MENU

Spil Black Gold 2 Megaways - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Black Gold 2 Megaways af StakeLogic

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Black Gold 2 Megaways anmeldelse

Black Gold 2 Megaways

Stakelogic Studios har skabt Black Gold 2 Megaways online spillemaskinen, som foregår i Texas. Det er efterfølgeren til den meget anmelderroste blockbuster Black Gold Megaways fra 2019, og den er fyldt til randen med enorme belønninger og spændende funktioner.

Du får chancen for at vinde udbetalinger op til 21.195x indsatsen. 

Læs vores anmeldelse for at høre mere om spilleautomaten.  


Udgivet: 24.06.2021
Volatilitet
Gevinst: X21195

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 30 Juni 2022 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Toppræmie på 21.195x din indsats

7 Free Spins Modifikatorer i hovedspillet

Bonus 4 Multiplikatorer i Free Spins-runden

Bonuskøb

7 unikke Modifikatorer i Guldfeber-funktionen

Ulemper

Høj volatilitet for nogle spillere

Fakta om Spillemaskinen

Software StakeLogic

Volatilitet

RTP% 96.01

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 20.00

Antal hjul 6

Antal rækker 7

Funktioner

Bonus Væddemål Megaways Hold og spin Køb Bonus Runde Udskiftning af symbol Vælg FreeSpin variant Hemmelig symbol Faldende symboler Respins Gamble spil Bonus symboler Bonusspil Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


7 forskellige Modifikationsbonusser bruges efter aktivering af Guldfeber-funktionen

7 forskellige Modifikationsbonusser bruges efter aktivering af Guldfeber-funktionen

Black Gold 2 Megaways - Fantastiske rigdomme venter på dig!

Den énarmede tyveknægt har alle mulige funktioner, som du kan gøre brug af. Baggrunden forestiller robust oliemaskineri, og du kan lægge side indsatser og endda fordoble dine indsatser i spillet. BGM-soundtracket giver dig en fordybende oplevelse. Selv spillets Bonusser er noget helt særligt. Forestil dig at lande en topmultiplikator til en værdi af 21.195x under et bonusspin!

Online spillemaskinen kan spilles på flere forskellige platforme, og du kan prøve spillet gratis her på BETO.

Video: Spil Black Gold 2 Megaways - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Eksempel på gameplay - Black Gold 2

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Black Gold 2 Megaways - Tema og indstillinger

Spillet er som sagt baseret på et Western-tema, og grafikken portrætterer på smukkeste vis den store formue forbundet med olieforretning. Bag hjulene kan man se olieplatforme, forskellige rørledninger og ventiler.

Black Gold 2 Megaways spillemaskinen har både symboler med lav og høj værdi. Hvis du lander en kombination med 6 ens symboler med lav værdi, belønnes du med en udbetaling på op til 1,25x din indsats. Symbolerne med lav værdi inkluderer A, J, K, Q, 9 og 10.

Symbolerne med høj værdi inkluderer en hjelm, lanterne, et æsel der tygger på kontanter samt en smilende og lidt mistænkelige fyr. Hvis du lander en kombination med 6 ens symboler af høj værdi, kan du få en gavmild belønning på op til 50x indsatsen. Sjovt nok uddeler den mystiske fyr også små udbetalinger, hvis du formår at lande 2 eller flere af hans symboler. God fornøjelse! Det er trods alt gratis penge.

Resten af Bonussymbolerne, inklusive Wild- og Scatter-symbolerne, vil vi diskutere i flere detaljer senere.

Land 3 eller flere ens symboler for at vinde på Black Gold 2 Megaways spillemaskinen

Land 3 eller flere ens symboler for at vinde på Black Gold 2 Megaways spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Black Gold 2 Megaways - Det grundlæggende

Black Gold 2 Megaways-spillemaskinen er tilgængelig på tværs af flere forskellige platforme. Det er en meget belønnende, men let tilgængelig oplevelse for enhver gambler. Du kan nemt skabe vindende kombinationer ved at lande 3 eller flere ens symboler på tværs af hjulene. Alle menuindstillingerne er designet med stor omhu. De har brugt flotte guldfarveskemaer til at fremhæve de mange rigdomme, du vil opleve i spillet.

