MENU
Søg
Spillemaskiner

Stormforged Spil For sjov

Spil Stormforged gratis demo

Stormforged Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Stormforged af Hacksaw Gaming

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Stormforged anmeldelse VurderingVurdering

Stormforged Demo

Oplev ildens og isens fulde kraft på Stormforged spilleautomaten, der er baseret på nordisk mytologi. Spillet har et 5x4 layout med 14 betalingslinjer. Hovedattraktionerne består af de forskellige funktioner som Klæbrige Wilds og Storm Hjul. Du kan også se frem til at få Multiplikatorer, øjeblikkelige pengepræmier og nemme store gevinster.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 


Udgivet: 30.03.2023
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt
Gevinst: X12500

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 13 Maj 2024 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenMaksimal Gevinst på 12.500x din indsats

ÅbenKlæbrige Stablede Wilds under Free Spins

ÅbenPortal Multiplikatorer op til 200x i hovedspillet

ÅbenBonus Køb Funktion

ÅbenFree Spins kan forlænges

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Høj Volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Hacksaw Gaming

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt

Spillemaskiner RTP% 94.28

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.10

Spillemaskiner Max. Indsats 100.00

Spillemaskiner Antal hjul 5

Spillemaskiner Antal rækker 4

Spillemaskiner Betalingslinier 14

Temaer i spillet

Vikinger


Funktioner

Tilfældig multiplikator Køb Bonus Runde Extra Gratis Spins Stak Sticky Wilds Voksende Symboler RTP spænd Multiplikator Scatter symboler Free Spins


Nyd Free Spins med Klæbrige Wilds på Stormforged online spillemaskinen

Nyd Free Spins med Klæbrige Wilds på Stormforged online spillemaskinen

Velkommen til Stormforged online spilleautomaten fra Hacksaw Gaming

Stormforged er en interessant spilleautomat med et tema, der kombinerer forskellige elementer og giver dig nogle fantastiske funktioner. De to forskellige Bonusfunktioner inkluderer Surt’s Hævn og Stormens Krigere. Begge bonusser er meget kraftfulde, og det er svært at sige, hvilken der er mest belønnende.

Hjulsættet består af 5 hjul, 4 rækker og 14 betalingslinjer, hvilket er fint. De kunne måske godt have inkluderet nogle flere betalingslinjer, men spillets afkast er stadig højt. Du får også mulighed for at købe de forskellige bonusser direkte, så du kan udforske funktionerne med det samme. Den maksimale gevinst vil uden tvivl overraske dig, men det kommer vi ind på senere.

Ud over Free Spins giver hovedspillet dig også mulighed for at åbne portaler, der vil fungere som Wilds, og du kan også få Multiplikatorer og øjeblikkelige pengepræmier. Der er masser at udforske, så vi vil starte med at tage et kig på spillets tema og grafik.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vikingetema og Smukt Design

Tema og Design

Den nordiske mytologi er fascinerende og fuld af guder og dyr, som har givet inspiration til adskillige film og spil gennem tiden. Stormforged spilleautomaten indeholder Vikingekrigere, Surt og dyr som ulve og ravne, der spiller en vigtig rolle i nordisk mytologi. Du får også mulighed for at udforske de forskellige riger, Midgård og Muspelheim i spillet.

I begyndelsen vil du se Midgård i baggrunden, som vil være fyldt med is, idet riget begyndte at fryse, da Ragnarok (verdens undergang i nordisk mytologi) var nær. Surt er en nøglefigur i Ragnarok, og han vil dukke op i baggrunden under Surts Hævn funktionen, når du udløser den.

Baggrundsmusikken er episk og underholdende, som man kan forvente, når temaet handler om mytologi. Der vil også være ekstra lydeffekter, for eksempel når du lander et Surt symbol, som gør oplevelsen endnu mere spændende.

Symboler

De højest betalende symboler inkluderer ulve, ravne, geder, vikingehjelme, økser og sværd med et skjold. De udbetaler mellem 10x og 50x din indsats, hvis du lander en vindende kombination med fem ens symboler. De lavt betalende kortsymboler udbetaler mellem 4x og 6x din indsats, hvis du lander fem ens vinderkombinationer.

Et Vikingehoved og Surts hoved fungerer som Scatter symboler, og Wild symbolet er et "W" hugget i en sten med nordiske symboler.

Nyd Wild Portaler og Klæbrige Wilds i Surts Hævn bonussen

Nyd Wild Portaler og Klæbrige Wilds i Surts Hævn bonussen

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller du på Stormforged spillemaskinen

Lad os tage et kig på, hvordan spilleautomaten fungerer. 

