MENU
Søg
Spillemaskiner

Who Wants To Be A Millionaire Megaways Spil For sjov

Spil Who Wants To Be A Millionaire Megaways gratis demo

Who Wants To Be A Millionaire Megaways Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Who Wants To Be A Millionaire Megaways af Big Time Gaming

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Who Wants To Be A Millionaire Megaways anmeldelse VurderingVurdering

Who Wants To Be A Millionaire Megaways Demo

Who Wants to Be a Millionaire Megaways er en online spillemaskine opkaldt efter det meget populære TV-program med samme navn. Det er den første brand spillemaskine fra Big Time Gaming, og de har brugt Megaways-motoren i spillet. Avalanche-funktionen i spillet multiplicerer alle gevinsterne og giver dig chancen for at blive en ægte millionær. Læs vores grundige gennemgang af den imponerende automat herunder.


Udgivet: 14.11.2018
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt
Gevinst: X50000

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 13 Maj 2024 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenMaksimal gevinst på 50.000x din indsats

Åben50 free spins og multiplikatorer kan vindes i alt

ÅbenMegaways-mekanik brugt med ekstra hjul

ÅbenBerømt TV-program-inspireret tema

ÅbenMaksimal præmie på €1.000.000

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Ingen bonusser undtagen free spins runde

Luk Gameplay har meget høj volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Big Time Gaming

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt

Spillemaskiner RTP% 96.24

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.20

Spillemaskiner Max. Indsats 10.00

Spillemaskiner Antal hjul 6

Spillemaskiner Antal rækker 7

Spillemaskiner Betalingslinier 117649

Temaer i spillet

Krystaller Kendte Brands


Funktioner

Megaways Faldende symboler Freespins Multiplikator Gamble funktion Respins Bonusspil Scatter symboler Free Spins


Layoutet på Who Wants to be a Millionaire spillemaskinen er spændende

Layoutet på Who Wants to be a Millionaire spillemaskinen er spændende

Introduktion til Who Wants to Be a Millionaire Megaways (WWTBAM)

Spillet bringer det berømte TV-program til dine hjul, og det giver dig en smag på, hvordan det er at være med i programmet. Udvikleren som var heldig nok til at vinde rettighederne til at producere en online spillemaskine baseret på TV-programmet er Big Time Gaming eller med andre ord BTG, og de har underskrevet en licensaftale for at kunne give dig denne episke spillemaskine fyldt med eventyr og spænding. BTG tilbyder altid enorme potentielle gevinster med maksimale præmier på mere end 10.000x din indsats på deres spillemaskiner såsom Bonanza, Danger High Voltage og Starquest. I Who Wants to Be a Millionaire er det faktisk muligt at blive millionær, når du spiller på den højeste indsats på 20 mønter, da den maksimale gevinst er 50,000x din indsats. TV-showet har underholdt fans i de sidste to årtier og fortsætter med at gøre det, og det har spredt sig til over 24 lande gennem årene, inklusive Tyskland, USA og Indien, som har underskrevet aftaler med programmet.

Programmet er baseret på deltagere, som besvarer spørgsmål med forskellige valgmuligheder. Du skal  besvare 15 spørgsmål med stigende pengepræmier, og det sidste spørgsmål giver en million af din lokale valuta. Der er tre jokere præsenteret under spillet, som spillerne kan drage fordel af, og disse er 50-50, ringe til en ven og spørg publikum. Spillerne kommer igennem spillet ved hjælp af disse jokere, så de kan overvinde vanskelige spørgsmål. Deltagerne får også muligheden for at give op på ethvert givet tidspunkt og tage deres nuværende gevinst med hjem. Big Time Gaming har genoplivet denne sjove oplevelse på deres online Who Wants to Be a Millionaire-spillemaskine. Spillemaskinen består af 117649 måder at vinde på, på hvert spin, og den har en free spins-tilstand i MegaWays-formatet, hvor spillere kan vinde yderligere scatters.

