MENU
Søg
Spillemaskiner

Dead Canary Spil For sjov

Spil Dead Canary gratis demo

Dead Canary Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Dead Canary af Nolimit City

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Dead Canary anmeldelse VurderingVurdering

Dead Canary Demo

Dead Canary er baseret på den mærkværdige historie om en vred dværg, der leder efter kærligheden. Spillet tilbyder belønnende funktioner og en fantastisk maksimal gevinst. Du kan låse de blokerede hjul op ved at lande vindende kombinationer, og du får glæde af Wild Mining, xBombe Wild Multiplikatorer, xBET og Kanariefugl Free Spins funktioner.

Læs vores anmeldelse igennem og hør mere.


Udgivet: 20.12.2022
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt
Gevinst: X65000

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 13 Maj 2024 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenMaksimal Gevinst på 65.000x din indsats

ÅbenWild Mining og xBombe Wilds i hovedspillet

ÅbenFree Spins med ubegrænset potentiale

ÅbenMulighed for at købe bonusser

ÅbenxBet funktion

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Meget høj Volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Nolimit City

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt

Spillemaskiner RTP% 94.12

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 2.00

Spillemaskiner Max. Indsats 1000.00

Spillemaskiner Antal hjul

Spillemaskiner Antal rækker

Temaer i spillet

Minedrift


Funktioner

Hold og spin Hjul Ændring Udskiftning af symbol Faldende symboler Tilfældig Wilds RTP spænd Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Endnu en unik spilleautomat fra Nolimit City

Endnu en unik spilleautomat fra Nolimit City

Velkommen til Dead Canary spilleautomaten fra Nolimit City

Dead Canary spilleautomaten er faktisk inspireret af den sande historie om de trofaste kanariefugle, der blev brugt i kulminer til at opdage kulilte og andre giftige gasser. Dybest set ville syge eller døende fugle være et signal til minearbejderne om, at der var en giftig gas i minen, så de kunne nå at evakuere, før de kom til skade.

Spillet har et 3-3-2-2-1-1 layout i begyndelsen af hvert spin, men det kan udvides til 3-4-3-4-3-4 ved at lande gevinster og fjerne barriererne. Du kan vinde på 36 til 1.728 forskellige måder. Nolimit City er ikke kendt for at skabe simple spillemaskiner, men du kan til gengæld forvente et fænomenalt potentiale og innovative funktioner.

Højdepunktet på spillemaskinen er den maksimale gevinst på 65.000x din indsats, som kun de færreste spillere tør drømme om. Du skal selvfølgelig kunne tolerere spilleautomatens eksplosive natur for at vinde den maksimale gevinst, men man kan ikke benægte, at den er værd at kæmpe for.

Bonusfunktionerne i spillet er ret imponerende, især Kanariefugl Free Spins runden. Wild Mining funktionen og xBombe Wild Multiplikatoren kan give dig nogle eksplosive gevinster i hovedspillet. Du får også yderligere funktioner og forstærkere til Free Spins, som vi vil uddybe, hvis du læser videre i vores anmeldelse af Dead Canary spilleautomaten.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Mine-tema og Unikt Design

Tema og Design

Nolimit City er en af de få udviklere, der altid kommer med nogle bizarre og nye temaer eller temaer med nye elementer. Denne gang har de fundet på et minetema kombineret med en lille snært af kærlighed.

Historien handler om en vred minearbejder, der har fundet den perfekte opskrift til den perfekte øl. Nu forsøger han at finde ægte kærlighed, og det ser ud til, at minerne huser en smuk havfrue, som kan opfylde hans ønske.

Når du spiller Dead Canary for første gang, vil du måske bide mærke i spilleautomatens mørke og dystre udseende. Man kan se en mørk mine i baggrunden med en sø fyldt med beskidt vand. Musikken er også dyster, men den bliver bedre i løbet af Free Spins runden. Alt i alt er temaet usædvanligt, men stadig interessant.

Symboler

Gevinsterne udløses, når du lander matchende symboler på hjulene fra venstre mod højre. De højest betalende symboler inkluderer minearbejderen, rotten, kompasset, lommelærken og gribekrogen. Du får udbetalt 2x til 7,5x din indsats, når du lander en vindende kombination med seks matchende højt betalende symboler.

