MENU

Razor Returns Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2023)

Klik for at starte

Razor Returns af Push Gaming

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Razor Returns anmeldelse

Razor Returns

Dyk dybt ned i havet med farlige hajer og få fingrene i undervandsskatten på Razor Returns spilleautomaten. Spillet har 40 betalingslinjer med et 5x5 grid. Nogle af bonusserne inkluderer Mysterie symboler, Nudge funktionen, Razor funktionen med flere modifikatorer og Free Spins.

Få glæde af øjeblikkelige præmier, høje Multiplikatorer, Bonus Køb og meget mere.

Læs vores anmeldelse igennem og hør mere. 


Udgivet: 04.07.2023
Volatilitet
Gevinst: X100000

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 19 November 2023 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Maksimal Gevinst på 100.000x din indsats

Høj RTP

Progressiv Gevinst Multiplikator under Free Spins

Adskillige fantastiske modifikatorer

Push Bet funktion

Ulemper

Høj Volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Software Push Gaming

Volatilitet

RTP% 96.55

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Ja


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.10

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 5

Antal rækker 5

Temaer i spillet

Eventyr Havet


Funktioner

Bonus Væddemål Tilfældig multiplikator Køb Bonus Runde Hemmelig symbol Freespins Multiplikator RTP spænd Gamble spil Bonus symboler Bonusspil Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Alle gevinster ganges med en Gevinst Multiplikator i Free Spins runden

Alle gevinster ganges med en Gevinst Multiplikator i Free Spins runden

Velkommen til Razor Returns online spilleautomaten fra Push Gaming

Razor Returns er en efterfølger til den originale Razor Shark spilleautomat. Push Gaming har taget alt til det næste niveau, især Razor Reveal funktionen. De har introduceret nye og spændende modifikatorer som Konvertering (Converter) og Skub Op Symboler (Nudge Up). Udvikleren har uden tvivl taget et stort næste skridt i udviklingen af denne spillemaskine. 

Spillet har 5 hjul og 5 rækker med 40 betalingslinjer. De har tilføjet en ekstra række og fordoblet antallet af betalingslinjer for at gøre spilleautomaten mere kraftfuld. Mysterie symbolerne spiller en vigtig rolle og hjælper med at udløse fantastiske funktioner som Nudge og Reveal og Razor Reveal. Free Spins funktionen indeholder klæbrige Mysterie symboler, så hvert spin kan give store gevinster.

Hvis du endnu ikke er overbevist om, at spilleautomaten er noget særligt, så kan vi fortælle dig, at den maksimale gevinst er hele 100.000x din indsats. RTP'en er også ret god, så du behøver ikke at gå på kompromis med dit afkast, selv om den maksimale gevinst er så høj. 

Spilleautomaten er ikke bedre på alle punkter sammenlignet med originalen. Læs videre i anmeldelsen for at finde ud af, hvad den mangler.

Video: Razor Returns Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2023)

Gameplay på Razor Returns spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Haj og Undervands-tema og Forbedret Grafik

Tema og Design

Temaet ligner det originale, men alt er blevet opgraderet. Hajerne ser farligere ud end nogensinde før, og de har også fået nogle små opgraderinger i form af hjelme og lommelygter. Baggrunden har fået nyere undervandsplanter og ser mere detaljeret ud end før. Man kan også se et par farlige miner flyde rundt i baggrunden.

Musikken har en cool vibe og skaber en fin balance mellem at opbygge spænding og være underholdende. I Free Spins runden får du lov til at komme endnu dybere ned under vandet.

Symboler

De højest betalende symboler inkluderer hajer, som udløser mellem 2,5x og 7,5x din indsats, hvis du lander en vindende kombination med fem ens symboler. De lavt betalende symboler er en dykkerhjelm, et periskop, et kompas og et anker. Du får 0,8x til 1x din indsats, hvis du lander fem ens vinderkombinationer med de lavt betalende symboler.

Scatter symbolet er en torpedo, og Wild Haj symbolet er en farlig haj med en mekanisk underkæbe.

Nyd en Progressiv Gevinst Multiplikator under Free Spins

Nyd en Progressiv Gevinst Multiplikator under Free Spins

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller og vinder du på Razor Returns spilleautomaten

Herunder kan du læse mere om, hvordan spillet fungerer. 

