MENU

Gates of Olympus Spillemaskinen » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2024)

Gates of Olympus
Klik for at starte

Gates of Olympus af Pragmatic Play

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Gates of Olympus anmeldelse

Gates of Olympus

Tag på en rejse ind i Zeus' kongerige igennem Gates of Olympus-spilleautomaten. Som du måske allerede har gættet, er dette en mytologisk spillemaskine, hvor figuren Zeus er klar til at hjælpe dig. Det er en spillemaskine med 6 hjul og 5 rækker. Du vil nyde spændende funktioner som free spins, Tumble-funktionen samt det fantastiske pay-anywhere-system, hvor du kan betale hvor som helst.


Udgivet: 13.02.2021
Volatilitet
Gevinst: X5000

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 15 Februar 2023 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Pay-anywhere-funktion

Free spins med stigende multiplikatorer

Maksimal gevinst på 5.000x din indsats

RTP'en er fair og god

Spændende mytologibaseret gameplay

Ulemper

Høj volatilitet

Maksimal gevinst kunne have været højere

Fakta om Spillemaskinen

Software Pragmatic Play

Volatilitet

RTP% 96.50

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 6

Antal rækker 5

Temaer i spillet

Ædelsten Gamle Civilationer


Funktioner

Bonus Væddemål Tilfældig multiplikator Køb Bonus Runde Faldende symboler Freespins Multiplikator Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Karakterer

Zeus Guder


Land matchende symboler hvor som helst og vind i Gates of Olympus

Land matchende symboler hvor som helst og vind i Gates of Olympus

Velkommen til Gates of Olympus

Gates of Olympus er en ny spillemaskine fra Pragmatic Play, som blev udgivet den 25. februar 2021. Pragmatic Play har udgivet mange spillemaskiner, der er baseret på mytologi. Denne gang har de flyttet deres fokus til græsk mytologi.

Hver gang man taler om græsk mytologi, bliver man nødt til at nævne Zeus. Zeus er den mest magtfulde Gud i græsk mytologi, og vi vil se, hvor stærk han er på denne spillemaskine.

Denne spillemaskine har pay-anywhere-betalingssystemet. Kort fortalt vil du blive betalt for at lande matchende symboler, hvor som helst på skærmen. Derfor behøver du ikke bekymre dig om at danne en kombination fra venstre mod højre eller lande symbolerne på en betalingslinje. Alt du skal gøre er at lande 8 eller flere matchende symboler, hvor som helst på hjulene, og så får du en gevinst.

Zeus har altid været en Gud med lidt humørsvingninger, og denne spillemaskine har ligesom Zeus også meget en høj gennemsnitlig hitfrekvens. Du kan lægge en lidt højere indsats for at fordoble dine chancer for at vinde free spins. De free spins tildeles for at lande et bestemt antal Scatters på hjulene. De kan være meget givende, fordi multiplikatoren fortsætter med at stige, når du lander flere gevinster med multiplikatorer under de free spins.

Tumble-funktionen er også til stede, så du kan omdanne en gevinst til flere gevinster. Hvis du ikke forstår, hvordan disse funktioner fungerer, skal du fortsætte med at læse her, hvor vi vil uddybe detaljerne for spillet.

Video: Gates of Olympus Spillemaskinen » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2024)

Gameplay på Gates of Olympus online spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Himmelsk tema og grafik

Grafikken og temaet på Gates of Olympus-spillemaskinen har et himmelsk udseende. De har designet det til at ligne Olympus, og det har de også formået med Zeus, der flyder på højre side af hjulene. Musikken er primært rolig og afslappende. Dog er gameplayet ikke særlig roligt, så du skal være klar til noget action.

Symbolerne er designet efter det mytologiske tema. De har forskellige ædelstene i farver såsom grøn, blå og rød. Guldkronen er den gevinst, der ligner den største premium, og det er også det højest betalende symbol. Du kan også se et sandur med blåt sand, en smuk ring og et guldbæger som optræder som de andre højt betalende symboler.

Zeus fungerer som Scatter-symbolet, der belønner dig med gratis spins. Derfor bliver du nødt til at lande mindst 4 Zeus Scatters for at komme ind i free spins-runden.

Samlet set er designet af denne spillemaskine godt. Det er ikke noget ekstraordinært, men det er godt nok til at fange din opmærksomhed.

Sensationel gevinst på Gates of Olympus spillemaskinen

Sensationel gevinst på Gates of Olympus spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Elektriske bonusfunktioner og free spins

Vi har allerede uddybet, hvordan betalingssystemet med pay-anywhere-funktionen fungerer, så vi vil ikke gentage det her. Den korte version er, at du betales for at lande symboler, hvor som helst på hjulene. Lad os nu se på bonusfunktionerne på denne givende spilleautomat.

Tumble-funktion: Når du har vundet, forsvinder de vindende symboler fra hjulene. De andre symboler udfylder den tomme plads, som er skabt af de vindende symboler. Nye symboler falder ovenfra for at udfylde alle hjulene. Hvis du igen vinder en gevinst, gentages denne proces. Tumble-funktionen bliver ved med at virke, så længe du bliver ved med at vinde.

Multiplikatorer: Du vil se forskellige multiplikatorsymboler i hovedspillet og free spins. Multiplikatorsymbolerne rammer tilfældigt og belønner dig med en 2x til 500x multiplikatorværdi tilfældigt. I slutningen af tumble-sekvensen ganges den samlede værdi af multiplikatorsymbolerne med den samlede gevinst for sekvensen.

