vej ud! Du kan finde Sweet Bonanza og mange andre spil fra Pragmatic Play hos mange online casino sider. Har du endnu ikke fundet dit online casino endnu? Så kan du i ro og mag læse alle anmeldelserne af dem her hos BETO.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Free Spins og Bonus spil

Sweet Bonanza har som nævnt mange forskellige features, der giver dig mulighed for at få gratis spins og udbetalinger løbende. Du får tilbudt to måder at nå dine free spins og ekstra bonus spil.

Det første du kan gøre er at ramme fire eller flere Scatter symboler (slikkepindende). Som du nok allerede ved så er det disse Scatter symboler som udløser dine gratis spins eller gevinster. Lykkes det at få 4, 5 eller 6 Scatter symboler aktiveres processen eller funktionen med dine gratis bonus spil på 10 gratis spins og en betaling på 60x din indsats. Lander du derudover endnu flere Scatter symboler modtager du yderligere 5 gratis spins til dit spil.

Køb adgang til din Bonus

Det andet du kan vælge, er at købe dig adgang til "gratis" spins, inden du går i gang med dit spil. Du skal dog først spille en almindelig runde, før du kan benytte dine købte gratis spins.

Alt i alt giver Sweet Bonanza dig mange gode muligheder for at ende med at vinde kæmpe jackpot gevinster!

Sweet Bonanza giver dig mulighed for at vinde kæmpe gevinster!

Sweet Bonanza giver dig mulighed for at vinde kæmpe gevinster!

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Jackpots

Sweet Bonanza har ikke en progressiv jackpot tilknyttet spillemaskinen. Selvom du ikke finder en progressiv jackpot her, så vil du stadig opleve hyppige gevinster og få mange chancer for at vinde flotte præmier på den søde Bonanza spillemaskine.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sweet Bonanza på mobil enhed?

Pragmatic Play har gjort Sweet Bonanza tilgængelig for dig, så du kan spille deres sukkersøde spil overalt. Du kan spille på både tablet, smartphone og på pc. Uanset hvilken platform du ønsker at spille Sweet Bonanza casino spil på, så vil du stadig se og opleve samme flotte grafik og blive underholdt i timevis.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Tips og gode råd til Sweet Bonanza

Inden du starter dit spillemaskine eventyr og vælger en Sweet Bononza slot fra Pragmatic Play, så kan det være en god idé at gøre sig tanker og lægge en strategi for dit spil.

Alle spillemaskiner er designet med en tilfældigheds talgenerator (RNG). Det giver spillemaskinerne tilfældige resultater og der kan ikke manipuleres eller på nogen måder snydes. En fornuftig RTP (Return-To-Player) eller tilbagebetalingprocent sikre at du får gode forhold og mulighed for at vinde generøse og hyppige gevinster, sørg altid for at vælge en RTP som ligger på mellem 94-99% i RTP.

Husk at gøre brug af gratis demo spil herinde, så du bliver bekendt med regler, features og med Sweet Bonanzas Gameplay. Det er noget din pengepung vil sætte stor pris på.

Budget? Beslut dig for hvor meget du er villig og i stand til at bruge på dit spil og overskrid ikke dette. Læg en plan for dine penge og et beløb, evt. ved at oprette en konto med de penge du vil bruge på dit spil og kom samtidig alle dine udbetalinger ind på samme spil-konto. På den måde har du meget bedre styr på aktiviteterne ind og ud af din konto.

Vi håber du kan bruge nogle af vores tips. I virkeligheden er det ret simple men gode og nyttige råd for dit spil med Sweet Bonanza.

Farverig og unik spilleautomat som forkæler dig med masser af gevinster!

Farverig og unik spilleautomat som forkæler dig med masser af gevinster!

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sweet Bonanza - Samlet vurdering

Sweet Bonanza slot fra Pragmatic Play ligner ved hurtigt glimt en typisk klassisk spillemaskine, tværtimod er det faktisk en farverig, unik og rigtig innovativ spilleautomat som forkæler dig med masser af gevinster! Du vil blive godt underholdt med masser af sukkersøde funktioner, hvor du ofte får chancer for at lande free spins, imponerende multiplikatorer og dermed kan øge dine præmier gevaldigt!

Vi kan virkelig godt lide alle de gratis spins dette internet casino spil tilbyder dig. Og er du ikke en spil-type som kan lide at vente på at disse slots beriger dig med gratis spins, så kan du her vælge at købe dig dine gratis free spins.

Kan du lide gambling spillet og kan du godt lide at satse lidt mere, så er Sweet Bonanza helt sikkert et spil for dig! Det er en af de slots med en RTP som er ganske fornuftig. En RTP på 96,51%. Den har en mellemstor til høj volatilitet vurdering. Det giver god variation og mulighed for mange forskellige typer spil/games og mange typer af spillere. Til nybegyndere og high rollers.

Kan du ligesom os heller ikke få nok af regnbuefarver, søde sager og flotte gevinster som kan forsøde din bankkonto! Så gå ind og vælg dit online casino og dit Sweet Bonanza spil i dag!

Vi ønsker dig held og lykke med dit søde online gambling- og spileventyr!

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sweet Bonanza - Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvad er Sweet Bonanza's RTP?

Sweet Bonanza RTP ligger på 96,65%. Men casinoerne kan ændre RTP'en så sørg for at tjekke hvad den ligger på inden du går i gang med at satse dine penge.   

Hvad er Volatiliteten i Sweet Bonanza?

Sweet Bonanza er en spillemaskine med en mellem til høj volatilite.

Kan du finde free spins i Sweet Bonanza spillemaskinen?

Ja der er faktisk flere måder hvorpå du kan få free spins og ekstra spillerunder i Sweet Bonanza, du kan enten ramme en kombination som udløser dine free spins eller du kan betale dig frem til de ekstra runder. Det med at betale for at få adgang til free spins runderne er noget mange online spillemaskiner er begyndt at tilbyde og det giver spillene en ekstra dimension af vild spænding.

Hvem har skabt Sweet Bonanza spilleautomaten?

Sweet Bonanza er skabt og lanceret af Pragmatic Play som er kendte for deres helt utrolige spillemaskiner med meget høj underholdningsværdi.

Hvad er den største gevinst i Sweet Bonanza?

Den største gevinst du kan vinde i Sweet Bonanza spillemaskinen er 21.175x din indsats!