MENU
Søg
Spillemaskiner

5 Lions Megaways Spil For sjov

Spil 5 Lions Megaways gratis demo

5 Lions Megaways Spil For sjov
Start
Klik for at starte

5 Lions Megaways af Pragmatic Play

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

5 Lions Megaways anmeldelse VurderingVurdering

5 Lions Megaways Demo

Gør dig klar til en fantastisk rejse til Asien på 5 Lions Megaways online spillemaskinen.

Spillet har en 6-hjuls opsætning, og det tilbyder dig 200.704 måder til at nå til de generøse store gevinster. Aktivér den eksklusive Free Spins-funktion for at få adgang til en række free spin bonusser og wild multiplikatorkombinationer. Læs vores anmeldelse for at høre mere om spillet.


Udgivet: 14.06.2021
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt
Gevinst: X5000

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 14 Maj 2024 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenWild multiplikatorer, boostet op til 40x

Åben7 forskellige valgmuligheder fra free spin bonusser

ÅbenElegant kinesisk tema

ÅbenOp til 200.704 forskellige måder at vinde på

ÅbenHøj RTP på 96,5% og høj volatilitet

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Ligner den originale spillemaskine en del

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Pragmatic Play

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt

Spillemaskiner RTP% 96.50

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.20

Spillemaskiner Max. Indsats 125.00

Spillemaskiner Antal hjul 7

Spillemaskiner Antal rækker 8

Spillemaskiner Betalingslinier 200704

Temaer i spillet

Asiatisk


Funktioner

Bonus Væddemål Køb Bonus Runde Vælg FreeSpin variant Faldende symboler Freespins Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Karakterer

Lykke Frø Phoenix Kinesiske Løver Kinesiske Drager


Tag med på den sjove og belønnende rejse på 5 Lions Megaways-spillemaskinen

Tag med på den sjove og belønnende rejse på 5 Lions Megaways-spillemaskinen

5 Lions Megaways - Introduktion

Spillet er drevet af Pragmatic Play, og det er baseret på Big Time Gaming's Megaways-motor. Motoren giver dig mulighed for at skifte de symboler, der lander på hjulene på hvert nye spin. 2 til 7 symboler kan lande på hjul 1 og 6, mens der kan lande op til 8 symboler på de resterende hjul (2, 3, 4 og 5).

Du vil få muligheden for at vinde stort med 200.704 forskellige måder at nå frem til gevinsterne. For at lære mere om Megaways-motoren, er du velkommen til at tage et kig på vores oversigt over motorens funktion.

I dette eventyr med de mægtige løver, vil du kunne satse mellem 1,5 kr. og 1000 kr. for hvert spin. Det giver dig god mulighed for at holde styr på dit budget på en effektiv måde og planlægge dine indsatser i henhold til din strategi. Den højeste udbetaling du kan få på et enkelt spin er 5.000x din indsats. For at vinde et spil skal du lande mindst tre ens symboler på tværs af en aktiv betalingslinje for en gevinst med bedre odds.

Bonusser i spillet inkluderer Free Spins, Tumlende Hjul og Wild Multiplikator-funktionerne. Lad os udforske temaet og indstillingerne bag online spillemaskinen i det næste afsnit.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

5 Lions Megaways - Tema, design og symboler

5 Lions Megaways spillemaskinen er smukt designet og grafikken er flot tilpasset det kinesisk tema. Det ser ud til at spillet har fundet inspiration fra tidligere spil med samme tema, herunder 5 Lions Gold og 5 Lions Dance. Spillet indeholder traditionel kinesisk musik med et funky beat, hvilket vi syntes var ganske behageligt. Udviklerne har gjort et flot stykke arbejde med hensyn til lyden og grafikken.

Hjulene på spillemaskinen er dybblå med guldkanter, og der er smukke traditionelle symboler fra oldgammel kinesisk astrologi. Symbolerne inkluderer en skildpadde, koi fisk, frø og en fønix. Symbolerne har alle forskellige udbetalingsværdier, når de lander som en del af en kombination. Det højest betalende symbol er den vrede drage, som kan give dig en udbetaling på 25x indsatsen. Du skal lande 6 af de unikke symboler for at få en vindende kombination.

Wild Guldløve-symbolerne kan landes på hjul 2, 3, 4 eller 5, og de kan fjerne alle symboler undtagen scatter-symbolet. Scatter-symbolet er det sort-hvide Yin/Yang-tegn. Vi er imponerede over HTML5-teknologien, som er brugt i spillet. Spillemaskinen er tilgængelig på tværs af flere forskellige enheder, inklusive smartphones, tablets og PC'er, med de samme funktioner og designs.

