MENU

Spil Chilli Heat Megaways - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Chilli Heat Megaways af Pragmatic Play

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Chilli Heat Megaways anmeldelse

Chilli Heat Megaways

Tag med til den mexicanske fest i Chilli Heat Megaways for at få nogle fantastiske gevinster. Spillet er skabt af Pragmatic Play, som er en af de bedste iGaming-udviklere på markedet.

Den originale Chilli Heat-spillemaskine blev hurtigt meget populær. 

Volatiliteten i spillet er høj, men det er det vindende potentiale også, og du kan få præmier op til 5.000x pr. spin.


Udgivet: 26.08.2021
Volatilitet
Gevinst: X5000

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 30 Juni 2022 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

5.000x Jackpot

200.704 vindende måder

Kraftfuld Respin bonus

Dragende tema

Support på tværs af enheder

Ulemper

RTP'en er ikke fast

Fakta om Spillemaskinen

Software Pragmatic Play

Volatilitet

RTP% 95.50

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 7

Antal rækker 8

Funktioner

Bonus Væddemål Megaways Hold og spin Køb Bonus Runde Faldende symboler Respins RTP spænd Bonus symboler Bonusspil Multiplikator Wild


Grid fyldt med mexicanske skatte

Grid fyldt med mexicanske skatte

Velkommen til Chilli Heat Megaways

Pragmatic Play har en af de bedste iGaming-porteføljer, og de tilføjer ofte nye spillemaskiner. Pragmatic Play har en af de bedste iGaming-porteføljer, og de tilføjer ofte nye spilleautomater.

Chilli Heat Megaways er baseret på et allerede eksisterende spil, nemlig Chilli Heat. Efter spillets store popularitet besluttede Pragmatic Play sig for at forbedre spillet ved hjælp af Megaways-motoren. Temaet fra den originale titel er bevaret i det nye Megaways-spil sammen med de specielle funktioner og modifikatorer, der venter på dig.

Kaskadebonussen vil sørge for, at du lander lange kæder af vindende kombinationer i hovedspillet. Du vil spille på en opsætning med 6 hjul, og der er 200.704 måder at vinde på, hvilket er meget højt. De mange tilgængelige kombinationer er hovedattraktionen på spillemaskinen.

Big Time Gaming's Megaways-motor er meget kraftfuld, og alle hjulene kan indeholde op til 7 symboler hver. De midterste 4 hjul er endnu mere belønnende og har potentialet til at generere hele 8 symboler.

Det overordnede tema i spillet omhandler Mexico, og du vil uden tvivl nyde alle krydderierne, chilierne, de skøre fester og de stærke saucer. Grafikken er smukt designet og perfekt synkroniseret med temaet og det beroligende soundtrack.

Spillet har et indsatsområde med mange muligheder og et højt vindende potentiale, hvilket gør det til den  perfekte gambling pakke.

Skinnende kombinationer i Chilli Heat Megaways

Skinnende kombinationer i Chilli Heat Megaways

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Mexicansk Design, Grafik og Symboler

Chilli Heat Megaways får gadefesterne til at komme til live i form af et spil.

Symbolerne og grafikken er meget underholdende. Soundtracket der spiller i baggrunden, lyder som om det bliver sunget af en Mariachi-musiker. Lyd- og videoelementerne er to af de vigtigste ting på en god spilleautomat. Heldigvis fungerer begge dele meget godt her i spillet.

En sød lille chihuahua vil dreje på hjulene engang imellem med et sødt smil. En mexicansk sanger vil komme frem for at synge med en guitar, og fyrværkeri vil oplyse hele himlen med gnister. Salt- og tequilashots vil også være til stede for at få dig i den helt rigtige festlige stemning. Der vil derudover også være almindelige kortbaserede symboler som lavt betalende symboler. Det mest belønnende symbol er den Mariachi syngende musiker. Du vil få en skøn 10x gevinst ved at lande en kombination af 6 ens musikersymboler.

