MENU

Spil Thunderstruck Wild Lightning - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Thunderstruck Wild Lightning
Klik for at starte

Thunderstruck Wild Lightning af Stormcraft Studios

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Thunderstruck Wild Lightning anmeldelse

Thunderstruck Wild Lightning

Thunderstruck 2 var en succesfuld spillemaskine, der stadig er populær blandt spillerne i dag. Microgaming skubbede endelig til Stormcraft Studios for at skabe en efterfølger. På den måde kom Thunderstruck Wild Lightning til.

Du kan vinde 15.000x din indsats med Link and Win funktionen og 5 typer Free Spins. Læs videre i vores dybdegående anmeldelse for at finde ud af, om spilleautomaten lever op til sine forgængere. 


Udgivet: 01.07.2021
Volatilitet
Gevinst: X15000

Skrevet af: Julius De Vries | Sidst opdateret: 25 Oktober 2022 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Julius de Vries gennemgår casino bonusser og vilkår her på BETO™, så vores læsere vil ikke lader sig narre af de lyssky operatører i branchen som stadig findes. Han er også en verificeret spilekspert. Om Julius De Vries

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Maksimal Gevinst på 15.000x din indsats

Adskillige kraftfulde Bonusfunktioner

Lås op for nye typer Free Spins

Perfekt tema

En af de mest spændende spillemaskiner

Ulemper

Høj Volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Software Stormcraft Studios

Volatilitet

RTP% 94.00

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 16.00

Antal hjul 5

Antal rækker 4

Funktioner

Niveaustigning Hold og spin Udskiftning af symbol Vælg FreeSpin variant Opsamling af energi Tilfældig Wilds Stak Freespins Multiplikator Respins Voksende Symboler RTP spænd Bonus symboler Bonusspil Scatter symboler Free Spins Wild


Karakterer

Thor Guder


Thor er den eneste gud på Thunderstruck Wild Lightning online spillemaskinen

Thor er den eneste gud på Thunderstruck Wild Lightning online spillemaskinen

Velkommen til Thunderstruck Wild Lightning spillemaskinen

Microgaming udgav en opdateret version af Thunderstruck 2 spillemaskinen i 2020. Et par måneder senere kom efterfølgeren Thunderstruck Wild Lightning på banen i 2021. Spillet blev udgivet på 11-årsdagen for den originale Thunderstruck spillemaskine.

Der er høje forventninger til spillemaskinen, så vi håber, den er fantastisk. Spillet har 5 hjul, 4 rækker og 40 betalingslinjer. Du kan nemlig nyde adskillige funktioner som Stablede Wilds, 5 typer gratis free spins og Link and Win funktionen.

Under Link and Win funktionen kan Thunderball symboler give dig kontante udbetalinger og Jackpot præmier. Wild Lightning funktionen kan aktiveres under Free Spins for at øge potentialet yderligere.

Det er tydeligt, at udvikleren ønskede at skabe en spillemaskine, der havde det hele og kunne leve op til succesen fra Thunderstruck 2. Vi vil udforske, hvorvidt de lykkedes med det, når vi går mere i dybden med funktionerne og temaet på spilleautomaten. 

Video: Spil Thunderstruck Wild Lightning - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Gameplay på Thunderstruck Wild Lightning spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Kraftfuldt Nordisk Tema og Fantastisk Grafik

Tema og Design

Det kommer ikke som en overraskelse, at spillet er langt bedre end det forrige spil med hensyn til grafik og detaljer. Det blev trods alt udgivet mere end et årti efter udgivelsen af Thunderstruck.

Spillet finder sted foran en blå baggrund, der forestiller det ydre rum. Hjulene har forskellige nordiske symboler, og du kan nyde forskellig baggrundsmusik under spil sessionen. Du kan vælge mellem 5 forskellige soundtracks, og de fleste af dem er buldrende rocksange, der vil skabe en energisk stemning. Prøv dem alle for at finde ud af, hvilken du bedst kan lide. 