 • Knappen med en hvid, buet pil i højre side eller mellemrumstasten får hjulene til at dreje.
 • Plus- og minusknapperne ændrer din indsatsværdi. Du kan satse mellem 1 kr. og 750 kr.
 • Den lille knap nederst til højre hjælper dig med at dreje 10 til 1.000 spins på autopilot med avancerede indstillinger.
 • Du får adgang til menuen ved at klikke på de tre vandrette linjer. Når du har åbnet menuen, finder du indstillinger som lyd, musik, turbo, superturbo og informationer.
 • Klik på info hvis du vil have et indblik i funktionerne og se, hvor meget symbolerne udbetaler.
Det er almindeligt at få kolossale gevinster under bonusserne

Det er almindeligt at få kolossale gevinster under bonusserne

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Fantastiske Bonusfunktioner

Der er mange funktioner på spilleautomaten, som både vil underholde dig og give dig store gevinster. Du får alt fra portaler i hovedspillet til Free Spins med Wild Hjul, så der er masser at glæde sig til. Læs mere om de forskellige funktioner herunder. 

Portaler til Muspelheim

Surts Hånd Scatter symbolet aktiveres, hvis det kan skabe mindst én vindende kombination ved at blive aktiveret. Når det sker, river det sig ned til bunden af hjulet og skaber en portal, der fungerer som Wild symboler.

Når Surts Hånd river sig igennem et Wild symbol, vil det afsløre en Multiplikator værdi mellem 2x og 200x, som vil gælde for alle gevinster, der involverer portalen. Hvis der er mere end én Multiplikator involveret i en gevinst, vil de blive lagt sammen og tilføjet til gevinst værdien.

Surts Hånd kan også rive sig gennem Skattekiste symbolerne og belønne dig med en Øjeblikkelig Pengepræmie. Pengepræmien vil være mellem 5x og 2.500x din indsats. Måske undrer du dig over, hvad der vil ske, hvis Surts Hånd ødelægger både et Wild symbol og et Skattekiste symbol på én gang. I så fald vil Multiplikatoren fra Wild symbolet gælde for pengepræmien, du vinder fra Skattekisten.

Surts Hævn Bonusfunktion

Funktionen er en Free Spins bonus, der aktiveres ved at lande mindst tre Surt symboler på hjulene. Herunder kan du se, hvor mange spins du kan få afhængigt af antallet af Scatters:

 • 3 Surt Scatters: 10 Free Spins
 • 4 Surt Scatters: 12 Free Spins
 • 5 Surt Scatters: 14 Free Spins

Det første Wild symbol du lander på et hjul, vil blive til et Klæbrigt Wild symbol og forblive der, indtil funktionen slutter. Hvis der er Wild symboler til stede, når bonussen udløses, vil de starte som Klæbrige Wild symboler i bonussen.

Det er vigtigt at huske, at hvert hjul kun kan have ét Klæbrigt Wild symbol, og du kan ikke lande flere Wilds på hjulet derefter.

Bonussen indeholder også Is Sværd Scatter symbolet, der skaber en portal til Midgård (der fungerer som Wild symboler), når den kan danne mindst én gevinst. Når Scatter symbolet aktiveres, vil det isfyldte sværd skære nedad og ødelægge alle Wild symboler eller Skattekister på sin vej. Det fungerer på samme måde som portalen til Muspelheim.

Du kan få 2 til 8 ekstra Free Spins ved at lande 2 til 5 Surt symboler under bonussen.

Stormens Krigere Bonusfunktion

Hvis du lander tre Viking Scatter symboler i hovedspillet, udløser du Stormens Krigere Free Spins funktionen. Her er en oversigt over, hvordan det fungerer:

 • 3 Vikingesymboler: 10 Free Spins
 • 4 Vikingesymboler: 12 Free Spins
 • 5 Vikingesymboler: 14 Free Spins

Når Thors Hammer Scatter symbolet lander på et hjul under bonussen, bliver hjulet forvandlet til et Storm Hjul, som forbliver der, indtil bonussen slutter. Storm Hjulene er Wild hjul, der kan erstatte alle almindelige symboler.

På hvert spin vil Wild Storm Hjulene afsløre enten en Vikingekriger eller en storm. Tre forskellige Vikingekrigere kan dukke op med en Multiplikator værdi, der vil gælde for alle gevinster, der involverer Storm Hjulet. Her er Multiplikator værdierne for de forskellige krigere:

 • Rogue: 2x til 5x
 • Shieldmaiden: 6x til 10x
 • Berserker: 15x til 200x

Når et Storm Hjul afslører en storm, vil hele Storm Hjulet forblive på sin position under det aktuelle spin og derefter flytte et hjul til venstre, når det næste Free Spin starter. Storm Hjulet kan skubbe andre Storm Hjul på sin vej til venstre, men den kan ikke bevæge sig, hvis der ikke er ekstra plads.

Du kan få 2 til 8 ekstra Free Spins ved at lande 2 til 5 Vikinge symboler.

