MENU

Spil Book Of Rebirth - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Book Of Rebirth af Spinomenal

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Book Of Rebirth anmeldelse

Book Of Rebirth

Nyd et historisk eventyr, i krypterne, i det antikke Egypten på Book Of Rebirth spilleautomaten. Nyd Scatter Wilds og Free Spins-runden, som du kan købe, hvis du ikke gider vente på den. Spillet fungerer på et 5x3 grid med 10 betalingslinjer, og du kan lande kombinationer til en værdi af op til 5.000x.

Læs videre for at høre mere om Book of Rebirth.


Udgivet: 05.03.2020
Volatilitet
Gevinst: X5000

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 01 Juli 2022 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Kraftfuldt specielt symbol

Fungerer på smartphones og tablets

Free Spins med garanteret udbetaling

5.000x jackpot

Synkroniseret soundtrack

Ulemper

Temaet føles lidt overbrugt

Fakta om Spillemaskinen

Software Spinomenal

Volatilitet

RTP% 95.90

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.10

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 5

Antal rækker 3

Temaer i spillet

Gamle Civilationer


Funktioner

Snyde værktøj Book of ... mekanik Køb Bonus Runde Voksende Symboler Scatter symboler Free Spins Wild


Karakterer

Farao


Book of Rebirth

Book of Rebirth's farveskema i guld

Book Of Rebirth - Åbn bogen af vidundere

Det gamle Egypten skuffer aldrig som et spiltema, når det kommer til mysterier og eventyr. Book Of Rebirth er en spillemaskine, der er baseret på faraoernes hemmeligheder, og hvert aspekt af spillet passer til det overordnede tema.

Spinomenal er en populær iGaming-udvikler på grund af deres spillemaskiner i høj kvalitet, og Book Of Rebirth passer perfekt ind i samlingen. Spilleautomaten har flot grafik, og den er samtidig nem at spille på. Gameplayet er meget simpelt, og er det perfekte valg for nybegyndere.

Den iøjnefaldende grafik er kombineret med et lige så fordybende soundtrack. Du får en standard RTP på 95,9%, hvilket er anstændigt, og du kan få gevinster på 10 forskellige betalingslinjer, der forbliver aktive hele tiden.

Speciel Free Spin-bonus i Book Of Rebirth

Speciel Free Spin-bonus i Book Of Rebirth

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Tema og Symboler - Book Of Rebirths gyldne look

Hele ideen og temaet i Book Of Rebirth er baseret på mysterierne og vidunderne i det antikke Egypten. Spillet fokusere på ideen om genfødsel. Egypterne troede på ideen om "et efterliv", og de havde mange ritualer omkring det.

I historier og film ser man ofte, at mumier blev begravet med skatte i gamle krypter. Egypterne troede på, at de døde ville tage rigdommene med sig ind i efterlivet.

Symbolerne i spillet inkluderer Farao Kongen, en Skarabæ, Kleopatra, pyramiderne og Book Of Rebirth. Hjulsættet er placeret foran en mørk baggrund i en gammel grav, og det tilføjer en mystisk stemning til gameplayet.

Smukke animationer i Book Of Rebirth og Free Spins

Smukke animationer i Book Of Rebirth og Free Spins

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller & vinder du i Book Of Rebirth

Sådan spiller du

Det første du kan gøre, i Book Of Rebirth, er at tjekke udbetalingstabellen ud. Du kan få adgang til den ved at klikke på "?"-knappen nederst på spilskærmen. Den fortæller dig om de forskellige kombinationer, du kan lande for at få præmier. Derefter kan du indstille et indsatsbeløb, som du gerne vil spille med, og det kan være ethvert beløb mellem 50 øre og 750 kr.

Herefter skal du blot trykke på spin-knappen for at få hjulene til at dreje rundt. Når de stopper med at dreje, kan du se om du har vundet noget. Bliv ved med at dreje hjulene for at indsamle udbetalinger. Du kan også bruge auto spin-funktionen til at fremskynde gameplayet.

Sådan vinder du

Du får en udbetaling, hvis du lander 3 eller flere ens symboler på en af spillets betalingslinjer. Der er 10 forskellige betalingslinjer, og du kan lande din vindende kombination på en af dem. Du kan se detaljerne på udbetalingstabellen.

Forbedr din vinderchance ved at udløse Free Spins-runden, som kan aktiveres ved at lande mindst 3 Scatter-symboler. Du kan også købe bonussen ved at betale ekstra penge.

