MENU

Nye Spillemaskiner i September 2023


Se en oversigt over alle demo spillemaskinerne herunder

September leverer en masse opslugende spændende spillemaskiner. Spinomenal har skabt et intenst og actionfyldt eventyr på Demi Gods III spillemaskinen, som er den nyeste tilføjelse til den populære Demi Gods serie. Glæd dig til et spændende eventyr på Betsoft Gamings nye spillemaskine, Triple Juicy Drops. Glæd dig til at få en klassisk spiloplevelse på Wild Cash spillemaskinen fra BGaming. September har så meget at tilbyde en spillemaskiner entusiast som dig. Du kan læse mere om alle nyhederne herunder.

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: September 2023

Dead Canary af Nolimit City

Dead Canary er baseret på den mærkværdige historie om en vred dværg, der leder efter kærligheden. Spillet tilbyder belønnende funktioner og en fantastisk maksimal gevinst. Du kan låse de blokerede hjul op ved at lande vindende kombinationer, og du får glæde af Wild Mining, xBombe Wild Multiplikatorer, xBET og Kanariefugl Free Spins funktioner.

Læs vores anmeldelse igennem og hør mere.

Stormforged af Hacksaw Gaming

Oplev ildens og isens fulde kraft på Stormforged spilleautomaten, der er baseret på nordisk mytologi. Spillet har et 5x4 layout med 14 betalingslinjer. Hovedattraktionerne består af de forskellige funktioner som Klæbrige Wilds og Storm Hjul. Du kan også se frem til at få Multiplikatorer, øjeblikkelige pengepræmier og nemme store gevinster.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

Elvis Frog TrueWays af BGAMING

Elvis Frog TrueWays er en stilfuld spillemaskine, som er fyldt med funktioner og et højt potentiale. Du får 6 hjul og op til 262.144 måder at vinde på takket være TrueWays mekanikken. Spillet indeholder en frø, der er klædt ud som Elvis, og du får også Free Spins, Re-Spins, Jackpots og meget mere.

Læs vores anmeldelse igennem og hør mere. 

Banana Rock af Play'n GO

Oplev de festlige aber på Banana Rock spillemaskinen fra Play'n GO. Spillet har et standard 3x5 grid med 10 betalingslinjer. Du får glæde af Re-Spins, hvor du kan ende op med et spor af Wilds og Free Spins med Multiplikatorer. Du vil helt sikkert elske det energiske tema og de belønnende funktioner. 

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

Demi Gods III af Spinomenal

Spinomenal har skabt et intenst og actionfyldt eventyr på Demi Gods III spillemaskinen, som er den nyeste tilføjelse til den populære Demi Gods serie.

Spillet har fem hjul, tre rækker og 50 betalingslinjer. Du kan se frem til Gratis Spil med ni forskellige Free Spins muligheder, som kan belønne dig virkelig godt.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere.

Sticky Bees af Pragmatic Play

Smag på de søde gevinster på Sticky Bees spillemaskinen fra Pragmatic Play. Spillet har et 7x7 layout, og du kan vinde gevinster overalt, så du er ikke begrænset af antallet af betalingslinjer. Funktionerne i Sticky Bees inkluderer Tumle funktion, Markerede Positioner, Super Wilds, Free Spins og Køb Free Spins funktionen.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

Aztec Magic Deluxe af BGAMING

Aztec Magic Deluxe spillemaskinen giver dig en klassisk oplevelse med simple funktioner og et godt afkast. Det mytologi-inspirerede spil har et 5x3 grid med op til 15 betalingslinjer. De belønnende funktioner inkluderer Wilds, Free Spins og Gambling funktionen, og spillet er meget begyndervenligt, hvilket er et sjældent syn i dag. 

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

Triple Juicy Drops af Betsoft

Glæd dig til et spændende eventyr på Betsoft Gamings nye spillemaskine, Triple Juicy Drops.

Spillet minder lidt om Juicy Fruits, som er skabt af Pragmatic Play, men det indeholder nogle meget unikke funktioner, som vil underholde dig endnu mere. De garanterede Wild Multiplikator Drops vil uden tvivl også give dig en spændende oplevelse.

Læs vores anmeldelse igennem og hør mere. 

Beer O’clock af Spinomenal

Gør dig klar til at opleve en kæmpe ølfestival på Beer O'clock online spillemaskinen fra Spinomenal Gaming. Spillet har et unikt 3-4-4-4-4-3 grid og 30 faste betalingslinjer. Du vil uden tvivl få en uforglemmelig spil oplevelse med fantastisk musik og grafik, der vil transportere dig direkte ind i festlighederne.  Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere.  Ny og gennemgribende anmeldelse af Jasmin Williams der handler om spillet Beer O’clock, og eksperterne anbefaler at du bør gennemgå hele den fulde eksklusive artikel.

Wild Cash (BGAMING) af BGAMING

Glæd dig til at få en klassisk spiloplevelse på Wild Cash spillemaskinen fra BGaming. Spillet er perfekt for dig, hvis du elsker traditionelle spil med et moderne twist. Hjulsættet består af smukke symboler i form af kirsebær, citroner, vandmeloner, stjerner og røde 7'ere. Du kan vinde op til 999x din samlede indsats. Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere.  En detajeret anmeldelse af Julius De Vries baseret på spillet Wild Cash (BGAMING), og BETO.com anbefaler at du bør læse den fulde artikel.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Flere anbefalede artikler