MENU
Søg
Spillemaskiner

The Dog House Spil For sjov

Spil The Dog House gratis demo

The Dog House Spil For sjov
Start
Klik for at starte

The Dog House af Pragmatic Play

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

The Dog House anmeldelse VurderingVurdering

The Dog House Demo

Pragmatic Play skuffer aldrig, når gælder om at skabe spillemaskiner med unikt tema. Denne gang er det et sødt hundetema i The Dog House. Du vil elske denne spillemaskine, hvis du er en hundeperson, og hvis du ikke er det, vil du blive fortryllet af de forskellige spillemaskinefunktioner og dragende grafik. Prøv spillemaskinen, som er fyldt med alt, hvad du kunne ønske dig.


Udgivet: 05.03.2019
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt
Gevinst: X6750

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 15 Maj 2024 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenSødt tema

ÅbenOp til 27 free spins

ÅbenSpecielle multiplikator Wilds

ÅbenVanvittig 6750x Jackpot

ÅbenImponerende RTP

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Meget høj volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Pragmatic Play

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt

Spillemaskiner RTP% 96.51

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.20

Spillemaskiner Max. Indsats 100.00

Spillemaskiner Antal hjul 5

Spillemaskiner Antal rækker 3

Spillemaskiner Betalingslinier 20

Temaer i spillet

Kæledyr Tegneserier


Funktioner

Sticky Wilds Bonus symboler Multiplikator Free Spins Wild


Få en speciel bonus i The Dog House

Få en speciel bonus i The Dog House

Introduktion til The Dog House

The Dog House er den sødeste spillemaskine, du kan forestille dig. Spillemaskinen er fyldt med søde og charmerende hunde og hvalpe, og hjulene ser ud som om de er forskellige rum i et hus.

The Dog House har skabt en unik stemning, som giver dig en varm og kærlig spiloplevelse. Gameplayet på spillemaskinen føles som en historie. Når du spiller på denne spillemaskine, vil du føle, at du er kommet ind i et hus fuld af hunde som løber rundt. Hver gang du drejer hjulene, gør du hundene glade, og de begynder at bevæge sig. Så hvis du er en hundeelsker, vil denne automat opfylde dit ønske om at have et hus fuld af søde hunde.

Spillemaskinen har imponerende grafik; alle elementerne er designet efter spillemaskinens tema, hvilket forbedrer din spiloplevelse. Så snart du åbner spillet, bliver du for eksempel mødt af forskellige hunde og hvalpe; de er spilsymbolerne. Hundene vil sidde i deres forskellige rum; disse små værelser udgør de mange pladser på hjulene. Udviklerne fra Pragmatic Play automater har skabt disse smukke spillemaskineelementer for at de skal blende ind i spillemaskinens baggrund.

Spillemaskinen har en klassisk grid-model; den er baseret på en struktur med fem hjul, tre rækker og 20 betalingslinjer. Denne struktur, som er ret klassisk, burde være simpel at forstå. Derudover vil det høje antal betalingslinjer gøre det nemt for dig at lande vindende kombinationer.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Grafik og tema - The Dog House

Temaet i The Dog House er spillets hovedattraktion; spillemaskinen er udelukkende baseret på hundene. Som navnet antyder, er det et hus på spillemaskinen, som er fyldt med hunde i deres små rum, hvor de sidder og fylder pladserne på hjulene.

Symbolerne er det vigtigste element på enhver spillemaskine; du vil holde øje med dem, og ønske at specifikke symboler landes, og de vil blive ved med at ændre sig i hvert spin. Udviklerne hos Pragmatic Play har skabt symbolerne på smukkeste vis. De specielle symboler udløser bonusrunder og funktioner.

Spillemaskinens baggrund er et hundekvarter; du kan se forskellige huse rundt omkring, og der er også nogle planter på automaten; alle disse tilføjer noget til spillemaskinens tema.