Chili Heat-logoet fungerer som wild symbol. Wild logoet kan kun landes på de midterste 4 hjul, og det vil stille sig op med alle de almindelige symboler for at udfylde hjulsættet. Pengesymbolet udløser Respin-bonussen.

Udløs Chilli Heat Megaways

Udløs Chilli Heat Megaways' Genudløsningsbonus

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Chilli Heat Megaways - Sådan spiller du

Match 3 eller flere ens symboler på tilstødende hjul for at lande en kombination i Chilli Heat Megaways. Takket være den kraftfulde Megaways-mekanik fra Big Time Gaming kan du lande en belønnende udbetalingskombination på 200.704 forskellige måder.

Indsatsområde

Spillet har et omfattende indsatsområde. Du kan vælge et indsatsbeløb mellem 1 kr. pr. spin og 750 kr. pr. spin. Det store udvalg hjælper dig med at spille komfortabelt uanset størrelsen på dit budget.

Udbetalinger

Som på enhver spillemaskine er der forskellige mulige kombinationer i Chilli Heat Megaways, som giver forskellige udbetalinger. Nogle symboler er bedre end andre, og giver mere generøse udbetalinger. Som nævnt er Mariachi musikeren det mest belønnende symbol, og det giver dig en generøs 10x udbetaling for en lang kombination.

Wilds og Kaskadehjul

Wild symbolerne i Chilli Heat Megaways vises på de midterste 4 hjul. De vil være meget brugbare, og du kan lande kombinationer ved hjælp af dem. De erstatter alle de almindelige symboler.

Kaskadehjul-mekanikken, også kaldet Tumlefunktionen, er aktiv i Chilli Heat Megaways. Det er en unik motor, der fjerner de vindende symboler fra dit grid. Det giver plads til, at nye symboler kan falde ned, hvilket giver dig flere chancer for at vinde udbetalinger.

Video: Spil Chilli Heat Megaways - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Eksempel på gameplay i Chilli Heat Megaways

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Specielle funktioner i Chilli Heat Megaways

Som nævnt er Chilli Heat Megaways baseret på den originale Chilli Heat spilleautomat. Det originale spil var et stort hit, og det skabte en betydelig fanbase. Pragmatic Play bed mærke i det og bevarede derfor spillets modifikatorer og funktioner i den opdaterede version.

Der er 4 forskellige bonusser i Chilli Heat Megaways:

Tumlebonus

Tumlefunktionen er en unik mekanik, der fjerner de vindende symboler fra hjulsættet, efter du har landet en vellykket kombination. Det gør det muligt for symbolerne over de vindende symboler at falde ned. På den måde får du nogle nye symboler på dit grid, så du kan lande flere kombinationer.

Respin-funktion

Respin bonussen aktiveres, når du lander mindst 6 pengesymboler på hjulene på et enkelt spin. Når de udløses, udbetales gevinsterne, og derefter fjernes standardsymbolerne fra hjulsættet.

Derefter får du 3 Respins på et nyt sæt hjul, som er skabt specielt til bonussen. Det nye grid inkluderer kun penge og tomme felter. Når bonus-køb begynder, låses 1. og 6. hjul. Hvis et nyt pengesymbol lander på hjulene, bliver det på sin plads, og antallet af Respins nulstilles tilbage til 3.

Når bonusrunden er i gang, vises der et specielt symbol på det øverste hjul, som drejer vandret. Symbolerne er ikke regelmæssige, og de kommer med fantastiske modifikatorer. Her er modifikatorerne forklaret i flere detaljer:

  • Pile - Pilen peger enten opad eller nedad. Derefter udvides den i retningen den peger mod, hvilket kan resultere i op til 7 nye symboler.
  • Låse - Låsesymbolerne låser de låste hjul i enderne op.
  • X i cirkel - Multiplicerer pengesymbolerne på hjulene under sig med 2x, 3x, 5x eller 10x.
  • X i firkant - Multiplicerer symbolerne på dit grid med 2x, 3x, 5x eller 10x Multiplikatorer.
  • Pil der peger nedad i en firkant - Når den lander, lægger den symbolerne på hjulsættes værdier sammen og samler dem.
  • Pil der peger nedad i en cirkel - Fungerer ligesom pilen i det firkantede symbol, men kun udbetalingerne, som er lige under symbolet tilføjes.