De lavt betalende symboler er kortsymbolerne, der udbetaler mellem 1x og 1,5x din samlede indsats, når du lander en vindende kombination med seks ens symboler.

xBombe Wild symbolet består af dynamitstænger, og Scatter symbolerne er kanariefuglene i sølv- og guldbure.

Kanariefuglene dør ved at blive ramt af bomber og gas, og de vil give dig belønninger

Kanariefuglene dør ved at blive ramt af bomber og gas, og de vil give dig belønninger

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller du på Dead Canary spilleautomaten

Måske ved du allerede, hvordan man spiller, men hvis du er nybegynder, kan du læse mere herunder. 

 • Klik på den store spin knap med en buet pil, eller brug mellemrumstasten til at dreje hjulene.
 • Knappen med play ikonet er autoplay funktionen. Du kan dreje 10 til 1.000 spins på autopilot gennem funktionen med tabs- og gevinstgrænser.
 • Lyn ikonet aktiverer turbo tilstanden, så hjulene drejer hurtigere.
 • Klik på møntknappen for at justere møntværdier og din indsats. Du kan satse mellem 1 kr. og 750 kr. (højeste indsats)
 • Slå lyden til eller fra ved hjælp af højttalerikonet.
 • Klik på knappen med de tre vandrette linjer for at åbne udbetalingstabellen og få adgang til indstillinger og historik.
 • Udbetalingstabellen indeholder symboludbetalinger og en forklaring af reglerne, mens indstillingerne har brugbare muligheder som for eksempel musikken.
Kanariefugl Free Spins er den mest kraftfulde funktion i spillet

Kanariefugl Free Spins er den mest kraftfulde funktion i spillet

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Dødbringende og kraftfulde Bonusfunktioner

Spillemaskinen har seks bonusser, som vil hjælpe dig med at finde vej gennem de støvede miner, så du kan få din del af den enorme fortjeneste. De imponerende bonusser inkluderer Hjulområdet (Reel Area) Wild Mining, xBomb Wild Multiplikatorer, xBet, Kanariefugl Free Spins og Nolimit Bonusfunktionen. Lad os udforske dem hver især.

Hjulområdet

I begyndelsen vil hjulområdet have 3-3-2-2-1-1 ulåste positioner, hvilket kan udvides til 3-4-3-4-3-4 ved at fjerne barrierer. Det er nemt at fjerne barrierer, da du kan gøre det ved at vinde gevinster.

Hver gang du lander en gevinst, eksploderer de vindende symboler, og de resterende symboler falder ned og glider mod venstre. Derefter vil nye symboler falde ned og udfylde hjulene.

Du låser en række op ved at lande én gevinst, så tre gevinster i træk vil låse op for alle positioner på hjulene. En xBombe eksplosion i nærheden af en barriere eller Wild Mining funktionen kan også låse op for positioner.

På de nederste positioner er der Multiplikatorer, som tildeles, hvis du ødelægger deres tilhørende symbol, eller hvis den fjernede barriere afslører et Scatter symbol.

Wild Mining Funktion

Når du lander 3 eller flere matchende symboler diagonalt, og der ikke er nogen gevinster, udløses Wild Mining funktionen. De udløsende symboler fjernes, og et Wild symbol dukker op på de midterste positioner.

Her er en oversigt over, hvor mange Wild symboler du kan få baseret på antallet af udløsende symboler:

 • 1 Wild Bombe: 3 symboler
 • 2 Wild Bomber: 4 symboler
 • 3 Wild Bomber: 5 symboler

Wild bomberne eksploderer, og Gevinst Multiplikatoren stiger med 1 på det næste kollaps. Wild Bombe eksplosionerne vil få alle symboler til at eksplodere undtagen xBombe symbolerne. Hvis eksplosionen blæser en Scatter væk, vil den dukke op igen på en tilfældig position under det næste kollaps.

xBombe Wild Multiplikator Funktion

xBombe Wild symboler kan erstatte andre symboler undtagen Scatter symbolet. xBombe symbolet eksploderer i et krydsmønster og ødelægger de symboler, som eksplosionen rammer, undtagen Scatter symboler eller andre xBombe symboler. Desuden vil det øge Gevinst Multiplikatoren med 1 for det næste kollaps.

