MENU

Of Sabers and Monsters Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2023)

Klik for at starte

Of Sabers and Monsters af Yggdrasil

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Of Sabers and Monsters anmeldelse

Of Sabers and Monsters

Tag på en spændende mission på Of Sabers and Monsters spillemaskinen skabt af Yggdrasil Gaming.

Spillet indeholder seks hjul med ways-to-win-mekanismen, og du får belønninger ved at lande ens symboler på tilstødende hjul. Spilleautomaten indeholder Free Spins, Wilds, eksklusive Bonusrunder og belønnende præmier.

Læs videre i vores anmeldelse og hør meget mere om den spændende spillemaskine. 


Udgivet: 08.09.2022
Volatilitet
Gevinst: X14755

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 14 April 2023 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Maksimal Gevinst på 18.350x indsatsen

Spændende Bonusfunktioner

To Free Spins runder

Unikt tema og historie

Bonus Køb funktion

Ulemper

Variable RTP intervaller

Høj Volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Software Yggdrasil

Volatilitet

RTP% 94.00

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 80.00

Antal hjul 6

Antal rækker 4

Temaer i spillet

Fantasy Historisk


Funktioner

Køb Bonus Runde Udskiftning af symbol Hemmelig symbol Opsamling af energi Sticky Wilds Respins RTP spænd Gamble spil Multiplikator Free Spins Wild


Karakterer

Monstre


Dyk ned i Yggdrasils actionfyldte fantasiverden på deres nyeste udgivelse

Dyk ned i Yggdrasils actionfyldte fantasiverden på deres nyeste udgivelse

Introduktion af Of Sabers and Monsters spillemaskinen

Gør dig klar til at opleve et vildt eventyr på Yggdrasils nye Of Sabers and Monsters spillemaskine. Tag med de modige kosakker på deres søgen efter ære og få chancen for at vinde op til 18.350x din indsats. Spillet har et unikt grid med 4 rækker og 6 hjul, og tilbyder 4.096 måder at vinde på.

Du kan satse mellem 1 kr. og 350 kr., så spillet passer perfekt til både afslappede og mere seriøse spillere. Det er dog især de spændende funktioner, der får spillet til at skille sig ud. Du får blandt andet Vilde Kampe, hvor kampen om de største gevinster for alvor går i gang. Du kan også få lov til at være helten under Re-Spins og Træfning funktionerne, hvor du kæmper for endnu flere belønninger. Husk også at holde øje med Fjersymbolet, da det kan give dig den ultimative gevinst.

Hør meget mere ved at læse videre i vores detaljerede anmeldelse lige her på BETO.com.

Video: Of Sabers and Monsters Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2023)

Flot grafik og et eventyrligt soundtrack vil ledsage dig i det nye Monsters spil

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Tema og Symboler

Tema og Design

Of Sabers and Monsters har en fantastisk grafik, som beviser, hvor dygtige Yggdrasil er til at designe spillemaskiner med interessante historier. Man kan ikke undgå at blive revet med af det uhyggelige tema, der både fokuserer på Middelalderen og Vikinger.
Den fantastiske grafik giver dig dynamiske symboler, som kommer til live på hjulene. I baggrunden kan du se en mark og et tempel, men når du free spins udløser funktionen, bliver omgivelserne forvandlet til en uhyggelig skov om natten.

Find din sabel frem og gør dig klar til at besejre monstrene på Of Sabers and Monsters spilleautomaten.

Symboler

Udbetalingstabellen består både af lavt betalende og højt betalende symboler.

De lavt betalende symboler er kortsymbolerne i form af A, K, Q, J og 10. De forskellige heltekarakterer i form af Helena, Kyrylo, Oxana og Maxim giver dig mere belønnende gevinster, hvoraf Maxim tilbyder den højeste udbetaling på op til 1,5x din indsats.

Wild symbolerne kan bruges til at erstatte alle andre symboler, og vil hjælpe dig med at danne endnu flere vinderkombinationer. Under Free Spins funktionen kan Wild symbolet endda blive Klæbrigt og øge dine chancer for at vinde endnu mere.

Spillets historie er inspireret af både middelalderen og vikingerne

Spillets historie er inspireret af både middelalderen og vikingerne

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller du på Of Sabers and Monsters spilleautomaten

Før du går i gang med at spille, bør du bruge et øjeblik på at gøre dig bekendt med spillets regler og læse de forskellige informationer om udbetalingstabellen ved at åbne menuen.

Når du har sat dig godt ind i spillet, er det tid til at indstille din indsats ved hjælp af "Indsats" knappen nederst på hjulene. Her kan du også se din saldo. Spillemaskinen tilbyder 17 indsatsmuligheder mellem 1,5 kr. og 350 kr. For at vælge en indsatsstørrelse skal du klikke på mønterne. Når du har valgt et beløb, skal du trykke på den runde knap nederst på skærmen for at dreje hjulene.

