MENU
Søg
Spillemaskiner

John Hunter Tomb of the Scarab Queen Spil For sjov

Spil John Hunter Tomb of the Scarab Queen gratis demo

John Hunter Tomb of the Scarab Queen Spil For sjov
Start
Klik for at starte

John Hunter Tomb of the Scarab Queen af Pragmatic Play

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

John Hunter Tomb of the Scarab Queen anmeldelse VurderingVurdering

John Hunter Tomb of the Scarab Queen Demo

Pragmatic Play er tilbage med endnu en eventyrlig spillemaskine med din yndlingskarakter, den flotte opdagelsesrejsende John Hunter. Efter hans første to eventyr i tidligere Pragmatic Play-spillemaskiner er han klar til et tredje eventyr i The Tomb of the Scarab Queen.

Denne spillemaskine inkluderer nogle smukke funktioner. En af dem er den mystiske præmie, som giver dig mulighed for at vinde enorme udbetalinger.


Udgivet: 17.09.2019
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet slukket Volatilitet slukket
Gevinst: X10500

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 12 Maj 2024 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenTilføjet Money Collect-funktion

ÅbenFree spins-funktion

Åben10.500x gevinst mulig

ÅbenEpisk tema fyldt med eventyr

ÅbenLet at forstå spillet

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Jackpot ikke inkluderet.

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Pragmatic Play

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet slukket Volatilitet slukket

Spillemaskiner RTP% 96.50

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.25

Spillemaskiner Max. Indsats 125.00

Spillemaskiner Antal hjul 5

Spillemaskiner Antal rækker 3

Spillemaskiner Betalingslinier 25

Temaer i spillet

Eventyr Gamle Civilationer


Funktioner

Symbolsamling RTP spænd Multiplikator Scatter symboler Free Spins


Karakterer

Tomb Raider Anubis


Scarab Queen er wild-symbolet i John Hunter & The Tomb of the Scarab Queen

Scarab Queen er wild-symbolet i John Hunter & The Tomb of the Scarab Queen

Introduktion til John Hunter & The Tomb of the Scarab Queen

John Hunter & the Tomb of the Scarab Queen online spillemaskine er spækket med alle mulige sjove funktioner og spændende bonusser, der opfylder alle dine ønsker. Spillet fokuserer på John Hunters søgen efter skattene fra Scarab Queen. Denne spillemaskine har høj volatilitet og en toppræmie på 10.500x din oprindelige indsats. Wild-symbolet i dette spil er den smukke Scarab Queen, men det der gør denne spillemaskine virkelig opsigtsvækkende er de inkluderede Money and Collect-symboler.

Spillet foregår i en støvet ørken, og det består af 5 hjul og 25 faste betalingslinjer. Den mindste indsats er 0,25. Mange bonusser og ekstra funktioner er inkluderet, som for eksempel free spins og wild-symboler, og den største mulige gevinst er 800x din indsats. Denne spillemaskine har en RTP-værdi (tilbagebetalingsprocent) på 96,5%.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Tema og grafik

Bevæg dig ind i skyggerne:

Pragmatic Play har baseret John Hunters karakter på Play'n GOs Rich Wilde og gjort ham bedre på alle måder. De har præsenteret ham i mange spillemaskiner, og han har også vundet meget popularitet. Temaet på dette spil er baseret på Egypten og ørkenerne, som du allerede vil forvente efter at have læst den lange titel. Fans af 'Book' serien som Book of Mystery, Da Vinci's Treasure eller Aztec Treasure burde allerede være fortrolige med John Hunters eventyr, og de vil også elske denne spillemaskine.

John Hunter & The Tomb of the Scarab Queen spillemaskinen består af 5 hjul, og hvert hjul har symboler, som er arrangeret i 3 rækker. For det første er der Ace through Jack-royals, der vises på de brune hjul-strips, men disse er symboler med lav værdi. Derefter er der symbolerne med høj værdi, som gør spillet mere interessant, og disse er betegnet med en taske, pistolhylster, Anubis og selvfølgelig John Hunter.

Tasken, pistolen, hylsteret, Anubis og John Hunter selv er symboler med høj værdi i Tomb of the Scarab Queen

Tasken, pistolen, hylsteret, Anubis og John Hunter selv er symboler med høj værdi i Tomb of the Scarab Queen

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen - Spilleregler

John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen har 25 aktive betalingslinjer, og den indsats, som du kan lægge varierer fra 0,25 mønter til 125 mønter pr. spin. Spillet er designet til at passe til alle slags spillere lige fra spillere med et lavt budget til high rollers. Turbo Spin-funktionen kan bruges, når du vælger en grænse for dit tab ved hjælp af autoplay-funktionen, der er inkluderet i spillemaskinen.