Ingen spillemaskine er underholdende uden et godt soundtrack, og det er blevet taget meget seriøst i The Dog House. Musikelementerne på spilleautomaten er beroligende og medrivende; der er forskellige lydeffekter til forskellige funktioner såsom specielle bonusser, free spins, rullende hjul og meget mere.

Land en højt betalende kombination på hjulene i The Dog House

Land en højt betalende kombination på hjulene i The Dog House

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller du The Dog House

Pragmatic Play er særlig obs på, at du kan nyde en god spiloplevelse. Spillemaskinens interface er ligetil og nem at bruge. Alle kontrolelementer er perfekt placeret, og du kan nemt ændre værdierne for indsatser og auto spins.

Så snart du åbner spillemaskinen, står du over for en introduktionsskærm, som er informativ, men du kan springe den over, hvis du vil. Derefter føres du til spillemaskinens startskærm, hvor hjulene vil være i midten af skærmen, og kontrolelementerne til at ændre indsats samt spin-knappen er nederst til højre.

Vælg indsats

Før du begynder at vinde gevinster, skal du vælge din indsats; indsatsen kan ændres ved hjælp af de klassiske indstillinger for indsatsniveau og møntværdi. Indsatsniveauet ændrer antallet af mønter og møntværdien ændrer valutaværdien af disse mønter. Minimumsindsatsen på spillemaskinen er 0,20, og du kan øge den til et maksimum på 100,00 pr. spin. Det er et stort indsatsområde, og du kan vælge den indsats, der passer bedst til dig.

Drej hjulene

Når indsatserne er lagt, skal du dreje hjulene og lande en vindende kombination. Hjulene drejer, når du trykker på mellemrumstasten; det er en god genvej til spin-knappen. Hvis du har travlt eller bare er lidt doven, kan du bruge autoplay-funktionen på spillemaskinen; den vil dreje dine hjul et bestemt antal gange automatisk.

Batterisparer

The Dog House har en unik Battery Saver-funktion; den stopper animationerne på hjulene og laver nogle andre justeringer for at spare på batteriet på din enhed. Denne funktion er særlig vigtig, når du spiller på farten.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan vinder du - The Dog House

Du lander gevinster i The Dog House ligesom du gør på alle de andre online spillemaskiner; du er nødt til at lande en kombination af tre eller flere ens symboler på en af betalingslinjerne på spillemaskinen.

Værdien af de vindende kombinationer

Værdien af udbetalingen afhænger af typen af symbol, som du lander; Doberman-symbolet er for eksempel det mest indbringende symbol på spillemaskinen, og det giver dig en multiplikator på 2,5x, hvis du kun lander tre symboler på hjulene. Men hvis du får større kombinationer på spillemaskinen (fire eller fem ens symboler), vil dine udbetalinger øges meget, som i det foregående eksempel. Hvis du får fire tilstødende Doberman-symboler på en betalingslinje, øges din udbetaling til 7,5x, hvilket er tre gange højere end den tredobbelte udbetaling, og hvis du er super heldig og lander fem Doberman-symboler, rammer du en vild multiplikator på 37,5x.

Wild gevinster

The Dog House har specielle Wild-symboler, og disse Wilds vises kun på de tre midterste hjul, og de vil have indbyggede multiplikatorer til en værdi af 2x og 3x. Så når du får disse Wilds i kombinationer, tilføjes deres multiplikatorer, og du kan få en maksimal udbetaling i wilds til en værdi af 9x.

Vind free spins i The Dog House unikke bonus

Vind free spins i The Dog House unikke bonus

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Forskellige symboler i The Dog House

The Dog House har en bred vifte af symboler, og alle symbolerne er i grove træk opdelt i almindelige symboler og specielle symboler. De almindelige symboler er dem, der giver en direkte kontant udbetaling i spillet, når du lander dem på hjulene i kombinationer. Special symbolerne bruges til at udløse specielle bonusser og bonusrunder.