Who Wants to Be a Millionaire spillemaskinen ligner nogle af de andre titler i Megaways serien. Følgende er nogle eksempler på sådanne spillemaskiner:

  1. Extra Chilli Megaways fra Big Time Gaming som også har 117649 måder at vinde på, på hvert spin samt en free spins-tilstand med multiplikatorer.
  2. White Rabbit Megaways spillemaskinen, som er en af de første i serien med over 200.000 måder at vinde på under free spins-tilstanden, når hjulene ekspanderes.
  3. Wheel of Fortune fra IGT med over 720 måder at vinde på og med store jackpots og andre spændende bonusser.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Grafik og tema i Who Wants to be a Millionaire

Who Wants To Be A Millionaire-TV-programmet er en international sensation, og det er populært i mange lande over hele verden og er blevet et globalt ikon i underholdningsindustrien. Enhver person der ser programmet, får lyst til selv at spille spillet og prøve lykken for at blive millionær og vende deres liv på hovedet. Who Wants to Be a Millionaire Megaways maskinen er skabt af virkelig talentfulde mennesker på Big Time Gaming, og de har formået at konvertere det spørgsmålsbaserede spilprogram til en online spillemaskine. Derudover bragte udviklerne nye og innovative ideer på banen til at omdanne quizshowet til spillemaskineformatet.

En sjov genoplivning af TV-programmet:

Opgaven med at skulle konvertere et TV-program til en spillemaskine har ikke været let. Udviklerne har dog gjort et prisværdigt stykke arbejde. De mange små funktioner viser deres opmærksomhed på detaljerne, som for eksempel når du lander en gevinst, så blinker lysene og tager farven på symbolerne i den kombination, du har landet. Denne spillemaskine giver dig mulighed for at få en smag på TV-programmet ved at give dig en reel chance for at fange den jackpot, som er en million værd. 

Free spins-funktionen er den eneste bonus på Who Wants to Be a Millionaire Megaways  spillemaskinen

Free spins-funktionen er den eneste bonus på Who Wants to Be a Millionaire Megaways spillemaskinen

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Forklaring af symbolerne

Det lilla diamantsymbol giver den største præmie. Hjulene er placeret inde i en tv-skærm, og der vises også symboler med lav og middel værdi. At lande 3 og 6 ens symboler vil give dig en gevinst. Gevinsttabellen er bygget således:

  • 6 ens Lilla Diamant-symboler betaler 50x.
  • 6 ens røde ædelstensymboler betaler 7,5x.
  • 6 ens blå ædelstensymboler betaler 2x.
  • 6 ens grønne ædelstensymboler betaler 2x.
  • 6 ens kort-symboler betaler 1,75x til 0,8x.

Bonusfunktioner i spillet:

Free spins-funktionen er den eneste bonusfunktion i Who Wants to be a Millionaire, og vi gennemgår denne i detaljer nedenfor. Cascading-hjul giver også en chance for at øge dine gevinster, og der er 117.649 mulige måder at vinde på, på hvert spin, hvilket gør dem unikke og en fantastisk metode til at få store udbetalinger.

Spillet giver dig valget om at fortsætte med at spille eller stoppe

Spillet giver dig valget om at fortsætte med at spille eller stoppe

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Jackpot-præmie & Free Spins-funktion på WWTBAM

Når du lander mindst tre millionærlogo-scatters på hjulene i et enkelt spin, aktiveres free spins funktionen. På det tidspunkt vinder du 4 eller 8 free spins for henholdsvis 3 eller 4 scatters, og du kan vinde endnu flere free spins ved at spille videre. Du kan vinde i alt 50 free spins, efter at du har valgt mellem de givne muligheder mærket som A, B, C og D, men du risikerer at miste det, du allerede har vundet ved at gamble på denne måde. Spillet giver dig mulighed for at forlade denne funktion efter 10 eller 20 spins som en sikkerhedsforanstaltning, hvis du ikke vil gamble på dine nuværende gevinster, mens du prøver at få disse 50 free spins. Spillet indeholder mange funktioner fra TV-programmet, herunder de tre jokere.