Land en wild Guldløve

Land en wild Guldløve

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

5 Lions Megaways - Spiller Guide

Sådan spiller du 5 Lions Megaways:

Det vil være relativt nemt at komme i gang med at dreje hjulene i 5 Lions Megaways:

  1. Når du er i hovedmenuen, skal du trykke på "i-knappen" på skærmen for at blive ført til udbetalingstabellen.
  2. De tre vandrette linjer giver dig adgang til indstillingerne på spillemaskinen. Lydstyrke og lydeffekter kan blandt andet justeres her.
  3. + og - knapperne kan bruges til at justere din indsats, som du ønsker. Du kan satse mellem 0,10 og 100 mønter på hvert spin.

Sådan vinder du:

Som du måske har lagt mærke til gennem dine oplevelser med Megaways-baserede spillemaskiner med store chancer, vil antallet af måder at vinde på variere afhængigt af antallet af symboler, du lander på hvert hjul.

Med 2 til 7 symboler vist på hvert hjul får du en chance for at vinde med maksimalt 117.649 forskellige vinderkombinationer. Når du vinder en gevinst, fjerner "kaskaden" alle symboler fra kombinationen og erstatter dem med nye.

Spillemaskinen har også de generøse wild-multiplikatorer. Det betyder, at når du vinder med et wild symbol i din vindende kombination, vil din gevinst blive ganget med wildsymbolets værdi, og op til 40x multiplikatorer kan opnås.

Sådan! Det er blot én ud af mange tusinder forskellige vindende kombinationer

Sådan! Det er blot én ud af mange tusinder forskellige vindende kombinationer

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

5 Lions Megaways - Gameplay og bonusfunktioner

Løver symboliserer magt, kontrol og dominans. På 5 Lions Megaways-spillemaskinen fører eventyret os helt til Kina for at udforske det mystiske og fantastiske dyr. På grund af Megaways-motoren får du op til 200.704 aktive betalingslinjer til at vinde en forbløffende stor udbetalingsbelønning på.

Du kan potentielt sikre dig flere vindende betalingslinjer på et enkelt spin med Tumble eller Tumle-funktionen aktiveret. Du skal dog lande en masse gratis og wild multiplikatorer for at øge dine chancer for det markant. Udover det er spillemaskinen skabt med en sjov og spændende bonus, der gør spændingen endnu højere. 

Wild Multiplikator-funktionen

Med hensyn til bonusfunktionerne præsenterer spillet os for den spændende Wild Multiplikator-funktion. Du skal lande Guldløven i en vindende kombination for at aktivere funktionen. Når du har gjort det, forbedres din udbetalingsværdi med en multiplikatorfaktor på mellem 2x og 40x din indsats.

Tumle-funktionen

Derefter har vi Tumle-funktionen. Når den er aktiveret, fjerner funktionen alle symboler i en vindende kombination og erstatter dem med nye symboler på tværs af hjulene. Det betyder, at du vil få en bedre chance for at vinde flere gevinster i træk indenfor et enkelt spin. Funktionen fungerer, så længe du bliver ved med at vinde gevinsterne.

Vælg dit foretrukne antal free spins og wild multiplikatorværdier

Vælg dit foretrukne antal free spins og wild multiplikatorværdier

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

5 Lions Megaways - Free Spins-funktion

Du kan gøre stor brug af Free Spins-funktionen for at øge dine chancer for at tage den store præmie med hjem. Når du aktiverer funktionen, vil du blive belønnet med en udbetaling på enten 3x, 5x, 25x eller 100x dine indsatser.

Du skal lande mindst 3 Yin/Yang scatter-symboler på hjulene på et enkelt spin for at udnytte bonussen. Den tilfældige faktor afhænger af, hvor mange scatter-symboler du lander, hvor kravene er 3, 4, 5 og 6 scatters for hver udbetalingsværdi i stigende rækkefølge.

  • 15x, 30x eller 40x wild multiplikator giver dig 6 free spins
  • 10x, 15x eller 30x wild multiplikatorer giver dig 10 free spins
  • 8x, 10x eller 15x wild multiplikatorer giver dig 13 free spins
  • 5x, 8x eller 10x wild multiplikatorer giver dig 15 free spins
  • 3x, 8x eller 5x wild multiplikatorer giver dig 20 free spins
  • 2x, 3x eller 5x wild multiplikatorer giver dig 25 free spins
  • Få en hvilken som helst kombination af free spins eller wild multiplikatorer med mysterie free spins.

