MENU

Spil Midas Golden Touch - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Midas Golden Touch
Klik for at starte

Midas Golden Touch af Thunderkick

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Midas Golden Touch Anmeldelse

Midas Golden Touch

Græsk mytologi er et af de mest populære temaer blandt spillemaskiner. Midas Golden Touch handler om Midas - en konge som hungrede efter rigdom og guld. I begyndelsen var kongen velhavende og glad. Han ønskede dog at alt, hvad han rørte ved, skulle blive til guld. Det blev til en stor forbandelse for ham, så snart han omfavnede sin datter.


Udgivet: 27.03.2019
Volatilitet
Gevinst: X10100

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 01 Jul 2022

Spillemaskinens Features

Køb Bonus

Køb Bonus

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Free spins-funktion med sticky wild bonus

En wild-multiplikator der kan boostes op til 32x

Kan spilles på alle enheder

Fortryllende tema

Du kan vinde op til 10.100x

Ulemper

Lavt betalende symboler

Ingen jackpot i denne version

Fakta om Spillemaskinen

Software Thunderkick

Volatilitet

RTP% 96.10

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.10

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 5

Antal rækker 3

Temaer i spillet

Myter Gamle Civilationer


Funktioner

Sticky Wilds Respins Bonus symboler Bonusspil Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Karakterer

Midas


Historien om Midas - en konge der hungrede efter skatte og guld

Historien om Midas - en konge der hungrede efter skatte og guld

Introduktion til Midas Golden Touch

Legenden om Midas finder sted i Græsk Mytologi. Historien handler om konsekvenserne af grådighed, og hvad der kan ske, hvis du ikke sætter pris på de betydningsfulde ting i livet. Midas regerede over det antikke kongerige Frygien, og han var en konge, der var besat af guld og rigdom. Midas ønskede en dag at alt, hvad han rørte ved, skulle blive til guld. Efter hans ønske var blevet opfyldt, omfavnede han sin datter af ren glæde. Så snart han rørte ved hende, blev hun også til guld. Midas fortrød sin grådighed og bad til guderne om at fjerne forbandelsen fra ham igen.

I spillet sigter vi efter at forvandle så mange symboler til guld som muligt. Man kan ikke komme udenom, at internet free spins Bonus-funktionen er bemærkelsesværdig, men der er også Sticky Respin-funktionen, som kan belønne dig op til 10.100x dit indsatsbeløb. Desuden inkluderer Midas Golden Touch en Wild Multiplier-funktion, der kan øge din indtjening op til 32x.

Du spiller på et format med 5 hjul, 3 rækker og 15 betalingslinjer

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Tema og Grafik

Midas Golden Touch er en forholdsvis ny spillemaskine, som præsentere sin storslåede grafik og high-performance gameplay. Hjulene i spillet er placeret i en marmorpavillon, som er omgivet af flag, der bevæger sig i vinden. Selv, hvis du ikke bryder dig om at spille spillet, er det stadig værd at opleve med egne øjne, hvor smuk spillemaskinen er. Thunderkick har fokuseret meget på detaljerne på spillemaskinen, hvilket sikrer en god og spændende online casino aktivitet.

Midas Golden Touch har et græsk mytologi-tema, hvilket er meget populært blandt spillemaskiner. De har virkelig overgået sig selv med designet og temaerne. Det ligner at spillemaskinen drypper i guld, og det gør spillet meget behageligt at se på. Desuden er temaet meget æstetisk og tiltalende for spillerne.

Hjulene i spillet er placeret i en stor marmorpavillon

Hjulene i spillet er placeret i en stor marmorpavillon

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan vinder du - Midas Golden Touch spillemaskinen

I Midas Golden Touch har Thunderkick introduceret 15 betalingslinjer. Derudover, tilbydes spillerne et stort indsatsområde. Det appellerer ikke kun til high rollers, men også til spillere med mindre budgetter. Som et resultat passer den godt til de fleste budgetter.

Vindertips til Midas Golden Touch

For at få en vindende kombination skal spillerne lande tre eller flere ens symboler. Golden touch-symbolet og King Midas-symbolerne lander den højeste udbetaling. Hvis du lander dem, kan du få en udbetaling, der er 75x din indsats. Dog, kan de heldige spillere, der får free spins-bonus med den maksimale multiplikator, modtage en massiv udbetaling til en værdi af 10.100x indsatsen.

Hvis du lander to wilds på en betalingslinje, belønnes du med 4x din samlede gevinst på den vindende kombination. Tre wilds vil give dig mulighed for at modtage en kæmpe 8x din gevinst, mens det at lande fire Wilds på en betalingslinje vil belønne dig med 16x. Hvis du er heldig nok til at lande fem Wilds på en betalingslinje, og der dermed er et Wild-symbol på hvert hjul, så belønnes du med en kæmpe 32x din gevinst.

