MENU

Spil Gunslinger Reloaded - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Gunslinger Reloaded af Play'n GO

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Gunslinger Reloaded anmeldelse

Gunslinger Reloaded

Gunslinger er kommet til byen for at jage efter de berygtede forbrydere og bringe dem for en domstol. Hvis du formår at fange de kriminelle, så får du dusøren. Det er en spillemaskine med Wild West-tema med 3 rækker og 5 hjul. Play'n Go er udvikleren bag, så du kan forvente førsteklasses design og funktioner.


Udgivet: 25.10.2018
Volatilitet
Gevinst: X5000

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 01 Juli 2022 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Førsteklasses grafik

Medium volatilitet

5.000x maksimal gevinst

Free spins som du kan genudløse

Fede bonusfunktioner

Ulemper

Kan være lidt overvældende

Fakta om Spillemaskinen

Software Play'n GO

Volatilitet

RTP% 94.64

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Ja


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.25

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 5

Antal rækker 3

Temaer i spillet

Eventyr Vilde Vesten


Funktioner

Vælg FreeSpin variant RTP spænd Progressiv Jackpot Bonusspil Scatter symboler Free Spins Wild


Karakterer

Gangster Cowboys


Casino

Chip Kort


Gunslinger Reloaded Online spillemaskinen

Gunslinger Reloaded Online spillemaskinen

Velkommen til Gunslinger: Reloaded

Jesse Picket, Wild Bill og Butch Curry er i problemer, fordi gunslinger er kommet for at få dem alle ned med nakken. Play'n Go har altid designet imponerende spillemaskiner, og denne er ingen undtagelse. Wild West-temaet er udformet så godt, at det matcher nogle af de bedste spillemaskiner med Wild West-tema såsom Dead or Alive 2.

Med 25 betalingslinjer og progressive jackpots har du masser af muligheder for at vinde stort. Bounty hunter eller gunslinger-symbolet fungerer som Wild-symbol, og hestesymbolet og whiskyflaskesymbolet er Scatters. Hestesymbolet giver dig Scatter-betalinger, og whiskyflaskesymbolet giver dig free spins.

De tre kriminelle Jeese Picket, Wild Bill og Butch Curry kan ses på wanted-plakaterne på spillemaskinen. Når du lander 3 wanted-plakater, aktiveres Bounty Hunt-funktionen. Det er en actionfyldt funktion, hvor du skal gå imod forbryderen og prøve at få ham ned med nakken.

De tre vigtigste funktioner på denne spillemaskine er bonus free spins runde, Bounty Hunt og progressive jackpots. Hvis vi ser bort fra disse tre, så er spilleautomaten stadig meget anstændig på grund af Scatter-betalingerne samt de højt betalende symboler.

Video: Spil Gunslinger Reloaded - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Gameplay i Gunslinger: Reloaded

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Wild West-tema og grafik

Selvom det ikke er nogen hemmelighed, at Wild West-temaet er populært blandt spillemaskineudviklere, skal Play'n GO stadig værdsættes for deres fantastiske arbejde. Dette tema fungerer altid godt, fordi det er flot, og det er nemt at skabe bonusfunktioner omkring temaet. Symbolerne er også ret ens blandt de forskellige spillemaskiner.

Play'n Go har ikke kopieret temaet og grafikken fra nogen, de har derimod designet deres egne elementer fra bunden. Bonusfunktionerne har deres unikke animationer og den lette musik i baggrunden tilføjer skønhed til denne spillemaskine.

Baggrunden i form af Wild West-landsbyen er perfekt. De små tilføjelser såsom tyrekraniet i toppen af automaten fuldender spillets udseendet. Symbolerne passer også til Wild West-temaet. Symboler såsom en sherif-badge, en pose med guld, et billede af en smuk pige samt gunslinger-symbolet er designet til at tage dig med på en rejse til det vilde vesten.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Grundlæggende info om Gunslinger: Reloaded

Du skal lande symbolerne på en betalingslinje fra venstre mod højre for at vinde din belønning. Hagen er at ikke alle symboler belønner dig det samme. Med hensyn til de fleste symboler, skal du lande mindst 3 på en betalingslinje for at blive belønnet. Dog er hestesymbolet og symbolet med en pose af guld undtagelser.

Du vil blive belønnet for at lande 2 eller flere hestesymboler hvor som helst på hjulene, fordi det er Scatter-symboler. At lande 5 hestesymboler betaler dig mest. Hvis du kan lande 2 eller flere symboler med poser af guld på en betalingslinje, får du din belønning.

Fotoet af den smukke pige og sherif-badgen er blandt de højt betalende symboler. Hestesymbolet og symbolet med posen med guld fuldender de 4 højt betalende symboler. På den anden side, er der de lavt betalende symboler i form af kortsymbolerne: A, K, Q, J, og 10.

Et Wild vil belønne dig 400x din indsats for at lande en kombination med fem ens symboler. Ellers vil den erstatte de andre symboler og hjælpe dig med at skabe vindende kombinationer.

De tre wanted-plakater kan kun landes på de første tre hjul for at udløse Bounty Hunt. Du kan vælge den forbryder, som du vil fange, og prøve at få ham ned under denne funktion.

Whiskyflaske scatter-symboler belønner dig med free spins, hvis du lander dem på hjul 2, 3 og 4. Du kan vinde free spins i intervallet 10 til 25, afhængigt af dit held.