De almindelige betalingssymboler har forskellige værdier og udbetalinger, de er delt mellem lavt betalende og højt betalende symboler. De lavt betalende symboler er betegnet med kortsymbolerne 10, K, Q, J, og A. De højt betalende symboler er de forskellige hundebilleder, som giver meget høje kontante udbetalinger.

Doberman er det højst betalende symbol på spillemaskinen, og det giver en udbetaling på 37,5x, når du lander en kombination med fem ens symboler. Efter Doberman er pudelen det mest indbringende symbol med en udbetaling på 25x ved fem ens symboler. Mops-symbolet kommer på tredjepladsen med en multiplikator, der er 15x værd for en kombination med 5 ens symboler. Beagle-symbolet er det sidste højt betalende symbol med en belønning på 10x din indsats.

Den specielle Free Spin-runde i The Dog House

Den specielle Free Spin-runde i The Dog House

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Free spins og andre funktioner i The Dog House

The Dog House er fyldt med mange forskellige specielle bonusser; der er basis-spilfunktioner og Bonusrunde-funktioner; du vil aldrig kede dig med de mange spændende måder at få gevinster på.

Wilds

Wild-symboler erstatter de almindeligt betalende symboler på spillemaskinen, og de hjælper dig med at vinde kombinationer. Wild-symbolet er betegnet med en skinnende Kennel, der indeholder en multiplikator på enten 2x eller 3x. Hvis du for eksempel lander en kombination med to almindelige betalingssymboler og tre 3x Wild symboler, så vil wilds øge spillets udbetaling med 9x.

Free spins

Scatter-symbolerne i The Dog House udløser den specielle Free Spin Bonus-runde. Det store Jewel Paw-symbol angiver scatter-symbolerne; når du lander tre Scatter-symboler, aktiveres Free Spin-Bonusrunden. Når runden udløses, føres du til en ny skærm, hvor en Doberman venter på dig med en træmaskine. Denne maskine har ni forskellige tønder, og hver tønde indeholder tallene 1, 2 og 3. Hunden vil rotere alle tønderne, og du får et tilfældigt antal free spins fra alle disse tønder. Det mindste antal free spins, du kan få er 9, og hvis du er heldig, kan du maksimalt få 27 free spins.

Free Spins har mange bonusser. For eksempel, under Free Spins-runden, kommer de højt betalende symboler i stacked former. Derudover vil enhver Multiplikator Wild, som du lander under Free Spins-runden, blive til en sticky wild, og den forbliver fastlåst på sin plads, indtil runden slutter.

Med alle disse ekstra funktioner bliver spillemaskinen meget eksplosiv og kraftfuld; det vil være din bedste chance for at få nogle vanvittige udbetalinger fra spillemaskinen.

Max jackpot

The Dog House kan prale af en vild Jackpot, som er 6.750x din indsats værd; dette er et meget højt beløb og er meget sjældent på online spillemaskiner. The Dog House kan prale af en vild Jackpot, som er 6.750x din indsats værd; dette er et meget højt beløb og er meget sjældent på de kendte online spillemaskiner. Der er ingen Progressiv jackpot-funktion i The Dog House, men den bedste jackpot til en værdi af 6.750x kompenserer dog for den.

Vind en enorm udbetaling under Free Spins i The Dog House

Vind en enorm udbetaling under Free Spins i The Dog House

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP og Volatilitet i The Dog House

RTP (tilbagebetalingsprocent)

RTP'en i The Dog House er 96,65%, hvilket betyder, at hvis du spiller på denne spillemaskine med 100 mønter, vil du sandsynligvis få 96,65 mønter tilbage. RTP'en giver ikke en garanti; det er blot et gennemsnit af hvad spillere får tilbage på denne spillemaskine. RTP'en på 96,65% er ret generøs, da den er næsten 0,6% højere end den gennemsnitlige RTP for sådanne spillemaskiner, hvilket er 96%.

