MENU
Søg
Spillemaskiner

Congo Cash Spil For sjov

Spil Congo Cash gratis demo

Congo Cash Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Congo Cash af Wild Streak Gaming

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Congo Cash anmeldelse VurderingVurdering

Congo Cash Demo

Congo Cash er en moderne spillemaskine med smukt jungle-tema. Spillemaskinen er udviklet af Wild Streak Gaming. Congo Cash er tilgængelig på Pragmatic Play Platformen. Der er et bredt indsatsområde på spillemaskinen, som spænder fra 0,1 til 100 mønter pr. spin. Spillemaskinen har en fremragende RTP på 96,58%, som er bakket op af en masse specielle funktioner såsom Jackpots og Free Spins.


Udgivet: 10.01.2021
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet slukket
Gevinst: X5500

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 15 Maj 2024 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenSpillemaskinen har sjovt tema

ÅbenDu kan vinde en jackpot til en værdi af 5000x

ÅbenTre forskellige jackpots

ÅbenVind op til 100 free spins

ÅbenWilds kommer med Freebies

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Høj volatilitet

Luk Ingen multiplikatorer

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Wild Streak Gaming

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet slukket

Spillemaskiner RTP% 96.51

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Ja


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.20

Spillemaskiner Max. Indsats 100.00

Spillemaskiner Antal hjul 5

Spillemaskiner Antal rækker 3

Spillemaskiner Betalingslinier 432

Temaer i spillet

Jungle Naturen


Funktioner

Stak Progressiv Jackpot Scatter symboler Free Spins Wild


Det farverige interface i Congo Cash

Det farverige interface i Congo Cash

Introduktion - Congo Cash

Congo Cash er en fremragende titel skabt af Pragmatic Play, den berømte spiludbyder, som er kendt for at udgive spændende og populære spillemaskiner. Congo Cash er skabt af et spilfirma ved navn Wild Streak Gaming, men det er drevet af Pragmatic Play.

Congo Cash har et fedt junglebaseret tema; du vil glemme alt omkring dig, når du begynder at spille på hjulene i denne smukke spillemaskine. Spillemaskinen er sprængfyldt med funktioner; der er 432 forskellige måder at vinde en gevinst på spillemaskinens hjul. Spillet har masser af forskellige specielle funktioner og bonusser; disse gør spiloplevelsen på denne spillemaskine meget spændende og elektrisk.

Du vil blive fascineret af den farverige grafik samt temaet i Congo Cash.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Visuelle elementer i Congo Cash

Congo Cash er et spil, som er rig på grafik; spillemaskinen kan prale af farverig og iøjnefaldende grafik. De forskellige elementer på skærmen har levende farveskemaer og et bemærkelsesværdigt udseende; det gør spillemaskinen meget attraktiv og spændende at spille på. Desuden har spillet en smuk intro. Når du åbner spillemaskinen, fortæller den dig om de forskellige specielle funktioner på spillemaskinen.

Spillemaskinens smukke tema er perfekt synkroniseret med automatens gribende soundtrack; disse fede afrikanske beats gør det svært for dig at sidde stille; spil på spillemaskinen, og du vil forstå, hvad vi mener. Spillets symboler er designet i henhold til spillemaskinens farverige jungletema; kortsymbolerne på spilleautomaten er designet i et dragende farverigt udseende; skrifttypen er hovedårsagen til, at hjulene ser så smukke ud. De resterende almindelige symboler på spillemaskinen er de højt betalende symboler; disse højt betalende symboler er billedsymbolerne; billedsymbolerne hjælper dig med at få høje gevinster.

Diamond-symbolet repræsenterer wild-symbolet på spillemaskinen; denne vil erstatte de resterende almindelige symboler på spillemaskinen. Scatter-symbolet på spillemaskinen er den smukke, farverige sommerfugl.

Vind en meget høj udbetaling i Congo Cash

Vind en meget høj udbetaling i Congo Cash

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller du - Congo Cash

Du behøver ikke at læse eller lære noget særligt for at kunne spille på denne spillemaskine; Som alle de andre titler fra automaternes konge - Pragmatic Play er Congo Cash også meget ligetil og let at forstå og spille på. De grundlæggende ting, du skal gøre, er det samme på næsten alle spillemaskiner. Du skal først vælge en indsats i Congo Cash, og derefter drejer du på hjulene, og du får en kontant udbetaling, når du lander en vindende kombination på  spillemaskinens hjul.

