MENU

Spil Reactoonz 2 - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Reactoonz 2
Klik for at starte

Reactoonz 2 af Play'n GO

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Reactoonz 2 anmeldelse

Reactoonz 2

Reactoonz er tilbage, og de er mere magtfulde end nogensinde før. De søde rumvæsner er kommet for at give dig store belønninger, idet Play'n GO har forbedret originalens funktioner markant. Der er 2 forskellige målere, 4 forskellige typer Wilds og progressive belønninger på spillemaskinen.

Læs anmeldelsen for at høre mere om de mange funktioner i Reactoonz 2.


Udgivet: 01.10.2020
Volatilitet
Gevinst: X5083

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 01 Juli 2022 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Maksimal gevinst på 5.083x din indsats

Fremragende grafik ligesom i originalen

Bonusfunktioner der fungerer godt sammen

Flere kraftfulde Wilds

Kaskadehjul

Ulemper

Høj volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Software Play'n GO

Volatilitet

RTP% 94.20

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 7

Antal rækker 7

Funktioner

Niveaustigning Cluster Pays Udskiftning af symbol Opsamling af energi Faldende symboler RTP spænd Multiplikator Wild Mega Symbol (3x3)


Karakterer

Monstre


Reactoonz 2 online spillemaskine med 4 forskellige typer Wilds

Reactoonz 2 online spillemaskine med 4 forskellige typer Wilds

Velkommen til Reactoonz 2 spillemaskinen

Reactoonz 2 er ikke bare en efterfølger til en eller anden middelmådig spillemaskine. Det er tvært imod efterfølgeren til en meget underholdende og belønnende spillemaskine, der blev udgivet i 2018. Spillet er stadig opbygget på et 7x7 grid med forskellige rumvæsen symboler og kraftfulde funktioner. Det vil minde dig om originalen, men funktionerne er blevet forbedret for at give dig en endnu bedre oplevelse.

Den grundlæggende idé bag spillemaskinen er at få flere gevinster i træk gennem kaskadehjulene og ved at skabe Elektriske Wilds. Elektriske Wilds hjælper dig med at udfylde Quantu-måleren og give dig bedre Wilds. Du kan også få Gargantoon Wild-symbolet ved at fylde Quantu-måleren helt op.

Spillet ligner på mange måder originalen. Det grundlæggende koncept er det samme, men du vil uden tvivl nyde den mere raffinerede kombination af funktioner. Play'n GO er ikke en ny spiller på markedet, og de har vist deres kvalitet endnu engang med udviklingen af spilleautomaten her.

Video: Spil Reactoonz 2 - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Gameplay på Reactoonz 2 spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sjovt rumvæsen-tema og forbedret grafik

Grafikken på spillemaskinen er forbedret, og den ser meget flottere og mere interessant ud end originalen. Fans af originalen vil dog stadig føle sig hjemme.

Baggrunden viser et sort hul med nogle mørkere farver. Du kan se to målere på højre side af hjulene. Den ene har et elektrisk kraftfelt med to forskellige Wilds og den anden har et tilfældigt symbol i midten.

På venstre side af hjulene kan du se dine gevinster. Logoet for spillet har det Elektriske Wild i baggrunden, hvilket giver et unikt look, ligesom i originalen. Grafikken er ikke blot mere detaljeret, men de har også forbedret baggrundsmusikken en hel del. Musikken er livlig og meget underholdende.

Play'n GO vidste, at designet på originalen var fantastisk, så de har blot forbedret det frem for at ændre det. Selv symbolerne ligner dem i originalen.

Udfyld målerne og få Wilds for at udløse flere kaskader

Udfyld målerne og få Wilds for at udløse flere kaskader

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan besejrer du Reactoonz 2 spillemaskinen

Du skal lande 5 eller flere ens symboler i en klynge for at vinde på spilleautomaten. Det maksimale antal symboler, der kan involveres i en gevinst, er 15. Indsatsområdet er 1 kr. til 750 kr., hvilket er standarden for Play'n GO-spillemaskiner.