Volatilitet

Volatiliteten i The Dog House er vurderet til Høj, hvilket betyder, at det er et meget aggressivt spil. Som et resultat vil gevinsterne i The Dog House ikke være så almindelige som de er på spillemaskiner med lav og medium volatilitet. Det bedste ved spillemaskiner med høj volatilitet er, at de tilbyder meget høje udbetalinger. Det fremgår af den øverste jackpot på spillemaskinen, som er 6750x din indsats værd.

Betalingslinjer

The Dog House fungerer med faste betalingslinjer. Der er 20 forskellige betalingslinjer på spillemaskinen, og du kan lande en vindende kombination på en af dem. Alle betalingslinjer på spillemaskinen er altid aktive; du behøver ikke at aktivere hver betalingslinje manuelt. På nogle spillemaskiner er du nødt til at aktivere betalingslinjer manuelt, men det er spild af tid og penge, da det kræver mønter at aktivere betalingslinjerne.

Vind 13 free spins i The Dog House

Vind 13 free spins i The Dog House

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Tips til The Dog House

At gamble på spillemaskiner kan være meget farligt, hvis du ikke har nok selvkontrol. Hvis du spiller med forkerte indsatser og forkerte budgetter, vil du hurtigt miste alt, hvad du har. Husk derfor følgende tips, mens du spiller på spillemaskinen.

  • Du skal vælge dit indsats beløb meget omhyggeligt; din indsats skal afhænge af dit budget. Hvis du spiller med store indsatser på små budgetter, vil du hurtigt løbe tør for spins, og det kan vise sig at være meget farligt på spillemaskiner med høj volatilitet. Hvis du ikke lander en stor vindende kombination, går du tomhændet hjem. I stedet skal du lægge en indsats, der giver dig mulighed for at have mindst 50 spins i dit budget. Det udjævner effekten af tab og gevinster.
  • Stop loss- og win limits skal lægges, før du starter den automatiske spin-funktion. Det stopper spins, når du når en forudindstillet lav værdi i din saldo, eller når du vinder et bestemt beløb. Denne funktion holder kontrol over dine tab på en dårlig dag, og du vil hurtigt kunne have det sjovt med at spille igen.
  • Bemærk at spins genereres af tilfældige nummergeneratorer (RNG'er), hvilket betyder, at spins ikke er afhængige af noget. Derfor, hvis du prøver at lave en strategi baseret på spillemaskinens sandsynlighed og statistik, finder du intet, der fungerer i det lange løb.
  • Sats ikke mere, end hvad du har råd til. Hvis du bruger dine opsparinger på indsatser, er der en stor chance for, at du muligvis bruger alt og ikke er i stand til at satse i lang tid efter.
Få tre scatter-symboler i The Dog House

Få tre scatter-symboler i The Dog House

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Understøttelse på tværs af enheder i The Dog House

Nu behøver du aldrig gå glip af det sjove ved at spille hvor som helst, og det er alt sammen takket være den store understøttelse af flere enheder i The Dog House. Spillemaskinen er tilgængelig på forskellige platforme som mobiltelefoner, tablets og computere. På computeren kan du afspille spillet på Windows og Mac, og på en smartphone understøttes både iOS og Android.

Udviklerne har optimeret spillemaskinen perfekt, og du vil ikke stå over for nogen kvalitetsproblemer på mobilversionerne af spillemaskinerne. Husk at bruge batterisparefunktionen, når du er på farten, og der er mangel på batteri.

Læn dig tilbage og nyd spillet!