Historien bag spillemaskinen er, at Thor leder efter de forsvundne Verdenssten, og du kan hjælpe ham ved at dreje hjulene. Thor er den centrale figur på spilleautomaten, og der er ikke andre guder til stede.

Symboler

De forskellige Verdenssten fungerer som de højt betalende symboler. De ser ud til at være inspireret af Marvel-filmene. Den eneste forskel er tilsyneladende, at der er 6 Infinity sten i Marvel-filmene, hvor der kun er 5 Verdenssten i spillet her.

Den røde sten er det højst betalende symbol, og det udbetaler dig 25x din indsats når du lander en kombination af fem ens symboler. Selv det lavest betalende lilla symbol udbetaler dig 5x din indsats for en kombination.

Runestenene med kortsymboler har lavere udbetalinger. De betaler dig mellem 2x og 3x for at lande en kombination af fem ens symboler.

Thor er Wild symbolet, og Scatter symbolet er Thor's hammer. Thunderball symbolerne er også i spillet, og de hjælper dig med at udløse Link and Win funktionen.

Vind den Maksimale Gevinst på 15.000x din indsats

Vind den Maksimale Gevinst på 15.000x din indsats

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Gameplay - Thunderstruck Wild Lightning spillemaskinen

Sådan spiller du

Her er de grundlæggende oplysninger om spillemaskinen.

 • Den store knap med den buede pil på højre side af hjulene kan bruges til at dreje hjulene.
 • Over spin-knappen kan du se Autoplay knappen. Den giver dig mulighed for at udføre 10 til 100 spins automatisk. Desværre kan du ikke indstille tabsgrænser i spillet.
 • Klik på mønt-symbolet for at indstille din indsats. Du kan justere møntværdien mellem 1 kr. og 100 kr. 
 • Lynknappen giver dig mulighed for at aktivere eller deaktivere hurtige spins.
 • Endelig er der menu-knappen med tre vandrette linjer, og den giver dig 3 muligheder. De 3 muligheder giver adgang til indstillingerne, startskærmen og udbetalingstabellen.
 • På udbetalingstabellen kan du finde informationer om funktionerne og deres udbetalinger.
 • Under indstillingerne får du 2 muligheder, som kan aktivere eller deaktivere hurtige spins og lyden.

Sådan vinder du

Måden du vinder på i spillet er ret standard og let at forstå. Spillet har 40 linjer, og du kan vinde ved at lande 3 eller flere ens symboler på tilstødende hjul fra venstre mod højre. Husk at de matchende symboler skal være på en af betalingslinjerne for at få en gyldig gevinst. 

Land massive gevinster gennem Link and Win funktionen

Land massive gevinster gennem Link and Win funktionen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Episke Bonusfunktioner

Thunderstruck Wild Lightning er en spillemaskine med mange forskellige Bonusfunktioner. Du får bedre Bonusfunktioner ved at spille i længere tid. Lad os udforske dem nu.

Stablede Multiplikator Wilds Funktion

Wild symbolerne ganger din gevinst med 2x eller 5x, når de erstatter andre symboler. Du kan derfor nyde Multiplikator Wilds på spillemaskinen. Wilds kan også dukke op som Stablede Wilds for endnu højere potentiale.

Link and Win Funktion

Det elektriske kuglesymbol er Thunderball symbolet. Link and Win funktionen udløses, når du lander 6 eller flere Thunderball symboler på hjulene. Thunderball symbolerne, der udløste funktionen, forbliver på hjulene, og de resterende tomme positioner vil dreje for at give dig en chance for at lande flere Thunderball symboler.

Funktionen giver dig 3 Re-Spins, og antallet af Re-Spins nulstilles, når du lander et Thunderball symbol. Ethvert Thunderball symbol der lander under funktionen har en kontant værdi, og det forbliver på hjulene, indtil funktionen slutter.

Du kan låse op for op til 8 rækker ved at lande Thunderball symboler. Her er detaljerne om antallet af symboler, der kræves for at låse forskellige rækker op.