Spilleautomaten starter op med, at du skal vælge dine indsatser for hvert spin. Du kan satse mellem 0,20 og 5,00 mønter i hovedspillet. Spillet har dog også en Super Indsats-funktion. Når den er aktiv, fordobler det indsatsområdet fra 0,40 til 10,00 mønter.

Når du er klar, skal du trykke på "Spin"-knappen for at starte dit spil. En eksklusiv Turbo-funktion kan bruges til at øge hastigheden for hvert spin. Derudover kan du også bruge "Autoplay"-knappen til automatiske spins.

I Free Spins-funktionen, kan du vælge en af de fire valgfrie Boosts

I Free Spins-funktionen, kan du vælge en af de fire valgfrie Boosts

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Black Gold 2 Megaways - Bonusfunktioner

De vigtigste højdepunkter i Black Gold 2 kampagne med Megaways, er de eksklusive bonusfunktioner i form af Kaskadebonussen, Guldfeber funktionen, Wild-symbolerne og et par andre spændende funktioner.

Wild symbol

Du kan bruge Wild-symbolerne til at skabe endnu flere vindende kombinationer, idet de erstatter alle vindende symboler udover Scatter-symbolerne.

Kaskade

Du skal lande en vindende kombination på hjulene for at aktivere Kaskade bonusfunktionen. Når den er aktiveret, fjernes alle vindende symboler fra hjulene, og de erstattes med nyere. Det kan hjælpe dig med at sikre flere gevinster og præmier i streg.

Guldfeber

For at aktivere Guldfeber bonusfunktionen skal du lande mindst 4 bonussymboler på tværs af hjulene. Når funktionen er aktiv, får du 3 bonusspins samt de bonussymboler, der lander under de betalte freespin. Deres værdier vil blive ganget med din samlede indsats og udbetales til dig. Bonussen nulstilles, hvis du ikke lander flere bonussymboler på hjulene.

Du kan også lande specielle bonussymboler i løbet af bonusrunden og på den måde tilføje mere spænding til dit gameplay. De specielle symboler er anført nedenfor:

  • Tilføjer (Adder): tilføjer tilfældigt 5 Multiplikatorværdier til bonussymbolerne på tværs af hjul 1 til 6.
  • Samleren (Collector): samler multiplikatorer fra alle bonussymbolerne.
  • Udvider (Expander): udvider tilfældigt valgte hjul med 1 række.
  • Ekstra spin: øger antallet af bonusspins fra 3 til 4.
  • Guld: Lander 1 bonussymbol på hvert hjul.
  • Lucky Streak: øger oddsene for at et specielt symbol lander på Bonushjulet.
  • Multiplikator: multiplicerer værdierne for alle bonussymboler på valgte hjul med op til 10x.
Du kan vinde præmier til en værdi af op til 21.195x indsatsen

Du kan vinde præmier til en værdi af op til 21.195x indsatsen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Black Gold 2 Megaways - Flere Bonusfunktioner

Super Indsats

Super indsats bonusfunktionen giver dig mulighed for at fordoble dine indsatser. I stedet for bare at fordoble størrelsen på udbetalingstabellen, får du bedre odds for at lande flere bonusfunktioner på hvert spin.

Bonus Køb

Du kan købe Gold Rush og indløsningen af free spins Bonusfunktionerne direkte fra spillets menu. Det vil koste dig 100x indsatsen at bruge funktionen.

Gamble

Når du vinder, kan du bruge Gamble-funktionen for at fordoble/firdoble eller miste din indsats. Alt du skal gøre er at gætte den rigtige farve eller kulør på et tilfældigt kort. Du vil enten øge din indtjening med 2x/4x eller du vil miste dine gevinster.

DOBBELT-ELLER-INGENTING! Gæt den rigtige farve eller kulør og få dine gevinster fordoblet

DOBBELT-ELLER-INGENTING! Gæt den rigtige farve eller kulør og få dine gevinster fordoblet

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Black Gold 2 Megaways - Free Spins

Free Spins-funktionen aktiveres ved at lande mindst 4 Scatter-symboler på hjulene. Bagefter får du mulighed for at vælge en af de 4 valgfri Boosts, som er anført nedenfor:

Mulighed 1: Få 12 bonusspins, inklusive 3 for hvert ekstra Scatter-symbol. Derudover starter du også med en Multiplikator på 1x.

