MENU

Spil Fruit Shop Megaways - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Fruit Shop Megaways af NetEnt

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Fruit Shop Megaways anmeldelse

Fruit Shop Megaways

Fruit Shop Megaways er en fantastisk online spillemaskine fra NetEnt. Dette er en ekstra spækket version af den originale Fruit Shop med fede Megaways-funktioner inkluderet i spillet. 

NetEnt udgav også en festlig juleudgave af den spilleautomaten tilbage i 2015, og denne gang er NetEnt her igen for at underholde os med endnu en spændende udgave af spillet.


Udgivet: 21.01.2021
Volatilitet
Gevinst: X10000

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 01 Juli 2022 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Den største jackpot er 10.000x værd

Det er let at udløse og få free spins

Retriggerne er nemme at få

Multiplikatoren stiger i Free Spins

Cool frugttema med masser af sjov!

Ulemper

Ingen Cascading-funktion

Free spins er normalt mindre generøse

Fakta om Spillemaskinen

Software NetEnt

Volatilitet

RTP% 96.06

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 6

Antal rækker 7

Temaer i spillet

Butik Frugt


Funktioner

Megaways Extra Gratis Spins Multiplikator Free Spins Wild


Introduktion til Fruit Shop Megaways

Folk der spillede det oprindelige Fruit Shop-spil ventede ivrigt og længe på denne Megaways-genindspilning, og nu er den her endelig. I den nye Megaways-genindspilning er alle bonusser og funktioner fra det originale spil kommet i centrum, men denne gang har spillet også de skøre Megaways-multiplikatorer, som giver mange flere måder at udløse gevinsterne på.

Denne fede spillemaskine fra NetEnt tilbyder sine spillere mere end 117.648 forskellige vinderkombinationer. Det bedste ved Fruit Shop Megaways er den nye toppræmie, som giver en gigantisk 10.000x jackpot. Derudover er der nogle ekstra funktioner i spillemaskinen, såsom free spins og dynamiske multiplikatorer. De gratis gevinster udløses, når en spiller lander en mellem eller højt betalende symbolgevinst i spillemaskinen.

RTP'en (tilbagebetalingsprocenten) i spillemaskinen er 96,06%, hvilket er ret fair, da det svarer til industriens standard for den slags online slots.

De farverige frugtsymboler i Fruit Shop Megaways

De farverige frugtsymboler i Fruit Shop Megaways

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Visuals og temaet i Fruit Shop Megaways

Udviklerne i NetEnt har bevaret den tillokkende, farverige grafik fra det originale Fruit Shop-spil. Derudover har spillet et farverigt og unikt frugttema, som tiltrækker spillerne. I kombination med temaet er soundtracket på spillemaskinen også meget flydende og livligt, hvilket går perfekt i sync med de visuelle elementer i spillet. Alle disse funktioner er med til at give spillemaskinen sin unikke identitet, og det føles dermed ikke bare som endnu en frugtbaseret automat.

Når vi taler om spillemaskinens gameplay, fremhæves mange af de originale gameplayelementer i dette spil, og de gamle spillere fra den originale spillemaskine vil føle sig hjemme. Der er dog mange nye opgraderinger og justeringer i Megaways-versionen, som spillerne vil bemærke, så snart de går i gang med at spille på spillemaskinen. Spilområdet er blevet betydeligt større, og det skyldes det fantastiske wallpaper i spillemaskinens baggrund; der er tæt bevoksning samt en klar blå himmel i baggrunden. Alle disse funktioner er med til at gøre spillemaskinen til et perfekt valg for både nybegyndere og gamle veteraner.

Video: Spil Fruit Shop Megaways - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Videoeksempel på gameplay i Fruit Shop Megaways

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan vinder du gevinster i Fruit Shop Megaways

I Fruit Shop Megaways er der masser af måder, hvorpå du kan vinde en gevinst, Det gør sig gældende, da det er en Megaways spillemaskine. Der kan være et hvilket som helst antal symboler mellem to og syv på hvert hjul, og det er grunden til, at der er 117.649 forskellige måder at vinde på i denne spillemaskine.

I Fruit Shop Megaways er kirsebæret det mest indbringende symbol, som giver spilleren en fantastisk belønning på 12,5x (når du lander seks ens symboler på et spin). Det vil også give en udbetaling, hvis du lander en kombination med to af de samme symboler på et spin, hvilket virkelig er gavnligt for spillerne.

I denne spillemaskine er der ikke nogen cascading funktion. Det er normalt til stede i en Megaways titel, men i dette tilfælde med Fruit Shop Megaways er det ikke tilfældet. Der er mange andre bonusser og funktioner i spillet som kompenserer for det, og symbolernes udbetalinger er også ret generøse.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Symbolerne i Fruit Shop Megaways

Fruit Shop Megaways giver spillerne mange muligheder for at lægge en indsats. Indsatsen starter fra 0,2 mønter pr. spin og kan øges til 100 mønter pr. spin, hvilket er en rigtig bred vifte at kunne vælge imellem. RTP'en (tilbagebetalingsprocenten) er 96,06%, og det er ret generøst. I den nye Megaways-titel er spillets volatilitet øget, hvilket betyder, at der nu vil være endnu større præmier til rådighed. Takket være dette kan spillerne nu vinde op til 10.000x af deres oprindelige indsats.