Spil og vind enorme beløb under Free spins-funktionen i The Tomb of the Scarab Queen

Spil og vind enorme beløb under Free spins-funktionen i The Tomb of the Scarab Queen

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan vinder du på Tomb of the Scarab Queen online spillemaskinen

Reglerne i John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen er rimelig simple. Præmier vindes, når du lander 3 eller flere matchende symboler på en enkelt betalingslinje. John Hunter-symbolet er det mest værdifulde i spillet og betaler 32x din indsats, når 5 af dem kombineres på hjulene.

John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen jackpot-funktion:

En jackpot er ikke inkluderet på denne spillemaskine, men det faktum at spillet tilbyder enorme potentielle gevinster som for eksempel den maksimale 10.500x gevinst, lover dig et episk eventyr.

Gratis demo af The Tomb of the Scarab Queen:

Her på BETO er en gratis demo-version af John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen spillemaskinen tilgængelig. Denne gratis version tilbyder også free-play-kreditter, som er brugbare, hvis du vil få erfaring og bruge kreditter, som du ønsker. Efter at have prøvet den gratis demo, kan du beslutte dig for, om du vil fortsætte med at spille eller ej.

Collect-funktionen giver dig mulighed for at vinde alle pengegevinsterne på hjulene

Collect-funktionen giver dig mulighed for at vinde alle pengegevinsterne på hjulene

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vigtige symboler og udbetalingsinformationer

Et symbol der viser den smukke Cleopatra, fungerer som wild-symbolet i dette spil, og den kan bruges i stedet for ethvert andet symbol undtagen scatters. Det højest betalende symbol er John Hunter selv, da det vil resultere i en 32x samlet indsats at matche disse. Der er andre symboler, der ikke giver så store udbetalinger. Anubis, tasken, pistolen og kortsymbolerne belønner dig kun 4x til 7x din samlede indsats, når 5 af de samme symboler er kombineret. De mystiske præmier og bonusspil er de største kilder til enorme udbetalinger.

Mystery Wins-funktionen:

Denne funktion tilføjer spænding til spillemaskinen. Pengepræmier der varierer i værdi fra 1x til 12x, er de bedste og kan findes i guldskarabæer. Hold øje med disse på hjul 1 til 4.

For at vinde disse pengepræmier skal du dreje specifikke farvede skarabæer på hjul 5. Disse skarabæer findes i forskellige typer, som forklaret nedenfor:

  1. Collect Scarab: Alle pengepræmier til stede på hjul 1 til 4 indsamles, hvis du får Collect Scarab.
  2. Respin Collect Scarab: Indsamling af denne scarab drejer hjulene igen, og chancerne for at vinde ekstra pengepræmier øges.
  3. Extra Collect Scarab: Flere belønninger tildeles ud over de penge du allerede har vundet med denne skarabæ.
  4. Ekspanderende Collect Scarab: Hjul der viser pengepræmier ekspanderes og fyldes med flere pengepræmier.
  5. Multiplikator Collect Scarab: Denne skarabæ er tildelt en multiplikator, og den anvendes på alle dine pengepræmier og øger dem i værdi.
Det ekspanderende scatter-symbol i John Hunter and the Tomb of the Scarab Queenv kan give dig enorme præmier

Det ekspanderende scatter-symbol i John Hunter and the Tomb of the Scarab Queenv kan give dig enorme præmier

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Free spin bonus er klar til at overraske dig med sit klimaks

8 free spins tildeles i alt når du lander 3 scattered pyramider, og disse free spins kan udløses så meget, som du vil. Dette gør funktionen unik. Desuden er der andre mystiske funktioner på denne spillemaskine:

  1. I øverste højre hjørne, er der en rød "money pot", som besidder alle de mystiske præmier, der vises på hjulene. Dette gælder for alle præmier, uanset om de vinder betalinger eller ej.
  2. En ultimativ shot-mulighed gives, når free spins slutter. Dette giver dig mulighed for at lande endnu en præmie svarende til alle gevinster og præmier, der hidtil er samlet.
  3. Guldskarabæer findes på hjul 1 til 4. Der er en enorm mængde kontante mulige gevinster, som du kan vinde hvis du formår at dreje Collect Scarab på hjul 5. Disse kontanter udgiver et enormt beløb, men er svære at vinde.

