MENU
Søg
Spillemaskiner

Primate King Spil For sjov

Spil Primate King gratis demo

Primate King Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Primate King af Red Tiger

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Primate King anmeldelse VurderingVurdering

Primate King Demo

Et nyt eventyr skabt af Red Tiger venter på dig. Spillemaskinen er baseret på et jungletema og består af 5 hjul, fire rækker og 30 betalingslinjer. Saml guldmønter, fyld møntmåleren op og lås op for det 6. hjul på spilleautomaten. Hjulet har kun højt betalende symboler. Læs videre og forbered dig på et fantastisk eventyr. Vi fortæller dig alt hvad du behøver at vide om Primate King.


Udgivet: 19.04.2021
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt
Gevinst: X3800

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 13 Maj 2024 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenTre unikke wild-opgraderinger

ÅbenOpmuntrende vinderpotentiale

ÅbenFå højt betalende symboler med det 6. hjul

ÅbenSpændende møntsamlingsfunktion

Åben96% RTP-værdi større end Red Tiger-spillemaskinerne

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Ikke mange bonusfunktioner

Luk Begrænsede indsatsområder

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Red Tiger

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt

Spillemaskiner RTP% 94.68

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.10

Spillemaskiner Max. Indsats 10.00

Spillemaskiner Antal hjul 5

Spillemaskiner Antal rækker 4

Spillemaskiner Betalingslinier 30

Temaer i spillet

Jungle


Funktioner

Niveaustigning Tilfældig multiplikator Udskiftning af symbol Opsamling af energi Stak Sticky Wilds RTP spænd Wild


Casino

Kort Farve


Spændende grafik på Primate King-spillemaskinen

Spændende grafik på Primate King-spillemaskinen

Introduktion - Primate King

Denne online spillemaskine hedder Primate King. Jungle-temaet med imponerende grafik og andet indhold skaber et fantastisk eventyr for dig. Spillet er baseret på fem hjul, fire rækker og 30 betalingslinjer. Symboler såsom kæder, knogler osv. repræsenterer kortkulørerne i den nederste ende af udbetalingstabellen. Premium-symbolerne er betegnet med guldkister, slanger, kort og kompasser.

Primate King passer godt til behovene hos nybegyndere i online slots gaming såvel som high-rollers og erfarne spillere. Det er en spillemaskine med høj volatilitet med et indsatsområde, der spænder fra 0,10 mønter til 100 mønter. RTP'en (tilbagebetalingsprocenten) for spillemaskinen er 96%. Den højest mulige gevinst er 10.000x din oprindelige indsats, hvilket er noget af en imponerende udbetaling.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Tema og gameplay - Primate King

Spillemaskinen har imponerende grafik med et gorilla- og jungle-tema. Baggrunden for Primate King er baseret på den amerikanske monsterfilm med titlen "Kong: Skull Island". Der vises oldgamle bygninger i en skov, og derudover fuldfører det episke soundtrack i kombination med den mørke grafik det eventyrlige tema. Find din vej gennem junglen og begynd dit eventyr.

Der er spillekort på hjulene, som er pakket i kæder. I baggrunden er der forskellige genstande, som er baseret på ekspeditionstemaet, såsom kompasser og kort. Du vil hurtigt vænne dig til gameplayet på grund af den fantastiske visuelle kvalitet. Du kan spille spillet på alle enheder, inklusive computere og bærbare enheder.

De tre vandrette linjer i øverste venstre hjørne af skærmen åbner for udbetalingstabellen

De tre vandrette linjer i øverste venstre hjørne af skærmen åbner for udbetalingstabellen

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Spilleregler i Primate King

Følgende er kontrolelementerne på Primate King-spillemaskinen:

  • De tre vandrette linjer i øverste venstre hjørne af skærmen åbner for udbetalingstabellen.
  • Du kan vælge indsats i intervallet fra 0,10 mønter til 100 mønter pr. spin. Indsats-knappen vælger denne værdi.
  • Autoplay-knappen er placeret ved siden af indsats-knappen. Knappen giver dig mulighed for at indstille hjulene til at dreje automatisk samt indstille grænser for tab og gevinst.
  • Hastigheden kan øges ved hjælp af >> knappen.
  • Spin-knappen starter alt det sjove :)
Primate King har en RTP på 96%