Udover det, kan Wild-symbolet i spillet hjælpe dig med at få kæmpe udbetalinger, da det har en multiplikator, der øger din indtjening betydeligt. Wild-symbolet erstatter alle andre symboler i spillet udover scatter-symboler. Hvis du lander en vindende kombination, der inkluderer et Wild-symbol, kan du fordoble din præmie. Det lyder altsammen godt, men der er endnu mere at komme efter! Jo flere wild-symboler der vises i din vindende kombination, jo større bliver multiplikatoren og den samlede gevinst.

Du kan få en enorm udbetaling til en værdi af 10.100x indsatsen

Du kan få en enorm udbetaling til en værdi af 10.100x indsatsen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vigtige symboler og udbetalingsmuligheder

Spillere kan være heldige at tjene store beløb og lande anstændige kombinationer med billedesymbolerne og de specielle symboler. Det højest betalende symbol i Midas Golden Touch er selve Midas-symbolet, som udbetaler det samme beløb som Wild-symbolet. Desuden, vil det belønne dig 75x din indsats, hvis du lander fem af symbolerne på en enkelt betalingslinje. Ligesom de andre kortsymboler, skal spillere lande tre eller flere ens symboler for at finde en gevinst på hver betalingslinje.

De resterende symboler i Midas Golden Touch har forskellige udbetalingsrater og har ikke en ligeså tiltalende udbetaling som de andre og har desuden heller ikke nogen specielle powers. Det lavest betalende symbol i spillet er de almindelige spillekort, der går fra 9 til A i Midas Golden Touch.

For at tjene en udbetaling skal spillerne lande tre eller flere ens symboler. Det lavest betalende symbol blandt alle spillekortene er ni-symbolet. Ni-symbolet har en udbetaling på 1x din indsats for tre symboler og 2x din indsats for fire symboler. Udbetalingen er identisk med ti- og J-symbolerne.

Udover det, har Q, K og A også udbetalinger, der betaler 1x din indsats for at lande tre symboler. De betaler dog noget mere, hvis du lander fire symboler. For at få en anstændig belønning fra kortsymbolerne, har du brug for at lande fem ens symboler. Selv hvis du gør det, er den maksimale belønning 7,5x din indsats fra A-symbolet.

For at tjene en udbetaling skal du lande tre eller flere ens symboler

For at tjene en udbetaling skal du lande tre eller flere ens symboler

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Spændende bonusfunktioner i Midas Golden Touch

Den vigtigste funktion som du skal holde øje med i Midas Golden Touch, er Wild Multiplier-funktionen. Enhver vinderkombination, der inkluderer et eller flere wild-symboler, vil være i stand til at multiplicere deres indtjening baseret på antallet af wilds, som er landet på den specifikke betalingslinje. Det betyder, at hvis du lander 1, 2, 3, 4 eller 5 wilds på en betalingslinje, vil det belønne dig henholdsvis en 2x, 4x, 8x, 16x eller 32x multiplikator. Således belønner en wild-linje dig 2400x dit indsatsbeløb. 

Scatter-symbolet er nøglen til at komme ind i Midas' marmorpalads. Hvis du lander 3, 4 eller 5 på samme spin aktiverer du bonusspil-funktionen. Jo flere scatters du lander, jo flere free spins får du:

  • Land 3 scatters = 10 free spins tildelt
  • Land 4 scatters = 15 free spins tildelt
  • Land 5 scatters = 20 free spins tildelt

Et wild-symbol vises tilfældigt på hjulene på hvert free spin, hvilket øger dine chancer for at lande en multiplikator-funktion markant.

For at udløse Streak Respin-funktionen skal du lande en vindende kombination under free spins-runden. Mens de vindende symboler låses på hjulene, drejer de resterende symboler igen. Hvis du lander et nyt patching-symbol deltager det i den oprindelige vinderkombination. Det gentages for at give dig en betydelig gevinst. Respins fortsætter med at køre, indtil du ikke lander et nyt matchende symbol. Hvis du lander tre scatters under respins belønnes du yderligere ti free spins, hvilket giver dig 30 free spins i alt.

Hvis du lander 3 scatters under re-spin, belønnes du med yderligere 10 free spins

Hvis du lander 3 scatters under re-spin, belønnes du med yderligere 10 free spins

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP'en & Volatilitet

Midas Golden Touch har en RTP (tilbagebetalingsprocent) på 96,1%. Denne procentdel henviser til det vindende potentiale, som spillerne kan forvente af hver 100 mønter, de satser på automaten. Spillemaskinen har en medium til høj hitfrekvens. Midas Golden Touch tilbyder også spillerne gevinster løbende, som er ret tilfredsstillende og generøse.