Tre Kanariefugl Scatters udløser Free Spins på Dead Canary spilleautomaten

Tre Kanariefugl Scatters udløser Free Spins på Dead Canary spilleautomaten

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Dead Canary Free Spins og andre Bonusser

Hvis du lander 3 Scatter symboler i hovedspillet, udløser du Kanariefugl Free Spins funktionen. Hjulområdet forvandles herefter til et 4-3-4-3-4-3-4 layout med fire låste hvælvinger i hjørnerne. Free Spins funktionen har 3 bonusspins, og antallet af spins nulstilles til 3, hver gang du lander et xBombe symbol.

Hvælvingerne kan samle mønter og Multiplikatorer fra tre tilstødende positioner, og xBombe eksplosioner kan låse hvælvinger op. En oplåst hvælving vil udbetale dens indsamlede gevinster, når bonussen slutter.

Scatter symbolerne, der udløste funktionen, forbliver på hjulene, mens resten af positionerne drejer for at afsløre forskellige symboler. Scatter symbolerne med en startværdi på 1x kan samle mønter, opgraderinger, Multiplikatorer, rotten og dværgforstærkeren. Herunder kan du se de to typer Scatters:

 • Sølvbur Scatter symbol: Scatter symbolet samler alt i en x-form kun én position væk fra symbolet.
 • Guldbur Scatter symbol: Scatter symbolet samler alt i en x-form fra en hel række.

For at få gevinsterne, som Scatter symbolerne samler, skal du vente, indtil en fugl dør. Kanariefuglene dør, hvis tre eksplosioner rammer dem, da de har tre liv/hit point. xBomber og gas symboler i nærheden af fuglene vil tage et liv fra dem. Når kanariefuglene dør, lander der nye fugle, som overtager deres pladser.

Her er nogle specielle symboler i spillet, som du bør kende til:

 • Mønter: Mønter kan have værdier mellem 1x og 100x, og Scatter symbolerne kan samle dem.
 • Bomber: Bomberne eksploderer altid i en x-form og påvirker kun de tilstødende positioner.
 • Multiplikatorer: Multiplikatorerne kan fordoble eller tredoble værdierne, som Scatters og hvælvingerne indsamler.
 • Gas: Gassen skader alle tilstødende kanariefugle.
 • Dværg: Dværgen er en særlig forstærker, som en Scatter kan samle op. Dværgen samler derefter værdierne fra alle Scatters for hvert spin, indtil den dør. Den tilføjer et hit point til Scatter symbolet, hvorefter en fugl dukker op på dens plads, når den dør. Den samler i et mønster, der ligner fuglen, den blev forvandlet fra.
 • Rotte: Rotten kan også samles op ligesom dværgen, og den udbetaler sin samlede værdi til alle Scatters for hvert spin. Den tilføjer også et hit point, hvorefter en fugl dukker op, når rotten dør. Den samler naturligvis også op i samme form som fuglen, den blev forvandlet fra.
 • Opgradering: Den opgraderer Sølv Scatters til Guld Scatters og tilføjer et hit point til symbolerne.

xBet Funktion

Du kan aktivere funktionen for at øge din indsatsværdi med 40% og få et garanteret Scatter symbol og en ulåst første barriere. Det kan være en hjælp til at få flere gevinster og udløse hovedbonussen hurtigere.

Nolimit Bonusfunktion

Funktionen bruges til at købe Free Spins. Lad os tage et kig på, hvilke muligheder den tilbyder:

 • Kanariefugl Free Spins: Free Spins med Sølvbur Scatter symboler for 68x din indsats
 • Heldigt træk: Få et tilfældigt antal Guld og/eller Sølvbur Scatters for 284x din indsats
 • Guld Kanariefugl Free Spins: Free Spins med Guldbur Scatter symboler for 500x din indsats
Lås alle rækker op og få adgang til Multiplikatorerne i bunden