Autoplay-funktionen er også tilgængelig, og den giver dig mulighed for at udføre op til 100 spins på autopilot. Du kan også indstille en tabsgrænse, som du er fortrolig med. Det lyserøde rumvæsen er det mest belønnende symbol, da det giver dig 500x din indsats for at lande 15 ens symboler i en klynge.

Udbetalingerne for symbolerne er ærlig talt ikke så gode. Den gode nyhed er dog, at du kan få flere gevinster i træk på grund af funktionerne, og du kan stable dem for at få en meget stor gevinst.

Brug kaskadehjulene til at få flere gevinster og udløse andre bonusfunktioner

Brug kaskadehjulene til at få flere gevinster og udløse andre bonusfunktioner

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Eksplosive Bonusfunktioner

Bonusfunktionerne gør spilleautomaten til en af de bedste, der er skabt af Play'n GO. Når de alle er kombineret, supplerer de hinanden og giver dig mulighed for nemt at lande store gevinster. Lad os se på bonusfunktionerne én efter én.

Kaskadehjul

Kaskadehjulene giver dig mulighed for at få flere gevinster i streg. Symbolerne involveret i en gevinst forsvinder, og nye symboler falder for at erstatte dem. Du kan lande flere forskellige Wilds i spillet og danne store kombinationer for at udløse mange kaskader.

Flucto-måleren

Flucto-måleren vil indeholde et tilfældigt lavt betalende symbol. Hvis du får en gevinst, der involverer det lavt betalende symbol i flucto-måleren, bliver måleren opladet, og en Elektrisk Wild vises.

Når du har fyldt måleren med 11 opladninger, skaber den 1, 2 eller 3 Elektriske Wilds. Flucto-måleren bliver ved på den måde, indtil en Gargantoon Wild bliver frigivet.

Quantu-måleren

Symboler der ikke er wilds, som bliver fjernet på grund af en elektrisk Wild vil oplade quantu-måleren. Måleren har forskellige niveauer, som vil give dig mere belønnende Wilds. Når en Gargantoon Wild er frigivet, bliver måleren også deaktiveret.

Funktionen har 4 niveauer, og her er detaljerne omkring, hvordan du aktiverer niveauerne.

  • Niveau 1 - Få 55 opladninger
  • Niveau 2 - Få 85 opladninger
  • Niveau 3 - Få 110 opladninger
  • Niveau 4 - Få 135 opladninger

Når du får de 135 opladninger, maksimeres måleren, og en gevinstmultiplikator på 2x tilføjes til alle gevinster. Inden quantu-måleren når niveau 3, frigives der kun Energoon Wilds på hjulene.

Efter at have nået niveau 3 frigiver Quantu-måleren Gargantoon Wilds. Du får ikke bare en stor Gargantoon Wild, men du bliver derimod ved med at få mindre og flere Gargantoon Wilds efter at have udløst kaskadefunktionen. Det kan blive ved et stykke tid og belønne dig med flere store gevinster.

Wild par eksplosion

Funktionen aktiveres kun, når resten af funktionerne er færdige, og 2 eller flere Elektriske Wilds forbliver på hjulene. Hvis der er 2 tilstødende Elektriske Wilds, fjernes resten af symbolerne undtagen Wilds.

Hvis der ikke er nogen tilstødende Elektriske Wilds, vil symbolerne mellem dem og omkring dem blive ødelagt, men de andre Wilds forbliver.

Funktionen giver dig ikke en gevinst, men den oplader quantu-måleren. Det vil derfor hjælpe dig med at lande store gevinster, når du oplader quantu-måleren.

Uopladede Wilds

Uopladede Wilds kan blive til Elektriske Wilds, når de støder op til symbolerne, der er involveret i en gevinst. Uopladede Wilds kan også omdannes til Elektriske Wilds, når Wild Par Eksplosion-funktionen udløses.