Primate King har en RTP på 96%

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP og volatilitet i Primate King

Red Tiger leverer normalt online spillemaskiner med RTP-værdier på 95,8%. Overraskende nok har Primate King dog en RTP på 96%. Stigningen i tilbagebetalingsprocenten forbedrer matematikmodellen i spillet og øger dine samlede gevinster. Spillemaskinen har medium volatilitet med en maksimal gevinst på 3.800x, hvilket er standard for spillemaskiner med mellemstor volatilitet.

Vind enorme beløb på Primate King-spillemaskinen

Vind enorme beløb på Primate King-spillemaskinen

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Jackpot-funktionen og mobilversionen

Primate King tilbyder enorme udbetalinger. Der er en maksimal gevinst på 3.800x din indsats, selv uden en jackpot. Det er muligt på grund af wild-opgraderingerne og multiplikatorerne i gameplayet.

Primate King på mobilen

Spillemaskinen med jungle-tema er mere avanceret, end man skulle tro. Spillet er kompatibelt med alle bærbare enheder, inklusive iOS-tablets og Android-telefoner. Innovative Red Tiger har brugt ny teknologi i udviklingen af spillemaskinen.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan vinder du i Primate King

Primate King-spillemaskinen er baseret på 30 betalingslinjer. Hvis du formår at lande tre ens symboler på en hvilken som helst betalingslinje fra venstre mod højre, tildeles en gevinst. At lande en kombination med seks ens symboler belønner dig med en 900x gevinst med skattekisten.

Primate smash

Hvis en wild lander uden at tildele en gevinst, ødelægges alle de eksisterende lavt betalende symboler. Funktionen kaldet Primate Smash eksisterer for spins uden gevinst.

Opgrader til tilfældige multiplikatorer og vind stort

Opgrader til tilfældige multiplikatorer og vind stort

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Free Spins bonusfunktion

Primate King tilbyder ikke en free spins-runde, men spillet tilbyder til gengæld andre spændende funktioner. Indsamling af mønter er nøglen til bonusserne. Der er en bonusmåler til højre for hjulene med tre rum. Rummene opfyldes ved at indsamle mønter, hvilket opgraderer spillets funktioner som beskrevet nedenfor:

  • Første niveau: En stacked wild frigøres på det her niveau.
  • Andet niveau: En wild multiplikator tilføjes til den stacked wild.
  • Tredje niveau: Den stacked multiplikator wild bliver til et sticky symbol, og en re-spin aktiveres.

Vælg din indsats med omhu og hold dig derefter til det. Hvis du f.eks. indstiller din oprindelige indsats til 5 kr. og derefter ændrer den til 10 kr., nulstilles bonusmåleren. For at fortsætte hvor du slap, skal du gå tilbage til 5 kr. indsats.

Du kan også opgradere til sticky wilds

Du kan også opgradere til sticky wilds

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Primate King - Spændende bonusfunktioner

Primate King spillemaskinen tilbyder ikke så mange funktioner. Spillet er baseret på wild opgraderingselementet og det sjette hjul, som låses op, når der er samlet nok mønter. Spillet indeholder ingen bonuskøbsfunktion, men det er stadig værd at spille. Du kan vinde et flot beløb, når Primate Smash-funktionen er aktiveret, og de højt betalende symboler dækker hjulet.

Wilds

På spillemaskinen er wild-symbolet det vigtigste element, og den kaldes Primate King. Symbolet kan erstatte alle betalende symboler. Desuden hjælper wild-symbolet med specielle wild-opgraderinger ved at fungere som base. Flere detaljer er angivet nedenfor.

Primate opgraderingsfunktion

Når hjulene får en guldmønt med et tilfældigt symbol, opsamler Primate Wild Progress-måleren den. Det aktiverer yderligere wild-funktioner. Ved at samle flere og flere mønter får du bedre belønninger, når de tre niveauer fyldes op.

