MENU

Road Rage Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2023)

Klik for at starte

Road Rage af Nolimit City

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Road Rage anmeldelse

Road Rage

Oplev et sus af spænding og raseri på Nolimit Citys spændende spilleautomat, Road Rage. Spillet starter med et 5x3 grid og tilbyder op til 259 vindermåder. Du får vilde funktioner som Wild Biler med forskellige funktioner, tre typer Free Spins og Mysterie symboler. Den maksimale gevinst er meget høj, hvilket vi kommer ind på senere.

Læs videre og hør mere. 


Udgivet: 16.08.2022
Volatilitet
Gevinst: X36000

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 13 Oktober 2023 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Maksimal Gevinst på 36.000x din indsats

Wild Biler i hovedspillet

Free Spins med Klæbrige Wild Biler og Multiplikatorer

Bonus Køb funktionen tilbyder højere RTP

Rage Buff Re-Spin før Free Spins

Ulemper

Høj Volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Software Nolimit City

Volatilitet

RTP% 94.16

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 5

Antal rækker 3

Funktioner

Garanteret Wild i Free Spins Køb Bonus Runde Hjul Ændring Udskiftning af symbol Hemmelig symbol Extra Gratis Spins Sticky Wilds RTP spænd Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Oplev de vrede bilister på Road Rage online spillemaskinen

Oplev de vrede bilister på Road Rage online spillemaskinen

Velkommen til Road Rage online spilleautomaten

Road Rage spillemaskinen handler om vreden og frustrationen, som vi alle føler, når vi sidder fast i trafikken. For at være ærlig er spillet ikke ligeså vildt som nogle af de andre Nolimit City spillemaskiner, men det er stadig imponerende, især på grund af den maksimale gevinst på 36.000x din indsats.

Du starter med 5 hjul og 3 rækker, men rækkerne kan udvides til 5 under bonusserne. På samme måde er der 99 måder at vinde på i starten, som kan udvides til 259 vindermåder.

Tre Wild Biler med forskellige funktioner giver dig generøse gevinster i hovedspillet. Bilerne kan øge symbolernes størrelser og booste deres Multiplikator. De tre forskellige Free Spins runder tager spillet til det næste niveau, da de hver især er meget kraftfulde. 

Ligesom på andre Nolimit City spillemaskiner kan du vælge at købe din foretrukne bonus, og det er virkelig sjovt at købe den mest kraftfulde. Vi glæder os til at udforske, hvordan funktionerne fungerer så læs videre i vores anmeldelse for at høre mere. 

Video: Road Rage Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2023)

Gameplay på Road Rage spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Trafiktema og Design i Høj Kvalitet

Tema og Design

Nolimit City er kendt for deres unikke stil og temaer, hvilket Road Rage er et godt eksempel på. Hjulene er placeret midt på en vej, og karaktererne er rasende og stædige.

Vi får fem unikke karakterer, der inkluderer en vred bedstefar, en muskuløs mand og en skør fyr med en blå træningsdragt. Karakterernes design og ansigtsudtryk passer perfekt til temaet.

Lydene af køretøjer, horn, hunde, vind og heavy metal musik i baggrunden gør spilleautomaten livlig og underholdende.

Symboler

De højest betalende symboler er karaktererne, som er Spilled Joe, Aristocat, Gran, Karen og Artem. De  udbetaler mellem 2x og 5x din indsats for 5 matchende symboler i en vindende kombination.

De lavt betalende symboler er kopper med kaffe, flade dæk, luftfriskere, mobiler der oplader og ødelagte spejle. Du vil modtage 0,5x til 1,5x din indsats, når du lander fem ens vinderkombinationer med de lavt betalende symboler.

Endelig er der også trafiklyset, der fungerer som Scatter symbol.

Et Re-Spin giver ekstra spins og bestemmer start Multiplikatoren før Free Spin funktionen

Et Re-Spin giver ekstra spins og bestemmer start Multiplikatoren før Free Spin funktionen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller du på Road Rage spilleautomaten

Spilleautomaten fungerer som de fleste andre spil fra Nolimit City, men du kan læse mere herunder, hvis du er i tvivl om noget.

