MENU

Spil Silverback Gold - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Silverback Gold af NetEnt

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Silverback Gold Anmeldelse

Silverback Gold

Rejs ind i Afrikas dybe jungler og vind nogle vilde udbetalinger på en fantastisk iGaming kreation skabt af NetEnt.

Silverback Gold er baseret på et standard 5x4 grid, som bruger klassiske betalingslinjer.

Mød alle de vilde dyr i den afrikanske vildmark og udnyt de spændende funktioner som symbolopgraderinger og Free Spins. Læs videre i vores anmeldelse for at høre mere. 


Udgivet: 16.12.2021
Volatilitet
Gevinst: X45000

Skrevet af: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Sidst opdateret: 01 Jul 2022

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Fabelagtig 45.126x Jackpot

Fantastisk Design og Tema

Mange Specielle Funktioner

Fantastisk RTP

Grafik i høj kvalitet fra NetEnt

Ulemper

Ingen Progressiv Jackpot

Høj Volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Software NetEnt

Volatilitet

RTP% 92.11

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.10

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 5

Antal rækker 4

Temaer i spillet

Jungle


Funktioner

Symbolsamling Niveaustigning Hold og spin Køb Bonus Runde Udskiftning af symbol Opsamling af energi Extra Gratis Spins Tilfældig Wilds Respins RTP spænd Bonusspil Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Vilde dyr på Silverback Gold spilleautomaten

Vilde dyr på Silverback Gold spilleautomaten

Velkommen til Silverback Gold

Det jungle-baserede tema er udviklet af NetEnt. Det jungle-baserede tema er udviklet af NetEnt.

Det er et actionfyldt spil, der foregår i de farlige afrikanske jungler fyldt med vilde dyr som slanger, krokodiller og gorillaer. Gør dig klar til at opleve det komplette jungle eventyr på Silverback Gold spillemaskinen.

Du bliver mødt af et klassisk 5x4 hjulsæt. Der er 1.024 forskellige måder at vinde på, og det bliver ikke svært for dig at lande udbetalinger. Silverback Angrebsbonussen tilføjer nogle værdifulde gorillaer til dit grid tilfældigt, som øger dine vinderchancer. Saml tokens i løbet af gameplayet og brug dem under Free Spins, hvor symboler bliver opgraderet.

Silverback Gold har et kæmpe gevinstpotentiale, og du kan vinde udbetalinger helt op til 45.126x på et enkelt spin.

Der venter dig en masse spændende overraskelser og hemmeligheder i de afrikanske jungler.

Læs videre i vores anmeldelse for at høre mere om denne fantastiske online spilleautomat. 

Video: Spil Silverback Gold - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Eksempel på gameplay i Silverback Gold

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Jungle-inspireret Tema, Design & Symboler

Tema og Design

Temaet i Silverback Gold handler om de tæt bevoksede afrikanske jungler og deres vilde indbyggere, især gorillaerne. Idet det er en NetEnt kreation har spillet selvfølgelig krystalklar HD-grafik og generelt et højt niveau.

Grafikken er meget realistisk. Der er forskellige vilde dyr på hjulsættet, og når du lander vellykkede kombinationer kommer dyreanimationerne til live i form af flotte animationer. Det realistiske design gør spillet til en meget fordybende oplevelse.

Du kan se den tæt bevoksede jungle i baggrunden med træer, planter og vilde blomster. Hjulsættet er placeret i midten, og det er designet som små grene og vinstokke.

Symboler

Du finder mange forskellige symboler på Silverback Golds grid. Standard kortsymbolerne angiver de almindelige, lavt betalende symboler fra A til 10.

De højt betalende symboler er repræsenteret i form af forskellige vilde dyr, heriblandt slanger, krokodiller, leoparder, gorillaer og forskellige fugle.

Den gyldne Silverback er det mest belønnende symbol, der giver udbetalinger til en værdi af 2x, 4x, 8x eller 16x for kombinationer af 2, 3, 4 eller 5 ens symboler.

Solnedgangs-symbolerne fungerer som Wilds, der tilfældigt vises under Free Spins-runden med tilknyttede Multiplikatorer.

Bonusrunden på Silverback Gold spillemaskinen

Bonusrunden på Silverback Gold spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Silverback Gold - Sådan spiller du

Silverback Gold er ret ligetil, så du bør ikke stå over for problemer under gameplayet. Hvis du har spillet på spilleautomater før, vil du let forstå spillet.

Hvis du er ny indenfor verden af spillemaskiner, skal du heller ikke bekymre dig. Følg vores råd herunder:

  1. Dan et overblik over hjulsættet og de forskellige vinderkombinationer ved hjælp af udbetalingstabellen. Du kan få adgang til udbetalingstabellen ved at trykke på knappen i nederste venstre hjørne.
  2. Indstil et indsatsbeløb. Du kan indstille ethvert beløb mellem 1 kr. pr. spin og 750 kr. pr. spin. I alt er der 44 forskellige muligheder tilgængelige.
  3. Drej hjulene ved hjælp af den store runde knap under hjulsættet.
  4. Der er specielle muligheder tilgængelige, som f.eks. auto spin funktionen og hurtige spins, som gør dit gameplay lettere. Du kan også ændre lydstyrken og musikken efter din komfort.
Vilde gorillaer overalt på Silverback Golds grid

Vilde gorillaer overalt på Silverback Golds grid

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Boosters og Modifikatorer - Silverback Gold

Fire attraktive Bonusfunktioner venter på dig i Silverback Gold. Silverback Angrebsbonussen er måske den mest interessante, idet den tilføjer op til 20 Silverback symboler på hjulsættet tilfældigt. Husk at du skal indsamle specielle tokens under Bonusspillet og bruge dem i Free Spins runden til at opgradere symbolerne.

