MENU

Mount M Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2024)

Mount M
Klik for at starte

Mount M af Play'n GO

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Mount M anmeldelse

Mount M

Bestig et koldt og faretruende bjerg og vind en belønnende gevinst på Mount M spillemaskinen. Spillet har et 5x4 grid med 1.024 vindermåder. Du får Evolution Free Spins, Re-Spins og symbolopgraderinger, som hjælper dig med at vinde stort. Play'n GO har skabt endnu en belønnende spilleautomat med en maksimal gevinst på 13.000x.

Læs videre i anmeldelsen og hør meget mere.


Udgivet: 19.08.2022
Volatilitet
Gevinst: X13000

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 07 April 2023 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Maksimal Gevinst på 13.000x din indsats

Re-Spins med et enormt potentiale

Hjuludvidelser

Symbolopgraderinger

God RTP

Ulemper

RTP'en kan sænkes

Høj Volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Software Play'n GO

Volatilitet

RTP% 94.20

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.10

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 5

Antal rækker 4

Temaer i spillet

Hulemand


Funktioner

Niveaustigning Hjul Ændring Udskiftning af symbol Opsamling af energi Extra Gratis Spins Stak Respins RTP spænd Scatter symboler Free Spins Wild


Udvid hjulene og vind store gevinster i Mount M

Udvid hjulene og vind store gevinster i Mount M

Velkommen til Mount M online spillemaskinen

Det er en vanskelig opgave at nå til toppen af det mammutformede bjerg på Mount M spilleautomaten, og det er kun få mennesker, der vil nå hele vejen.

Spillemaskinen har 5 hjul, 4 rækker og 1.024 måder at vinde på i hovedspillet. Hjulene kan udvides, og du vil også få Gen-Spins med symbolopgraderinger. Play'n GO har skabt en interessant historie, og de har forsøgt at gøre gameplayet så fascinerende som muligt.

Free Spins funktionen er virkelig spændende, da du kan udvide de midterste hjul, så der kan være op til 8 symboler på dem. Når hjulene er fuldt udvidet, får du 8.192 måder at vinde på.

Der er forskellige grunde til, at de forhistoriske mennesker tilbad mammutten så meget, og du vil også få lov til at opleve dens styrke her på spillemaskinen. 

Video: Mount M Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2024)

Gameplay på Mount M spilleautomaten

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Forhistorisk Mammut Tema og Grafik i Høj Kvalitet

Tema og Design

Introduktionen til spillet handler om den forhistoriske mand, der udfører et hemmeligt ritual, og derefter ser vi Mammut bjerget i al sin pragt. Play'n GO har arbejdet hårdt på at skabe en spændende historie med et istidstema, hvor mammutten er et kraftfuldt og tilbedt dyr.

I baggrunden kan du se det mammut formede bjerg på højre side af hjulene. Den kølige og bjergfyldte baggrund er enkel, men flot. De flerfarvede hjørner på hjulene er lavet af sten, iskrystaller og træ. Vi elsker den langsomme og kraftfulde musik, der bliver mere tempofyldt under Free Spins.

Symboler

De forskellige forhistoriske dyr er spillets højt betalende symboler. De består af de uldne mammutter, sabeltanden, næsehornene, hulehyænerne og dronterne, som vil belønne dig mellem 0,50x og 2x din indsats for fem ens symboler i en vindende kombination. 

Kortsymbolerne er de lavt betalende symboler, der giver dig 0,30x din indsats for fem ens symboler. 

W'et i guld med lava i baggrunden er Wild symbolet. Bonussymbolet er ildstedet, som er lavet af guld.

Udløs hjuludvidelser og symbolopgraderinger ved at lande Wild symboler

Udløs hjuludvidelser og symbolopgraderinger ved at lande Wild symboler

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller du på Mount M spilleautomaten

Herunder kan du se, hvordan spillet fungerer. 

  • Den grønne knap med 2 buede pile er play knappen, som bruges til at dreje hjulene.
  • Den gule knap er autoplay funktionen, hvor du kan dreje 10 til 100 spins automatisk.
  • Plus- og minusknapperne justerer din indsatsstørrelse. Du kan satse mellem 1 kr. og 750 kr.
  • Hvis du klikker på den blå "i" knap, kan du læse om funktionerne og symboludbetalingerne.
  • Menuknappen nederst til venstre åbner indstillinger som f.eks. hurtige spins.
  • Du kan også finde hurtig afspilning, lydindstillinger og spilleregler nederst til venstre.

Du vinder gevinster i spillet ved at lande 3 eller flere matchende symboler på tilstødende hjul fra venstre mod højre. Der er ikke nogen faste betalingslinjer, så du kan nyde mellem 1.024 og 8.192 måder at vinde på.

Nyd en fantastisk rejse fyldt med store gevinster

Nyd en fantastisk rejse fyldt med store gevinster

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Fantastiske Bonusfunktioner

Der er kun 2 bemærkelsesværdige Bonusfunktioner i spillet, hvilket er Evolution Free Spins runden og Knusende Re-Spins funktionen. Lad os udforske, hvordan de fungerer i flere detaljer.

