MENU

Freeway 7 Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2023)

Klik for at starte

Freeway 7 af ELK Studios

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Freeway 7 anmeldelse

Freeway 7

Drag ud på landevejen og få et fantastisk eventyr på den klassiske Freeway 7 spilemaskine. Spillet tilbyder et klassisk grid med 3 hjul og 3 rækker. Derudover får du 17 betalingslinjer. Det er en behagelig overraskelse. Re-Spins og Free Spins runden med Multiplikatorer skaber et moderne gameplay sammen med det klassiske tema.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere.


Udgivet: 01.11.2022
Volatilitet
Gevinst: X5000

Skrevet af: Julius De Vries | Sidst opdateret: 07 November 2023 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Julius de Vries gennemgår casino bonusser og vilkår her på BETO™, så vores læsere vil ikke lader sig narre af de lyssky operatører i branchen som stadig findes. Han er også en verificeret spilekspert. Om Julius De Vries

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Maksimal Gevinst på 5.000x din indsats

Re-Spins i hovedspillet

Free Spins med en Progressiv Gevinst Multiplikator

Superbonus med højere Multiplikatorer

Mulighed for at købe dine ønskede bonusser

Ulemper

Lav RTP

Fakta om Spillemaskinen

Software ELK Studios

Volatilitet

RTP% 94.00

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 3

Antal rækker 3

Temaer i spillet

Frugt Klassisk Stil


Funktioner

Køb Bonus Runde Extra Gratis Spins Respins Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Land matchende symboler og udløs Re-Spins på Freeway 7 spilleautomaten

Land matchende symboler og udløs Re-Spins på Freeway 7 spilleautomaten

Velkommen til Freeway 7 online spilleautomaten

ELK Studios har haft stor succes med deres motorvejsbaserede spilleautomater i et stykke tid, og Freeway 7 tager dig nu med på endnu et spændende eventyr.

Du skal ikke lade dig narre af det klassiske format, da spilleautomaten har nogle meget kraftfulde og moderne funktioner. Det unikke tema er blot prikken over i'et, som gør det super sjovt at spille.

Hjulsættet minder dig måske om dengang, hvor de fleste online spillemaskiner havde 3 hjul og 3 rækker. Her får du dog hele 17 betalingslinjer, det giver dig endnu flere chancer for at vinde.

Du kan vinde Re-Spins i hovedspillet og under bonusserne ved at lande matchende symboler på det første og sidste hjul. Free spins bonusrunderne er også inkluderet, og den kan belønne dig med ekstra spins, når du vinder, super spændende!

Spillemaskinen har også et Super Bonusspil, som giver dig mulighed for at nyde en Progressiv Gevinst Multiplikator. Glæd dig til nogle fantastiske bonusser på spilleautomaten.

Video: Freeway 7 Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2023)

Gameplay på Freeway 7 spilleautomaten

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Motorvejstema og Klassisk Design

Tema og Design

Nyd et hæsblæsende eventyr på motorvejen uden at skulle bekymre dig om fartgrænser på denne sjove Freeway 7 spilleautomat. Hold godt øje med betjenten som kan komme og stoppe dig, da det er hans job at holde motorvejen sikker.

I starten vil du se det amerikanske flag, da det fiktive Freeway 7 univers finder sted i USA. Den retroinspirerede video over hjulene viser forskellige seværdigheder, som du kan se på motorvejen.

I baggrunden er der en kløft med en solnedgang, mens farverige linjer giver en fornemmelse af, at du bevæger dig hurtigt på motorvejen. Alle elementerne i temaet fungerer virkelig godt sammen.

Symboler

Syv talet er de højest betalende symboler, og passer til spillets klassiske tema. De højt betalende symboler udbetaler mellem 2,5x og 7,5x din indsats for kombinationer med tre ens symboler. De lavt betalende symboler inkluderer kirsebær, appelsiner, vandmeloner og barer, som giver 0,5x til 1,5x din indsats for tre matchende symboler på en betalingslinje.

Bonussymbolet er et mærke med en ørn og et amerikansk roulette design. Wild symbolet er et blåt symbol med tre stjerner.

Wild symbolerne er mere brugbare på grund af det begrænsede antal hjul.

Wild symbolerne er mere brugbare på grund af det begrænsede antal hjul.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller du på Freeway 7 spilleautomaten

Her kan du læse mere om, hvordan spillet fungerer:

 • Tryk på den store play knap med den buede pil for at få hjulene til at dreje rundt.
 • Autoplay knappen er placeret øverst til højre, og du kan dreje 10 til 100 spins på autopilot.
 • Mønt knappen kan bruges til at vælge din indsatsværdi. Du kan satse mellem 1 kr. og 750 kr.
 • Menuknappen øverst til venstre åbner udbetalingstabellen, indstillinger, regler og de forskellige kampagner.
 • Udbetalingstabellen forklarer alle funktionerne og symbolernes udbetalinger.
 • Indstillinger som lyd, musik og hurtige spins er også tilgængelige i spillet.
 • Spillereglerne forklarer reglerne i flere detaljer. 
Land 3 bonussymboler og udløs Free Spins

Land 3 bonussymboler og udløs Free Spins

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Fantastiske Bonusfunktioner

Denne spændende spilleautomat byder både på Wilds, Re-Spins, Free Spins, Super Bonusspillet og en X-iter funktion. Læs mere om, hvordan de fungerer herunder. 

Vejspærring Nudge Funktion

Når du lander matchende symboler på det første og det sidste hjul, får du 5 Re-Spins. For hvert Re-Spin vil det første og det sidste hjul rykke en position ned, mens det midterste hjul drejer rundt. På den måde kan du nemt lande flere gevinster.

