MENU

Jingle Ways Megaways Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2024)

Klik for at starte

Jingle Ways Megaways af Red Tiger

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Jingle Ways Megaways anmeldelse

Jingle Ways Megaways

Gør dig klar til en enestående juleoplevelse med store gevinster og fantastiske funktioner på Jingle Ways Megaways spilemaskinen. Spillet har seks festlige hjul og tilbyder op til 117.649 måder at vinde på. Du kommer ikke til at mangle Bonusfunktioner, da du både får Free Spins, Mega Wilds, Festlige Hjul og Silende Wilds.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre meget mere om den festlige spilleautomat.

 


Udgivet: 02.12.2021
Volatilitet
Gevinst: X10500

Skrevet af: Julius De Vries | Sidst opdateret: 02 December 2022 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Julius de Vries gennemgår casino bonusser og vilkår her på BETO™, så vores læsere vil ikke lader sig narre af de lyssky operatører i branchen som stadig findes. Han er også en verificeret spilekspert. Om Julius De Vries

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Maksimal Gevinst på 10,501x din indsats

Free Spins med en Progressiv Gevinst Multiplikator

Tilfældige Julemandens Gave funktioner

Fabelagtigt Juletema

Få glæde af op til 117.649 måder at vinde på

Ulemper

Høj Volatilitet

Lidt lav RTP

Fakta om Spillemaskinen

Software Red Tiger

Volatilitet

RTP% 95.69

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.10

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 6

Antal rækker 7

Temaer i spillet

Højtider


Funktioner

Tilfældig belønning Megaways Faldende symboler Tilfældig Wilds Stak RTP spænd Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Karakterer

Julemanden


Kom i den helt rette julestemning og modtag gaver på Jingle Ways Megaways spilleautomaten

Kom i den helt rette julestemning og modtag gaver på Jingle Ways Megaways spilleautomaten

Velkommen til Jingle Ways Megaways online spillemaskinen

Julen er en særlig tid på året, og det er vigtigt at komme i den helt rigtige julestemning. Jingle Ways Megaways online spillemaskinen giver dig nu mulighed for at nyde den festlige højtid hele året rundt. Spillet fra Red Tiger Gaming har et flot design og et muntert tema. Det bedste af det hele er, at du får Megaways mekanikken fra Big Time Gaming, som garanterer store gevinster, så du ikke kan undgå at komme i julehumør. 

Den tilfældige Julemandens Gaver funktion er højdepunktet i spillet, idet den kan belønne dig med adskillige funktioner eller et Multiplikator Boost under free spins runden. Funktioner som Free Spins og Mega Wilds er designet til at hjælpe dig med at vinde de største gevinster. Når de kombineres med Megaways motoren, kan du få nogle fantastiske resultater.

Spillemaskinen har også en Kædereaktion funktion, som fungerer godt sammen med Megaways mekanikken. Vi elsker, at Red Tiger har designet funktionerne på en måde, hvor de supplerer hinanden virkelig godt. Desuden er hovedspillet meget kraftfuldt på grund af de tilfældige funktioner, der kan udløses på ethvert spin.

Den maksimale gevinst i spillet er 10.501x din indsats, hvilket uden tvivl vil gøre din juleferie meget belønnende.

Video: Jingle Ways Megaways Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2024)

Gameplay på Jingle Ways Megaways spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Juletema og Fascinerende Grafik

Tema og Design

Handlingen finder sted i julemandens berømte værksted. I baggrunden kan du se et rum fyldt med skinnende og farverige gaver. Gaverne kommer i mange forskellige størrelser og farver, og skinnende stjernedekorationer er placeret på båndene for at gøre dem endnu flottere.  

Temaet og designet er meget gennemført. Selv hjulene har et bånd omkring sig, så det ligner en stor julegave. Det bedste af det hele er den beroligende og melodiske jule musik, som på ingen måde vil kede dig. Vi kan ikke komme udenom, at det er en virkelig veldesignet spillemaskine, som uden tvivl vil bringe et smil på dine læber. 