Symbolerne i spillet er ret genkendelige fra det oprindelige Fruit Shop-spil; de fleste af dem er bevaret i Fruit Shop Megaways. Der er i alt ti forskellige symboler i spillemaskinen, som er opdelt i to kategorier. For det første er der de lavt betalende symboler samt de højt betalende symboler. For det andet er der alfabetiske symboler som betegner de lavt betalende symboler samt frugter som repræsenterer de højt betalende symboler. Frugterne er en visuel nydelse for enhver frugtelsker; der er appelsiner, citroner, blommer og saftige kirsebær.

Mindst tre lignende symboler skal landes på en linje for at opnå en gevinst; jo flere symboler, jo bedre er præmien. Kirsebærene er unikke, da de er de højest betalende symboler i spillet, og de har kun brug for en kombination af to lignende symboler for at vinde en gevinst.

Der er også wild-symbolet i spillet, som vises med spillets aktuelle logo, og den kan fungere som en erstatning for alle symbolerne i spillet og hjælper således spilleren med at ramme jackpots.

At ramme den efterspurgte Super Mega Win i Fruit Shop Megaways

At ramme den efterspurgte Super Mega Win i Fruit Shop Megaways

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Free spins, specielle bonusser og funktioner i Fruit Shop Megaways

Da Fruit Shop Megaways er en spækket Megaways-version af Fruit Shop, var mange af bonusfunktionerne i de nye spil allerede til stede i det originale spil. Det er en fantastisk ting, da det originale spil kunne prale af en masse bonusfunktioner.

Free Spins

Når du lander en gevinst med et frugtsymbol til stede, vil du blive tildelt free spins fra spillet. Antallet af free spins, du får, afhænger af antallet af frugter i kombinationen. Når Free Spin-runden starter, tilføjes en højere multiplikator automatisk til din gevinst.

Antallet af tildelte free spins varierer mellem to til fem.

Hvis du får en kombination af 3 frugter, får du to free spins, en kombination af 4 frugter giver dig tre free spins, fire free spins for en kombination med fem frugter og fem free spins for den ultimative kombination af seks frugter. Siden kirsebærerne er de specielle symboler, vil det være tilladt at få et free spin, selv hvis du kun lander to kirsebær sammen.

Retriggers er også mulige i spillet. Når du lander enhver royal symbol kombination, vil du blive tildelt fire yderligere spins, mens premium gevinsterne stadig giver op til 5 spins.

Den progressive multiplikator

Den progressive multiplikator er en ny tilføjelse til denne spækkede Megaways-titel. Multiplikatoren starter med 1x og øges trinvist med 1 og når op til maksimalt 10x.

Få free spins i Fruit Shop Megaways

Få free spins i Fruit Shop Megaways

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Den endelige konklusion for Fruit Shop Megaways Spillemaskinen

I lang tid ventede folk på, at Fruit Shop skulle få en makeover, og det er endelig sket med ankomsten af Fruit Shop Megaways.

Det oprindelige Fruit Shop Megaways-spil var så godt et spil, at der ikke var behov for nogen væsentlige ændringer i selve gameplayet. Efter ankomsten er der dog ingen tvivl om, at udviklerne hos NetEnt har gjort et fantastisk stykke arbejde med Megaways-opgraderingen.

De fleste af spilfunktionerne er blevet bevaret, og alligevel er der masser af nye funktioner, som spillerne kan nyde godt af. De vigtigste opgraderinger er at finde i spillets æstetik; baggrunden er blevet erstattet med et nyt attraktivt grafisk bagtæppe, som viser et landskab, der passer perfekt til spilletemaet.

Andre opgraderinger er at finde i spillemaskinens gameplay, spillets grid er blevet forbedret, og mange nye vindende kombinationer er blevet introduceret.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Fruit Shop Megaways - FAQ

Hvor høj er RTP'en og volatiliteten i Fruit Shop Megaways

Spillets Spillets volatilitet er høj, hvilket gør det til et godt valg for erfarne spillere med store budgetter. RTP'en for spillet er 96,06%, hvilket er godt, idet det matcher branchens standard.

Kan jeg spille Fruit Shop Megaways på min mobil?

Som de fleste af spillemaskinerne fra NetEnt kan denne online spillemaskine spilles på en række enheder, herunder pc'er, tablets og Android/iOS smartphones.

Hvordan satser jeg rigtige penge i Fruit Shop Megaways?

Hvis du vil spille med rigtige penge, kan du se vores liste over fair online kasino anmeldelser her på BETO. Når du spiller for første gang, får du en velkomstbonus, glem ikke at tage brug af den.

Hvordan spiller man den gratis version af Fruit Shop Megaways?

Du kan spille demo-versionen af spillet på BETO. Det anbefales dog, at spillere først bruger de gratis demo-versioner af spillene, det hjælper dem med at udforske og forstå forskellige funktioner.