Hvis der lander et bonussymbol på det første eller sidste hjul, vil det blive låst fast i den midterste række, indtil funktionen slutter, eller Free Spins udløses. Hvis Free Spins runden udløses, vil de resterende Re-Spins dreje, når bonussen er slut.

Free Spins Funktion

Hvis du lander 3 bonussymboler i hovedspillet eller under Re-Spins, udløses Free Spins bonusrunden. Du starter med 5 Free Spins, og de vindende spins vil altid give dig ekstra Free Spins.

Alle aktive symboler vises i en tabel over hjulene. Hvis du lander en vindende kombination med et symbol for første gang, øges Gevinst Multiplikatoren, og symbolet deaktiveres. Stigningen i Gevinst Multiplikatoren afhænger af symbolet, og den kan stige med 1x til 10x.

Hvis du lander yderligere 3 bonussymboler, vil Free Spins runden blive genudløst med alle symboler aktive. Vejspærring Nudge funktionen kan også udløses under bonussen, og den vil give dig mulighed for at få flere Free Spins.

Super Bonusspil

Super Bonus symbolet kan lande på de midterste hjul, og den giver dig mulighed for at udløse Super Bonusspillet. Hvis du lander 2 bonussymboler med et Super Bonus symbol, udløses bonussen.

Gevinst Multiplikatoren starter på 10x under funktionen. Bonussen minder om Free Spins, men den har meget højere Multiplikatorer, da de går fra 5x til 50x.

Symbolerne i Super Bonusspillet vil aldrig blive deaktiveret, så din Gevinst Multiplikator vil stige for hvert spin.

X-iter Funktion

X-iter funktionen giver dig mulighed for at udløse din foretrukne bonus direkte. Her er en oversigt over dine muligheder.

 • Bonusjagt: Betal 2x din indsats og fordobl dine chancer for at udløse Free Spins.
 • Chili Spins: Hvis du betaler 10x din indsats, vil der kun lande syvere, kirsebær, Wilds, bonussymboler og Super Bonussymboler på hjulene.
 • Vejspærring Nudge: Betal 25x din indsats og udløs Vejspærring Nudge funktionen.
 • Bonus Køb: Udløs Free Spins for 100x din indsats.
 • Super Bonus: Køb Super Bonussen for 500x din indsats.
Du får nogle gode symboludbetalinger i spillet

Du får nogle gode symboludbetalinger i spillet

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Maksimal Gevinst

RTP'en er på 94%, og er altså 2% lavere end den gennemsnitlige RTP. Den er derfor lidt lavere end den burde være, og kan påvirke dit afkast negativt.

Derudover har spillet høj volatilitet, så du kan ikke forvente regelmæssige gevinster, men du kan til gengæld vinde stort.

Den maksimale gevinst er 5.000x din indsats, og den kan vindes under Free Spins takket være Multiplikator funktionen.

17 betalingslinjer hjælper dig med at skabe flere gevinster i Freeway 7

17 betalingslinjer hjælper dig med at skabe flere gevinster i Freeway 7

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Freeway 7 online spilleautomaten noget for dig?

Freeway 7 spillemaskinen er den perfekte blanding af noget gammelt og noget nyt, og den kan give dig en maksimal gevinst på hele 5.000x din indsats. ELK Studios har fået spilleautomaten til at se enkel ud på trods af at funktionerne kan være meget belønnende. Re-Spins funktionen kan give dig et par gode gevinster, og Free Spins runden med Multiplikatorer er fantastisk.

Du kan købe Super Bonussen for 500x din indsats via bonus køb tilbuddet. Det er en smule risikabelt at gøre, da du kan ende med at vinde alt fra 10x til 1.000x din indsats.

Den lavere RTP er den eneste bemærkelsesværdige ulempe ved spillet. Vi er dog sikker på, at du stadig vil nyde Freeway 7 takket være Gevinst Multiplikatoren i bonusserne, der kan være højere end 50x, hvis du er heldig. Prøv spillet af i dag og find ud af, om det er noget for dig.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Freeway 7 spilleautomaten - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den Maksimale Gevinst i Freeway 7?

Den maksimale gevinst er 5.000x din indsats.

Hvad er RTP'en og Volatiliteten i Freeway 7?

Spilleautomaten har en lav RTP på 94%. Volatiliteten er høj eller 8 ud af 10, men du vil klare dig fint, hvis du satser lavt og er tålmodig.

Er der nogen Free Spins i Freeway 7?

Ja, du får 5 Free Spins, hvis du lander 3 Scatter symboler, og Gevinst Multiplikatoren stiger, når du får en vindende kombination med et symbol for første gang. Du kan også få ekstra Free Spins, når du vinder, og du kan genudløse funktionen ved at lande 3 Scatters mere.

Hvordan fungerer X-iter funktionen i Freeway 7?

Du kan købe funktioner som Vejspærring Nudge, Free Spins og Super Bonussen gennem X-iter funktionen ved at betale deres respektive pris.

Er Freeway 7 spillemaskinen troværdig?

Ja, vi har ikke fundet noget under vores research, der tyder på, at spillet skulle være utroværdigt. Det er udgivet af ELK Studios, som er en licenseret og betroet udvikler. Du kan derfor spille helt uden bekymringer. 

Er det muligt at spille på Freeway 7 spilleautomaten gratis?

Ja, du kan nyde funktioner som Free Spins, Super Bonussen og Re-Spins ved at spille på Freeway 7 demoversionen gratis her på BETO Slots.