MENU

Mad Cars Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2024)

Klik for at starte

Mad Cars af Push Gaming

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Mad Cars anmeldelse

Mad Cars

Tag med til et vildt ræs på den postapokalyptiske ødemark og vind fantastiske gevinster på Mad Cars spilleautomaten. Spillet har et 5x6 grid, 50 betalingslinjer og mange spændende elementer. Du kan få glæde af Øjeblikkelige Pengepræmier, Free Spins, modifikatorer og Bonus Køb funktionen. Gør dig klar til at give den hele armen.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 


Udgivet: 29.07.2022
Volatilitet
Gevinst: X25000

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 11 December 2023 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Maksimal Gevinst på 25.000x din indsats

Klæbrigt Scatter symbol

Øjeblikkelige Præmie Biler med modifikatorer

Free Spins med kraftfulde modifikatorer

Bonus Køb Funktion

Ulemper

Høj Volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Software Push Gaming

Volatilitet

RTP% 95.36

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.10

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 6

Antal rækker 5

Funktioner

Køb Bonus Runde RTP spænd Bonusspil Multiplikator Scatter symboler Free Spins


Nyd store hjul med flere rækker og 50 betalingslinjer på Mad Cars online spilleautomaten

Nyd store hjul med flere rækker og 50 betalingslinjer på Mad Cars online spilleautomaten

Velkommen til Mad Cars online spillemaskinen fra Push Gaming

Mad Cars spilleautomaten ligner en vild spilleautomat med et kæmpe potentiale, og det er den også. Push Gaming byder os indenfor i en postapokalyptisk verden, hvor hver gevinst skal vindes på den hårde måde. Til gengæld kan funktionerne sørge for, at du får nogle meget belønnende gevinster, og de hjælper dig også med at vinde racerløbet.

Hjulsættet består af 5 hjul, 6 rækker og 50 betalingslinjer. Det Øjeblikkelige Præmie Bil symbol kan lande med værdier på op til 100x din indsats, og symbolet er tilgængeligt i hovedspillet. Potentialet vil være endnu bedre under Free Spins.

Du kan vinde helt op til 25.000x din indsats, hvilket er ret ekstraordinært. 

Der er forskellige modifikatorer i hovedspillet og under Free Spins, som hjælper dig med at komme længere eller gange dine gevinster op. Vi vil udforske dem i flere detaljer snart, men først vil vi tage et kig på temaet.

Video: Mad Cars Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2024)

Gameplay på Mad Cars spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vildt Racer Tema og Smukt Design

Tema og Design

Temaet handler om at køre ræs i en postapokalyptisk verden fyldt med fare og usikkerhed. Det er tydeligt, at spilleautomaten er inspireret af filmserier som Mad Max. I baggrunden kan man se en forladt industriby med ødelagte biler, rustne metalstrukturer og en vindmølle. Baggrunden ligner det perfekte sted at køre ræs i dystre omgivelser.

Vi er ret vilde med karakterernes design. De virker allesammen skøre på deres egen unikke måde, og den spændingsfyldte musik med en perfekt opbygning er prikken over i'et. 

Symboler

De fire vilde karakterer er de højt betalende symboler, som udbetaler mellem 20x og 100x din indsats, hvis du lander en kombination med fem ens symboler. De lavt betalende symboler er terninger, rat, skruenøgler og trafikkegler med knive i. De udbetaler 5x din indsats, hvis du lander fem ens vinderkombinationer.

Scatter Bil symbolet er en smuk bil med et skræmmende kranium malet på. Du vil også se flere andre biler i form af de Øjeblikkelige Præmie Bil symboler. Der er ingen Wild symboler på spillemaskinen. 

Øjeblikkelige Præmie Biler kan udløse store gevinster under Free Spins runden

Øjeblikkelige Præmie Biler kan udløse store gevinster under Free Spins runden

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller du på Mad Cars spilleautomaten

Spillet er nemt at gå til, men du kan læse mere om det herunder. 

 • Klik på den runde knap med de to buede pile eller brug mellemrumstasten til at dreje hjulene.
 • Knappen med play ikonet starter autoplay med 10 til 100 spins på autopilot.
 • Den lille pil ved siden af din samlede indsats giver dig mulighed for at ændre din indsatsværdi. Du kan satse mellem 1 kr. og 750 kr.
 • Slå lyden til eller fra ved hjælp af højttalerikonet, og klik på stjerneikonet for at få adgang til Bonus Køb.
 • Endelig giver knappen nederst til venstre adgang til udbetalingstabellen, indstillinger, spilinfo, samlet indsats og autoplay.
 • Udbetalingstabellen uddyber udbetalingerne og funktionerne, og spilinfo forklarer alt i detaljer.
 • Indstillingerne indeholder muligheder som turbo play.
Hvis du lander et Benzin symbol med en værdi på 6 sammen med en Scatter, får du Free Spins

Hvis du lander et Benzin symbol med en værdi på 6 sammen med en Scatter, får du Free Spins

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Spændende Bonusfunktioner

Bonusserne i spillet vil holde dig godt beskæftiget, indtil de store gevinster dukker op. Spillet giver dig flere muligheder for at vinde stort med funktioner som kontante pengepræmier, en unik type Free Spins og Mad Race/Vildt Ræs funktionen. Lad os tage et kig på hvordan de hver især fungerer. 

