MENU
Søg
Spillemaskiner

Candyways Bonanza Megaways Spil For sjov

Spil Candyways Bonanza Megaways gratis demo

Candyways Bonanza Megaways  Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Candyways Bonanza Megaways af Hurricane Games

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Candyways Bonanza Megaways anmeldelse VurderingVurdering

Candyways Bonanza Megaways  Demo

Candyways Bonanza Megaways er en unik spillemaskine med kun 3 hjul, som bliver bakket op af den kraftfulde Megaways-funktion. Stakelogic har udviklet et spændende spil, som giver dig op til 512 måder at vinde på og som har kraftfulde funktioner såsom free spins med bonussymbolmultiplikatorer.

Læs vores anmeldelse af Candyways Bonanza Megaways spillemaskinen for at høre mere.


Udgivet: 26.10.2020
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet slukket
Gevinst: X20000

Skrevet af: Julius De Vries | Sidst opdateret: 11 Maj 2024 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Julius de Vries gennemgår casino bonusser og vilkår her på BETO™, så vores læsere vil ikke lader sig narre af de lyssky operatører i branchen som stadig findes. Han er også en verificeret spilekspert. Om Julius De Vries

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenEnkelt gameplay

ÅbenMasser af avancerede muligheder

ÅbenKraftfulde free spins med bonussymbolmultiplikatorer

ÅbenMaksimal gevinst på 20.000x din indsats

ÅbenMegaways motor

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Høj volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Hurricane Games

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet slukket

Spillemaskiner RTP% 96.01

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.10

Spillemaskiner Max. Indsats 10.00

Spillemaskiner Antal hjul 3

Spillemaskiner Antal rækker 8

Spillemaskiner Betalingslinier 512

Temaer i spillet

Søde sager


Funktioner

Bonus Væddemål Megaways Køb Bonus Runde Freespins Multiplikator Gamble spil Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Nyd flere forskellige indbringende funktioner i Candyways Bonanza Megaways

Nyd flere forskellige indbringende funktioner i Candyways Bonanza Megaways

Velkommen til Candyways Bonanza Megaways spillemaskinen

Nyd et muntert tema og en unik idé ved at spille på Candyways Bonanza Megaways spillemaskinen fra Stakelogic. Spillet kommer med de nyeste funktioner såsom Megaways, Super Indsats, free spins samt muligheden for at købe free spins.

Da der kun er 3 hjul, vil der ikke opstå nogen forvirring, mens du spiller. Nogle mennesker vil måske tænke, at de 3 hjul er lig med at gameplayet ikke vil være særlig belønnende. Du kan dog være sikker på, at de store belønninger ligger og venter på dig, på grund af den maksimale gevinst, som er 20.000x din indsats.

Megaways-motoren fungerer godt sammen med de andre funktioner for at give dig store gevinster og et spændende gameplay. Hvis du ikke er klar over det allerede, så giver Megaways-motoren dig et forskelligt antal måder at vinde på ved hvert spin. Fordelen ved det er, at du kan nyde et langt højere antal måder at vinde på og at det er nemmere for dig at vinde stort.

Free spins er meget kraftfulde, idet de har bonussymboler med multiplikatorer på op til 100x. Du kan dermed nemt få en meget stor gevinst ved at lande gevinster under free spins og kombinere dem med bonussymbolmultiplikatorer. Spillet indeholder også Super Indsats-funktionen (Super Stake) for at forbedre dine chancer for at lande store gevinster. Hvis du ikke kan vente, kan du også vælge at købe free spins direkte.

Kort sagt indeholder spillemaskinen en kraftfuld kombination af funktioner, som vil holde dig engageret i lang tid. Vi vil udforske bonusfunktionerne i flere detaljer i vores anmeldelse.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sødt tema og sjov grafik

Det søde tema med slik, flødeskum og is i baggrunden ser både lækkert og sjovt ud. De bevægende skyer og kombinationen af mørke og lyse farver gør det hele meget interessant at se på. Free spins bonussymbolet som forestiller chokolade kan også ses i baggrunden.

Temaet får spillemaskinen til at ligne, at den er skabt til børn, men dens store potentiale får dig til at indse, at det ikke bare er for sjov. Symbolerne forestiller slik i forskellige farver og former. De smukke sliksymboler er guld, røde, lilla, turkise, lyserøde, grønne og blå.

Der er ikke noget Wild-symbol i spillet, men der er to forskellige free spins bonussymboler. Det flerfarvede symbol kan ses under free spins, og chokoladesymbolet med slik på toppen kan ses i hovedspillet.

Musikken er muntert og let, hvilket passer godt til spillemaskinens tema. Den tilpasser sig og ændres under free spins for at øge spændingen ved gameplayet.

