MENU

Nye Spillemaskiner i August 2023


Se en oversigt over alle demo spillemaskinerne herunder

August har fået en fantastisk start med sine mange betagende spændende spillemaskiner. Big Atlantis Frenzy spillemaskinen sender dig på en fisketur fyldt med fisk og store gevinster. Hvis du savner de gode gamle dage med mere simple spillemaskiner, så vil du elske Betsofts nyeste udgivelse, Wilds of Fortune. Cleocatra spillemaskinen introducerer dig for et egyptisk tema med katte, der kan bruge deres kræfter til at give dig fantastiske gevinster. August er en måned med så mange fede nye udgivelser. Du kan læse mere om alle nyhederne herunder.

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: August 2023

Miss Cherry Fruits Jackpot Party af BGAMING

Glæd dig til en masse glitter og glamour på den seneste tilføjelse til den populære Miss Cherry Fruits serie fra BGAMING!

Miss Cherry Fruits Jackpot Party er en klassisk spillemaskine med farverig grafik og et spændende gameplay. Spillet tilbyder hele TRE Jackpot præmier med en værdi på op til 1.299x indsatsen.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

Demi Gods II af Spinomenal

Gør dig klar til at bestige Olympen på Demi Gods 2 spillemaskinen fra Spinomenal. Spillet har 5 hjul og 50 betalingslinjer. Du får 4 typer Free Spins med Udvidende Wilds, Re-Spins, Garanterede Wilds og meget mere. Spillet har et højt potentiale og ambitiøse funktioner, som vi glæder os til at udforske nærmere.  Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere.  En omfattende anmeldelse af Kim Birch der handler om spillet Demi Gods II, og BETO anbefaler at du skal læse den fulde artikel.

Big Atlantis Frenzy af BGAMING

Big Atlantis Frenzy spillemaskinen sender dig på en fisketur fyldt med fisk og store gevinster. Spillet har et justerbart layout, hvor der kan være mellem 5 og 20 betalingslinjer. Fiskesymbolerne med Multiplikatorer belønner dig godt, mens Wild symbolerne giver dig mulighed for at forlænge Free Spins runden og øge Gevinst Multiplikatoren.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

Cleocatra af Pragmatic Play

Cleocatra spillemaskinen introducerer dig for et egyptisk tema med katte, der kan bruge deres kræfter til at give dig fantastiske gevinster. Spillet har et 5x4 grid med 40 betalingslinjer, og du får glæde af Klæbrige Multiplikator Wilds under Free Spins, Re-Spins, Multiplikator Wilds og Køb Free Spins funktionen. 

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere.

Book of Golden Sands af Pragmatic Play

Book of Golden Sands spillemaskinen byder på innovative funktioner og et populært egyptisk tema. Spillet har et 6x3 grid med 729 vindermåder, og kan være meget belønnende. Free Spins runden indeholder Udvidende symboler, som kan øge dit gevinst potentiale betydeligt. Der er også inkluderet et Multiplikator Wild symbol og en Bonus Køb funktion.

Læs vores anmeldelse igennem og hør mere. 

Wilds of Fortune af Betsoft

Hvis du savner de gode gamle dage med mere simple spillemaskiner, så vil du elske Betsofts nyeste udgivelse, Wilds of Fortune.

Spillet har en retro stemning med et moderne twist, og du får glæde af Udvidende Wilds, Re-Spins og en maksimal gevinst på 500x din indsats.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

Wild Cash x9990 af BGAMING

Wild Cash x9990 spillemaskinen bringer det klassiske format tilbage med et moderne twist, der kan give dig en fantastisk belønning. De forskellige frugtsymboler er placeret på et 5x3 grid med 10 betalingslinjer. Bonusspillet er den eneste bemærkelsesværdige Bonusfunktion, men den har også potentiale til at ændre dit liv på blot få sekunder.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Flere anbefalede artikler