"Livlinerne" hjælper dig ved at give dig en ekstra chance under spillet. "Spørg publikum" giver dig en procentværdi på de forskellige mulige svar, men disse er kun estimeringer og garanterer ikke noget, selv hvis en svarmulighed har 80+% ud for sig. "Spørg en ven" fungerer ligesom i Tv-programmet, og der er også en mulighed for 50-50. Endelig spiller den "ubegrænsede" multiplikator det samlede antal spins, du indstiller den til, og den bliver ved med at stige uden en maksimal grænse. Den oprindelige værdi er 1x, og for hver cascading gevinst stiger den med en 1x faktor.

Du kan udløse free spins-funktionen igen ved at lande 3 eller 4 logo-symboler på det vandrette hjul, hvilket resulterer i, at 4 eller 8 ekstra free spins tildeles.

Jackpot-præmie:
Spillet indeholder ingen progressiv jackpot
, men det er muligt at vinde en kæmpe sum på €1 million som navnet hentyder til. Den maksimale gevinst i spillet er 50.000x din indsats, og hvis du spiller på den øverste indsats på 20 mønter, bliver summen til €1 million. Big Time Gaming har sørget for, at disse store udbetalinger vil tiltrække enhver fan af programmet.

Livlinerne giver dig en chance for at vinde stort i Who Wants to Be a Millionaire

Livlinerne giver dig en chance for at vinde stort i Who Wants to Be a Millionaire

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Volatilitet og RTP

Who Wants to Be a Millionaire spillemaskinen har en RTP (tilbagebetalingsprocent) på 96,24%. Det viser, hvor mange kontanter og præmier du kan vinde tilbage for hver 100 mønter, du bruger på spillemaskinen.

Volatiliteten i denne spillemaskine:

Who Wants to Be a Millionaire er en spillemaskine med meget høj volatilitet, som er velegnet til spillere, som ønsker at tage betydelige risici. Så hvad venter du på? Dyk ned i den spændende og gribende casino spænding.

En multiplikator tilføjer til dine gevinster for hver cascading gevinst i Who Wants to Be a Millionaire Megaways

En multiplikator tilføjer til dine gevinster for hver cascading gevinst i Who Wants to Be a Millionaire Megaways

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Enheder der er kompatible med Who Wants to Be a Millionaire

Who Wants to Be a Millionaire spillemaskinen er kompatibel med alle stationære, mobile og tablet-enheder. Derudover er spillet godt optimeret til alle operativsystemer, inklusive iOS, Android og Windows, og du kan begynde at spille uden at skulle downloade software.

Spørg publikum-funktionen viser højere procenter på mere sandsynlige svar.

Spørg publikum-funktionen viser højere procenter på mere sandsynlige svar.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Et blik ind i Megaways-verdenen

Megaways-mekanikken blev udviklet af Big Time Gaming for at blive inkorporeret i deres populære online spillemaskiner. Det australske software-hus var kendt for at have de bedste udviklere, kunstnere, kodere og matematikere. Megaways blev skabt til at tiltrække endnu flere spillere og designe gameplaymekanikken på en ny måde og dermed tage det til det næste niveau.

I januar 2016 udgav BTG Dragon Born, som var deres første Megaways-titel, og det var et historisk øjeblik for spilindustrien. Megaways-mekanikken bragte innovation til gameplay-designet ved at fjerne de klassiske betalingslinjer og de berømte 4.096 måder at vinde på, som alle andre spillemaskiner brugte. I stedet anvendte spillet variable hjul med 2 til 7 symboler hver og i alt 6 eller 7 hjul. Det tilbød maksimalt 117.649 mulige måder at vinde på, på hvert spin.