Nyd adskillige avancerede muligheder og kraftfulde funktioner på den enkle spillemaskine

Nyd adskillige avancerede muligheder og kraftfulde funktioner på den enkle spillemaskine

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Spiller Guide

I følgende afsnit forklarer vi det grundlæggende i spillet, så du kan nyde det fuldt ud. Lad os komme i gang.

  1. Den store spin-knap på højre side kan bruges til at dreje hjulene.
  2. Under spin-knappen er Super Indsats-knappen, som kan bruges til at forbedre dine chancer for at udløse free spins ved at satse højere.
  3. Plus- og minus-knapperne nederst til højre på hjulene kan bruges til at indstille din indsats. Du kan indstille din indsats i intervallet mellem 50 øre og 150 kr.
  4. Menuknappen øverst til venstre kan bruges til at få adgang til forskellige muligheder samt detaljerede oplysninger om spillet.
  5. Hvis du vil købe free spins, kan du gøre det ved at trykke på køb-knappen på venstre side af hjulene.
  6. Autoplay-knappen er også i spillet for at give dig mulighed for at foretage ubegrænsede spins på autopilot med brugerdefinerede tabs- og gevinstgrænser.
  7. Med hensyn til mulighederne har spillet alle de avancerede muligheder, som du kunne få brug for.
Nyd store gevinster på grund af free spins med bonussymbolmultiplikatorer

Nyd store gevinster på grund af free spins med bonussymbolmultiplikatorer

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan besejrer du Candyways Bonanza Megaways spillemaskinen

Der er kun én måde at få gevinster på i spillet, og det er ved at lande 3 ens symboler på alle hjul. Fordelen ved spillemaskinen er, at den fungerer på Megaways-motoren. Du kan derfor have 2 til 8 symboler på et hjul. Det er muligt at vinde gevinster ret let, når du har et højere antal symboler på hjulene.

Spillet har også gamble-funktionen, i tilfælde af at du gerne vil gamble dine gevinster for at vinde mere. Selv beløbet du vinder efter free spins kan gambles for at fordoble eller firdoble det. Dermed er der masser af muligheder for de seriøse spillere. Hvis du ikke ønsker at se gamble-funktionen, kan du nemt deaktivere den i indstillingerne.

En anden interessant mulighed er Super Indsats-funktionen, men den skal bruges med forsigtighed. Den giver dig større gevinster, men den øger også risikoen i spillet. Husk derfor at bruge gamble og Super Indsats-indstillingen med måde.

Vind free spins i Candyways Bonanza Megaways ved at lande 3 free spin bonussymboler

Vind free spins i Candyways Bonanza Megaways ved at lande 3 free spin bonussymboler

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Smagfulde og lækre bonusfunktioner

Spillemaskinen har ikke mange forskellige bonusfunktioner, men den har til gengæld en unik og kraftfuld kombination af bonusfunktioner. Free spins med bonussymbolmultiplikatorerne gør den maksimale gevinst på 20.000x din indsats mulig. Derudover er idéen med kun 3 hjul i kombination med Megaways meget unik, og det ser ud til at fungere godt.

Lad os tage et kig på alle bonusfunktionerne, som spilleautomaten tilbyder.

Free spins

Free spins er den mest spændende og belønnende funktion på spilleautomaten. Du kan få Du kan få 10 free spins ved at lande 3 bonussymboler på hjulene. Det er muligt kun at lande et bonussymbol på et hjul. Når free spins er udløst, vil du se bonussymboler med multiplikatorer fra 2x til 100x.

Værdierne for bonussymbolmultiplikatorerne lægges sammen og ganges med din gevinst. Husk at det ikke er let at få gevinster under free spins. Du kan dog nemt få store gevinster på grund af bonussymbolmultiplikatorerne.

Free spins kan genudløses ved at lande 3 bonussymboler under free spins.

Super Indsats-funktion

Super Indsats er en værdifuld funktion, der forbedrer dine chancer for at udløse free spins. Du er nødt til at satse 50% ekstra for at aktivere funktionen og fordoble dine chancer for at udløse og genudløse free spins. Chancerne for at lande bonussymboler med multiplikatorer fordobles også på grund af funktionen. Du kan dermed nyde større gevinster, men du er også nødt til at tage den ekstra risiko ved at satse højere.

Bonuskøb-funktion

Du kan købe free spins ved at betale 100x din indsats. Det er en fremragende funktion, idet den giver dig mulighed for at udløse free spins, når du vil. Hvis du vil købe free spins med Super Indsats-funktionen aktiv, skal du betale 150x din indsats.

Hvis du er utålmodig eller bare gerne vil se styrken ved free spins, kan du bruge funktionen til at aktivere dem. Bare husk at du muligvis har brug for et par forsøg for at tjene en stor fortjeneste ved funktionen, da free spins har meget høj volatilitet. Funktionen er ikke tilgængelig i visse lande såsom Storbritannien.