Mulighed 2: Få 8 bonusspins inklusive 2 for hvert ekstra Scatter-symbol. Derudover starter du også med en Multiplikator på 5x.

Mulighed 3: Få 5 bonusspins inklusive 1 bonusspin for hvert ekstra Scatter-symbol. Derudover starter du også med en Multiplikator på 10x.

Mulighed 4: Vælg et tilfældigt antal bonusspins og startmultiplikatorværdier fra de tre muligheder, der er anført ovenfor.

Når du har valgt den, vil yderligere Kaskadeforøgelser øge multiplikatorværdierne med 1x. Det bedste ved det hele er, at du kan udløse funktionen igen, så længe bonusrunden varer.

Mulighed 2 belønner dig med 8 Free Spins og en 5x Multiplikator under Free Spins-runden

Mulighed 2 belønner dig med 8 Free Spins og en 5x Multiplikator under Free Spins-runden

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Black Gold 2 Megaways - RTP & Volatilitet

Black Gold 2 Megaways-spillemaskinen kan prale af en gennemsnitlig RTP på 96,01% og en høj volatilitet, hvilket er en betydelig forbedring i forhold til forgængeren.

Den maksimale gevinst er også øget fra 14.400x til 21.195x indsatsen.

Spillemaskinen har en RTP på 96,01% og en høj volatilitet

Spillemaskinen har en RTP på 96,01% og en høj volatilitet

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

BETO's samlede vurdering af Black Gold 2 Megaways

Holdet hos Stakelogic Studios havde stor succes med den originale Black Gold Megaways spilleautomat, og nu er de gået endnu længere med dets efterfølger. Spillet indeholder spændende funktioner, der giver en belønnende og god spilleoplevelse for alle. Det er dermed en forbedring fra originalen, som en ægte efterfølger bør være. 

Der er dog sket nogle bemærkelsesværdige ændringer på den nye spillemaskine. Black Gold 2 Megaways har en mere engageret og effektiv tilgang end det første spil. Du vil uden tvivl sætte pris på de ekstra chancer for at vinde stort samt de mange bonusfunktioner, der kan hjælpe dig godt på vej. 

De specielle bonusfunktioner er en skøn tilføjelse til spillemaskinen. Spillere er altid på udkig efter at maksimere chancerne for at vinde Jackpotten. Samlet set er Black Gold 2 Megaways spillemaskinen et fænomenalt spil. De betagende store belønninger og utallige bonusfunktioner vil med garanti sætte sine spor i spillernes hjerter.

Hvad venter du på? Prøv demoversionen af Black Gold 2 Megaways spillemaskinen gratis her på BETO. Når du er klar, er du velkommen til at tjekke vores liste over anbefalede StakeLogic online casinoer ud for at få hele oplevelsen.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den største præmie i Black Gold 2 Megaways?

Spillemaskinen giver dig chancen for at vinde op til 21.195x din indsats.

Hvor høj er RTP'en og Volatiliteten på Black Gold 2 Megaways-spillemaskinen?

Spillemaskinen har en gennemsnitlig RTP på 96,01 %, og den har høj volatilitet, hvilket er en betydelig forbedring i forhold til forgængeren.

Er der en Free Spins funktion i Black Gold 2 Megaways?

Ja, spillemaskinen inkluderer en Free Spins-funktion, som aktiveres ved at lande mindst 4 Scatter-symboler på hjulene.

Hvad er Guldfeber funktionen i Black Gold 2 Megaways?

Spillemaskinen har en eksklusiv Guldfeber-funktion, hvor du kan få Respins og samle Klæbrige belønninger fra hjulene. Derudover kan du bruge 7 eksklusive Modifikatorer, der kun aktiveres under Guldfeber-funktionen.

Er det muligt at spille på Black Gold 2 Megaways spillemaskinen gratis?

Ja, det kan du. Prøv demoversionen af Black Gold 2 Megaways online spillemaskinen gratis, når som helst og hvor som helst du ønsker her på BETO