Symboler

De højt betalende symboler er guldklokker, stjernedekorationer, kugler, julestrømper og festlige slikstokke. De vil udbetale mellem 1x og 2,5x din indsats når du lander kombinationer af seks ens symboler.

De lavt betalende symboler er kortsymbolerne. De giver dig mellem 0,4x og 0,8x din indsats for seks ens symboler i en vinderkombination.

Wild symbolet er en julegave, som kan erstatte andre symboler. Free Spins Scatter symbolet er en snekugle med gaver indeni.

 

Spil Jingle Ways Megaways og land tilfældige Wild symboler for nemme gevinster

Spil Jingle Ways Megaways og land tilfældige Wild symboler for nemme gevinster

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller og vinder du på Jingle Ways Megaways spillemaskinen

Lad os tage et kig på hvordan spillet fungerer:

 • Den gule knap nederst til venstre giver dig mulighed for at dreje hjulene.
 • Turbo knappen gør dine spins hurtigere, og sparer dig tid.
 • Plus- og minusknapperne bruges til at justere din indsatsværdi. Din indsatsværdi kan være mellem 1 kr. og 75 kr.
 • Autoplay funktionen giver dig mulighed for at foretage 10 til 100 spins automatisk. Du kan også indstille tabs- eller gevinstgrænser, hvis du ønsker det.
 • Udbetalinger og hjælp kan findes nederst til venstre. Du kan også få adgang til dem via menuen øverst til højre.
 • Udbetalingerne giver forklaringer om spillets funktioner og udbetalinger.
 • Hjælp forklarer spillereglerne.
 • Lyd- og fuldskærmsknapperne er placeret øverst til højre.

Sådan vinder du Julemandens Gaver

Da det er en Megaways spilleautomat, kan gevinstmulighederne udvides op til 117.649. Det eneste du skal gøre for at vinde er at lande matchende symboler på tilstødende hjul fra venstre mod højre. Det er virkelig nemt at få gevinster, da du ikke behøver bekymre dig om at lande symboler på betalingslinjer.

Nyd 8 Free Spins ved at lande 3 Scatters på hjulene i Jingle Ways Megaways

Nyd 8 Free Spins ved at lande 3 Scatters på hjulene i Jingle Ways Megaways

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Fantastiske Bonusfunktioner

Spillemaskinen tilbyder 7 Bonusfunktioner, som tilsammen giver dig en meget belønnende oplevelse. Lad os udforske dem nu.

Kædereaktion Funktion

Funktionen er det samme som Kaskadehjul eller Lavine funktionen. De vindende symboler forsvinder og giver plads til nye symboler, der falder ned fra oven. Det vil blive ved på den måde, så længe du bliver ved med at lande gevinster.

Julemandens Gaver Funktion

Julemanden kan dukke op tilfældigt og præsentere en gave, som du kan åbne og blive tildelt en funktion. Gaven kan indeholde en af følgende funktioner.

 • Mega Wilds: Mega Wilds dækker hele hjulet og kan have en Gevinst Multiplikator på op til 7x. Du kan lande op til 4 Mega Wilds på de fire midterste hjul.
 • Festlige hjul: Festlige Hjul fjerner alle lavt betalende symboler på et spin og giver dig en garanteret gevinst.
 • Raining Wilds: Her lander Wild symbolerne på tilfældige positioner på de fire midterste hjul og giver dig en garanteret gevinst.
 • Free Spins: Du kan blive tildelt 8 Free Spins gennem Julemandens Gave funktion.

Free Spins Funktion

Du kan udløse Free Spins bonusrunden gennem Julemandens Gave eller ved at lande tre Scatter symboler. Hvis du får mere end tre Scatters, vil der blive belønnet to ekstra Free Spins for hver ekstra Scatter.

Under Free Spins vil tre Scatters give dig tre Free Spins, og et ekstra Free Spin vil blive belønnet for hver Scatter over de tre.