 • 15 symboler låser op for række 5
 • 20 symboler låser op for række 6
 • 25 symboler låser op for række 7
 • 30 symboler låser op for række 8

Når Gen-Spins er overstået, lægges kontantværdierne for alle Thunderball symboler sammen, og det samlede beløb udbetales til dig.

Land 3 eller flere Scatters og udløs Free Spins i Thunderstruck Wild Lightning

Land 3 eller flere Scatters og udløs Free Spins i Thunderstruck Wild Lightning

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Jackpot Funktion

Du kan vinde Jackpots under Link and Win funktionen. Mini, Minor og Major Jackpots kan vindes ved at lande Jackpot symbolerne på hjulene.

Mega Jackpotten til en værdi af 15.000x din indsats kan vindes, når alle positioner er fyldt med Thunderball symboler under Link and Win funktionen.

Her er værdierne for de forskellige Jackpots, du kan vinde.

 • Mini: 25x din indsats
 • Minor: 50x din indsats
 • Major: 150x din indsats
Vind 4 Jackpots under Link and Win funktionen

Vind 4 Jackpots under Link and Win funktionen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Free Spins på Thunderstruck Wild Lightning spilleautomaten

Hvis du lander 3, 4 eller 5 Scatters, får du henholdsvis 3x, 20x og 200x din indsats, og det udløser også Free Spins. Du kan vælge mellem 5 forskellige typer Free Spins, når de er aktiveret.

Bemærk, at alle Free Spins kan genudløses, bortset fra Svartalfheim.

Lad os udforske de forskellige typer Free Spins nu.

Jotunheim Free Spins

Funktionen giver dig 15 Free Spins, der har Multiplikator Wilds med en Multiplikator på 2x, 3x eller 5x. Den maksimale gevinst er begrænset til 2.000x din indsats.

Vanaheim Free Spins

Funktionen giver dig 12 Free Spins, og den låses op efter Free Spins er udløst 5 gange. Multiplikator Wilds har en Multiplikator på 2x, 4x eller 6x under funktionen. Den maksimale gevinst her er 2.125x din indsats.

Alfheim Free Spins

Funktionen har 9 Free Spins, og den aktiveres efter du har udløst Free Spins 10 gange. Funktionen har en lidt højere maksimal gevinst på 3.250x din indsats, og Multiplikator Wild symbolerne vil have en Multiplikator på 3x, 5x eller 8x.

Nidavellir Free Spins

De låses op efter du har udløst Free Spins 15 gange og giver dig 6 Free Spins. Multiplikator Wilds har en Multiplikator på 5x, 8x eller 12x under funktionen. Den maksimale gevinst her er 3.500x din indsats.

Svartalfheim Free Spin

Funktionen giver dig et Free Spin med Wildstorm funktionen, som kan omdanne op til 5 hjul til Wilds.

Hvis du ikke lander en gevinst under funktionen, vil Scatter Indsamleren blive genopfyldt, og du får en ny chance for at vælge funktionen. Hvis du lander en gevinst, nulstilles Scatter Indsamleren.

Den maksimale gevinst under funktionen er 8.000x din indsats.

Wild Lightning Funktion

Funktionen udløses ved at lande et Wild symbol på hjul 2, 3 eller 4. Wild symbolet der udløste funktionen, aktiverer den pågældende symbolposition under Free Spins.

Når ethvert andet Wild lander i den aktiverede position, udvides det til at udfylde hjulet, og det fungere som Wild på det pågældende spin. Tilfældige symbolpositioner kan aktiveres, når Free Spins begynder.

Bemærk, at Wild Lightning funktionen ikke kan udløses under Svartalfheim Free Spins.

Nyd udvidede rækker under Link and Win funktionen i Thunderstruck Wild Lightning

Nyd udvidede rækker under Link and Win funktionen i Thunderstruck Wild Lightning

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Maksimal Gevinst

RTP'en for spillemaskinen er 96,10%, hvilket ligger omkring den gennemsnitlige RTP på 96%.