Alle disse funktioner sikrer, at free spins-runden forbliver interessant og giver spilleren en masse spænding. Derudover er bonuskøb spillemaskinerne som normalt er kedelige også blevet spicet op takket være dette.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen tilgængelig på mobiltelefoner

John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen er kompatibel med alle tablets, smartphones og computere. Den grafiske kvalitet og gameplayet er ikke kompromitteret på nogen enheder, og du kan opleve alt det sjove på den enhed, der passer bedst til dig.

Hvis det ekspanderende Collect-symbol dukker op på The tomb of the Scarab Queen-hjulet skal du være klar på ekstra præmier

Hvis det ekspanderende Collect-symbol dukker op på The tomb of the Scarab Queen-hjulet skal du være klar på ekstra præmier

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP%, volatilitet og maksimale gevinster i John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen

Denne online spillemaskine har en RTP (tilbagebetalingsprocent) på lidt over gennemsnittet, nemlig 96,5%. Dette overgår mange berømte udviklere på markedet. Spillemaskine udvikleren, Pragmatic Play bedømte dette spil som værende 3 ud af 5 på deres egen volatilitetsskala. Dette betyder, at spillet har volatilitet på mellemniveau.

Den mellem volatilitet kan ignoreres takket være de fantastiske funktioner, spillet tilbyder, og spillere vil ikke føle forskellen, når de først begynder at spille, da enorme potentielle udbetalinger er mulige på denne spillemaskine. Imidlertid er de store gevinster som 500x total indsats svære at få fingrene i, men de er ikke umulige. Den største mulige gevinst i dette spil er chokerende 10.500x den samlede indsats.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vores samlede vurdering af Tomb of the Scarab Queen online spillemaskinen

John Hunter & the Tomb of the Scarab Queen spillemaskinen er ekstremt godt lavet med fantastisk grafik og lokkende soundtrack. Yderligere funktioner som Money og Collect-symboler gør dette spil til en af de bedste spillemaskiner med egyptisk tema, der nogensinde er skabt. Det er sjovt at spille med Collect-symboler, når du lander Money-symboler, og det femte hjul drejer for at afsløre en ud af fem af disse symboler. Den største mulige udbetaling er 10.500x din indsats, og 25x multiplikatoren er den altafgørende hjælp, der er nødvendig for at få denne udbetaling.

Denne fantastiske spillemaskine fra Pragmatic Play vil overraske dig positivt, og funktionerne vil gøre spillet til en god oplevelse. For eksempel tildeles der et ekstra spin i slutningen af hver free spins-runde, som holder spilleren investeret i spillet indtil det sidste øjeblik. Dette var en god idé, da spilleren vil være nysgerrig efter spillets resultat indtil det sidste sekund, og det vil være umuligt at kigge væk.

Sadl op og gør dig klar til at besøge vores foretrukne Vegas Casino Online, hvis du er klar til at spille på John Hunter & the Tomb of the Scarab Queen online spillemaskinen med rigtige penge.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål om Tomb of the Scarab Queen spillemaskinen

Er John Hunter & the Tomb of the Scarab Queen spillemaskinen gratis at spille på? Pil Pil

Du kan prøve John Hunter & The Tomb of the Scarab Queen spillemaskinen gratis her på BETO.

Har John Hunter & the Tomb of the Scarab Queen free spins? Pil Pil

Hvis du lander 3 scatters aktiveres free spins-tilstanden på John Hunter & the Tomb of the Scarab Queen-spillemaskinen.

Er der brug for en indbetaling for at spille på John Hunter & the Tomb of the Scarab Queen-spillemaskinen? Pil Pil

Du kan spille på John Hunter & the Tomb of the Scarab Queen spillemaskine her på BETO uden at betale nogen indbetaling, men de eneste præmier, der er mulige for dig at vinde, er lege-pengene.

Hvordan downloader jeg John Hunter & The Tomb of the Scarab Queen spillemaskinen? Pil Pil

Ingen software download er nødvendig for at spille på John Hunter & the Tomb of the Scarab Queen-spillemaskinen.

Hvilken RTP (tilbagebetalingsprocent) tilbyder John Hunter & The Tomb of the Scarab Queen spilleautomaten? Pil Pil

Den gennemsnitlige RTP på John Hunter & Tomb of the Scarab Queen spillemaskinen er 96,5%