Udbetalingerne der vindes under en Free Spin-bonus, ganges med de wild-multiplikatorer, du valgte tidligere. Hvis du genudløser Free Spins-bonusfunktionerne, skal du gøre det samme igen. Land mindst tre scatter-symboler på hjulene. Du vil dog kun modtage det samme antal Free Spins-bonusser, som du valgte tidligere. Det bedste ved det hele er at du kan genudløse funktionen et uendeligt antal gange.

Med en RTP på 96,5% og høj volatilitet har du brug for en masse bonusser for at vinde de store belønninger

Med en RTP på 96,5% og høj volatilitet har du brug for en masse bonusser for at vinde de store belønninger

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

5 Lions Megaways - RTP og volatilitet

RTP'en på 5 Lions Megaways-spillemaskinen er 95,5%, hvilket er over gennemsnittet. Spillet har også en høj volatilitet. Spillet har også en høj volatilitet.

Vi er meget imponerede over det hele samt Megaways-spilmotoren i spillet. Du kan potentielt vinde den højeste belønning på 5.000x din indsats pr. spin.

5 Lions Megaways spillemaskinen - høj belønning på op til 5.000x din indsats

5 Lions Megaways spillemaskinen - høj belønning på op til 5.000x din indsats

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

BETO's samlede vurdering af 5 Lions Megaways

Pragmatic Play har formået ikke at bukke under for presset og holde spillet simpelt på et marked fuld af Megaways-spillemaskiner med asiatisk tema. De har taget designet fra det originale spil og kombineret det med Megaways-motoren for at skabe en ny, men velkendt oplevelse.

Med 5 Lions Megaways-spillemaskinen har Pragmatic Play uden tvivl foretaget det rigtige valg og beholdt nogle af de elskede funktioner fra det originale spil for at gøre deres nye online spillemaskine endnu sjovere.

Hvert spin på 5 Lions Megaways spillemaskinen kan blive en ny og mindeværdig oplevelse. Med flere tumlere og wild-multiplikatorer kan du tjene en enorm mængde kontante præmier på et enkelt spin. Efter vores erfaring fortjener Free Spin-funktionens mekanik en masse omtale, idet den tilbyder spillere flere muligheder for 6 til 25 free spins sammen med wild multiplikatorer, som er mellem 3x og 40x værd.

Hvis du er ligeså begejstret som os, så tøv ikke længere? Hvis du allerede er fan af de tidligere spil i 5 Lions-serien, så er spillemaskinen lige noget for dig. Du vil få en opgraderet version af den originale 5 Lions online spillemaskine med bedre topværdier (5000x på den nye spillemaskine overfor 3520x i den originale).

Besøg en af vores anbefalede Pragmatic Play online casinoer og gør dig klar til at kæmpe sammen med dyrenes asiatiske konge.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

FAQ

Hvad er den højeste gevinst på et enkelt spin på 5 Lions Megaways-spillemaskinen? Pil Pil

Den højeste udbetaling du kan vinde i 5 Lions Megaways er forstærket fordi Megaways systemet giver 5000x din indsats, hvilket er en forbedring i forhold til den originale spilleautomats topgevinst på 3520x indsatsen.

Hvor høj er RTP'en på 5 Lions Megaways-spillemaskinen? Pil Pil

RTP'en på spillemaskinen er vurderet til 96,5%, hvilket er højere end de fleste andre spillemaskiner. Spillet har en høj volatilitet, og alle de store gevinster vil komme fra multiplikatorerne.

Er der en free spins-funktion på 5 Lions Megaways-spillemaskinen? Pil Pil

Ja. Spillemaskinen inkluderer en Free Spins-funktion, som giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige kombinationer af free spins og wild multiplikatorer.

Hvordan aktiveres Wild Multiplikator-funktionen på 5 Lions Megaways-spillemaskinen? Pil Pil

Når du lander et wild symbol i en vindende kombination, udløses Wild Multiplikator-funktionen. Funktionen gør det muligt for dig at øge dine gevinster med en tilfældig multiplikator på op til 40x.

Hvor mange forskellige måder kan man vinde på i 5 Lions Megaways? Pil Pil

Du kan vinde på maksimalt 200.704 forskellige måder. Værdien er lidt højere end på andre Megaways-baserede spillemaskiner.

Kan jeg prøve 5 Lions Megaways online spillemaskinen gratis? Pil Pil

Ja, det kan du absolut! På BETO kan du spille demo-versionen af 5 Lions Megaways gratis.