 • Start spillet op.
 • Læs om bonusrunderne og udbetalingerne ved at klikke på menuknappen (øverst til højre).
 • Brug møntknappen til at indstille din indsats mellem 1 kr. og 750 kr.
 • Du kan aktivere Skub Indsats muligheden (Push Bet), mens du vælger din indsatsværdi for at øge din indsats med 10%. Dine chancer for at vinde Free Spins øges, når du gør det.
 • Aktiver eller deaktiver lyden, alt efter hvad du foretrækker.
 • Start spillet ved at klikke på spin knappen.

Sådan vinder du

Du skal lande matchende symboler (mindst tre) fra venstre mod højre for at få gevinster. Det er ret ligetil, så det burde ikke give dig nogle problemer. 

Nyd massive gevinster i Free Spins

Nyd massive gevinster i Free Spins

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Fantastiske Bonusfunktioner

Der er meget at fortælle om Razor Returns funktionerne, så lad os gå i gang med at udforske dem med det samme.

Mysterie Symboler

Mysterie symboler kan dukke op i hovedspillet og under Free Spins i stakke på 5. Når Mysterie symbolerne lander, udløser de Nudge og Reveal funktionen.

Nudge/Skub og Reveal/Afslør Funktion

Når Nudge og Reveal funktionen er udløst, vil Mysterie symbolerne afsløre betalingssymboler, Wild Haj symboler eller Gyldne Haj symboler. Bemærk, at alle Mysterie symboler vil afsløre de samme symboler og give dig en udbetaling, hvis det er muligt.

For hvert spin vil Mysterie symbolerne afsløre et nyt sæt symboler og skubbe en position ned. Det fortsætter på den måde, indtil alle Mysterie symboler forlader hjulene.

Razor Reveal Funktion

Hvis Mysterie symbolet afslører et Gyldent Haj symbol, udløses Razor Reveal funktionen. Alle positioner med Gyldne Hajer vil derefter dreje og afsløre forskellige symboler. Her er de symboler, som den Gyldne Haj kan afsløre:

 • Øjeblikkelig Præmie Symbol: De Øjeblikkelige Præmie symboler vil belønne dig med deres værdier, som vil være mellem 1x og 5.000x din indsats.
 • Multiplikator Symbol: Multiplikator symbolet ganger værdien af alle Øjeblikkelige Præmie symboler og Indsamler symboler med sin egen værdi. Værdien for Multiplikator symbolerne kan være 2x, 3x, 5x eller 10x.
 • Indsamler Symbol: samler værdierne fra alle Øjeblikkelige Præmie symboler og bliver forvandlet til et Øjeblikkeligt Præmie symbol. De Øjeblikkelige Præmie symboler, som har fået indsamlet deres værdier, bliver fjernet, og deres tomme positioner drejer igen for at afsløre andre præmier.
 • Konverteringssymbol: Konverteringssymbolet vælger tilfældigt et af de almindelige symboler på hjulene og forvandler alle tilfælde af symbolet til Gyldne Haj symboler. Symbolerne forvandles kun under Razor Reveal funktionen, og de forvandles tilbage til de oprindelige symboler igen, når funktionen slutter.
 • Skub Op Symbol: Nudge Up/Skub Op symboler kan kun dukke op under Free Spins funktionen. Et Nudge Up symbol skubber alle Mysterie stakke en position op.

Torpedo Scatter Symbol

Torpedo symbolet fungerer som Scatter i spillet. Når der lander mindst 3 Torpedo Scatter symboler på hjulene eller gennem Razor Reveal funktionen, udløses Free Spins funktionen. Det fungerer på følgende måde: 

 • 3 Torpedo Symboler: Free Spins med en start Multiplikator på 1x
 • 4 Torpedo Symboler: Free Spins med en start Multiplikator på 5x
 • 5 Torpedo Scatter Symboler: Free Spins med en start Multiplikator på 25x

Gamble Funktion

Før Free Spins bonussen begynder, vil du se et gamble hjul, der både indeholder tomme præmiesegmenter og segmenter med Free Spins præmier, der er højere end det, du har vundet. Hvis du vil, kan du dreje hjulet for at vinde opgraderede Free Spins, men du kan også være uheldig og ikke vinde noget. 