Den vigtigste funktion du skal holde øje med i Midas Golden Touch, er Wild Multiplier-funktionen

Den vigtigste funktion du skal holde øje med i Midas Golden Touch, er Wild Multiplier-funktionen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Nyd Midas Golden Touch på forskellige enheder

Spillere kan prøve Midas Golden Touch på enhver platform - mobil, desktop osv. Resultaterne på alle enheder er de samme, og spillet kører problemfrit. Som forventet har Thunderkick automater sørget for, at Midas Golden Touch ligesom deres andre spillemaskiner også er optimeret til at køre på enhver skærm, uanset størrelse.

Udbetalingen kan nå hele 32x din indsats

Udbetalingen kan nå hele 32x din indsats

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Nyttige tips og tricks til at besejre Midas Golden Touch

Da spillet har faste linjer, er der ingen tips eller tricks til, hvordan du øger dine chancer for at lande vindende kombinationer. Der er heller ikke mange strategier, som spillere kan følge. Da alle 15 betalingslinjer altid er aktive, uanset hvor mange gange du drejer hjulene, vil chancen for at vinde altid være den samme.

Udover det, er der ingen bonus bet-funktioner, som spillere kan aktivere for at øge deres vinderchancer. På alle populære online slots-automater er betjeningsmekanismen tilfældig, hvilket betyder, at ethvert spin kan være en gevinst eller et tab.

Midas Golden Touch er en spillemaskine med faste betalingslinjer. Det betyder, at spillere altid bliver nødt til at spille på det samme antal linjer. Det samlede antal betalingslinjer, som spillet har, er 15, og de forbliver aktive på hvert spin. På spillemaskiner med variable betalingslinjer har spillere mulighed for at vælge, hvor mange linjer der skal spilles på. Desuden giver den type spillemaskine dig også mulighed for at vælge det antal linjer, du vil satse på.

Det er ikke muligt at gøre det i Midas Golden Touch, idet spillet som sagt har faste betalingslinjer. Det giver dig til gengæld en mulighed for at undgå den risiko de variable betalingslinjer fører med sig, idet du undgår risikoen for at symbolerne lander på en inaktiv betalingslinje. Dermed bliver spillet mere jævnt og simpelt med faste betalingslinjer.

Spillere kan selv vælge, hvor mange linjer der skal spilles på spillemaskiner, der har variable betalingslinjer

Spillere kan selv vælge, hvor mange linjer der skal spilles på spillemaskiner, der har variable betalingslinjer

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Midas Golden Touch - Vores samlede vurdering

Midas Golden Touch er en utrolig sjov, vanedannende og kreativ online spillemaskine, der holder spillerne engagerede. Det er endnu en fremragende tilføjelse til Thunderkicks nyeste udgivelser. Virksomheden er kendt for at komme med unikke ideer, kreative temaer og godt gameplay, hvilket er noget som alle spillere søger på en fremragende online spillemaskine. Desuden, giver det spændende mytologiske tema bag spillet en fantastisk oplevelse. Som prikken over i'et tilbyder Midas Golden Touch fantastiske bonusfunktioner, store præmier og et stort gevinstpotentiale, som hjælper spillere med at få utallige vinderkombinationer.

Hvad der viste sig at være en forbandelse for Midas, kan ende med at betyde alt for dig. Måske bliver det en rejse fyldt med endeløs sjov og præmier? Den smukt designede spillemaskine har et fantastisk tema og spændende funktioner på samme tid. Nøglen til de enorme jackpot gevinster og den maksimale udbetaling i Midas Golden Touch er den vilde multiplikationsfunktion, og udbetalingen kan nå op på hele 32x din indsats.

Hvis du er en spiller der har brug for et stort udvalg af bonusfunktioner, er det muligvis ikke det rigtige valg for dig. Streak respins-funktionen der øger free spins-bonusrunden, er dog bemærkelsesværdig og øger gevinstpotentialet betydeligt.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål om Midas Golden Touch

Kan jeg finde en free spins-funktion på Midas Golden Touch-spillemaskinen?

Ja! Midas Golden Touch har en free spin bonus. Det vil hjælpe, hvis du lander mere end tre scatters og spiller gennem 20 free spins i denne køb specialrunde version af spillet. Du modtager mindst en tilfældig wild, og en multiplikator vil blive aktiveret.

Hvor høj er RTP'en i Midas Golden Touch?

RTP'en for Midas Golden Touch er 96,2%.

Er der en mulighed for at vinde rigtige pengepræmier i Midas Golden Touch?

Ja! Du kan vinde rigtige penge ved at spille Midas Golden Touch på Thunderkick sponsorerede online casinoer.

Hvad er det maksimale gevinstbeløb i Midas Golden Touch?

Det højeste du kan vinde i Midas Golden Touch er 10.100x din oprindelige indsats. Du kan få det til at ske ved at vinde multiplikator-wilds, som kan stack op til 32x.

Hvordan fungerer Multiplier Wilds?

Når du vinder en eller flere wilds, aktiveres multiplier wilds-funktionen. 1,2,3,4 og 5 wild-symboler kan hjælpe dig med at vinde henholdsvis 2x, 4x, 8x, 16x og 32x multiplikatorer.