Øjeblikkelige Præmie Bil Symboler

De Øjeblikkelige Præmie Bil symboler kan lande på alle hjul i hovedspillet, men kun på den nederste række. Derudover kan du kun lande ét Præmie Bil symbol på et hjul. De har en værdi mellem 1x og 100x, og de er klæbrige, indtil du vinder dem. Når et Øjeblikkeligt Præmie Bil symbol passerer den øverste række, udbetaler den sin værdi ganget med din indsats, da det er en Indsats Multiplikator.

Hvis der er flere Øjeblikkelige Præmie symboler, vil den første, der passerer den øverste række, udløse en gevinst, mens resten vil blive fjernet på det næste spin. Der kan være flere biler på den sjette række på samme tid.

Boost Hjul Funktion

Boost Hjulet er det øverste hjul, der afslører modifikatorer under hovedspillet og Free Spins. Herunder kan du se de forskellige modifikatorer, der er tilgængelige i hovedspillet.

 • Multiplikator Symbol: Det ganger værdien af et Øjeblikkeligt Præmie Bil symbol med 2x til 100x.
 • Benzin Symbol: Benzin symbolerne skubber bil symbolerne frem i henhold til deres værdier, som er i intervallet 1 til 6. De gælder for Scatter Bil symboler og Øjeblikkelige Præmie Bil symboler.
 • Multiplikator- og Benzin Kombinationssymbol: Den skubber en bil fremad og ganger også bilens værdi i henhold til sin egen værdi. Værdi intervallet for Multiplikator- og Benzin Kombinationssymbolet er det samme som nævnt ovenfor.
 • Overlevelsessymbol: Overlevelsessymbolet har en effekt, der beskytter det pågældende bil symbol mod at blive fjernet, når en anden bil krydser den sjette række før den. Det kan dog kun beskytte en bil én gang.
 • Tomt Symbol: Den påvirker ikke bilerne eller andre symboler.

Gal Bonus Funktion

Scatter Bil symbolet kan lande på alle hjul i den nederste række. Det er et klæbrigt symbol, der aktiverer Gal Bonus funktionen, når det krydser den øverste række. Dens Øjeblikkelige Præmie værdi er 10x, og den kan ikke ændres.

Gal Bonus runden giver dig 7 Free Spins, og hvert hjul starter med en Øjeblikkelig Præmie Bil i bunden. Det er kun de Øjeblikkelige Præmie Bil symboler, som er til stede under bonussen. Når et bil symbol kommer ud over den øverste række, dukker en ny bil op i bunden af det samme hjul, og du får et ekstra spin.

Boost Hjulet er aktivt under bonussen, og det afslører Boost Hjul symbolerne for hvert spin. Symbolerne fra hovedspillet er også til stede, bortset fra Overlevelsessymbolet. Der vil også være nogle ekstra modifikator symboler under funktionen, som du kan læse mere om herunder:

 • Line Up Symbol: Line Up symbolet liner resten af bilerne op efter den bil, det anvendes på, så alle biler ender i samme række.
 • Vedvarende Betaler Symbol: Symbolet tilføjer sin egen værdi til værdierne af de andre Øjeblikkelige Præmie Bil symboler for hvert spin, hvor det stadig er på hjulene.
 • Vedvarende Indsamlingssymbol: Symbolet gør det modsatte af symbolet ovenfor, da det samler værdierne fra resten af bil symbolerne på hvert spin, indtil det forlader hjulene.
 • Vedvarende Betaler og Indsamling Kombinationssymbol: Først tilføjer det sin værdi til de andre bil symboler, og derefter indsamler det deres værdier. Det fortsætter med at tilføje og indsamle værdier på hvert spin, indtil det krydser den øverste række.

Vildt Ræs Tilfældig Funktion

Efter det sidste Free Spin i Gal Bonussen kan Vildt Ræs funktionen udløses tilfældigt. Funktionen vil få alle de resterende Øjeblikkelige Præmie Bil symboler til at gå ud over den øverste række og give dig belønninger. Efter denne funktion slutter bonussen.