Lås alle rækker op og få adgang til Multiplikatorerne i bunden

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Maksimal Gevinst

RTP'en i Dead Canary er 96,02%, og er tæt på den gennemsnitlige RTP på 96%. RTP'en for de forskellige funktioner i spillet er:

 • xBet Funktion: 96,33%
 • Køb Kanariefugl Free Spins Funktion: 96.30%
 • Køb Guld Scatter Kanariefugl Free Spins Funktion: 96.37%
 • Heldigt Træk (Køb Lucky Draw) Funktion: 96.39%

Heldigt Træk funktionen giver dig dermed den højeste RTP af dem alle. Som de fleste spillemaskiner fra Nolimit City er volatiliteten meget høj.

Den maksimale udbetaling er 65.000x din indsats, og er en af de højeste gevinster, du kan få.

Nyd unikke funktioner og et højt potentiale i Dead Canary

Nyd unikke funktioner og et højt potentiale i Dead Canary

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Dead Canary online spilleautomaten noget for dig?

Det er nok ikke nødvendigt at fortælle dig, at Dead Canary uden tvivl er værd at bruge tid på. Spilleautomaten har en solid historie, og der sker en masse i hovedspillet og under Free Spins. Det tager lidt tid at vænne sig til det hele, men når du først har vænnet dig til det, har du muligvis ikke lyst til at spille andet. Det kan endda være, at du vil begynde at kede dig med de fleste andre spilleautomater, når du først er blevet grebet af Dead Canary. 

Kanariefugl Free Spins funktionen er spændende, især når du udløser den med Guldbur Scatters. Nogle gange bliver bonussen ved så længe, at det føles som om, den aldrig vil slutte. Når du begynder at stable de høje Multiplikatorer, kan du nemt lande en gevinst, der er et par tusinde gange din indsats værd.

Vi anbefaler, at du bruger xBet funktionen eller Køb Heldigt Træk funktionen for at få et højere afkast og mere action. Husk at være forsigtig og hold styr på dit budget, da spilleautomaten ellers hurtigt kan tømme dine lommer. Du bør derfor kun købe bonusserne, når du har råd til at købe dem mindst 3 eller 4 gange.

Vi vil gerne slutte anmeldelsen af med en stor anbefaling af Dead Canary spilleautomaten. Hvis du vil spille med rigtige penge, kan du finde en meget belønnende velkomstbonus på vores anbefalede online casinoer. Spillemaskiner som denne er ekstremt sjældne, så du bør ikke lade chancen passere dig.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Dead Canary - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den Maksimale Gevinst i Dead Canary? Pil Pil

Den maksimale gevinst er 65.000x din indsats, hvilket er meget svært at overgå, og vi kan ikke beskrive med ord, hvordan den vil føles at vinde.

Hvad er RTP'en og Volatiliteten i Dead Canary? Pil Pil

RTP'en i Dead Canary er 96,02%, men du kan få en højere RTP ved at købe bonusser. Volatiliteten er meget høj eller 10 ud af 10, hvilket betyder, at du bør satse lavt og holde styr på dit budget.

Er der Free Spins i Dead Canary? Pil Pil

Ja, du får 3 Free Spins på spilleautomaten. Den vigtigste måde at vinde stort på under Free Spins er ved at lande bomber eller gas symboler, der sprænger kanariefuglene i luften og giver dig store gevinster. Der er også flere andre symboler, som rotte- eller mineforstærkere, som kan øge dine gevinster endnu mere.

Hvordan fungerer xBet funktionen i Dead Canary? Pil Pil

Funktionen øger din indsatsværdi med 40% og giver dig en ekstra oplåst række og et Scatter symbol på hvert spin.

Er Dead Canary en troværdig spillemaskine? Pil Pil

Ja, vi stoler fuldt ud på spilleautomaten og mener, at den er helt troværdig, når Nolimit City står bag den. De har licens fra bl.a. Spillemyndigheden, så du kan spille helt uden bekymringer.

Kan jeg spille på Dead Canary online spillemaskinen gratis? Pil Pil

Ja, du kan nyde funktioner som Free Spins, xBet og xBombe Wild Multiplikatorer ved at spille på Dead Canary demoversionen gratis her på BETO.