MENU

Spil Dragon's Gold 100 - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Dragon's Gold 100 af BGAMING

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Dragon's Gold 100 anmeldelse

Dragon's Gold 100

Dragon's Gold 100 er baseret på et kinesisk tema med drager. Du får 5 hjul og 4 rækker, der genererer 100 forskellige betalingslinjer.

Spillet har en medium til høj volatilitet og specielle Boosters som udvidende Wilds, belønnende Scatters og stablede symboler. 

Læs videre for at høre mere om denne flotte online spillemaskine i vores anmeldelse.


Udgivet: 09.09.2021
Volatilitet
Gevinst: X3000

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 01 Juli 2022 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

2 forskellige Scatters

Udvidende symboler

Belønnende Wilds

11 forskellige symboler

Høj RTP på 97%

Ulemper

Ingen Free Spins

Jackpotten kunne have været lidt højere

Fakta om Spillemaskinen

Software BGAMING

Volatilitet

RTP% 96.90

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 15.00

Antal hjul 5

Antal rækker 4

Temaer i spillet

Asiatisk


Funktioner

Stak Voksende Symboler Gamble spil Scatter symboler Wild


Karakterer

Lykke Kat Lykke Frø Koi fisk


Asiatisk Grafik i Dragon

Asiatisk Grafik i Dragon's Gold 100

Dragon's Gold 100 - Opdag Dragens kræfter

BGaming blev inspireret af den spændende kultur i Fjernøsten, da de designede Dragon's Gold 100. Spillet er ikke bare en almindelig iGaming-titel, men derimod den komplette pakke for et asiatisk eventyr. Grafikken og gameplayet er afbalanceret, og bonusfunktionerne inkluderer temadesignede animationer. Den smukke og detaljerede grafik kommer ikke som en overraskelse, da BGaming er kendt for at skabe flotte spillemaskiner.

Dragon's Gold 100 giver dig i alt 100 forskellige betalingslinjer, hvilket er ret ualmindeligt for lignende spil med 5 hjul. Modifikatorer som udvidende symboler, stablede symboler og specielle Scatters tilføjer action til gameplayet.

Du bør klart prøve demoversionen af Dragon's Gold 100, da den hjælper dig med at forstå, hvordan spillet fungerer. Vi har linket til demoen her i anmeldelsen.

Video: Spil Dragon's Gold 100 - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Eksempel på gameplay i Dragon's Gold 100

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Tema og Grafik

Det kinesiske nytår er et af de mest populære og underholdende temaer blandt spilleautomater. Det røde og gyldne farveskema med lyserøde undertoner, er en populær og flot farvekombination.

Baggrunden i Dragon's Gold 100 er dragende og iøjnefaldende, idet den viser en smuk rød baggrund med kæmpe drager i guld. Du kan se lyserøde blomster på den øverste del af hjulsættet, hvilket tilføjer et smukt og elegant touch til gameplayet.

Kineserne opfandt fyrværkeri, og de har også opfundet andre sjove ting. Det vil du også opleve under gameplayet. Hver gang du lander en vindende kombination på hjulene, kommer en glitrende animation frem, som fremhæver de vindende symboler og betalingslinjen.

Musikken er folkelig. Der er et melodisk soundtrack i spillet, som føles ret afslappende.

Flotte Wild symboler i Dragon

Flotte Wild symboler i Dragon's Gold 100

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Dragon's Gold 100 - Symboler og Gevinster

Der er 11 forskellige symboler i Dragon's Gold 100, hvilket er mange. Du vil få dynamisk action på dit grid. 8 af symbolerne er de grundlæggende ikoner, herunder 4 origami-symboler. Du ser en sød orange sommerfugl, en blå skildpadde, en lilla svane og en grøn hoppende frø, som alle betaler mellem 10x og 100x alt efter kombinationsstørrelsen. Kombinationer med den lilla vifte belønner dig 20x og 200x.

Den runde røde lanterne giver dig endnu mere, idet udbetalingerne varierer mellem 40x og 500x. Guldbarrerne er specielle symboler, og de giver dig en udbetaling, selv hvis du kun lander 2 af dem på en betalingslinje. De udbetaler også meget mere end de almindelige symboler i spillet. Du kan vinde udbetalinger til en værdi af op til 3.000x ved hjælp af guldbarresymbolerne. 

Scatter-symbolerne giver dig øjeblikkelige kontante udbetalinger mellem 3x og 100x. Wilds dukker også op engang imellem på dit grid. De erstatter de almindelige symboler, men giver dig ingen kontante udbetalinger.

Dragon

Dragon's Gold 100s ultimative vinderpotentiale

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Dragon's Gold 100 - Sådan spiller du

Sådan spiller du Dragon's Gold 100:

  1. Tag et kig på udbetalingstabellen for at forstå, hvad de mest belønnende symboler i spillet er. Vælg et indsatsbeløb. "Total indsats"-muligheden viser dig det aktuelle indsatsbeløb. Der er op- og ned pile på siden, som du kan bruge til at justere indsatsen. Du kan vælge ethvert beløb mellem 2 kr. pr. spin og 100 kr. pr. spin.
  2. Hvis du gerne bare vil slappe af, kan du bruge auto spin-funktionen, som drejer hjulene for dig automatisk.
  3. Du får en udbetaling, hvis du lander en vindende kombination. I løbet af spillet ændrer din saldo sig i størrelsen. Det vil være bedst, hvis du bliver ved med at justere din indsats med tanke på din saldo.
  4. Tryk på Spin-knappen og nyd spillet!
Origami-symboler i Dragon

Origami-symboler i Dragon's Gold 100

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Bonusfunktioner og Modifikatorer

Dragon's Gold 100 kommer med 4 forskellige bonusfunktioner:

Scatters

Du får to forskellige Scatter-symboler i Dragon's Gold 100. Maneki-Neko er den første Scatter, der kun vises på hjul nummer 1, 3 og 5. Koi Fisk-symbolet er det andet Scatter-symbol, som kan lande hvor som helst på hjulsættet og kommer med en 100x Multiplikator. Scatters giver øjeblikkelige kontante udbetalinger, når du lander mindst 3 af dem sammen.

