MENU

Spil Legacy of Dead - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Legacy of Dead af Play'n GO

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

FEBRUAR 2024

Legacy of Dead anmeldelse

Legacy of Dead

Legacy of Dead er en af Play'n GO's seneste tilføjelser til den konstant voksende Book-serie. Det her er en fantastisk spillemaskine at se på, på grund af dens spændende funktioner og overraskelser. Den har et flot design og visuals der vil få dig til at spærre øjnene op! Soundtracket sætter tonen og du kan springe direkte ned i de egyptiske gravkamre til endnu en spændende ekspedition.


Udgivet: 09.10.2019
Volatilitet
Gevinst: X5000

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 02 Juli 2022 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Få mange free spins og 9 spændende ekspanderende symboler

Du kan genaktivere ubegrænsede free spins

Land 3 eller flere ekspanderede hjul på online spillemaskinen for at vinde

Meget høj volatilitet og du kan vinde en multiplikator på 5000

Fantastisk bonusspil

Ulemper

Der er ingen progressiv jackpot

Fakta om Spillemaskinen

Software Play'n GO

Volatilitet

RTP% 94.51

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.01

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 5

Antal rækker 3

Temaer i spillet

Gamle Civilationer


Funktioner

Book of ... mekanik Voksende Symboler RTP spænd Gamble spil Scatter symboler Free Spins Wild


Karakterer

Mumie


Introduktion til Legacy of Dead

Legacy of Dead er en ny tilføjelse til online spillemaskiner skabt af Play'n GO, og den tilføjer endnu et "Book"-spil til listen. Denne online spillemaskine har 5 hjul, 3 rækker og 10 faste betalingslinjer. Du kan vinde free spins med et stort antal tilgængelige symboler og få nye belønninger, og du kan ligeledes udløse komponenten igen for at åbne et andet spændende symbol.

Spillets opbygning er i et svagt oplyst kammer eller gravsted, og alt fungerer på 5 hjul, 3 rækker og 10 betalingslinjer. På tværs af alle stadier og gadgets kan du lægge indsatser et sted i intervallet 0.10 til 100 coins pr. spin, og der er en gamble-funktion, som bliver en del af spillet efter hver succes du opnår. Når du har fundet ud af den rigtige farve eller kulør på kortet, kan du gange dine belønninger med en faktor på 2 eller 4, eller du kan miste alt på et enkelt øjeblik.

Interface i gammel egyptisk stil

Interface i gammel egyptisk stil

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Bliv fortrolig med symbolerne der bruges i Legacy of Dead spillemaskinen

Den legendariske Tutankhamun er symbolet med den højeste værdi. Det gyldne symbol på begravelseskammeret giver dig den samme udbetaling. Spektret har de sædvanlige egyptiske guder i midten, ved siden af de kort med en kulør med lav værdi. For at vinde skal du få mellem 2 og 5 matchende symboler på en betalingslinje. Følgende betales for Legacy of Dead-spillemaskinen:

  • Wild symbol (gravkammer af guld) kan få dig til at vinde 500x for 5 på én betalingslinje
  • Tutankhamun tilbyder en 500x for 5 på en betalingslinje
  • Anubis, de dødes gud, har en 160x for 5 på en betalingslinje til dig
  • Farao betaler 60x for 5 på en betalingslinje
  • Horus, som også er falkeguden, er 60x værd for 5 på en betalingslinje
  • Kortkulørerne kan betale mellem 12x og 8x for 5 på en betalingslinje
En detaljeret gennemgang af alle multiplikatorer i Legacy of Dead

En detaljeret gennemgang af alle multiplikatorer i Legacy of Dead

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Analyse af gameplayet og baggrunden for Legacy of Dead

Legacy of Dead-spillemaskinen og Book of Dead-spillemaskinen er meget ens. Den fulde titel på sidstnævnte er Rich Wilde and the Book of Dead. Play'n GO udviklede den som en spillemaskine med 10 betalingslinjer og 5 hjul.

Rich Wilde startede et nyt eventyr i Book of Dead spilleautomaten. Han er tidligere set i Pearls of India og Aztec Idols. Dengang rejste han til de gamle egyptiske pyramider, hvor man mente, at Anubis havde åbnet portene, der førte direkte til underverdenen.

Sådan spiller du Legacy of Dead

Denne spillemaskine er ekstremt let at forstå og spille på, da den kun består af ti betalingslinjer og fem hjul. Denne spillemaskine er ekstremt let at forstå og spille på, da den kun består af ti betalingslinjer og fem hjul.