At fylde måleren op for at aktivere det første niveau, gør Primate Wild-symbolet til en fuld 1x4 stacked super wild. På samme måde tilføjes en multiplikator til wild-symbolet, når det andet niveau er nået. Multiplikator-wild symbolet bliver til en sticky wild, når det tredje niveau fyldes op. Det giver dig mulighed for at dreje flere gange på hjulene. Multiplikatoren bliver også større efter hvert spin.

Muligheden for at låse op for det sjette hjul åbner mange muligheder for at vinde. Du kan gøre det efter at møntmåleren er fyldt op. Højt betalende symboler udfylder det sjette hjul i stedet for progress-måleren i spillet, så du kan vinde enorme præmier.

Primate Smash-funktion

Når et dødt spin lander med Primate King-wild symbolet synligt, aktiveres Primate Smash-funktionen. De lavt betalende symboler fjernes fra dit grid efter at have smadret hjulene. Når symbolerne er fjernet, er kun de højt betalende symboler tilbage, så du nemt kan vinde.

Wild-symbol kan hjælpe dig med at vinde enorme beløb

Wild-symbol kan hjælpe dig med at vinde enorme beløb

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Primate King - Vores samlede vurdering

Primate King har et spændende gameplay og er en fantastisk online spillemaskine fra Red Tiger. Spillet består af Spilleautomaten består af 5 hjul, fire rækker og 30 betalingslinjer. Det er muligt at navigere på dit grid på grund af designet, og automaten er tilgængelig på mobile enheder og desktops. Den høje RTP på 96% gør den velegnet til high rollers.

Wilds er vigtige på denne spillemaskine. Nogle af præmierne vindes alene med wilds, men de store præmier vindes, når opgraderingerne udløses, og det sjette hjul er låst op. Multiplikatorerne er også afgørende for gevinsterne, og 900x er den øvre grænse for gevinster pr. spin ved hjælp af multiplikatorerne. Spillet inkluderer dog ikke en free spins-funktion.

UK Gambling Commission har reguleret spilleautomaten. Det betyder, at en helt tilfældig spillemaskine med ukendte resultater præsenteres for spillerne. Den største udbetaling på spillemaskinen er 10.000x din oprindelige indsats.

Wild-opgraderingerne holder spillets action kørende. Jungle-temaet og det spændende gameplay giver et godt spil for alle spillere. Primate King er tilgængelig online lige nu, så du kan spille hjemmefra. Deltag i spillet og tag hul på alt det sjove. Du kan prøve Primate King helt gratis her på BETO.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål for Primate King automaten

Hvor høj er RTP'en for Primate King? Pil Pil

Spillet har en RTP (tilbagebetalingsprocent) på 95,66%, hvilket betragtes som under gennemsnittet, selvom operatører kan arbejde det ned til 94,68% eller endda mindre end det. Det er muligt på grund af de justerbare RTP-intervaller.

Hvor høj er Primate King's volatilitet? Pil Pil

Spillet har høj volatilitet, så det er bedst at være forberedt.

Hvad er den største mulige gevinst i Primate King? Pil Pil

I Primate King, kan du vinde et beløb på 3800x din oprindelige indsats. Det kræver dog, at du opgraderer dine wilds og de tilfældige multiplikatorer.

Hvordan bruges Primate Upgrade-funktionen i Primate King? Pil Pil

Du kan bruge Primate Upgrade-funktionen ved at fylde 3-trins måleren op. Ved at gøre det opgraderer du wilds til fuldt stacked wilds og til tilfældige og sticky multiplikatorer. Derefter skal du nå tire 3 for at omdanne måleren til det 6. hjul.

Har Primate King en free spins-funktion? Pil Pil

Nej, spillet har ikke en free spins-funktion, men symboler med lav værdi fjernes, når du lander en wild uden at vinde.

Kan Primate King spillemaskinen spilles gratis? Pil Pil

Ja, du kan spille demo-versionen gratis her på BETO.