Nyd flere gevinster i træk på grund af kraftfulde Wilds og funktioner

Nyd flere gevinster i træk på grund af kraftfulde Wilds og funktioner

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, volatilitet og maksimal gevinst

RTP'en for spillemaskinen er 96,20%, hvilket er lidt højere end den gennemsnitlige RTP. Det vil hjælpe dig med at opretholde din saldo og spille over længere tid. Volatiliteten for spillemaskinen er høj, hvilket slet ikke er overraskende.

Play'n GO ønskede at skabe en belønnende spillemaskine, så du vil uden tvivl nyde den maksimale gevinst på 5.083x din indsats. Den gode nyhed er, at der ikke er nogen specielle bonusrunder du kan købe, så du kan kun få den maksimale gevinst i hovedspillet.

Se symboler eksplodere og give dig store gevinster på Reactoonz 2 spillemaskinen

Se symboler eksplodere og give dig store gevinster på Reactoonz 2 spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Reactoonz 2 online spillemaskinen noget for dig?

Reactoonz 2 online spillemaskinen er en værdig efterfølger til originalen. Udvikleren skulle gøre mange mennesker tilfredse med spillet, og de har formået at gøre netop det. Det har den perfekte kombination af funktioner, der kan give dig flere gevinster i træk. Funktionerne kombineres for at skabe en kædereaktion, der kan ende med en meget stor gevinst.

Ikke alene dukker Elektriske, Energoon og Gargantoon Wilds op, men nogle Wilds vil også være meget større end de andre. Gargantoon Wild er den, du helst vil lande, fordi den garanterer en række gevinster.

Den maksimale gevinst på 5.083x din indsats er tilfredsstillende. Du behøver ikke at vente særlig længe på at se alle bonusfunktionerne i action. De har nemlig designet spillet til at være meget underholdende og belønnende.

Kort sagt skal du helt sikkert prøve Reactoonz 2. Vi tror, at det kunne blive en af dine favoritter.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Reactoonz 2 spillemaskine - FAQ

Hvor høj er den maksimale gevinst i Reactoonz 2?

Den maksimale gevinst er 5.083x din indsats, hvilket er en anstændig maksimal gevinst. Det er selvfølgelig ikke så højt som på nogle andre spillemaskiner, men dine chancer for at komme tæt på den maksimale gevinst er til gengæld gode, hvis du kan udløse alle bonusfunktionerne. Takket være forskellige Wilds og funktioner, der supplerer hinanden, kan kaskaderne fortsætte i lang tid.

Hvor høj er RTP'en og volatiliteten på Reactoonz 2 online spillemaskinen?

RTP'en for spillemaskinen er 96,2%, hvilket er omkring den gennemsnitlige RTP på 96%. Volatiliteten på spillemaskinen er høj, hvilket vil give dig færre gevinster med større potentiale.

Kan I forklare, hvordan Quantu-måleren fungerer i Reactoonz 2?

Symboler der ikke er wilds, som fjernes på grund af Elektriske Wilds, giver dig mulighed for at udfylde quantu-måleren. Måleren har 4 niveauer, hvor hvert niveau udbetales med større eller mere belønnende Wilds, og det fjerde niveau giver dig en 2x gevinstmultiplikator.

Hvordan får man gevinster i Reactoonz 2?

Du kan vinde ved at lande 5 eller flere ens symboler i en klynge.

Er der free spins i Reactoonz 2?

Nej, spillemaskinen har ikke free spins gaver. Det er heller ikke nødvendigt, idet de har Quantu-måleren, som vil give dig flere Wilds og en 2x gevinstmultiplikator, hvis du når det højeste niveau. Når quantu-måleren kombineres med Elektriske Wilds, Flucto-måleren og kaskadehjulene, får du helt sikkert store gevinster.

Er det muligt at spille på Reactoonz 2 spillemaskinen gratis?

Ja, du kan spille på Reactoonz 2 spillemaskinen gratis lige her på BETO.