Video: Spil Book Of Rebirth - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Eksempel på gameplay i Book of Rebirth

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Bonus funktioner

Ligesom de egyptiske krypter er Book Of Rebirth også fyldt med vidundere og overraskelser. Herunder kan du se de unikke bonusser, som kan hjælpe dig under din spil-session:

Scatter & Wild

Wild-symbolet på spillemaskinen er ekstra specielt, da det også fungerer som Scatter. Som Wild kan den erstatte alle de almindelige symboler, hvilket hjælper dig med at lande kombinationer. Som Scatter vil den udløse Free Spins-runden, hvis du får 3 af dem på dit grid.

10 Free Spins og en øjeblikkelig udbetaling på 2x belønnes ved at lande Scatters. Hvis du får 4 Scatters, får du en 20x udbetaling, og 5 Scatters belønner dig med en kæmpe præmie på 200x.

Free Spins-funktion

Book Of Rebirths bonusrunde er ret kraftfuld, og den kommer med en voksende bonus. Når bonusrunden starter, vises et enkelt hjul på skærmen. Et symbol vil blive valgt tilfældigt, som derefter bliver til et voksende symbol i løbet af bonusrunden. Det er en unik bonus, og den gør det nemt for dig at få udbetalinger.

Bonuskøb funktion

Det er også muligt at købe Free Spins bonussen ved at betale ekstra penge. Muligheden for at købe bonusrunden kan findes på venstre side af spilskærmen. Det er dog ikke en garanti for at du får gevinster, så brug den med omtanke.

Book Of Rebirths Free Spins bonusrunde

Book Of Rebirths Free Spins bonusrunde

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Brug One-Line indsatsstrategien

Da online spillemaskiner udelukkende er baseret på held, er du ikke garanteret nogle gevinster. Det betyder dog ikke, at du ikke kan bruge en indsatsstrategi til at hjælpe dig gennem spillet. Det kan nemlig hjælpe dig med at få mest muligt ud af din spilsession.

Som vi nævnte tidligere, fungerer Book Of Rebirth på en betalingslinjebaseret mekanisme, hvor du får 10 faste betalingslinjer. Du kan bruge en one-line indsatsstrategi med en minimum indsats på 50 øre pr. spin. Det giver dig mulighed for at udforske spillemaskinen grundigt, og du vil ikke miste et stort beløb med det samme.

Book Of Rebirth

Book Of Rebirth's fordybende grafiske elementer

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP og Volatilitet

Book Of Rebirth har en RTP på 95,9%, hvilket er ret anstændigt, da det er omkring branchens gennemsnit.

Det er en afbalanceret spillemaskine med medium volatilitet. Det afbalancerede gameplay gør spillet perfekt for nybegyndere.

Startskærm på Book Of Rebirth spillemaskinen

Startskærm på Book Of Rebirth spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

BETO's endelige vurdering af Book Of Rebirth

Vores vurdering af Book of Rebirth er lige så afbalanceret som volatiliteten er det. Vi nød gameplayet, da vi testede spillet. Den voksende Modifikator i Free spins-runden gør spillet ret engagerende sammen med de specielle symboler, der giver fordele i form af både Wilds og Scatters. Det grafiske er også meget imponerende, og man kan se på animationerne og symbolerne, at der er lagt meget arbejde i detaljerne.

Spillet er baseret på den klassiske grid struktur med 5 hjul og 3 rækker. Lavt betalende kortsymboler er også til stede i Book Of Rebirth. Du vil se mange af dem på hjulene.

Der er dog også nogle punkter, hvor vi mener, at spilleautomaten kunne være bedre. Spillets overordnede tema er først og fremmest en smule overbrugt, da næsten ethvert iGaming-studie har skabt spil baseret på Egypten.

Udviklerne kunne også have valgt at tilføje en unik bonus i Book Of Rebirth. Eventuelt kunne de have skabt noget relateret til genfødselsideen. I hovedspillet ville en Kaskadehjul Modifikator også have været en god tilføjelse.

Prøv demoversionen gratis her på BETO og fortæl os, hvad du synes.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - Book Of Rebirth

Hvor stor er Jackpotten i Book Of Rebirth?

Du kan lande gevinster helt op til 5.000x din indsats.

Hvor høj er Book Of Rebirth's RTP og Volatilitet?

Book Of Rebirth tilbyder en RTP på 95,9%. Spillemaskinen har en medium volatilitet.

Får jeg Free Spins i Book Of Rebirth?

Ja, Book Of Rebirth giver dig mulighed for at udløse en Free Spins-runde, der giver dig 10 free spins med en øjeblikkelig udbetaling.

Kan jeg prøve Book Of Rebirth gratis?

Ja, du kan udforske Book Of Rebirth gratis ved hjælp af demoversionen, der er tilgængelig her på BETO.