Bonus Køb Funktion

Her er de forskellige Bonusfunktioner, du kan købe direkte:

 • BonusHunt Funktion (RTP på 96,27%): Tredoble din indsatsværdi og øg dine chancer for at udløse en bonus med 5x
 • 2 Surts Hånd symboler Funktion (RTP på 96,35%): For 20x din indsats får du garanteret 2 Surts Hånd symboler
 • 3 Surts Hånd symboler Funktion (RTP på 96,43%): Få garanteret 3 Surts Hånd symboler for 50x din indsats
 • Surts Hævn (RTP på 96,24%): Betal 100x din indsats og få mindst 10 Free Spins med udvidende Wild Portaler og Klæbrige Wilds
 • Surts Vrede (RTP på 96,29%): Betal 200x din indsats og start Surts Hævn bonussen med mindst 12 spins og et Klæbrigt Wild symbol
 • Stormens Krigere Funktion (RTP på 96,34%): Betal 200x din indsats og få mindst 10 Free Spins med Storm Hjul
Temaet på spilleautomaten skifter hurtigt mellem forskellige verdener

Temaet på spilleautomaten skifter hurtigt mellem forskellige verdener

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Maksimal Gevinst

RTP'en for spillemaskinen er 96,41%, hvilket ligger en del højere end gennemsnittet.

Volatiliteten er høj, og hvis du vælger at købe nogle af funktionerne, kan det give dig en meget høj volatilitet. Det betyder, at gevinsterne ikke vil være regelmæssige, men de kan til gengæld være meget store.

Den maksimale gevinst er 12.500x din indsats, hvilket er nok til at begejstre de fleste, og det giver dig god grund til at prøve spilleautomaten af. 

Nyd Udvidende Portaler, Wild Storm Hjul og meget mere på Stormforged online spillemaskinen

Nyd Udvidende Portaler, Wild Storm Hjul og meget mere på Stormforged online spillemaskinen

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Stormforged online spillemaskinen noget for dig?

Stormforged er helt sikkert en overbevisende spilleautomat med to kraftfulde Free Spins og masser af action i hovedspillet. Hvis du er utålmodig, kan du vælge at købe bonusserne og endda nyde en højere RTP i nogle tilfælde. Det er tydeligt, at Hacksaw Gaming har lagt mange kræfter i at skabe spillet.

Stormens Krigere er den mest kraftfulde funktion i spillet, idet Stablede Wilds med Multiplikatorer kan garantere dig nogle kæmpe gevinster. Du kan for eksempel få to Stablede Wilds på de to første hjul, der forbliver der under hele funktionen. Du kan også vinde den maksimale gevinst under denne bonus, så du skal ikke undervurdere den. 

Surts Hævn funktionen er heller ikke dårlig. Den er ikke så belønnende som de andre typer Free Spins, men den kan stadig bruge de kraftfulde Klæbrige Wilds og Wild Portaler til at give dig gevinster, som er flere hundrede gange din indsats værd. Desuden har spillemaskinen mulighed for at belønne dig med den maksimale gevinst allerede i hovedspillet ved at bruge Skattekisterne, Wild symbolerne og Surts Hånd symbolet.

Hvis du vil prøve Stormforged af med rigtige penge, kan du besøge BETOs anbefalede casinoer og få en god velkomstbonus og masser af sjov allerede i dag.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Stormforged - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den Maksimale Gevinst på Stormforged online spilleautomaten? Pil Pil

Den maksimale gevinst er 12.500x din indsats, hvilket vi er tilfredse med, da den er højere end de fleste andre spillemaskiner.

Hvad er RTP'en og Volatiliteten i Stormforged? Pil Pil

RTP'en er 96,41%, men du får forskellige RTP'er, når du bruger Bonus Køb funktionen. Det kan du læse mere om foroven. Volatiliteten er høj, men det er fint, når man tænker på spillets høje potentiale.

Er der Free Spins på Stormforged spilleautomaten? Pil Pil

Ja, du kan nyde 2 forskellige typer Free Spins med Stablede Wilds, Klæbrige Wilds, Multiplikatorer, Wild Portaler og meget mere.

Hvordan fungerer Portaler til Muspelheim funktionen i Stormforged? Pil Pil

Surts Hånd kan rive sig igennem en del af hjulet under den og skabe en Wild portal, hvis det giver en gevinst at gøre det. Den kan også interagere med Wilds eller Skattekister og booste dine gevinster.

Er Stormforged spilleautomaten troværdig? Pil Pil

Ja, Hacksaw Gaming (udvikleren af spillet) har masser af licenser, som for eksempel en licens fra Malta Gaming Authority, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt spillemaskinen er sikker eller ej.  

Er det muligt at spille på Stormforged spilleautomaten gratis? Pil Pil

Ja, du kan nyde de 2 typer Free Spins, Wild Portaler, Klæbrige Wilds, Multiplikatorer og meget mere ved at spille på Stormforged demoversionen gratis her på BETO.