Volatiliteten er høj, hvilket også kan forventes fra en spillemaskine med så meget potentiale og mange belønnende funktioner. Du bør dog stadig forsøge at undgå at satse for højt.

Den maksimale gevinst er 15.000x din indsats, og du kan vinde den via Link and Win funktionen.

Nyd Wild Lightning funktionen i Thunderstruck Wild Lightning

Nyd Wild Lightning funktionen i Thunderstruck Wild Lightning

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Thunderstruck Wild Lightning online spillemaskinen noget for dig?

Thunderstruck Wild Lightning online spillemaskinen er den perfekte efterfølger, der kombinerer fantastisk grafik og spændende funktioner.

Funktionerne er alsidige og kan underholde dig i flere måneder. Det faktum, at du kan gå videre i spillet og låse op for mere kraftfulde Free Spins giver dig lyst til at spille videre.

Spillet er en vidunderlig tilføjelse til Thunderstruck serien af internetbaserede spillemaskiner. Microgaming må være stolte af det flotte stykke arbejde, Stormcraft Studios har udført. Spillets Free Spins er grund nok i sig selv til at prøve spillemaskinen af. Du kan vinde 8.000x din indsats ved hjælp af Wildstorm funktionen under Svartalfheim Free Spin.

Link and Win funktionen åbner døren til den maksimale gevinst på 15.000x din indsats ved at udvide rækkerne. Wild Lightning funktionen giver dig mulighed for at udvide Wilds til at dække hjulene under Free Spins. Når Wild Lightning funktionen kombineres med Multiplikator Wilds, kan du vinde store gevinster ofte.

Det er sjældent at se en spillemaskine, der giver dig mulighed for at vælge baggrundsmusikken. Det kommer dog ikke som en overraskelse, da alt ved denne spillemaskine er enestående. Det er uden tvivl en af de favorit spillemaskiner, vi har prøvet for nylig.

Prøv spillet af og oplev magien ved de innovative funktioner og smuk grafik.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Thunderstruck Wild Lightning spillemaskinen - Ofte stillede spørgsmål

Hvor høj er den Maksimale Gevinst på Thunderstruck Wild Lightning spillemaskinen?

Den maksimale gevinst på 15.000x din indsats kan vindes ved at udfylde alle positioner med Thunderball symboler under Link and Win funktionen.

Hvor høj er RTP'en og Volatiliteten i Thunderstruck Wild Lightning?

RTP'en for spillemaskinen er 96,10%, og gameplay volatiliteten er høj. Afkastet vil være anstændigt, men du bør undgå at satse højt.

Er der nogen Free Spins i Thunderstruck Wild Lightning?

Ja, du kan nyde 5 typer Free Spins ved at låse dem op. Spil i længere tid for at låse op for flere belønnende typer Free Spins.

Hvordan fungerer Link and Win funktionen i Thunderstruck Wild Lightning?

Den udløses ved at lande 6 eller flere Thunderball symboler på hjulene. Det giver dig 3 Re-Spins med klæbrige Thunderball symboler, der kan nulstilles, når du lander et Thunderball symbol på hjulene. Du kan låse op for ekstra rækker og vinde mere ved at lande flere Thunderball symboler.

Hvordan fungerer Wild Lightning funktionen i Thunderstruck Wild Lightning?

Wild Lightning funktionen aktiveres, når du lander mindst 1 Wild symbol på de 3 midterste hjul. Positionen hvor Wild symbolerne lander, aktiveres under hele Free Spins runden. Ethvert Wild der lander i den aktiverede position, udvides til at dække hele hjulet.

Hvordan kan jeg vinde Thunderstruck Wild Lightning's Jackpots?

Mini-, Minor- og Major Jackpots kan vindes ved at lande deres symboler under Link and Win funktionen. Mega Jackpotten kan vindes ved at udfylde alle positioner med Thunderball symboler under Link and Win funktionen.