1. Først vælger du din indsats. Det kan være ethvert beløb fra 0.10 mønt til 100 mønter pr. spin.

2. Nu kan du vælge autoplay-funktionen for op til 100 spins. Du kan også vælge, hvornår autoplay skal stoppe. For eksempel når funktionen udløses, eller når et bestemt beløb er tabt eller vundet, eller hvis du får en enkelt gevinst.

3. Der er en lille knap med et lyn i bunden af skærmen, som øger hastigheden på dine spins.

4. Klik på SPIN-knappen og nyd det sjove spil!

Video: Spil Legacy of Dead - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Spændende soundtrack der opbygger stemningen i spillet

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Hvad er RTP-procenten og hvilken volatilitet kan du forvente i Legacy of Dead

Legacy of Dead har en høj RTP (tilbagebetalingsprocent) på 96,68%. Dette tal er over gennemsnittet, og det burde fortælle dig, at Play'n GO har sørget for at dette spil er noget for dig.

Spillet har også høj volatilitet, hvilket betyder, at de præmier, som du vil være i stand til at vinde, er ret betydelige, men i modsætning til spil med lav eller medium volatilitet er disse præmier sværere at få fingrene i.

Hyppigheden af spillets udbetaling og størrelsen af gevinsterne afhænger af volatiliteten. Her kan der være tilfælde, hvor der ikke opstår gevinster i noget tid, men gevinsten er til gengæld ventetiden værd, når den til sidst opstår.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Legacy of Dead: Sådan sikrer du dig en sejr

Det oprindelige beløb du satser, afgør dine gevinster, og de kan variere op til den maksimale gevinst på 5000x, som du får, hvis alle fem hjul er fyldt med Tutankhamen-symbolet.

Spillets wild og scatter betegnes med gravkammer-ikonet. Ligesom med Tutankhamen-ikonet får du en præmie, der spænder mellem 1x og 500x, når en af betalingslinjerne i spillet får to til fem på sig. Vindende kombinationer kan også dannes ved at bruge en wild og erstatte den med andre ikoner.

Pragtfuld grafik og highlights i Legacy of Dead

Pragtfuld grafik og highlights i Legacy of Dead

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan tjener du Free spins og bonusser i Legacy of Dead

The Legacy of Dead har en free spins bonus, som du kan udløse ved at lande tre eller flere scatters. Det giver dig 10 free spins, og et tilfældigt symbol vælges også for at vises i stacks. Dette symbol, der vises på hjulene, betyder at det altid vil ekspanderes til at udfylde hele hjulet, og du kan få nogle store gevinster, når det sker.

Landing af 3 wild/scatter symboler på et enkelt spin udløser spillets free spins-funktion. Hvis det sker, vinder du 10 free spins til at begynde med og en ekstra bonus på 2x, 20x eller 200x, når henholdsvis 3, 4 eller 5 scatters landes for at udløse bonusrunden.

Udover det er der også en anden overraskelse til dig før alle free spins kommer i spil. En scroll rollout vil vises, og denne vælger et tilfældigt symbol som fungerer som det specielle symbol. Hvis du lander dette specielle symbol under en free spin-runde, ekspanderes det og dækker hele hjulet, som det lander på.

I modsætning til normale Book-spillemaskiner kræver dette spil ikke, at du stiller de ekspanderede hjul op for at få en gevinst. I stedet for behøver du kun at lande det valgte symbol på hjul 1, 3 og 5 for at få denne udbetaling, og det vil fungere som om du landede på hjul 1, 2 og 3. Det vil i høj grad øge dine chancer for at lande på høje udbetalinger i løbet af bonusrunder, og det giver dig en fordel i modsætning til andre spil i Book-serien.

Under free spins-funktionen tildeles 10 ekstra spins, hvis du kan lande 3 nye scatters på et enkelt spin. Hvis du fortsætter med at lande scatters, fortsætter du med at vinde free spins, og der er ingen grænse for, hvor mange spins du kan få, så derfor kan denne funktion blive ret lang. Desuden tilføjes et valgt symbol til blandingen, når du lander mindst 3 nye scatters. Du kan bruge op til 9 valgte symboler samtidigt her, og de ekspanderes alle lige meget hvor og hvornår de lander.