 • Knappen til højre med en buet pil vil dreje hjulene.
 • Den lille knap med et play ikon giver adgang til autoplay funktionen. Autoplay giver dig 10 til 1.000 runder med spins på autopilot.
 • Lyn ikonet aktiverer hurtige spins.
 • Knappen med en mønt indstiller din indsats mellem 1 og 750 kr.
 • Højttalerikonet slår lyden til eller fra, og menuknappen med tre vandrette linjer åbner spillereglerne og udbetalingstabellen.
 • Du kan også få adgang til indstillingerne via menuknappen.
Nyd tre forskellige typer Free Spins funktioner

Nyd tre forskellige typer Free Spins funktioner

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vilde Bonusfunktioner

Wild Biler, Mysterie symboler, Free Spins, Rage Buff og Bonus Køb er de forskellige Bonusfunktioner, som du kan få glæde af i spillet. Det er på tide at tage et kig på, hvordan bonusserne fungerer så lad os komme i gang.

Re-Spin

Hvis du lander to Scatters på hjulene, får du et Re-Spin, hvor hvert hjul med en Scatter vil have en Wild Bil.

Wild Biler Funktion

Bilerne kan dukke op tilfældigt og tildele dig forskellige funktioner som følger:

 • Gul Bil/Motornedbrud: Hver gang den Gule Wild Bil dukker op på et hjul, øger den symbolernes størrelse på det samme hjul med 1.
 • Rød Bil/Drive By: Den Røde Wild Bil kører fra højre mod venstre og øger Multiplikatoren for alle symbolerne, den kører over, med 1. Den efterlader også en Wild ved sin start- og stopposition.
 • Grøn bil/Drive By: Den Grønne Wild Bil kører som den Røde Bil, men den kører fra venstre mod højre i stedet og øger også Multiplikatorerne på symbolerne med 1. Den efterlader også Wilds ligesom den Røde Bil.

Når den Røde og den Grønne Wild Bil kører mod hinanden på samme række, og antallet af symboler mellem dem er ulige, udløses "Kolliderende Biler funktionen". Multiplikatorerne for de respektive biler lægges sammen og vises på det "Kolliderende Wild symbol", som vil forbli

ve klæbrig, hvis den Røde eller Grønne bil er klæbrige under Bonusfunktionen.

Mysterie Symboler Funktion

Du kan kun lande et Mysterie symbol under en af bonusserne, og der kan kun lande ét Mysterie symbol på et hjul. Mysterie symbolet afslører en farve, som kan være gul, grøn eller rød. Hvis farven matcher en Wild Bils farve, øges Wild Bil Multiplikatoren med 1. Ellers giver det 1 ekstra Free Spin.

Rage Buff Funktion

Før Free Spins bonussen starter, vil et Rage Buff Re-Spin blive udløst og afgøre, hvor mange Free Spins du får og start Multiplikatorerne for Wild Bilerne. Bilerne starter fra højre side, hvorefter de bevæger sig på tværs af rækkerne, og de vil blive påvirket af ethvert skilt, de møder på vejen.

Herunder kan du se de tilgængelige vejskiltesymboler, som påvirker bilerne:

 • Stopskilt: Bruges til at stoppe bilen.
 • Drejeskilte: Det kan få bilen til at dreje til venstre, højre eller foretage en U-vending. Efter en U-vending vil et Re-Spin forekomme igen, men hjulet med bilen vil ikke bevæge sig.
 • Free Spin skilt: Giver dig 1 ekstra Free Spin.
 • Bilskilt: Øger den Klæbrige Multiplikator med 1.
 • Fartbump skilt: Øger Drive-By/Køre Forbi Multiplikatoren med 1.
 • Terningeskilt: Kan afsløre ethvert skilt med en 2x Multiplikator undtagen Drejeskiltet eller Stopskiltet.

Free Spins Bonusfunktioner

Du får tre typer Free Spins bonusrunder i spillet, der udløses ved at lande 3 eller flere Scatters. Lad os udforske de forskellige bonusser én efter én.

 • Morning Rush/Morgentrafik Spins: Bonusfunktionen har 3 rækker og en Klæbrig Wild Bil, der vil være klæbrig ved bilens stopposition. Det mindste antal spins er 6.
 • H1ghway Jam/Motorvejskø Spins: De udløses af 4 Scatters og har 4 rækker og to Wild Biler, der fungerer som Klæbrige Wilds. Du får mindst 8 spins i denne bonus.
 • City Mayh3m/Bykaos Spins: Du skal bruge 5 Scatters for at udløse bonussen med 5 rækker og op til tre Klæbrige Wild Bil symboler. Bonussen giver mindst 10 spins.

Hvis du lander 1 eller 2 Scatters under Bonusfunktionerne, bliver de opgraderet. Hvis du lander 1 eller 2 Scatters under Morning Rush, vil bonussen blive opgraderet til henholdsvis H1ghway Jam eller City Mayh3m. Hvis du kun lander én Scatter, opgraderes H1ghway Jam til City Mayh3m.