Du bør altid spille ansvarligt ved at sætte en gevinst-/tabsgrænse, før du går i gang. Det kan du nemt gøre ved hjælp af spillets auto spin funktion. Spillet har også timeout- og selvudelukkelsesfunktioner, hvis du har brug for det.

Hvis du sørger for at spille ansvarligt og sætte dig godt ind i de forskellige funktioner, vil du med garanti få en sjov og sikker oplevelse på Of Sabers and Monsters spilleautomaten.

Vind en belønnende Maksimal Gevinst på 18.350x

Vind en belønnende Maksimal Gevinst på 18.350x

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Bonusfunktioner

Of Sabers and Monsters online spillemaskinen er fyldt med spændende Bonusfunktioner. Du får nemlig i alt 9 eksklusive Bonusser, som vil sørge for at underholde dig hele vejen igennem. 

Glødende Symbol

Of Sabers and Monsters spilleautomaten indeholder ni spændende Bonusfunktioner, hvilket er imponerende sammenlignet med andre spillemaskiner. En af funktionerne er det Glødende symbol.

Det specielle symbol vil vinde en Wild kamp med 100% sikkerhed, hvilket resulterer i, at symbolet forvandles til et Klæbrigt Wild symbol.

Mystisk Fjersymbol

Det Mystiske Fjersymbol kan kun dukke op på hjul 6, og det kan belønne dig med for eksempel pengepræmier og Free Spins. I hovedspillet kan det give dig præmier mellem 4x og 200x, 8-20 almindelige Free Spins eller Storm Free Spins, når du lander en fjer. 

Belønningerne under de to Free Spins funktioner minder om hinanden, men de er stadig lidt forskellige. Du kan få en 4x til 200x kontant præmie, 2-4 ekstra Free Spins, et tilfældigt Wild Hjul eller en Ekstra Wild.

Glødende Re-Spins Funktion

Glødende Re-Spins funktionen giver dig mulighed for at aktivere Glødende Gen-Spins med et bestemt symbol, når måleren når til 100 point. Du kan opnå det ved at fylde fokusmåleren med gevinster af de fire højt betalende symboler, der vises på hjulene i venstre side.

Hvert spin vil udløse Wild Kamp funktionen med det valgte symbol i Glødende tilstand under Glødende Re-Spins.

Træfning Funktion

Træfning funktionen udløses, når du lander et helt hjul af højt betalende symboler på de fire midterste hjul under hovedspillet. Når funktionen er udløst, vil de høje symboler kæmpe mod monstret. Hvis de vinder, bliver de til Klæbrige Wilds, og de forbliver på deres pladser under de næste spins.

Funktionen tilføjer et spændende twist til hovedspillet og øger dine chancer for at lande vindende kombinationer.

Vild Kamp Funktion

Du kan til hver en tid udløse en Wild Kamp funktion i spillet. Du skal blot lande højt betalende symboler på de fire midterste hjul. Hvis du besejrer monsteret, bliver symbolerne til Klæbrige Wilds.

Du kan udløse flere nye Wild Kampe og bekæmpe monstre for at låse op for et fantastisk gevinstpotentiale.

Fjer Symbol

Symbolet kan kun lande på det 6. hjul under gameplayet. Hvis du er heldig nok til at lande det, vil du modtage en tilfældig belønning, som pengepræmier og Free Spins.

Fjersymbolet kan også belønne dig med Storm Free Spins. I hovedspillet kan en fjer give dig en pengepræmie mellem 4x og 200x eller 8-20 almindelige Free Spins. Belønningerne for at lande en fjer i de to Free Spins funktioner er lidt forskellige. Under de almindelige Free Spins kan du vinde en kontant præmie mellem 4x og 200x, 2-4 ekstra Free Spins og enten et tilfældigt Klæbrigt Wild Hjul eller et ekstra Wild.

Under Storm Free Spins er belønningerne de samme, men du vil blot vinde Storm versionen af Free Spins i stedet.

