MENU
Søg
Spillemaskiner

Big Juan Spil For sjov

Spil Big Juan gratis demo

Big Juan Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Big Juan af Wild Streak Gaming

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Big Juan anmeldelse VurderingVurdering

Big Juan Demo

Find din sombrero frem og gør dig klar til dit livs største fiesta. Mexico er uden tvivl et af de mest festlige og attraktive lande i verden, og Pragmatic Play er klar til at give dig en fantastisk oplevelse.

Big Juan er en belønnende spillemaskine med masser af flotte farver, og du kan vinde udbetalinger op til 2.600x

Læs videre for at høre mere.


Udgivet: 25.10.2021
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt
Gevinst: X2600

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 14 Maj 2024 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenBonuskøb funktion

ÅbenPopulært Design og Tema

ÅbenBelønnende Wild Switch funktion

ÅbenOp til 15 Re-Spins

ÅbenFantastisk RTP

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Meget høj Volatilitet

Luk Ingen Progressiv Jackpot

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Wild Streak Gaming

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt

Spillemaskiner RTP% 96.70

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.40

Spillemaskiner Max. Indsats 200.00

Spillemaskiner Antal hjul 5

Spillemaskiner Antal rækker 4

Spillemaskiner Betalingslinier 40

Temaer i spillet

Festival Drinks


Funktioner

Køb Bonus Runde Respins Bonus symboler Bonusspil Wild


Big Juan

Big Juan's informative startskærm

Big Juan - Mød din amigo Juan

iGaming udviklere samarbejder ofte om at skabe nye spændende spillemaskiner, så vi får mulighed for at opleve nogle fantastiske produkter. Big Juan er en fremragende spilleautomat, som er et resultat af samarbejdet mellem Wild Streak Gaming og Pragmatic Play.

Spillet er én stor livlig og mexicansk fiesta, hvor du kan lande belønnende udbetalinger på 40 forskellige aktive betalingslinjer placeret på et 5x4 grid. Den eksplosive spillemaskine fungerer på en betalingslinjebaseret mekanik, hvor du får udbetalinger for at lande 3 eller flere ens symboler sammen.

Mexico er et sjovt sted, hvor alle kan få en festlig oplevelse. Det kommer også til udtryk i Big Juan, hvor du kan nyde en behagelig session, lige meget hvor meget du er villig til at satse. Du kan satse mellem 3 kr. pr. spin og hele 1500 kr. pr. spin.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Design, Tema og Symboler

Design og Tema

Big Juan giver dig en levende og farverig atmosfære, der byder dig velkommen, så snart du starter spillet. Man kan ikke andet end at elske den festlige stemning. 

I baggrunden kan man se en typisk mexicansk by med festudsmykninger og brostensbelagte veje. Byen er dekoreret med skinnende lys og festbannere, hvilket antyder, at der er en stor fest under opsejling. Din ven Juan vil ledsage dig, og du kan se ham på venstre side af hjulsættet. Han er klædt i typisk mexicansk tøj med en stor sombrero på hovedet.

Selvfølgelig ville festen ikke være fuldendt uden livlig, tempofyldt musik. Soundtracket på Pragmatic Play spillemaskinen har derfor også et fest-tema, hvilket passer perfekt til det overordnede tema.

Symboler

Du finder mange symboler på spillets 5x4 grid, deriblandt både lavt betalende og højt betalende symboler. Symbolerne med lav værdi er angivet i form af de sædvanlige kortsymboler fra 10 til A. Hvis du lander en kombination af 5 ens lavt betalende symboler, får du en udbetaling på 1x. 

Symbolerne af høj værdi er de forskellige spanske genstande, som en hot sauce flaske, en guitar, en smuk kvinde med en rose, Juan selv og nogle søde chihuahuas. Symbolerne er ret belønnende, idet de giver dig udbetalinger mellem 2,5x og 6,25x.

Den røde chili er Wild symbolet, som giver dig en 12,5x udbetaling i kombination med at det erstatter de almindelige symboler. Scatter symbolet er repræsenteret i form af en farverig piñata, der udløser Re-Spin bonussen.

Juan vil altid være ved din side og byder dig velkommen med et stort smil

Juan vil altid være ved din side og byder dig velkommen med et stort smil

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Big Juan - Boosters og Bonusfunktioner

Ligesom mexicansk mad er spilleautomaten her meget eksplosiv, og du får også glæden af et godt gameplay med nogle spændende boostere.

Wild Switch Funktion

Big Juan har en unik bonus kaldet Wild Switch bonussen. Når du lander 6 eller flere ens symboler på spillets 3 midterste hjul, aktiveres bonussen. Når funktionen er udløst, transformeres alle de pågældende symboler til Wilds, hvilket øger dine vinderchancer.

Re-Spins Funktion

Scatter symbolerne er betegnet som piñatas. Hvis du lander mindst 3 Scatter symboler, udløses bonusrunden, hvor du får 10, 12 eller 15 Re-spins afhængigt af antallet af Scatters. Når bonussen bliver aktiveret, krymper hjulsættet ned til et 3x3-format med en ekstra position på højre side. Under bonusrunden forbliver en sæk med mønter på den midterste position.

