MENU

Spil Divine Fortune - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Divine Fortune af NetEnt

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Divine Fortune anmeldelse

Divine Fortune

NetEnt er tilbage med det spændende nye jackpot-spil, Divine Fortune; spillemaskinen blev lanceret første gang den 25. januar 2017. Hovedattraktionen på denne online spillemaskine er temaet, som fører spilleren tilbage til det antikke Grækenland. Der er Minotauros, Medusa og Phoenix, som optræder i form af forskellige symboler. Der er en free spin-funktion i spillet, men den progressive Mega Jackpot er det mest bemærkelsesværdige.


Udgivet: 25.01.2017
Volatilitet
Gevinst: X

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 13 Oktober 2022 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Attraktive specielle funktioner

3 typer forskellige jackpots

Falling wild-funktion og Wild-On-Wild

Grafik i høj kvalitet fra NetEnt

Progressiv jackpot

Ulemper

Kan være en høj volatilitet for nybegyndere

Fakta om Spillemaskinen

Software NetEnt

Volatilitet

RTP% 96.59

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Ja


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 5

Antal rækker 3

Temaer i spillet

Eventyr Fantasy Myter Gamle Civilationer


Funktioner

Hold og spin Udvidende Wild med re-spin Progressiv Jackpot Free Spins Wild


Karakterer

Gryphon Minotaur Pegasus Medusa Monstre Guder


Hovedattraktionen i Divine Fortune er at ramme Mega Jackpot

Hovedattraktionen i Divine Fortune er at ramme Mega Jackpot

Divine Fortune - Introduktion

Det bedste ved Divine Fortune er det fantastiske tema.

Så snart du åbner denne online spillemaskine, befinder du dig i den antikke græske verden. Du kan betragte de smukke gamle gudinder, der beskytter spillet fra siderne af spilskærmen. Spillets symboler er nøjagtigt udformet, og de er designet i henhold til det gamle tema. De forskellige jackpots, der er tilgængelige i spillet, vises frem til spilleren så snart du starter spillet. De er placeret lige over spilskærmen.

I denne spillemaskine er det højest betalende symbol Medusa, som kan trække en massiv 600x gevinst ud for din indsats. Efter dette er den mægtige løve det bedste symbol. Derefter er det den store tyr, og i sidste ende er det den fantastiske falk. Bogstavsymbolerne, A, K, Q og J, er relativt lavt betalte.

Spillet har også et wild-symbol; Pegasus er wild-symbolet i spilleautomaten. Spilleren vil se Free Spin-symbolerne, mens han drejer på spillemaskinen. Der vil være et lyn-symbol, og wild-symbolet vil være en guldmønt med en pegasus på.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Falling Wilds-funktion

I Divine Fortune-spillemaskinen, er der i alt 4 bonusfunktioner. For det første vil et wild-symbol udløse Falling Wilds Re-spins og wild-symbolet vil rykke et symbol ned, hver gang det bliver ramt. Det giver dig et free spin. Denne specielle bonus er tilgængelig i både spillene, hovedspillet og free spins. Det bedste af det hele er, at de kan udløses et ubegrænset antal gange i spillemaskinen.

Video: Spil Divine Fortune - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Testspil af Divine Fortunes gameplay

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Free spins i Divine Fortune

Free spins kan vindes i spillemaskinen, når free spin-symboler lander i spillet. Når tre eller flere sådanne symboler vises hvor som helst i hovedspillet eller på Falling Wilds-hjulene udløses free spins-bonusfunktionen. Når denne udløses, giver bonussen dig fem gratis spins til landing af tre wilds. Hvis du formår at lande fire wilds, får du otte gratis spins. I tilfælde af at du er super heldig og rammer fem wilds i spillet, får du i alt 12 free spins.

Wild-On-Wild-funktion

På toppen af hjulet kan du finde et overlay wild, som vil udløse Wild-On-Wild-funktionen. Denne funktion ekspanderer symbolet, og det vil dække hele hjulet i et spin. Efter at have aktiveret dette får du to wilds, der yderligere øger den oprindelige bonus i det næste spin.

Når du rammer tre scatters i spillemaskinen, får du fem free spins; fire vil give dig otte free spins og hvis du slår fem, får du 12 gratis spins. Wild-symbolet dækker hele hjulet, når det landes, men så kan du ikke få flere free spins, mens du bruger denne funktion.