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Derfor skal du spille på The Dog House-spilleautomaten

Der er masser af grunde til, at du vil foretrække The Dog House frem for andre spillemaskiner i kategorien. Følgende er nogle af spillemaskinens attraktioner:

  • The Dog House kan prale af fremragende statistik; det har en perfekt Duo af God RTP og Høj Volatilitet, du er sikker på at få en eksplosiv spiloplevelse.
  • Spillemaskinen kan spilles når som helst, uanset hvor du er, takket være den fantastiske mobile understøttelse, som The Dog House tilbyder.
  • Spillemaskinen er spækket med specielle funktioner såsom Wilds, Scatters, Multiplikatorer og Free Spins.
  • The Dog House har en utrolig Top Jackpot til en værdi af 6750x din indsat. Det er nok til at få dig til at spille på denne spillemaskine.
  • Grafikken og lyden på denne spillemaskine er iøjenfaldende og dragende; du vil elske hele oplevelsen.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vores samlede bedømmelse af The Dog House

Hvis du leder efter en spillemaskine, der både er god at spille på og fantastisk at se på, så stop din søgen her med The Dog House. Pragmatic Play er gået en ny vej denne gang med dette hundetema. Selvom de fleste af spillemaskinerne fra Pragmatic Play normalt er baseret på seriøse temaer som sci-fi, action og oldtidshistorier, er det første gang de skaber en spillemaskine spækket med søde og nuttede hunde overalt.

Som navnet antyder, er denne spillemaskine baseret på et hus, der er fyldt med hunde; når du åbner spillemaskinen, vil du se, at der ikke er nogen synlige hjullinjer; i stedet sidder hundene i deres separate rum, og disse små værelser danner dit grid på automaten. Derudover er symbolerne på spillemaskinen også tema-inspireret; der er forskellige hunde som Beagle, Doberman og en sød lille mops.

Hvis du tror, at denne spillemaskine vil være kedelig på grund af dens tema, tager du helt fejl; Dog House er fyldt med specielle bonusser. Der er Free Spin-runder, Sticky Wilds, Scatters, Multiplikator-Wilds og meget mere, så du vil aldrig kede dig med disse bonusser. Desuden passer spillemaskinen godt på dine hårdt tjente penge. RTP'en på 96,65% er en rimelig god sikkerhed for det.

Spil The Dog House lige nu, og hyg dig med alle de søde hunde!

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - The Dog House

Er der Free Spins i The Dog House? Pil Pil

Ja, der er muligheder for free spins i The Dog House, og du kan udløse dem ved at lande Scatter-symboler. Du kan få mellem 9 og 27 free spins.

Kan jeg vinde rigtige penge i The Dog House? Pil Pil

Selvfølgelig! Det er en online spillemaskine, og du kan spille med rigtige penge og tage nogle store udbetalinger med hjem. Besøg ethvert godt anerkendt casino og søg efter The Dog House.

Hvor høj er RTP'en på The Dog House spillemaskinen? Pil Pil

RTP 'en for The Dog House er 96,65%, og det er meget generøst, da industriens standard for lignende spillemaskiner er omkring 96,00%

Hvad er volatilitetsvurderingen i The Dog House? Pil Pil

The Dog House er en spillemaskine med en guide til volatilitet som ender på høj. Spillemaskiner med høj volatilitet er aggressive og eksplosive, og de giver ikke meget hyppige gevinster, men deres udbetalinger er højere end andre spillemaskiner.

Hvad er den bedste jackpot i The Dog House? Pil Pil

Da det er en spillemaskine med høj volatilitet, får du en meget høj Max Jackpot på spillemaskinen, den øverste jackpot er 6.750x din indsats værd, hvilket er sindssygt.

Hvad er free spins-bonusrunden i The Dog House? Pil Pil

Når du lander scatter-symboler på 1., 3. og 5. hjul, udløser du bonusrunden. Du kan få mellem 9 og 27 free spins.

Kan jeg spille The Dog House gratis? Pil Pil

Ja, demo-versionen af spillemaskinen er tilgængelig på BETO, du kan spille den ved hjælp af spillets egne penge. Hvis du er ny på The Dog House, kan du prøve gratis versionen af, før du spiller med rigtige penge.