Hvad er jackpotten (maks. Legacy of Dead spillemaskinen har ikke en progressiv jackpot gevinst, men du kan vinde ret anstændige udbetalinger. Når symbolet med den højeste værdi udfylder skærmen, kommer spillets maksimale gevinst, og det er for det meste under free spins-funktionen. Du kan derefter vinde 5000x din oprindelige indsats på det tidspunkt, hvilket svarer til 3.500.000 DKK hvis du spiller på højeste niveau af indsats - Helt vildt!

Få de rigtige symboler frem og optjen spændende bonusser

Få de rigtige symboler frem og optjen spændende bonusser

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Prøv Legacy of Dead spillemaskinen af i et testspil - det er gratis

På BETO kan du spille Legacy of Dead gratis. Der er ingen grund til at foretage en indbetaling, og du får 25.000 free-play kreditter, som du kan bruge, som du vil. Det tilrådes dog at du først spiller mellem 150 og 200 demo-spins, før du spiller på en online spillemaskine med rigtige penge.

Vælg en højere indsats, og vind i Legacy of Dead

Vælg en højere indsats, og vind i Legacy of Dead

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vores anmeldelse af Legacy of Dead

Play'n GO's Legacy of Dead er ikke en meget unik online spillemaskine, hvis vi tager udgangspunkt i dens tema eller de funktioner, den tilbyder. Der er allerede mange lignende slotsmaskiner med gammelt egyptisk tema på markedet, og dets gameplay er også ligesom i Book of Dead.

Begge disse titler består af 10 betalingslinjer og en topgevinst på 5000x. Derudover har begge disse spil gratis online spin-runder, der indeholder stacked symboler. Forskellen er at finde i RTP'en (Book of Dead har en RTP på 96,21%, mens Legacy of Dead har 96,68%).

Derfor er Legacy of Dead det rigtige valg, hvis du vil have en lidt højere udbetalingsprocent. Det betyder kun noget, hvis du spiller med enorme mængder, men hvis du ikke vil have alt for lange sessions, så er Legacy of Dead det rette valg frem for Book of Dead.

Denne udgave af Book of Dead har vundet meget popularitet i verden af online spillemaskiner i de senere år, hvilket har ført til stigningen i mange efterligninger på markedet. Vi ønsker blot lidt mere kreativitet, når det kommer til spillets overordnede design. Tilføjelsen af en ny bonus i gameplayet, der kunne adskille spillene fra hinanden, ville også være højt værdsat.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Legacy of Dead - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er RTP'en i Legacy of Dead?

Dette spil har et fantastisk RTP-forhold (tilbagebetalingsprocent) på 96,68%. I betragtning af, at 96% er standarden for de fleste videospillere, er det en ret flot procent.

Tilbydes der free spins i Legacy of Dead?

Når du lander 3 scatters i Legacy of Dead, udløses free spin bonusser. Du får 10 free spins og et symbol vises i stacks.

Hvilket spil er bedre: Legacy of Dead eller Book of Dead?

Disse to er det samme spil med meget små ændringer i grafikken. Udbetalingsprocenten for Legacy of Dead er dog lidt højere, så den har fordelen.

Hvor høj volatilitet har Legacy of Dead?

Denne spillemaskine har meget høj volatilitet. Du bliver måske endda nødt til at vente lidt imellem gevinster. Men det er altid værd at vente på, når de til sidst ruller ind. En vis risiko er forbundet med denne slags spillemaskine med høj volatilitet, og du skal være forberedt på det adrenalinsus, der følger med spillet. Ikke alle er klar til opgaven, og du skal beslutte, om du hellere foretrækker regelmæssige men mindre gevinster.

Hvad er den største gevinst på Legacy of Dead?

Den største mulige gevinst er hele 5000x din første indsats. Det vil blive udbetalt til dig, hvis du formår at fylde alle hjulene med ikonet Tutankhamen eller Sarcophagus.

Forklar bonusrunden i Legacy of Dead

Denne spillemaskine har en bonusfunktion, der ligner den i Book of Dead til forveksling. I denne bonus vælges der dog et specielt ekspanderende ikon tilfældigt til free spins-runden. Når dette ikon vises, overtages dit komplette hjul, og dine chancer for at vinde øges kraftigt. Desuden aktiverer du spin-funktionen igen, hvis du får 3 wild scatters på dine hjul. Det giver dig 10 free spins samt et andet muligvis fordelagtigt ekspanderende symbol.