At ramme  wild-symbolerne i Divine Fortune

At ramme wild-symbolerne i Divine Fortune

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Spillemaskinens tilgængelighed på tværs af dine enheder

Divine Fortune kan spilles på både mobil og tablet. Som alle de andre nye spillemaskiner fra NetEnt kan denne spillemaskine spilles på forskellige enheder. Gameplayet er perfekt optimeret til brug på både tablets og til at spille på alle andre håndholdte enheder. Du kan endda også hygge dig med at spille Divine Fortune på iOS-enheder. Så hvad end det er en iPhone eller iPad, så kører online spillemaskinen problemfrit. Mega Jackpotten i spillet vil altid være inden for din rækkevidde, lige meget hvilken enhed du bruger.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Jackpots i Divine Fortune

I spillemaskinen er der tre forskellige typer jackpots.

Når du indsamler mindst tre gyldne bonussymboler, får du tre free spins,

Mens antallet af gratis symboler (som oprindeligt udløste jackpotten) placeres på hjulene, vinder du mellem 10 og 200 gange din oprindelige indsats, hver gang du lander på et af disse guldsymboler. Med dette får du også tre free spins. Denne funktion fortsætter indtil du løber tør for free spins. Det vil også slutte, når du lander på en jackpot, som kan ske på følgende måde:

  • Minor jackpot - når du rammer en række fyldt med bonussymboler
  • Major Jackpot - når du rammer to rækker fyldt med bonussymboler
  • Mega Jackpot - når du rammer tre rækker fyldt med bonussymboler

Den bedste, du kan håbe på, er Mega jackpotten, den progressive jackpot starter på €10.000, og den vokser konstant! De andre jackpots er Minor og Major-jackpotten..

Minor jackpot øger din indsats til 20x. Major Jackpotten vil virkelig skabe penge-regn!, denne giver dig en enorm 200x gevinst på din indsats.

At vinde en stor sejr i Divine Fortune

At vinde en stor sejr i Divine Fortune

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

BETO's samlede bedømmelse af Divine Fortune

Det er en virkelig imponerende online spillemaskine fra NetEnt; der er ingen tvivl om det.

Spilleautomaten har en unik beroligende effekt; selv om du kæmper for at vinde en god præmie, så kan du stadig gøre det med ro i sindet. Du kan blive ved med at spille dette spil i timevis, og du bliver ikke træt af det. Det er ikke særlig almindeligt, hvis man sammenligner med lignende danske spilleautomater på nettet. Spiludbyderne har gjort et prisværdigt stykke arbejde på denne spillemaskine. Ligegyldigt om man kigger på det storslåede design af spillet eller det fantastiske soundtrack, så er alt ved denne online spillemaskine prisværdigt.

Spiloplevelsen på denne spillemaskine er også fantastisk; Du spiller på tværs af de 20 betalingslinjer for at udløse Falling Wilds og Wild on Wild. Free spin-runden er der også, hvilket giver dig op til 12 free spins. Forsøg at vinde den progressive jackpot ved at lande bonussymbolerne.

Divine Fortune er det 9. Jackpot-spil fra fantastiske NetEnt og det er en af de mange spillemaskiner, som du også kan spille på din telefon eller tablet.

Når vi taler om spillets egenskaber, er spillemaskinens gennemsnitlige volatilitet relativt høj. Det betyder, at antallet af gevinster, du kan få i spillet, ikke er så højt. Til gengæld er gevinsten meget overdådig, når den rammes. Derfor er dette spil mere egnet til de spillere, der er lidt erfarne og spiller med et godt budget. Gevinsterne vil helt sikkert komme, men du bliver nødt til at være tålmodig; de vil være det hele værd.

Hvis du vil udforske online spillemaskinen, kan du prøve spillet gratis på BETO. Den gratis demo-version er tilgængelig, så du kan få en fornemmelse af dette spil, lære hvordan det er at spille og komme hurtigt i gang med at prøve det af.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Divine Fortune - Ofte stillede spørgsmål

Hvor høj er volatiliteten for Divine Fortune?

Volatiliteten i Divine Fortune rangeres ret højt. Det betyder, at du bliver nødt til at være tålmodig, da gevinsterne vil være lidt sjældne, men størrelsen på jackpots, når du rammer dem, vil til gengæld være ret stor.

Hvilke spillemaskiner ligner Divine Fortune?

Ligesom Divine Fortune er der en spillemaskine til rådighed med navnet Divine Fortunes Megaways, som har mere end 117.648 måder at vinde på. Denne spillemaskine har ekstra funktioner, men den progressive Jackpot-funktion mangler.

Hvor høj er RTP'en for Divine Fortune?

RTP'en (tilbagebetalingsprocenten) i Divine Fortune er 96,59%, hvilket er en god RTP for lignende online spillemaskiner, idet gennemsnittet i branchen varierer fra omkring 96% til 96,5%.