Free Spins: Som vi nævnte før, får du free spins for at lande 4 eller flere Scatters på hjulene. Du får 15 free spins. Multiplikatorsymbolerne er også til stede. Når du vinder med multiplikatorsymbolet på hjulene, føjes multiplikatorværdien til den samlede multiplikator.

Når du vinder med multiplikatoren på hjulene, øges den samlede multiplikator. Derefter ganges den samlede multiplikatorværdi med gevinsten. Dermed kan du score en sindsyg stor gevinst, hvis du formår at øge den samlede multiplikator. Multiplikatorsymbolerne ses oftere under free spins for at øge din indtjening.

De free spins kan genudløses. Du får 5 ekstra free spins for at lande 3 eller flere Scatters på hjulene. Dermed har free spins det største indtjeningspotentiale og bør ikke undervurderes.

Ante bet: Du kan satse 25% mere end din normale indsats og fordoble dine chancer for at vinde free spins. Du kan dog ikke købe free spins til 100x din indsats, hvis du aktiverer denne funktion. Hvis du bruger denne funktion, skal du sørge for at være tilpas med den højere indsats.

Free spins på Gates of Olympus spillemaskinen

Free spins på Gates of Olympus spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan besejrer du Gates of Olympus

Gates of Olympus er en spillemaskine med høj volatilitet, så du skal holde øje med, hvor meget du satser i spillet. Det ville ikke være klogt at begynde at satse højt, før du forstår, hvordan spillemaskinen fungerer.

Vi anbefaler at prøve den gratis version af først, så du kan forstå det grundlæggende i spillet, før du risikerer rigtige penge. Gevinsterne vil ikke være hyppige, men du kan til gengæld få store gevinster på grund af free spins og Tumble-funktionen. Under vores gameplay gav Tumble-funktionen en masse anstændige gevinster.

Kort sagt skal du kontrollere dine følelser og satse klogt for at få mest muligt ud af denne spillemaskine.

Højt betalende gevinst på Gates of Olympus spilleautomaten

Højt betalende gevinst på Gates of Olympus spilleautomaten

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Volatilitet, RTP og maksimal gevinst i Gates of Olympus

Vi ønsker ikke at skræmme dig, men volatiliteten i Gates of Olympus er 5 ud af 5. En spillemaskine med så høj volatilitet skal håndteres med forsigtighed. Det betyder dog også, at du har chancen for at få nogle massive gevinster. RTP'en (tilbagebetalingsprocenten) er på 96,6%, hvilket er en lettelse, fordi du dermed kan forvente at få et anstændigt beløb tilbage, hvis du spiller i lang tid.

Den maksimale gevinst på denne spillemaskine er 5.000x din indsats. Det er ikke den højeste gevinst, du vil se på automater med høj volatilitet, men det er godt nok til at tiltrække de vilde spillere. Du kan få den maksimale gevinst gennem free spins, så du bliver muligvis nødt til at vente et stykke tid på at få en chance for at få den maksimale gevinst.

Denne spillemaskine kan også spilles på mobile og andre enheder, så du skal ikke bekymre dig om at kunne spille på farten.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Gates of Olympus noget for dig?

Gates of Olympus har masser af funktioner og spænding til at holde dig fokuseret i lang tid. Det føles fantastisk at skabe stacks af multiplikatorer under free spins og få gevinster, der bliver ved med at vokse. Hver gevinst er større end den forrige.

Glem ikke den maksimale gevinst på 5.000x din indsats, som gør denne spillemaskine meget mere attraktiv. Du vil nyde op- og nedture på denne spillemaskine. Husk altid at de store gevinster venter på dem, der er tålmodige.

Zeus er den bedste karakter på denne spillemaskine, fordi han repræsenterer, hvad denne spillemaskine handler om. En vred Gud, der kan være meget generøs, hvis du formår at behage ham. Det vil med sikkerhed blive et eventyr, som du sent vil glemme. Så hvad venter du på? Prøv denne elektriske spillemaskine af nu, og glem ikke at dele dine store gevinster med os.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Gates of Olympus - Ofte stillede spørgsmål

Hvor høj er RTP'en (tilbagebetalingsprocenten) i Gates of Olympus?

RTP'en er på 96,6%, hvilket er lidt højere end gennemsnittet indenfor branchen.

Hvor høj er volatiliteten i Gates of Olympus?

Denne spillemaskine har den maksimale volatilitet, så du skal forstå spillemaskinen godt, før du satser et højt beløb.

Hvad er den maksimale gevinst i Gates of Olympus?

Den maksimale gevinst er 5.000x din indsats, hvilket er ret godt.

Hvordan fungerer pay-anywhere-funktionen?

Du betales for at lande mere end 8 matchende symboler, hvor som helst på hjulene.

Kan I forklare, hvordan multiplikatorfunktionen fungerer?

Du vil se multiplikatorsymboler falde et tilfældigt sted på hjulene. Når du får en gevinst med multiplikatorsymbolet på hjulene, bliver den samlede multiplikator ganget med din samlede gevinst.

Er det muligt at spille på Gates of Olympus spillemaskinen gratis?

Ja, du kan spille på denne fantastiske spillemaskine gratis lige her på BETO. Vi har en omfattende samling af gratis spillemaskiner fra udviklerne hos Pragmatic Play og andre berømte spillemaskineudviklere.