Spillet har 9 forskellige Bonusfunktioner og giver dig også 4.096 vindermåder

Spillet har 9 forskellige Bonusfunktioner og giver dig også 4.096 vindermåder

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Free Spins Funktion

Free Spins Funktion

Free Spins runden i Of Sabers and Monsters udløses ved at lande tre eller flere Free Spins symboler i hovedspillet. Antallet af Free Spins, du modtager, afhænger af antallet af Scatters, du lander:

3 Scatters = 8 Free Spins

4 Scatters = 10 Free Spins

5 Scatters = 16 Free Spins

6 Scatters = 20 Free Spins.

Før Free Spins runden starter, kommer du ind i et bonusspil, hvor du har chancen for at modtage en tilfældig bonusbelønning:

  • Et tilfældigt Klæbrigt Wild
  • Yderligere to Free Spins
  • En Helt i Glødende tilstand
  • Et Klæbrigt Wild Hjul på et af hjulene
  • Spillet tilføjer flere fjer til det 6. hjul

I løbet af Free Spins vil heltene i spillet kæmpe mod det Gyldne Monster, hver gang de dukker op på hjulene. Hvis de vinder, vil de blive forvandlet til Klæbrige Wilds under resten af bonusrunden, hvilket potentielt kan føre til store gevinster.

Bonus Køb Funktion

Of Sabers and Monsters spillemaskinen tilbyder en unik bonus køb funktion, der giver dig mulighed for at købe Free Spins eller Storm Free Spins for en fast pris. For at aktivere Free Spins skal du betale 80x din indsats.

Storm Bonusrunden kan købes for 500x din indsats. Gamble funktionen er også tilgængelig, idet du kan gamble antallet af oprindelige Free Spins.

Storm Free Spins Funktion

Storm Free Spins funktionen er en spændende bonusrunde, som du kan aktivere ved at lande Fjer symbolet på hjulene. Den spændende funktion giver otte Free Spins, hvor alle heltene i spillet går ind i Glødende tilstand. Hver gang symbolerne lander på hjulene, vil de vinde over det Gyldne Monster.

Det er værd at bemærke, at hvis Re-Spins og Storm Free Spins udløses på det samme spin, vil Re-Spins finde sted først. Du kan derfor godt glæde dig til en masse action og potentielle store gevinster. 

Wild symbolerne er klæbrige på hjulene, så de vil blive hængende et stykke tid

Wild symbolerne er klæbrige på hjulene, så de vil blive hængende et stykke tid

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Maksimal Udbetaling

I Of Sabers and Monsters kan du forvente en RTP på 96%, hvilket er en gennemsnitlig værdi for online spillemaskiner.

Spillet er kendt for sin høje volatilitet. Det betyder, at gevinsterne vil være sjældne, men store, og hitfrekvensen er 20,26%. I gennemsnit vil du lande en gevinst på hvert 5. spin.  

Den maksimale gevinst er 18.350x din oprindelige indsats.

Spring besværet over og køb Free Spins runden direkte ved hjælp af Bonus Køb funktionen

Spring besværet over og køb Free Spins runden direkte ved hjælp af Bonus Køb funktionen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

BETOs endelige vurdering af Of Sabers and Monsters online spilleautomaten

Yggdrasil Gaming har gjort det igen og produceret en fantastisk online spillemaskine i form af Of Sabers and Monsters.

Spillet indeholder spændende Bonusfunktioner og en belønnende maksimal gevinst på 18.350x indsatsen. Vi anbefaler dig at give spillet en chance. Den underholdende og energiske spiloplevelse er uden tvivl værd at bruge både din tid og dine penge på. 

Du kan prøve vores gratis demoversion af Of Sabers and Monsters spillemaskinen af lige her på BETO.com. Tilmeld dig allerede i dag og oplev den bedste online spil oplevelse på dine foretrukne online casinoer.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Of Sabers and Monsters FAQs

Hvad er den Maksimale Gevinst på Of Sabers and Monsters spillemaskinen?

Du kan vinde en maksimal gevinst på 18.350x i spillet.

Hvad er RTP'en og Volatiliteten i Of Sabers and Monsters?

Spillet har en gennemsnitlig RTP på 96% og en høj gameplay volatilitet.

Er der en Free Spins runde i Of Sabers and Monsters?

Ja, spillet har to forskellige Free Spins runder. Du kan låse dem op ved at lande tre eller flere Free Spins symboler og få eksklusive bonusser.

Hvad er Skirmish Feature eller Træfning funktionen i Of Sabers and Monsters?

Hvis de midterste hjul er fyldt med høje symboler, aktiveres Træfning funktionen. Når funktionen er udløst, kan du tilfældigt vinde Klæbrige Wild bonusser.

Er Of Sabers and Monsters en troværdig spillemaskine?

De fleste store online spillemyndigheder har godkendt alle Yggdrasil Gamings spillemaskiner. Du kan derfor være sikker på, at spillet både er troværdigt og retfærdigt. 

Kan jeg prøve en demoversion af Of Sabers and Monsters?

Ja abosolut! Du kan prøve vores gratis demoversion af Of Sabers and Monsters spillemaskinen lige her på BETO.com i dag.