MENU
Søg
Spillemaskiner

Royal Mint Megaways Spil For sjov

Spil Royal Mint Megaways gratis demo

Royal Mint Megaways Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Royal Mint Megaways af Big Time Gaming

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Royal Mint Megaways anmeldelse VurderingVurdering

Royal Mint Megaways Demo

Det er på tide at komme igang med Royal Mint og vinde nogle nye guldmønter. Royal Mint Megaways online spillemaskinen har 6 hjul, og rækkerne kan have op til 7 symboler. Wilds, Scatters, free spins, ekstra hjul og andre spændende funktioner er inkluderet i denne spillemaskine. På grund af det unikke design af hjulene tilbydes op til 117.649 måder at vinde på.


Udgivet: 12.02.2020
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt
Gevinst: X4130

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 12 Maj 2024 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenForbedrede free spins

ÅbenKombination af funktioner fra forskellige spillemaskiner

ÅbenMax gevinst på 40.000x din indsats

ÅbenKlassisk grafik og tema

ÅbenSpændende gameplay

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Høj volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Big Time Gaming

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt

Spillemaskiner RTP% 96.48

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.10

Spillemaskiner Max. Indsats 20.00

Spillemaskiner Antal hjul 6

Spillemaskiner Antal rækker 7

Spillemaskiner Betalingslinier 117649

Temaer i spillet

Ædelsten


Funktioner

Megaways Faldende symboler Freespins Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Royal Mint Megaways spillemaskinen

Royal Mint Megaways spillemaskinen

Velkommen til Royal Mint Megaways

Big Time Gaming har udgivet endnu en big-time spillemaskine, der ligner Royal Mint. Ligesom Royal Mint har denne spillemaskine masser af guld. Alt hvad du skal gøre er at komme ind i guldhvælvingen og få fingrene i den store gevinst, som du fortjener.

Designet på denne spillemaskine giver dig massivt vinderpotentiale. De har inkluderet to ekstra rækker under og over hjulene 2, 3, 4 og 5. Det er innovativt og noget, som du måske ikke har set før. Det innovative stopper dog ikke her. De har forbedrede free spins, som er sjældne at få, men meget indbringende.

Ligesom andre Megaways-spillemaskiner har de Reactions-funktionen. Det fungerer ligesom Avalanche-funktionen, som du måske er bekendt med. Alle symbolerne i en vindende kombination forsvinder og erstattes af andre symboler. Vi vil uddybe, hvordan denne funktion samt de andre funktioner fungerer i detaljer lidt senere.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Royal grafik og sjovt tema

Når du først ser denne spillemaskine i action, vil du indse, hvor meget tid og kræfter de har lagt i den. Du kan se de smukke lyserøde træer på hver side af hjulene. Arkitekturen ligner Royal Mint. De har endda taget sig tid til at give hver sten et særskilt udseende, der giver en realistisk oplevelse.

Hvis et øje for detaljer er en kunst, så er Big Time Gaming udviklerne sande kunstnere. Den hurtige musik, der starter, så snart hjulene begynder at dreje, holder festen kørende. Hvis du holder op med at dreje hjulene, forsvinder musikken lige så stille. Guldhvælvingen ses under free spins med mere spændende musik og højere vinderpotentiale.

Samlet set er designet af denne spilleautomat fantastisk og vil holde spillet interessant i lang tid.

Free spins på Royal Mint Megaways online spillemaskinen

Free spins på Royal Mint Megaways online spillemaskinen

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan besejrer du Royal Mint Megaways

Før du kan tænke på at vinde, skal du først forstå de grundlæggende kontrolelementer i spillet. Kontrolelementerne er ret ligetil. Du kan se alle kontrolelementerne på højre side af hjulene.

Den store play-knap bruges til at dreje hjulene. Den blå knap åbner menuen med udbetalinger, hjælp samt andre muligheder. Hvis du vil lære om de forskellige funktioner på spillemaskinen, skal du klikke på den blå knap.

Du kan få adgang til autoplay via menuen eller klikke på knappen Autoplay tæt på den blå knap. Du kan indstille en loss-limit og udføre maksimalt 100 spins ved autoplay. Den maksimale win-limit i autoplay er 3000 kr.

Der er pile under din indsats til at justere din indsats. Du kan indstille denne i intervallet fra 1 kr. til 150 kr. Det er et anstændigt interval, selvom de kunne have inkluderet en højere øvre grænse for high rollers.

Der er 4 højt betalende symboler i form af ædelsten og 6 lavt betalende kortsymboler. Det højest betalende symbol er den lilla ædelsten, som betaler dig så meget som 50x din indsats.

Indtjeningspotentialet for denne spillemaskine forstærkes af cascading hjulene eller Reactions-funktionen. De vindende symboler forsvinder, og nye symboler falder på deres pladser, så du kan få en chance for at vinde flere gevinster. Nye symboler vil fortsætte med at falde, så længe du fortsætter med at vinde. Scatters påvirkes ikke af denne funktion.

Wild-symbolet som er meget farverigt, vises kun på de ekstra hjul. Denne vil erstatte alle symboler undtagen Scatter og hjælpe med at få flere gevinster.