Det er kun nogle specielle symboler, der lander på det lille grid. Du kan lande pengesymboler, som kommer med en øjeblikkelig udbetaling. Hvis du lander ekstra spin symbolet, får du yderligere Re-Spins. Resten af symbolerne du kan lande i løbet af runden er relateret til de forskellige tilgængelige Jackpots.

På den specielle position til højre kan du lande 2 forskellige symboler. Hvis du lander Gevinst symbolet, får du alle de kontante udbetalinger fra sækken med mønter og pengesymbolerne.

Du kan også lande Boost symbolet, som øger værdien på pengesækken.

Bonuskøb Funktion

Du kan altid vælge at betale en 100x indsats for at aktivere Re-Spins bonusrunden. Bemærk dog, at det vil reducere RTP'en en smule.

Re-Spins bonussen formindsker hjulsættet i Big Juan

Re-Spins bonussen formindsker hjulsættet i Big Juan

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Fantastiske Jackpots!

Under Free Spins runden kan du lande specielle symboler, der udløser de 4 forskellige Jackpots, som er tilgængelige i Big Juan. Du udløser en Jackpot i spillet ved at samle et bestemt antal specielle symboler, der er tilknyttet en bestemt Jackpot.

Her er de 4 forskellige Jackpots:

  1. Mini Jackpot = en udbetaling til en værdi af 12,5x, når du samler 3 mini symboler
  2. Minor Jackpot = en udbetaling til en værdi af 50x, når du samler 4 minor symboler
  3. Major Jackpot = en udbetaling til en værdi af 250x, når du samler 5 major symboler
  4. Grand Jackpot = en udbetaling til en værdi af 2.500x, når du samler 6 grand symboler
Du kan lande tomme felter i Big Juan

Du kan lande tomme felter i Big Juan's bonusrunde

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Big Juan - Volatilitet, RTP og Maksimal Gevinst

RTP og Volatilitet

Big Juan har en fremragende RTP på 96,70%, hvilket er højere end branchens gennemsnit på omkring 96%. Bemærk dog, at RTP'en falder til 96,53%, hvis du bruger Bonuskøb funktionen. Spillet har en høj volatilitet, så du bør indstille dine indsatser i overensstemmelse hermed.

Maksimal Jackpot

Den maksimale gevinst du kan forvente i Big Juan på et enkelt spin er 2.500x indsatsen.

Alle symbolerne i Big Juan er designet med et mexicansk touch

Alle symbolerne i Big Juan er designet med et mexicansk touch

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

BETO's endelige vurdering af Big Juan

Big Juan online spillemaskinen er en fremragende titel, som er kommet til verden på grund af samarbejdet mellem 2 anerkendte iGaming-udviklere, nemlig Pragmatic Play og Wild Streak Gaming.

Pragmatic Play har skabt mange spil baseret på mexicanske temaer, som for eksempel Chilli Heat Megaways, der også tilbyder et tempofyldt spille-eventyr. I løbet af deres karriere har udviklerne mestret deres design med hensyn til det specifikke tema, og Big Juan er endnu et eksempel på det. 

Spillet har en generøs RTP og en høj volatilitet, hvilket tilbyder dig en fremragende spiloplevelse. Gameplayet er tempofyldt, og det optimistiske soundtrack passer perfekt til det actionfyldte tema.

Re-Spins runden der udløses af piñata Scatters, er spillets største attraktion, idet du kan vinde op til 15 free spins. Du kan også vinde yderligere spins i løbet af runden, hvilket er helt fantastisk. En anden unik Booster i spillet er Wild Switch funktionen, som omdanner symboler på de mellemste grids til Wilds.

Kort sagt er Big Juan en fantastisk spilleautomat, der tilbyder flot grafik og et attraktivt gameplay. Vi anbefaler, at du prøver det af og fortæller os, hvad du synes.

Du kan prøve Big Juan's demoversion her på BETO gratis.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - Big Juan

Hvad er den bedste udbetaling, jeg kan lande i Big Juan? Pil Pil

Big Juan har en Jackpot på 2.500x.

Hvor høj er Big Juan's RTP og Volatilitet? Pil Pil

Big Juan har en fremragende RTP på 96,7%, hvilket er ret højt sammenlignet med branchens gennemsnit. Volatiliteten er også meget høj, hvilket gør det til en eksplosiv iGaming-titel. På Wild Streak Gamings volatilitetsskala får Big Juan en 5/5 score.

Tilbyder Big Juan en Free Spins runde? Pil Pil

Der er ikke en separat Free Spins runde i Big Juan, men spillet tilbyder en ganske belønnende Re-Spins runde, hvor du kan få op til 15 spins.

Hvordan fungerer Wild Switch bonusfunktionen? Pil Pil

Når du lander 6 ens symboler på de midterste 3 hjul, aktiveres bonussen, og alle de pågældende symboler omdannes til Wilds.

Kan jeg prøve Big Juan af gratis? Pil Pil

Du kan spille Big Juan gratis ved hjælp af demoversionen, som er tilgængelig her på BETO.