Silverback Angreb

Silverback Angrebsbonussen kan udløses tilfældigt under hovedspillet og Free Spins runden. Når den er aktiv, tilføjer bonussen mellem 6 og 20 højt betalende silverback symboler til hjulsættet. Det øger det vindende potentiale, og du får bedre udbetalinger.

Bonusspil

Land mindst 3 Scatter symboler sammen på hjulene for at udløse Bonusspillet. Scatter symbolerne forbliver på deres pladser under bonusrunden, og de resterende symboler drejer individuelt på deres pladser.

Når Bonusspillet er aktiveret, får du 3 spins, og kun tokens kan lande på hjulsættet. Når et token lander på dit grid, vender det rundt og viser en værdi, og det nulstiller derudover også antallet af spins tilbage til 3. Runden bliver ved, indtil du enten løber tør for spins, samler 300 eller flere tokens eller indtil alle positionerne bliver fyldt op.

Startskærm på Silverback Gold spillemaskinen

Startskærm på Silverback Gold spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Spændende Free Spins runde

Når det specielle Bonusspil i Silverback Gold slutter, begynder Free Spins runden. Forskellige antal Scatters giver dig forskellige antal Free Spins, og du kan vinde op til 20 free spins. Hvis du lander en Scatter under et Free Spin, belønnes du med et ekstra Free Spin, og der er ikke noget maksimalt antal.

Alle de tokens du har samlet i Bonusspillet, tilføjes til Måleren, og du kan nyde forskellige opgraderinger på forskellige niveauer.

Her er detaljerne om de forskellige opgraderinger, du får ved at indsamle tokens:

  • 30 tokens = Opgraderer Krokodille symbolerne
  • 60 tokens = Opgraderer Leopard symbolerne
  • 120 tokens = Opgraderer Slange symbolerne
  • 200 tokens = Opgraderer Fugle symbolerne
  • 300 tokens = Opgraderer Silverback symbolerne

Når du samler 300 eller flere tokens, bliver alle silverback symbolerne til gyldne silverback symboler. De gyldne silverbacks er de mest belønnende symboler på hjulsættet, og de vises kun under Free Spins bonussen. Silverback Angrebsbonussen kan også tilfældigt aktiveres, hvilket giver dig flere silverback symboler.

Bonuskøb Funktion

Hvis du ikke ønsker at vente på, at Free Spins runden udløses af sig selv, kan du vælge at købe funktionen ved at betale 100x din indsats.

Realistisk grafik i Silverback Gold

Realistisk grafik i Silverback Gold

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Volatilitet og RTP

Den actionfyldte NetEnt kreation giver dig en RTP på 96,1%, hvilket er ret generøst, da branchens gennemsnit for lignende spil kun ligger på omkring 96%. Hitfrekvensen er cirka 36,58%, hvilket betyder, at du kan forvente en gevinst på næsten hvert 3. spin.

Silverback Gold har en meget høj volatilitet og en ret attraktiv Jackpot. Du kan vinde udbetalinger op til 45.126x indsatsen.

Startskærmen på Silverback Gold spilleautomaten

Startskærmen på Silverback Gold spilleautomaten

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

BETOs endelige vurdering af Silverback Gold

NetEnt er et af de største navne indenfor online spilverdenen lige nu. De har eksisteret i en årrække og har skabt adskillige iGaming titler af høj kvalitet. Hver gang vi støder på en NetEnt titel, ved vi, at det bliver fantastisk.

Silverback Gold er en solid spillemaskine baseret på et jungle tema. Spillet foregår i de vilde og tætte jungler i Afrika, hvor du vil støde på mange farlige dyr som leoparder og gorillaer. Grafikken er designet på en meget realistisk måde, og du vil føle, at du rejser rundt i Afrika.

Gameplayet er meget dragende, og der er masser af Boosters, der gør din spilsession eksplosiv og actionfyldt. Den unikke Silverback Angrebsbonus tilføjer tilfældigt silverback symboler til hjulsættet, som øger dine vinderchancer.

Spillets vigtigste attraktioner er Bonusspillet og Free Spins runden. Du indsamler specielle tokens under Bonusspillet, som derefter bruges under den unikke Free Spins bonus til at opgradere symbolerne.

Spillet har en generøs RTP og en høj 45.126x Jackpot, og du bør absolut prøve det af. Vi har linket til Silverback Golds demoversion her på BETO, så du kan prøve det gratis.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - Silverback Gold

Hvad er den Maksimale Gevinst i Silverback Gold?

Du kan lande udbetalinger helt op til 45.126x.

Hvor høj er RTP'en og Volatiliteten i Silverback Gold?

Silverback Gold er et spil med høj volatilitet og en RTP på 96,1%.

Kan jeg vinde Free Spins i Silverback Gold?

Ja! Free Spins runden udløses, når du lander nok Scatters på hjulene sammen. Du kan få op til 20 Free Spins i en enkelt runde.

Hvad er Silverback Angrebsbonussen?

Silverback Angrebsbonussen er en speciel Modifikator, der tilfældigt tilføjer et antal silverbacksymboler af høj værdi til dit grid.

Kan jeg prøve Silverback Gold af gratis?

Ja, du kan spille Silverback Gold gratis. Demoen er tilgængelig her på BETO.