Den opgraderede bonus starter først, når den oprindelige bonus er slut. Rage Buff funktionen udløses igen med 2 eller 3 Wild Biler. Hver Klæbrig Bil belønner dig med et ekstra spin, mens de Kolliderede Klæbrige Biler giver dig 2 ekstra spins.

Nolimit Bonusfunktion

Spilleautomaten giver dig mulighed for at købe følgende bonusser:

 • Morning Rush: 66x din indsats
 • H1ghway Jam: 270x din indsats
 • City Mayh3m: 666x din indsats
 • Tilfældig Bonustilstand: 334x din indsats
Wild Biler giver dig mulighed for at stable gevinster i hovedspillet

Wild Biler giver dig mulighed for at stable gevinster i hovedspillet

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Maksimal Gevinst

Spilleautomaten har en RTP på 96,03%, hvilket ligger omkring den gennemsnitlige RTP, så det er helt acceptabelt. RTP'erne for de forskellige funktioner, hvis du køber dem, er:

 • Morning Rush: 96,14%.
 • H1ghway Jam: 96.05%
 • City Mayh3m: 96,26%.
 • Heldigt Træk: 96,11%

Spillet har høj volatilitet, så du skal være opmærksom på, hvor meget du satser og være lidt forsigtig. 

Den maksimale gevinst eller Ghost Rider'en giver dig 36.000x din indsats, hvilket er en exceptionel gevinst, som kan ændre dit liv.

Re-Spin bonusrunden gør dine Free Spins mere spændende på Road Rage spilleautomaten

Re-Spin bonusrunden gør dine Free Spins mere spændende på Road Rage spilleautomaten

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Road Rage online spilleautomaten noget for dig?

Road Rage spilleautomaten har mange fordele, som f.eks. den maksimale gevinst og de utroligt kraftfulde Free Spins. Takket være Wild Bilerne er selv hovedspillet fuld af action, og det bedste af det hele er, at du kan få en højere RTP ved at købe City Mayh3m Free Spins funktionen. Nolimit City har specialiseret sig i at skabe vilde spilleautomater, der appellerer til de fleste spillere, og det har de formået endnu engang.

Der er ikke rigtig noget, vi ikke kan lide ved spillet, men det er stadig ikke helt ligeså godt som nogle af de andre spil fra Nolimit City, som for eksempel Mental eller Punk Rocker. Til gengæld er Road Rage meget innovativt og kan give dig en belønnende oplevelse under Free Spins.

Vi anbefaler, at du prøver at købe bonusserne, hvis du har mulighed for det, da det både kan give dig en højere RTP og mulighed for at springe direkte ind i spændingen. Husk, at det er bedst kun at købe bonusserne, når du har god mulighed for at foretage 4 eller 5 køb.

Du kan prøve at vinde den maksimale gevinst på 36.000x din indsats ved at spille på BETOs anbefalede online casinoer allerede i dag.  

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Road Rage - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den Maksimale Gevinst på Road Rage online spillemaskinen?

Den maksimale gevinst eller Ghost Rider'en er fænomenal, da du kan vinde hele 36.000x din indsats.

Hvad er RTP'en og Volatiliteten på Road Rage spilleautomaten?

Spillets RTP er 96,03%, hvilket er fint, men du kan få en lidt højere RTP ved at købe bonusser. Volatiliteten er høj, så det er bedst at være lidt forsigtig, når du spiller.

Er der nogen Free Spins i Road Rage?

Ja, spilleautomaten har Free Spins, som udløses, når du lander 3 Scatters. Free Spins runden har op til 3 Klæbrige Wild Biler og 5 rækker, afhængigt af hvilken type spins du udløser. Før Free Spins funktionen begynder, udløses et Re-Spin, der bestemmer bilernes Multiplikator og giver dig ekstra spins.

Hvordan fungerer Wild Biler funktionen i Road Rage?

Wild Bilerne dukker tilfældigt op og belønner dig ved at øge størrelsen på symbolerne og Multiplikatorerne. Røde og grønne biler kan kollidere med hinanden og give dig en Kolliderende Wild med deres samlede Multiplikator værdi.

Er Road Rage en troværdig spillemaskine?

Ja, det er Nolimit City, der står bag spillet, og de er licenseret af flere myndigheder som den svenske spillemyndighed og Maltas spillemyndighed. De er en pålidelig spiludvikler, så du kan spille helt uden bekymringer. 

Er det muligt at spille på Road Rage spilleautomaten gratis?

Ja, du kan nyde Wild Biler, Rage Buff, Free Spins, Multiplikatorer, Bonus Køb og meget mere ved at prøve Road Rage demoversionen af gratis her på BETO.