Megaways-motoren:

Meget foregår bag hjulene på Megaways-mekanikken, og meget matematik er involveret i fremstillingen af denne motor. Du behøver dog ikke at forstå hele skabelsen af Megaways-mekanikken for at spille spil, der bruger den, ligesom en bilist ikke behøver at forstå, hvordan en bilmotor fungerer for at køre en bil. Who Wants To Be A Millionaire Megaways-mekanikken er baseret på ens symboler på hjulene, som starter fra venstre og bevæger sig mod højre i stedet for de traditionelle betalingslinjer.

Alle symbolerne skal være opstillet på fortløbende hjul for at tælle som en gevinst. Det betyder, at når du lander en rød juvel på hjul 1, 2 og 3 et vilkårligt sted, så tildeles en kontant præmie, men hvis den samme røde juvel lander på hjul 1, 2 og 4, så tildeles ingen pris, idet hjulene som indeholder symbolerne, ikke følger hinanden.

Udvikling af vindermåder:

Hjulene i spil der anvender Megaways-motoren, bevæger sig efter hvert spin. Big Time Gaming beskriver sådanne hjul som værende 'dynamiske'. Det samlede antal mulige vindermåder på denne slags mekanik kan ændre sig ved hvert spin, idet hvert hjul har et andet antal symboler på sig. Det maksimale antal vindermåder, som du kan opnå, er 117.649, og det er muligt, når alle hjulene efter et spin viser deres maksimale antal symboler. Men du behøver ikke at holde øje med det efter hvert spin, da disse variabler kan ændre sig meget og kan være lidt forvirrende. De fleste spillemaskiner som bruger Megaways-mekanikken, viser den aktuelle samlede gevinst på toppen til enhver tid, og det gør det nemmere for dig at holde styr på.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

BETOs samlede vurdering af Who Wants to Be a Millionaire

Who Wants to Be a Millionaire er en af de bedste udgivelser fra spillemaskineindustrien i mange år. Vi har ikke været mere tilfredse med et spil i vores 20+ års erfaring. Muligheden for at vinde en million eller mere gør spillet meget interessant og unikt. Big Time Gaming skuffer aldrig, og efter udgivelsen af deres første Megaways-spillemaskine Bonanza for over to år siden har de leveret endnu engang med denne seneste udgave og overgået alle vores forventninger.

Den maksimale præmie i Who Wants to Be a Millionaire er 50.000x din indsats, og ved at spille med den maksimale indsats på 20 mønter kan du vinde den vildeste gevinst på en million! Selve spillet er ekstremt godt lavet, med et smukt tema og en fantastisk blanding af imponerende grafik og musik. Den store mængde action på hjulene stopper aldrig med denne spillemaskine.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål

Er Who Wants to Be a Millionaire spillemaskinen gratis at spille på? Pil Pil

Du kan spille Who Wants to Be a Millionaire gratis lige her på BETO uden nogen indbetaling.

Er der en free spins-funktion på Who Wants to be a Millionaire spillemaskinen? Pil Pil

Ja, hvis du lander tre scatter symboler aktiveres free spins-funktionen.

Tilbyder Who Wants to Be a Millionaire en chance for at vinde rigtige penge? Pil Pil

Casinos som indeholder Big Time Gaming, giver chancen for at spille Who Wants to Be a Millionaire spillemaskinen og vinde rigtige penge efter en indbetaling.

Har jeg brug for en indbetaling for at spille på Who Wants to Millionaire spillemaskinen? Pil Pil

Who Wants to Be a Millionaire spillemaskinen kræver, at der lægges en indbetaling , men du kan spille om fantasipenge her på BETO uden at indbetale penge.

Skal jeg downloade Who Wants to Millionaire spillemaskinen? Pil Pil

Du kan spille Who Wants to Be a Millionaire-spillemaskinen uden at downloade software, da det er et browserbaseret spil.