Når du har brugt alle dine Respins, lægges de værdier som er vedhæftet til pengesymbolerne sammen for at give dig en samlet udbetaling. Værdierne for de vedhæftede bonusser kan øges af Multiplikatorer og indsamlinger.

Indsats-funktion (Ante Bet)

Brug af indsats-funktionen fordobler dine chancer for at udløse Free Spins-runden. Den kommer dog med en lille pris, idet din indsats øges fra 20 mønter til 25 mønter pr. spin.

Køb Respin-funktion

Hvis du føler, at det tager lang tid at genudløse Respins runden af sig selv, kan du vælge at betale dig til den. Det vil koste dig 100x din indsats at købe Respins.

Iøjefaldende grafik i Chilli Heat Megaways

Iøjefaldende grafik i Chilli Heat Megaways

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Chilli Heat Megaways - RTP og Volatilitet

Chilli Heat Megaways har en RTP på 96,5%, hvilket er omkring branchens gennemsnit. Det er tilfredsstillende, og du bør ikke have nogen problemer med at holde din saldo sikker.  

Volatiliteten vurderes som høj. Du kan derfor forvente et eksplosivt gameplay!

Chilli Heat Megaways kommer med en enorm 5.000x Jackpot.

Startskærm på Chilli Heat Megaways spilleautomaten

Startskærm på Chilli Heat Megaways spilleautomaten

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

BETO's samlede vurdering af Chilli Heat Megaways

Chili Heat Megaways er lige så spændende som den tidligere spillemaskine var, men den leveres med et nyt og kraftfuldt grid.

Udviklerne har samarbejdet med Big Time Gaming for at bruge deres Megaways spillemekanik. Det har resulteret i en forbedret klassisk titel med et potentiale på 200.704 forskellige vindende kombinationer.

Gameplayet er meget spændende, og du vil få regelmæssige modifikatorer og funktioner for at opretholde spændingen. Respins-bonussen er meget fordelagtig i spillet, og du vil uden tvivl nyde dine spins.

Det vindende potentiale er steget kraftigt i den opdaterede version. Jackpotten her er 5.000x, hvor den kun var 2512x din indsats i originalen. Gameplayet er ikke det eneste punkt, hvor man kan se forbedring. Du vil også få nogle grafiske opdateringer, designforbedringer og andre mindre ændringer.

Vi nød i høj grad at teste spilleautomaten. Vores team anbefaler dig at give spillet en chance. Fortæl os, hvad du synes. Prøv det lige nu ved hjælp af en gratis demo-version, som er tilgængelig her på BETO.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - Chilli Heat Megaways

Hvad er Chilli Heat Megaways Jackpot?

Chilli Heat Megaways tilbyder en maksimal gevinst på 5.000x.

Hvor høj er RTP'en og Volatiliteten i Chilli Heat Megaways?

RTP'en er 96,5%, hvilket er ret fantastisk. Volatiliteten er høj.

Kan jeg få Free Spins i Chilli Heat Megaways?

Der er ikke en Free Spins-runde i Chilli Heat Megaways, men den kraftfulde Respins-bonus kompenserer for det.

Hvordan fungerer Chilli Heat Megaways' Penge Respin bonus?

Det er Respin-bonussen i spillet, hvor du lander pengesymboler for at få kontante udbetalinger.

Hvor mange måder kan jeg vinde på i Chilli Heat Megaways?

Der er 200.704 forskellige vindende måder til rådighed i Chilli Heat Megaways.

Kan jeg prøve Chilli Heat Megaways gratis?

Ja, det kan du ved hjælp af demoversionen, som findes her på BETO.