Den eneste ting, som du måske vil synes er anderledes på denne spillemaskine, er symbolerne, som de har brugt; disse er ikke de klassiske frugtinspirerede symboler; i stedet er symbolerne i Congo Cash designet specielt til at passe til spillemaskinens æstetik. Kong Gorilla er de mest indbringende symboler på spillemaskinen; de kan give dig en udbetaling til en værdi af 10x, hvis du lander en kombination med fem ens symboler. Leoparden er det næst mest værdifulde symbol på spillemaskinen, derefter kommer bavianen, lemuren og til sidst den giftige frø.

Diamond-symbolet fungerer som Wild-symbolet på spillemaskinen; du kan bruge den til at udløse vindende kombinationer. Scatter-symbolet er Butterfly-funktionen; bemærk, at scatter-funktionen kun vises på 1. og 5. hjul. Logosymbolet er et andet scatter-symbol; denne vises på 2., 3. og 4. hjul.

Du præsenteres for et ret bredt indsatsområde på spillemaskinen, det mindste beløb, du har brug for, for at spille på hjulene, er 0,10, og du kan øge det til en maksimal indsats på 100 mønter pr. spin.

Vind free spins i Congo Cash

Vind free spins i Congo Cash

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP og volatilitet

RTP (tilbagebetalingsprocent)

RTP'en i Congo Cash er 96,58%. En RTP repræsenterer gennemsnittet af de gevinster, som spillerne får tilbage fra en bestemt spillemaskine. En RTP på 96,58% betyder, at det er sandsynligt, at du får 96,58% af din investering tilbage gennem spillemaskinen. RTP er en af de vigtigste parametre, når man skal bedømme en spillemaskine; en god RTP vil sikre et godt afkast på dine investerede penge. RTP'en for Congo Cash er ret fantastisk; du får næsten en halv procent højere RTP end industriens standard for lignende spilleautomater.

Volatilitet

Volatiliteten i Congo Cash er blevet bedømt af Pragmatic Play som værende medium. Spillemaskiner med medium volatilitet er perfekte for de fleste spillere; du får et afbalanceret gameplay på denne spillemaskine; spillemaskiner med mellemstor volatilitet er hverken for aggressive eller for kedelige. En medium volatilitet hjælper dig også med at få konstante gevinster, hvilket er meget vigtigt for mange spillere.

Farverige hjul i Congo Cash

Farverige hjul i Congo Cash

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Tips til at vinde i Congo Cash

 • Hold øje med dit Jewel Board, som er placeret på toppen af de midterste hjul.
 • Jewel Boardet hjælper dig med at udløse forskellige specielle funktioner på spillemaskinen såsom Free Spins, Instant Wins og Jackpots.
 • Butterflies er Scatter-symbolerne på spillemaskinen, du har brug for denne for at få free spins
 • Når du får nok belønninger på dit Jewel Board, får du den jackpot, som er placeret direkte over Logo Scatter-symbolet.
 • Den øverste jackpot på spillemaskinen er 2000x værd, det er meget indbringende for en spillemaskine med mellemstor volatilitet.
 • Du kan vinde op til 100 free spins, hold godt øje med scatter-symbolerne.
 • Freebies i Congo Cash kommer med tilknyttede Wilds.
Vind en kæmpe udbetaling i Congo Cash

Vind en kæmpe udbetaling i Congo Cash

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Bonusfunktioner

Congo Cash er en meget dynamisk spillemaskine; du vil opleve, at der er en række meget indbringende bonusser i Congo Cash.

Nedenfor er nogle af de populære specielle funktioner i Congo Cash.

Jewel Board-funktionen

Du vil bemærke, at der er en masse præmier og jackpots placeret øverst på 2., 3. og 4. hjul, og disse er de jackpots, som du kan vinde under Jewel Board-funktionen, men du bliver nødt til at samle nogle scatter-symboler til det. Når du lander nok Scatters til denne specielle bonus, kan du skaffe dig en af disse jackpots.