Bonus Køb Funktion

Her er de forskellige bonusser, du kan købe gennem funktionen:

 • Gal Bonus (RTP på 96,40%): Den almindelige Gal Bonus for 115,70x din indsats
 • Betaler Bonus (RTP på 96,46%): Gal Bonus med en garanteret Vedvarende Betaler Øjeblikkelig Præmie Bil for 301x din indsats
 • Indsamlingsbonus (RTP på 96,45%): Gal Bonus med en garanteret Vedvarende Indsamling Øjeblikkelig Præmie bil for 456x din indsats
 • Mystisk Gal Bonus (RTP på 96,55%): Tilfældigt valgt funktion fra de tre ovenstående funktioner eller Gal Bonus med en garanteret Vedvarende Betaler og Indsamling Øjeblikkelig Præmie Bil for 624x din indsats.
Vildt Ræs funktionen sørger for, at alle biler krydser målstregen og giver en stor gevinst

Vildt Ræs funktionen sørger for, at alle biler krydser målstregen og giver en stor gevinst

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Maksimal Gevinst

RTP'en i Mad Cars ligger på 96,39%, hvilket er en fremragende RTP, som burde give dig et højere afkast end forventet.

Spillet har høj volatilitet, så du skal holde øje med dit budget og tage pauser, hvis det er nødvendigt.

Den maksimale gevinst er 25.000x din indsats, og du kan sagtens blive en af de heldige, der får den fantastiske gevinst med hjem.

Pengepræmier, modifikatorer og Free Spins gør Mad Cars spilleautomaten fremragende

Pengepræmier, modifikatorer og Free Spins gør Mad Cars spilleautomaten fremragende

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Mad Cars online spillemaskinen noget for dig?

Mad Cars er ikke bare en af de bedste spilleautomater fra Push Gaming, men også en af de bedste generelt. Det er ikke en nem spilleautomat at spille, men chancen for at få en ekstraordinær gevinst, selv i hovedspillet, gør den meget attraktiv. De innovative klæbrige Øjeblikkelige Præmie Biler gør spilleautomaten til noget helt særligt. Når du lander bilerne med Indsats Multiplikatorer, er du nemlig garanteret en fantastisk gevinst.

Free Spins bonusrunden har Øjeblikkelige Præmie Biler og flere andre kraftfulde modifikatorer. Nogle af modifikatorerne, som for eksempel kombinationen af Vedvarende Betaler og Indsamling, kan nemt føre til gevinster, der er flere hundrede gange din indsats værd.

Hvis dit budget er stort, kan du vælge at købe bonusserne og nyde en højere RTP. Den Mystiske Gale Bonus er den bedste at købe, da den leverer den højeste RTP og kan give dig den mest kraftfulde modifikator.

Du kan godt glæde dig til at prøve den spændende spillemaskine af. Hvis du vil spille med rigtige penge, kan du besøge BETOs anbefalede casinoer allerede i dag for en sjov og underholdende oplevelse. 

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Mad Cars - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den Maksimale Gevinst på Mad Cars spilleautomaten?

Den maksimale gevinst giver dig 25.000x din indsats, hvilket er meget højere, end vi havde forventet.

Hvad er RTP'en og Volatiliteten for Mad Cars?

Spillets RTP er 96,39%, hvilket er rigtig godt. Du kan få en RTP mellem 96,40% og 96,55 % ved at vælge de forskellige muligheder i Bonus Køb funktionen. Volatiliteten er høj, men du bør kunne klare dig, hvis du ikke satser for højt.

Er der Free Spins i Mad Cars?

Ja, du får 7 Free Spins, når det lykkes dig at få et Scatter Bil symbol til at gå ud over den sidste række. Under den Gale Bonus funktion eller Free Spins'ene vil hvert hjul have en Øjeblikkelig Præmie Bil i bunden, og kraftfulde modifikatorer som Vedvarende Betaler kan påvirke den. Hvis en Øjeblikkelig Præmie Bil afslutter ræset, vil en anden dukke op på det samme hjul, og der tildeles et ekstra Free Spin.

Hvordan fungerer Boost Hjul funktionen i Mad Cars?

Boost Hjulet er et hjul, der afslører modifikatorer, som gælder for de Øjeblikkelige Præmie Bil symboler. Hjulet har modifikatorer, der øger bilernes værdi, skubber dem fremad eller beskytter dem. Under Free Spins kan du få endnu mere kraftfulde modifikatorer på Boost Hjulet.  

Er Mad Cars spilleautomaten troværdig?

Ja, Mad Cars er udviklet af Push Gaming, som er licenseret og reguleret af Malta Gaming Authority. Du kan derfor spille uden bekymringer. 

Er det muligt at spille på Mad Cars spilleautomaten gratis?

Ja, du kan nyde funktioner som Free Spins, Øjeblikkelige Præmie Biler, modifikatorer og Bonus Køb ved at prøve demoversionen af gratis her på BETO.