Gamble-funktion

Gamble-funktionen er praktisk, når du ikke er tilfreds med din gevinst. Du kan nemt fordoble eller firdoble dit gevinstbeløb ved at bruge funktionen. Alt du skal gøre er at sørge for, at gamble-funktionen er aktiveret i indstillingerne og derefter foretage korrekte forudsigelser.

Du vil se et kort med billedesiden nedad og få 2x af din gevinst for den korrekte forudsigelse af kortets farve og 4x din gevinst for korrekt forudsigelse af kuløren. Husk at du vil miste hele beløbet, hvis du foretager en forkert forudsigelse. Du kan også gamble din gevinst fra free spins, men husk at det er meget risikabelt at gøre det.

Gambl dine gevinster for at fordoble eller firdoble dem i Candyways Bonanza Megaways

Gambl dine gevinster for at fordoble eller firdoble dem i Candyways Bonanza Megaways

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, volatilitet og maksimal gevinst

RTP'en for spillemaskinen er 96,01%, hvilket er det samme som den gennemsnitlige RTP. Det bør give dig en anstændig oplevelse og give dig mulighed for at nyde spillemaskinen fuldt ud.

Volatiliteten på spillemaskinen er høj, så du bliver nødt til at vente lidt på at se gevinster, men de kan til gengæld være meget store.

Den maksimale gevinst er 20.000x din indsats, hvilket er mere end rigeligt til at gøre enhver interesseret i at spille på spillemaskinen.

Nyd free spins med bonussymbolmultiplikatorer, Super Indsats og en maksimal gevinst på 20.000x

Nyd free spins med bonussymbolmultiplikatorer, Super Indsats og en maksimal gevinst på 20.000x

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Candyways Bonanza Megaways online spillemaskinen noget for dig?

Candyways Bonanza Megaways online spillemaskinen er uden tvivl noget for enhver, der ønsker at have det sjovt og spille på en kraftfuld og unik spillemaskine. StakeLogic har i øvrigt også udgivet en efterfølger til spillemaskinen på grund af dens enorme popularitet.

Spilleautomaten har alle de nødvendige ingredienser for at skabe en god spillemaskine. Den har free spins med et kæmpe potentiale, avancerede muligheder, enkelt gameplay, et sjovt tema og en imponerende maksimal gevinst på 20.000x din indsats.

Til at starte med ligner det en almindelig og gennemsnitlig spillemaskine på grund af de 3 hjul, men når man undersøger den lidt nærmere viser det sig, at det er en af de mest spændende spillemaskiner på markedet.

Vi er nødt til at anerkende, hvor fleksibel spillemaskinen er, da du har mulighed for at vælge den tilgang, du bedst kan lide. Muligheden for at købe free spins er også i spillet for at du kan fremskynde processen med at vinde store gevinster. Hvis du gerne vil spille risikabelt, kan du gamble eller bruge Super Indsats-funktionen.

Kort sagt bør du klart give spillemaskinen et spin eller to for at smage på de lækre belønninger, der venter på dig.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Candyways Bonanza Megaways spillemaskinen - FAQ

Hvor høj er den maksimale gevinst på Candyways Bonanza Megaways spillemaskinen? Pil Pil

Den maksimale gevinst er 20.000x din indsats, hvilket er en meget stor maksimal gevinst for en så simpel spillemaskine.

Hvor høj er RTP'en og volatiliteten på Candyways Bonanza Megaways spillemaskinen? Pil Pil

RTP'en for spillemaskinen er 96,01%, hvilket er det samme som den gennemsnitlige RTP på 96%. Variansen på spillemaskinen er høj, da den har en volatilitet på 5 ud af 5, ifølge udbyderen Stakelogic. RTP'en er anstændig, så du har intet at bekymre dig om, hvis du er tålmodig og satser lavt.

Er der free spins i Candyways Bonanza Megaways? Pil Pil

Ja, du kan få 10 free spins ved at lande 3 bonussymboler på hjulene. Free spins er fulde af potentiale, fordi de har bonussymboler med multiplikatorer op til 100x.

Hvordan fungerer Super Indsats-funktionen i Candyways Bonanza Megaways? Pil Pil

Super Indsats-funktionen giver dig mulighed for at fordoble dine chancer for at udløse og genudløse free spins ved at satse 50% mere. Det vil også fordoble dine chancer for at lande bonussymboler med multiplikatorer under free spins.

Er det muligt at spille på Candyways Bonanza Megaways spillemaskinen gratis? Pil Pil

Ja, du kan prøve Candyways Bonanza Megaways spillemaskinen gratis lige her på BETO.