Følgende er de belønninger, du kan vinde:

 • Direkte kontantudbetalinger til en værdi af 5 til 100x
 • Du kan få et vanvittigt antal free spins; du kan vinde alt mellem 8 og 100 free spins.
 • Den mindste jackpot på spillemaskinen er Minor Jackpotten; den har en udbetaling på 25x.
 • Major Jackpotten er den mellemstore jackpot; den belønner dig en gevinst, som er 100x din indsats.
 • Den mest indbringende jackpot på spillemaskinen er Grand Jackpot; Denne vil give dig fantastiske 200x din indsats.
Den smukke indlæsningsskærm i Congo Cash

Den smukke indlæsningsskærm i Congo Cash

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Free spins i Congo Cash

Der er en temmelig cool Free Spin-bonus i Congo Cash; du kan udløse den ved at lande Scatter-symboler på hjulene i Congo Cash. Free Spin-funktionen er ikke særlig let at starte; du skal lande symbolerne under mange Free Spins-billeder. Det skyldes, at når du drejer hjulene, tilføjes et wild symbol til det hjul, som udløste den specielle bonusrunde.

Antallet af free spins, som du kan lande på spillemaskinen, er helt utroligt; du kan vinde alt mellem 8 og 100 free spins. Den bedste ting ved Free Spin-bonusrunden er, at du kan bruge disse til at vinde den maksimale jackpot på spillemaskinen, som er 5500x din indsats værd.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vores samlede vurdering af Congo Cash

Congo Cash er en fantastisk tilføjelse til spillemaskineverdenen skabt af ekspertudviklerne på Pragmatic Play. Spillemaskinen gør sig bemærket i alle parametrene for en vellykket spillemaskine; spillet har god grafik, en tilfredsstillende casinospil oplevelse, et fantastisk og tilfredsstillende soundtrack og mange andre indbyggede spillemaskine-funktioner, som gør hele oplevelsen fuld af sjov og spænding.

Statistikken for Congo Cash er meget betryggende; du vil ikke have nogen problemer med sikkerheden for dine indbetalinger. Desuden giver RTP'en (tilbagebetalingsprocenten) og Volatiliteten den perfekte kombination, som passer til de fleste spillere; de fleste spillere vælger en stabil spillemaskine frem for at spille på de meget eksplosive spillemaskiner; det er en af grundene til den enorme stigning i spillemaskiner med medium volatilitet, som vi ser i disse dage.

Congo Cash er spækket med specielle funktioner; spillemaskinen har meget unikke og spændende funktioner såsom Wilds og Free spins, og du vil elske disse bonusser. Du vil have det sjovt med at spille på denne spillemaskine. For at få en ide om spillemaskinens potentiale kan du prøve demo-versionen af spillemaskinen; denne lader dig udforske de forskellige funktioner, som kan være meget overraskende for dig.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Congo Cash - Ofte stillede spørgsmål

Hvor høj er RTP'en (tilbagebetalingsprocenten) i Congo Cash? Pil Pil

RTP'en i Congo Cash er 96,58%, hvilket er en del højere end standarden for lignende spillemaskiner.

Hvor høj er volatiliteten i Congo Cash? Pil Pil

Automatens Automatens volatilitet er et sted mellem Medium til Høj.

Hvad er bonusfunktionerne på Congo Cash? Pil Pil

Der er mange free spins og jackpots på spillemaskinen, disse er meget gavnlige fra en investors synspunkt

Hvad er den højeste multiplier, du kan udløse i Congo Cash? Pil Pil

Den øverste jackpot på spillemaskinen er 2000x din indsats værd

Hvad er Jewel Board-funktionen i Congo Cash? Pil Pil

Jewel Board er den specielle funktion i Congo Cash. Du kan få forskellige præmier gennem denne, såsom Free Spins og Jackpots.

Er der en Free Spin Bonus i Congo Cash? Pil Pil

Ja, du kan vinde op til 100 gratis spins i Congo Cash

Kan jeg spille Congo Cash gratis? Pil Pil

Ja, den gratis version af spillemaskinen er tilgængelig på BETOs hjemmeside.