Udvidende Wilds

Den gyldne drage repræsenterer Wild-symbolet, som erstatter alle de almindelige symboler. Det interessante er, at symbolet kan udvides tilfældigt og dække hele hjulet. Bemærk dog, at symbolet kun vises på hjul nummer 2, 3 og 4.

Gamble Funktion

Da der ikke er nogen specielle free spins, er den største bonusfunktion uden tvivl gamble Boosteren. Du kan bruge Gamble-funktionen på hver eneste gevinst på betalingslinjen.

Nogle kortsymboler dukker op i bunden til venstre på spilskærmen, efter at du har vundet. Klik på kortene for at udløse gamble-bonussen. En speciel skærm kommer frem, hvor du ser bagsiden af spillekortet. Hvis du forudsiger den rigtige farve på kortet, får du øjeblikkelige dobbeltgevinster. Hvis du gætter forkert, mister du gevinsten.

Der er en vis risiko forbundet gamble-funktionen, og det er op til dig, om du vil bruge den eller ej. Hvis du ikke vil bruge den, skal du blot trykke på spin-knappen igen eller trykke på pengeposesymbolet.

Stablede symboler

Ligesom udvidende Wilds kan andre symboler også stable sig på hinanden og blive større. Stakkene kan blive op til 8 symboler lange.

Speciel Gamble-bonus i Dragon

Speciel Gamble-bonus i Dragon's Gold 100

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Dragon's Gold 100 - RTP & Volatilitet

Dragon's Gold 100 har en fremragende RTP på 96,9%, hvilket er fantastisk. Normalt ligger RTP'en for samme type spillemaskiner på omkring 95%. Da Dragon's Gold 100 tilbyder et ret betryggende gennemsnitligt afkast, behøver du ikke bekymre dig meget om din indbetalings sikkerhed.

Fokuser du blot på at have det sjovt og på at spinne hjulene! 

Det er en spillemaskine med høj volatilitet, så Dragon's Gold 100 tilbyder dig et eksplosivt gameplay, hvor du får høje udbetalinger, men med en ret lav hitrate.

Startskærmen i Dragon

Startskærmen i Dragon's Gold 100

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

BETO's endelige vurdering af Dragon's Gold 100

Vi indså hurtigt at Dragon's Gold 100 er en ret unik spilleautomat, da vi testede den. Spillet har nemlig mange specielle funktioner, som du ikke finder på andre spillemaskiner, som dobbelt Scatters, tilfældigt udvidende symboler og en gamble-mulighed.

Dragon's Gold 100 tilbyder ikke en Free Spins-bonus, men gamble-bonussen kompenserer for det.

Du får i alt 11 forskellige symboler i Dragon's Gold 100. Maneki-Neko-symbolet og Koi Fisk-symbolerne er de 2 Scatters, der giver øjeblikkelige kontante udbetalinger. Du får mulighed for at gamble dine gevinster efter hvert vellykkede spin. Du bør dog tænke dig godt om, før du gambler dine udbetalinger, da du enten fordobler dine gevinster eller mister det hele.

Dragon's Gold 100's RTP er ret tilfredsstillende. Du får nemlig en RTP på 96,9%, næsten 97%, hvilket er fantastisk. I kombination med den høje volatilitetsvurdering tilbyder Dragon's Gold 100 et spændende og elektrisk gameplay.

Prøv Dragon's Gold 100 lige nu ved hjælp af demo-versionen, som er tilgængelig her på BETO. Nyd spillet!

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - Dragon's Gold 100

Hvad er Dragon's Gold 100's Maksimale Gevinst?

Du kan lande udbetalinger op til 3.000x din indsats på et enkelt spin. Jackpotstørrelse er ret middelmådig, i betragtning af at Dragon's Gold 100 er et spil med høj volatilitet.

Hvor høj er Dragon's Gold 100's RTP og Volatilitet?

Du får en RTP på 96,9% i Dragon's Gold 100, hvilket er fantastisk. Normalt er RTP'en for sådanne spil omkring 95%, hvilket gør Dragon's Gold 100 til et fremragende valg. Spillet har en høj volatilitet, og du kan forvente nogle store udbetalinger.

Er der Free Spins i Dragon's Gold 100?

Nej, der er ingen speciel Free Spins-runde i Dragon's Gold 100. Spillet har dog adskillige bonusfunktioner og Boosters, som kompenserer for det.

Hvad er de udvidende Wilds i Dragon's Gold 100?

Wild symboler på Dragon's Gold 100's grid kan tilfældigt udvides i størrelsen til at dække hele hjulet, hvilket hjælper dig med at lande mere belønnende gevinster.

Hvilke andre Boosters kan jeg forvente i Dragon's Gold 100?

Dragon's Gold 100 tilbyder nogle eksplosive bonusfunktioner som udvidende symboler, specielle dobbelte Scatters osv. Gamble-bonussen er spillets største attraktion, hvor du kan gamble dine udbetalinger efter hver vellykket gevinst.

Kan jeg spille på Dragon's Gold 100 gratis?

Ja, du kan udforske Dragon's Gold 100 ved hjælp af en gratis demo-version. Du finder demo-versionen her på BETO.