Free spins tildelt i Royal MInt Megaways

Free spins tildelt i Royal MInt Megaways

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Forskellige symboler og deres udbetalinger

Den lilla ædelsten er det højest betalende symbol, som belønner dig 50x for at lande en kombination med seks ens symboler. Det er betydeligt højere end noget andet symbol. Følgende er udbetalingerne af andre symboler, når du lander en kombination med seks ens symboler.  

  • Rød ædelsten - 7,5x din indsats
  • Blå ædelsten og grøn ædelsten - 2x din indsats
  • A og K - 1,75x din indsats
  • Q og J - 1x din indsats
  • 10 - 0,9x din indsats
  • 9 - 0,8x din indsats

Vi ved, at udbetalingerne ikke er så høje. Det er dog en Megaways-spillemaskine med utroligt potentiale. Du kan ikke se det reelle potentiale ved at se på udbetalingerne. Reactions-funktionen og automatens free spins viser dig det virkelige potentiale, som denne spillemaskine tilbyder.

Stor gevinst i free spins på Royal Mint Megaways automaten

Stor gevinst i free spins på Royal Mint Megaways automaten

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Indbringende free spins i Royal Mint Megaways

Du kan få free spins ved at lande mindst 4 Mint Scatters, hvor som helst på hjulene. Du får 12 free spins ved at lande 4 Scatters. Hvis du får mere end 4 scatters, får du 4 ekstra free spins for hver ekstra scatter. I free spins starter gevinstmultiplikatoren med 1x og øges med hver gevinst, du får.

Det betaler sig godt at spille på denne spillemaskine i længere tid, fordi 3 Scatters giver dig en guld-bar, og du får en ekstra scatter tilføjet til hjulene for at samle 40 guld-bars.

Efter at have samlet 40 guld-bars, kan du udløse Heartstopper-forbedrede free spins ved at lande 3 eller flere Scatters på hjulene. Du behøver ikke lande 4 Scatters, fordi der tilføjes en ekstra Scatter for at hjælpe dig med let at kunne udløse free spins.

Heartstopper-forbedrede free spins ligner almindelige free spins, men med meget højere vinderpotentiale. I dette tilfælde starter multiplikatoren med 2x, og den øges med 2x efter hver gevinst, du får. Derfor giver denne funktion dig mulighed for at låse op for det fulde indtjeningspotentiale på denne spillemaskine.

Royal Mint Megaways spillemaskinen

Royal Mint Megaways spillemaskinen

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Volatilitet, topgevinst og RTP

Det er en spillemaskine med højeste varians, hvilket er forståeligt, når man ser på dens gevinstpotentiale. Big Time Gaming har ikke offentliggjort nogen data om maksimal gevinst eller volatilitet. Vi mener dog, at den maksimale gevinst må være flere tusinde gange din indsats. Det burde være over 40.000x din indsats, selv hvis vi går efter en konservativ vurdering.

RTP'en (tilbagebetalingsprocenten) for denne smukke spilleautomat er på 96,48%, hvilket er højere end branchens gennemsnit. En RTP der er højere end gennemsnittet er altid gode nyheder. RTP'en er anstændig, men volatiliteten kan være et problem for nogle mennesker, så du skal være forsigtig, mens du spiller.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Royal Mint Megaways online spillemaskinen noget for dig?

Royal Mint Megaways er en sjov spillemaskine, der kræver lidt tid og tålmodighed til at vise sit sande potentiale. De har holdt grafikken og temaet klassisk og minimalistisk. Du kan let blive afhængig af at dreje hjulene for at holde musikken og gevinsterne kørende.

Spillets helt store stjerne er den Heartstopper-forbedrede free spins-funktion, som giver dig mulighed for at få de helt store gevinster. Selvfølgelig bliver du nødt til at arbejde hårdt for at aktivere denne funktion, men det er det hele værd i sidste ende.

Den maksimale gevinst på 40.000x din indsats burde holde din gejst oppe. Du kan vinde meget mere end din indsats, selv uden at komme nogen steder i nærheden af den maksimale gevinst. Glem ikke at dele din store gevinst med os, når du har prøvet denne spillemaskine af.

Vi sætter stor pris på kombinationen af funktioner fra forskellige spillemaskiner og anbefaler i høj grad, at du prøver denne spillemaskine af, så du kan opleve den med egne øjne. 

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Royal Mint Megaways - Ofte stillede spørgsmål

Er free spins tilgængelige i Royal Mint Megaways? Pil Pil

Ja, du skal lande 4 eller flere Scatters for at få free spins. 4 Scatters giver dig 12 free spins.

Kan jeg spille Royal Mint Megaways på mobilen? Pil Pil

Ja, denne spillemaskine kan spilles på mobiltelefoner, tablets og pc'er.

Hvor høj er RTP'en i Royal Mint Megaways? Pil Pil

RTP'en (tilbagebetalingsprocenten) i Royal Mint Megaways spilleautomaten er på 96,48%.

Hvordan fungerer de forbedrede free spins? Pil Pil

Det er en unik funktion, der aktiveres, når du får 40 guld-bars og aktiverer free spins. Den væsentlige fordel ved denne særlige funktion er, at free spins har en 2x multiplikator, og multiplikatoren stiger med 2x efter hver gevinst. Så du kan have en 24x multiplikator efter 12 free spins.