Free Spins Funktion

Når du udløser Free Spins bonussen, vil hjul 2 og 4 være fyldt med Mysterie symboler. For hvert spin skubber Mysterie symbolerne 1 position ned og øger Gevinst Multiplikatoren med 1. Gevinst Multiplikatoren gælder naturligvis for alle gevinster, du får under bonussen. Free Spins runden fortsætter, så længe der er Mysterie symboler på hjulene.

Bonus Køb Funktion

Du kan købe følgende bonusser via funktionen:

 • 3 Torpedo Free Spins: 106x din indsats
 • 4 Torpedo Free Spins med en start Multiplikator på 5x: 186x din indsats
 • 5 Torpedo Free Spins med en start Multiplikator på 25x: 550x din indsats
 • Tilfældige Free Spins: 200x din indsats
 • Razor Reveal Funktion: 500x din indsats
Nyd Mysterie symboler, Razor Reveal funktionen og Free Spins funktionen

Nyd Mysterie symboler, Razor Reveal funktionen og Free Spins funktionen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Maksimal Gevinst

RTP'en for spilleautomaten er 96,55%, og er ret højt. 

Volatiliteten er høj, så du skal være forberedt på at vente lidt på gevinsterne og holde godt øje med din saldo.

Den maksimale gevinst giver dig 100.000x din indsats! Det er helt fantastisk!

Nyd ubegrænsede Free Spins på Razor Returns spilleautomaten

Nyd ubegrænsede Free Spins på Razor Returns spilleautomaten

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Razor Returns online spilleautomaten noget for dig?

Razor Returns er en kæmpe forbedring i forhold til den originale spilleautomat. Vi havde ikke forventet, at den ville være så god, men den har vist sig at være en af de mest spændende spilleautomater, vi nogensinde har spillet på. Grunden til, at den er så speciel, er, at den har modifikatorer som Konverteringssymboler, Indsamler symboler og Multiplikator symboler.

Push Gaming har gjort det muligt at øge gevinstpotentialet for det følgende Free Spin gennem den Progressive Gevinst Multiplikator. Teknisk set kan du dermed nyde ubegrænsede Free Spins, og vi fik også masser af spins under vores spil. Free Spins runden med garanterede Mysterie stakke er helt fantastisk, så du bør ikke gå glip af den.

Du kan vælge at købe dine foretrukne bonusser eller bruge Push Bet indstillingen til at øge dine chancer for at udløse Free Spins'ene. Den maksimale udbetaling er enorm, og RTP'en er også virkelig høj. Vi kan derfor varmt anbefale dig at give spillemaskinen en chance. Du kan spille med rigtige penge på BETOs anbefalede online casinoer allerede i dag. 

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Razor Returns - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den Maksimale Gevinst på Razor Returns spilleautomaten?

Den maksimale gevinst giver dig 100.000x din indsats, så de fleste ville være meget glade for at vinde den.

Hvad er RTP'en og Volatiliteten i Razor Returns?

Spillets RTP er 96,55%, hvilket er en del højere end den gennemsnitlige RTP på 96%. Spillet har høj volatilitet, så du kan ikke forvente, at gevinsterne kommer hurtigt, men du vil til gengæld blive belønnet godt for din tålmodighed. 

Er der nogen Free Spins i Razor Returns?

Hvis du lander 3 eller flere Torpedo symboler, udløses Free Spins bonussen. Under Free Spins vil der være Mysterie stakke på hjul 2 og 4, og bonussen fortsætter, så længe der er Mysterie symboler på hjulene. Mysterie symbolerne skubber en position ned for hvert spin og øger Gevinst Multiplikatoren med 1.

Hvordan fungerer Skub og Afslør funktionen i Razor Returns?

Funktionen udløses, når du lander Mysterie symboler, og Mysterie symbolerne afslører almindelige symboler, Wild Hajer eller Gyldne Haj symboler. Mysterie symbolerne skubber en position ned, når du drejer hjulene og afslører nye symboler.

Er Razor Returns en troværdig spillemaskine?

Razor Returns er troværdig, idet Push Gaming står bag den. De har de rette licenser, så du kan spille helt uden bekymringer. 

Kan jeg spille på Razor Returns spillemaskinen gratis?

Ja, du kan nyde Mysterie symboler, Gevinst Multiplikatorer, Free Spins, modifikatorer og meget mere ved at spille på Razor Returns demoversionen gratis her på BETO.