MENU
Søg

Nye Spillemaskiner i Oktober 2023


Se en oversigt over alle demo spillemaskinerne herunder

Oktober tilbyder mange glimrende spændende spilleautomater. Book of Helios spillemaskinen handler om den græske solgud, Helios, som er kommet for at brænde det hele ned og give dig fantastiske gevinster. Glæd dig til at vinde stort på Striking Hot 5 spillemaskinen med retro tema fra Pragmatic Play. Glæd dig til at grave efter dyrebart guld på Bomb Bonanza spillemaskinen fra Pragmatic Play. Oktober er en måned med så mange fede nye udgivelser. Læs videre herunder.

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: Oktober 2023

House of Doom af Play'n GO

House of Doom er en gyserinspireret spillemaskine fra Play'n GO, der inkluderer heavy-metal musik og en høj volatilitet.

Spillet har 5 hjul og 10 betalingslinjer, og du får spændende funktioner som Skulls of Abyss Bonussen, hvor du skal ramme kranier for at vinde kontante præmier.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

Dawn of Egypt af Play'n GO

Rejs tilbage i tiden på Dawn of Egypt spillemaskinen fra Play 'n GO. Spillet foregår i det gamle Egypten, og du får 5 hjul og 10 betalingslinjer.

Et af spillets store højdepunkter er Free Spins runden, men der er også andre spændende funktioner, som vi vil komme nærmere ind på snart. 

Læs videre i vores anmeldelse og hør meget mere.

Story Of The Samurai af Spinomenal

Find dit samuraisværd frem og gør dig klar til at kæmpe på Story Of The Samurai spilleautomaten. Spillet har et 5x3 grid med 50 betalingslinjer. Du får glæde af Re-Spins, Free Spins, Mystiske symboler og et Bonusspil, som vil give dig mulighed for at vinde fantastiske gevinster. 

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere om den belønnende spilleautomat.

Striking Hot 5 af Pragmatic Play

Glæd dig til at vinde stort på Striking Hot 5 spillemaskinen med retro tema fra Pragmatic Play.

Hold godt øje med Dollartegn Scatter symbolerne og de Røde 7'ere, som kan give dig nogle høje symboludbetalinger. Du kan vinde rigtige pengepræmier på op til 5.000x indsatsen, så der er masser af potentiale. 

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

Bomb Bonanza af Pragmatic Play

Glæd dig til at grave efter dyrebart guld på Bomb Bonanza spillemaskinen fra Pragmatic Play. Spillet har et 5x5 grid med 50 betalingslinjer, og vil give dig en masse chancer for at vinde gevinster. Du får Udvidende Wilds og en spændende Free Spins funktion, som vi vil komme nærmere ind på senere. 

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

Road Rage af Nolimit City

Oplev et sus af spænding og raseri på Nolimit Citys spændende spilleautomat, Road Rage. Spillet starter med et 5x3 grid og tilbyder op til 259 vindermåder. Du får vilde funktioner som Wild Biler med forskellige funktioner, tre typer Free Spins og Mysterie symboler. Den maksimale gevinst er meget høj, hvilket vi kommer ind på senere.

Læs videre og hør mere. 

Fat Banker af Push Gaming

Fat Banker spillemaskinen er kommet for at belønne dig med kæmpe gevinster. Den luksuriøse spilleautomat har et 6x6 layout med 50 betalingslinjer, og du får en masse funktioner, som vil hjælpe dig med at vinde stort. Funktionerne inkluderer Wilds, en Rød Bil funktion, en Guld Bil funktion, Free Spins og meget mere.

Læs vores anmeldelse igennem og hør mere. 

Book of Helios af Betsoft

Book of Helios spillemaskinen handler om den græske solgud, Helios, som er kommet for at brænde det hele ned og give dig fantastiske gevinster. Spillet har et 5x3 grid med 10 betalingslinjer, og du får glæde af Free Spins med Udvidende symboler og Bonus Køb funktionen.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

Expansion! af Betsoft

Expansion! spilleautomaten er det perfekte valg, hvis du interesserer dig for det ydre rum, rumvæsner og universets mysterier. Spillet har et 5x4 grid med 30 betalingslinjer, der vil hjælpe dig med at danne gevinster. Funktionerne inkluderer Stablede Mysterie symboler, Directional Wilds, Free Spins og Bonus Køb funktionen.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

Story Of The Samurai The Last Ronin af Spinomenal

Story Of The Samurai The Last Ronin spillemaskinen giver dig mulighed for at udforske din indre samurai og vinde store gevinster på samme tid. Spillet har et 6x3 grid med 25 betalingslinjer, og du får glæde af Free Spins, Re-Spins, Mystiske symboler og et Bonusspil. 

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

Lamp Of Infinity af Reel Kingdom

Du kender nok allerede historien om Aladdin, som er blevet skildret i en del populære film og spil gennem tiden. Lamp Of Infinity spilleautomaten har også ladet sig inspirere af den populære historie. Spillet har et 5x3 grid med 5 betalingslinjer, og de vigtigste funktioner inkluderer Free Spins, Ante Indsats og Køb Free Spins.

Læs vores anmeldelse og hør mere. 

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Flere anbefalede artikler