Free Spins Multiplikatoren starter på 1x og stiger efter hver gevinst. Den kan gå helt op til 15x. Desuden kan Julemandens Gave funktion belønne dig med et Multiplikator Boost og øge Gevinst Multiplikatoren op til 5x. Du kan udløse alle funktioner gennem Julemandens Gave under bonussen her med undtagelse af Free Spins.

 

Nyd en Progressiv Gevinst Multiplikator under Free Spins runden

Nyd en Progressiv Gevinst Multiplikator under Free Spins runden

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Største Gevinst

Jingle Ways Megaways' RTP er på 95,69%, hvilket er lidt under den gennemsnitlige RTP på 96%.

Spillet har høj volatilitet, så du skal være forsigtig, når du spiller.

Den maksimale gevinst er 10.501x din indsats, hvilket er en ret høj gevinst. Det vil være betydeligt nemmere at vinde den under Free Spins.

Åbn julegaven for at afsløre kraftfulde funktioner i Jingle Ways Megaways

Åbn julegaven for at afsløre kraftfulde funktioner i Jingle Ways Megaways

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Jingle Ways Megaways online spillemaskinen noget for dig?

Ja! Slå dig sammen med julemanden og oplev et fantastisk gameplay med juletema i Jingle Ways Megaways. Red Tiger Gamings spillemaskiner er altid specielle, men denne skiller sig dog ekstra meget ud på grund af de mange funktioner, der giver garanterede gevinster.

Free Spins funktionen er fantastisk på grund af den Progressive Gevinst Multiplikator og muligheden for at forlænge runden. Funktionerne i hovedspillet er mindst lige så imponerende, hvilket er ret unikt. Julemandens Gave funktion kan udløses når som helst og tildele endnu flere funktioner, der giver dig nemme store gevinster.

Du kan vinde de højeste præmier ved at være lidt tålmodig og være forberedt på at nyde både op- og nedture under gameplayet. Temaet vil underholde dig, mens du venter på gevinsterne, som ikke kommer regelmæssigt på grund af den høje volatilitet.

Jingle Ways Megaways er overraskende belønnende og fuld af fantastiske funktioner. Spillet tilbyder en fantastisk oplevelse, og du bør helt sikkert prøve det af.

Spil Jingle Ways Megaways året rundt og særligt i julen og kom i rigtig julehumør, prøv den allerede i dag helt gratis her på BETO! Glædelig jul og held og lykke!

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Jingle Ways Megaways - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den Maksimale Gevinst i Jingle Ways Megaways?

Den maksimale gevinst er 10.501x din indsats, hvilket er ret imponerende. Du har den største chance for at vinde den under Free Spins.

Hvad er RTP'en og Volatiliteten i Jingle Ways Megaways?

RTP'en i spillet er på 95,69%, og ligger lidt i den lave ende. På trods af det kan man ikke ignorere potentialet i spillet. Volatiliteten er høj, så du skal vente lidt på gevinsterne, men du kan til gengæld nyde et højere potentiale.

Er der Free Spins i Jingle Ways Megaways?

Ja, du kan nyde Free Spins med en Progressiv Gevinst Multiplikator og en Multiplikator boost funktion. Du kan også forlænge Free Spins ved at lande flere Scatters i løbet af runden.

Hvordan fungerer Julemandens Gave funktionen i Jingle Ways Megaways?

Julemandens Gave funktionen udløses tilfældigt og giver Mega Wilds, Festlige Hjul, Raining (Regn) Wilds, Free Spins eller Multiplikator Boosts.

Er Jingle Ways Megaways en troværdig spillemaskine?

Ja, Jingle Ways Megaways fra Red Tiger Gaming spillemaskiner er helt troværdig, og udvikleren er meget anerkendt. Red Tiger Gaming er licenseret af Spillemyndigheden, så der er ingen grund til at bekymre sig.

Er det muligt at spille på Jingle Ways Megaways spilleautomaten gratis?

Ja, du kan nyde kraftfulde tilfældige funktioner og Free Spins med en Progressiv Gevinst Multiplikator ved at spille på Jingle Ways Megaways demoversionen gratis her hos BETO.