Evolution Free Spins Funktion

3 eller flere Bonus Scatters eller specielle symboler på hjulene vil give dig 10 til 20 free spins. Her er en oversigt over, hvordan Free Spins tildeles baseret på antallet af Scatters, du lander.

  • 3 Scatters: 10 Free Spins
  • 4 Scatters: 15 Free Spins
  • 5 Scatters: 20 Free Spins

Free Spins bonusrunden kan også blive genudløst ved at lande 2, 3, 4 eller 5 Bonus Scatters, der udvider Free Spins runden med henholdsvis 3, 5, 8 og 10 ekstra spins. Funktionen indeholder Udvidende Hjul, hvilket betyder, at de tre midterste hjul kan udvides til 8 rækker i højden.

Hver gang et Wild symbol lander på de midterste hjul, bliver en kugle fra Wild symbolet indsamlet og brugt til at udvide hjulene. Når du samler 5 kugler fra Wild symboler, vil de tre midterste hjul blive udvidet med en række. Desuden opgraderes et af dyresymbolerne til mammut symbolet, når hjulene udvides.

Dyresymbolerne opgraderes i rækkefølge efter deres udbetalinger. Først opgraderes dronte symbolet, hvorefter den anden symbolopgradering opgraderer hulehyænen osv.

Du kan maksimalt få 68 Free Spins.

Knusende Re-Spin Funktion

Du får et Re-Spin, når du lander et Wild symbol, og de midterste hjul gløder. Under et Re-Spin får du 1 til 4 hjuludvidelser, og det samme antal dyresymboler opgraderes til mammut symboler.

Hvis flere mammut symboler lander sammen på det samme hjul, vil de blive omdannet til store stablede mammut symboler. Funktionen kan give dig en enorm jackpot gevinst, hvis du låser op for 4 hjuludvidelser og lander højt betalende symboler på tilstødende hjul.

Land 3 eller flere Scatters og udløs Free Spins bonussen

Land 3 eller flere Scatters og udløs Free Spins bonussen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Maksimal Gevinst

RTP'en for spillemaskinen er 96,25%, men du bør tjekke værdien ud, før du spiller, da den også kan være lavere. 

Spillet har høj volatilitet, så du vil ikke vinde ofte, men til gengæld kan du vinde stort, hvis du er heldig.  

Den maksimale gevinst er 13.000x din indsats, hvilket uden tvivl er meget højt, selv for en spillemaskine med høj volatilitet.

Wild symbolerne er nøglen til de store gevinster i Mount M

Wild symbolerne er nøglen til de store gevinster i Mount M

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Mount M online spillemaskinen noget for dig?

Mount M spilleautomaten er fyldt med fantastiske animationer, et stort potentiale og fantastiske funktioner. Du vil uden tvivl nyde de 2 Bonusfunktioner, der giver dig mulighed for at tilføje ekstra rækker til de fire rækker og opgradere symboler.

Free Spins funktionen er fantastisk, da du kan få op til 68 Free Spins med 8 rækker på de midterste hjul. Desuden kan alle de højt betalende dyresymboler også opgraderes til mammut symboler under Free Spins.

Det er ikke ofte, man ser forhistoriske dyr på spilleautomater, selv om det er et kraftfuldt og spændende tema. Mammuttens ånd dukker op under de vigtigste funktioner, og Free Spins og Gen-Spins kan hjælpe dig med at vinde 13.000x din indsats. Det bedste af det hele er, at du kan vinde den højeste udbetaling selv i hovedspillet på grund af Gen-Spins funktionen.

Du kan prøve Mount M spillemaskinen af allerede i dag på BETOs anbefalede online casinoer.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål om Mount M spilleautomaten

Hvad er den Maksimale Gevinst på Mount M spillemaskinen?

Den maksimale gevinst er 13.000x din indsats, og Free Spins runden giver dig den største chance for at vinde den. Du kan vinde den selv i hovedspillet, men chancerne er meget små.

Hvad er RTP'en og Volatiliteten i Mount M?

RTP'en er 96,25%, hvilket er højere end den gennemsnitlige RTP på 96%. Volatiliteten er høj, så du kan forvente et uforudsigeligt gameplay.

Er der Free Spins på Mount M spilleautomaten?

Ja, spillet tilbyder 10 til 20 Free Spins, når du lander 3 eller flere Scatters. Hvis du lander Wilds og indsamler kugler, kan du udvide rækkerne på de tre midterste hjul op til 8. Hver gang rækkerne udvides, får du symbolopgraderinger. Free Spins runden kan nemt genudløses.

Hvordan fungerer Knusende Re-Spin funktionen i Mount M?

Når de midterste hjul gløder, og du lander et Wild symbol, får du et Re-Spin. Under et Re-Spin kan de midterste hjul udvides til 8 rækker, og du får også 1 til 4 symbolopgraderinger.

Er Mount M spillemaskinen troværdig?

Ja, Play'n GO har fået licens fra myndigheder som Spillemyndigheden, og de har generelt et fremragende ry. Du kan derfor trygt stole på, at deres spil er både retfærdige og troværdige. 

Er det muligt at spille på Mount M spillemaskinen gratis?

Ja, du kan nyde Free Spins, symbolopgraderinger, hjuludvidelser og Re-Spins ved at prøve Mount M demoversionen af gratis her på BETO.