Gunslinger: Reloaded spilleautomaten

Gunslinger: Reloaded spilleautomaten

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan besejrer du Gunslinger spillemaskinen

Her ser vi på nogle strategier, som du kan bruge, fordi vi allerede har dækket det grundlæggende ved spillet ovenfor. Det er en fordelagtig spillemaskine, hvis du kan spille længe nok til at aktivere bonusfunktionerne. Den første ting, du skal huske på, er at afsætte lidt tid til at spille.

I Bounty Hunt skal du huske, at den forbryder med den højeste belønning også er den sværeste at besejre. Så du er nødt til at gå efter en forbryder, som du ved, at du kan besejre og huske på risikoen ved at vælge Wild Bill, som er den sværeste at få fat i.

Resten af spillet afhænger udelukkende af held, så du skal være tålmodig og nyde at spille på denne smukke spillemaskine.

Gunslinger: Reloaded Online spillemaskinen

Gunslinger: Reloaded Online spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Symboler og deres udbetalinger

Du vil opleve at symbolerne er de samme som på den tidligere version af Gunslinger-spillemaskinen. Hestesymbolet er det højst betalende symbol, da det betaler dig 150x din indsats for at lande en kombination med fem ens symboler. Det betaler dig godt selv ved kun at lande 2 symboler, da det betaler 2x for at lande 2 af dem på hjulene.

Det næst højest betalende symbol er posen med guld, som betaler dig 40x din indsats for at lande en kombination med fem ens symboler. Den smukke pige på fotoet betaler dig 20x din indsats for at lande en kombination med fem ens symboler. Endelig betaler sherif-badgen dig 12x din indsats for at lande en kombination med fem ens symboler. 

De lavt betalende symboler eller kortsymbolerne vil betale dig i intervallet 2x til 6x din indsats for at lande en kombination med fem ens symboler. Der er også en stor belønning for dem, der kan lande en kombination med fem ens Wild-symboler. Du vil blive belønnet 400x din indsats for at lande fem Wilds på en betalingslinje. Det giver hovedspillet et anstændigt vinderpotentiale.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Actionfyldte bonusfunktioner i Gunslinger: Reloaded

Lad os starte med den mest spændende bonusfunktion, som er Bounty Hunt-funktionen. Du vil aktivere denne funktion ved at lande 3 wanted-plakater på de første tre hjul. Derefter kan du vælge blandt den forbryder, som du vil jage.

Jesse Picket er den nemmeste, og han vil belønne dig med en 2x multiplikator og 6x til 36x din indsats. Den forbryder som er medium at fange i sværhedsgrad er Butch Curry, som belønner dig en 3x multiplikator og 3x til 72x din indsats. Endelig giver Wild Bill dig en 4x multiplikator og 1,2x til 240x din indsats.

Ved hver forbryder vil der være forskellige stadier, hvor du skyder med flasker, knive og dynamit, før du til sidst træder ind i en old-school shootout med forbryderen. Husk at en højere belønning har en større risiko, så du skal træde varsomt i spillet.

Multiplikatoren anvendes til din samlede gevinst fra alle de forskellige faser, så du kan vinde op til 960x din indsats, hvis du går efter Wild Bill.

Du vil se, at spillekortene på toppen af hjulene bliver lyse, når du får en gevinst, der inkluderer dem. Når du har den fulde stack af spillekort, aktiverer du Shoot the Cards-funktionen. I denne funktion skyder du spillekort og vinder jackpot, hvis en sherif-stjerne vises på alle spillekort. Du har en større chance for at vinde jackpot, hvis din indsats er høj. Denne funktion udløses helt sikkert efter et stykke tid, så du kan satse højt for at få en chance for at vinde jackpot.

Når du lander 3 flaskesymboler på hjul 2, 3 og 4, får du free spins. Du skal skyde en af flaskerne for at afsløre, hvor mange free spins du har. De free spins er i intervallet 10 til 25. Nyd en 2x multiplikator i free spins og ubegrænsede genudløsninger ved at lande 3 flaskesymboler igen.

Gunslinger: Reloaded spillemaskinen

Gunslinger: Reloaded spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP og volatilitet

RTP'en (tilbagebetalingsprocenten) for denne actionfyldte spilleautomat er 96%. Med enkle ord får du 96% af dine penge tilbage, hvis du spiller på denne spillemaskine i lang tid. Den gode nyhed er, at du kan vinde stort på kort tid og stoppe med at spille efter det.

Volatilitetens vurdering på denne spillemaskine er medium, hvilket betyder, at gevinsterne vil være rimelig regelmæssige og moderat høje. Denne volatilitet skal holde gameplayet spændende og også belønne dig godt.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Gunslinger: Reloaded noget for dig?

For en spillemaskine, der blev udgivet i 2018, ser denne spillemaskine fantastisk ud. Det visuelle samt musikken er god, men de unikke funktioner får dig til at blive forelsket i denne spillemaskine. Kort sagt er Gunslinger: Reloaded online spillemaskinen en af de fineste kreationer fra Play'n Go, og vi anbefaler, at du prøver denne fantastiske spillemaskine.

Vi elsker deres tilgang til bonusfunktionerne, som involverer en masse skyderi og action, hvilket mangler på mange af de lignende kasino automater online. Husk at det vil tage lidt tid at opleve alle bonusfunktionerne.

Nyd en masse action og få de store belønninger i Gunslinger: Reloaded.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Gunslinger: Reloaded - Ofte stillede spørgsmål

Hvor høj er den maksimale gevinst i Gunslinger: Reloaded?

Du kan få så meget som 5.000x din indsats på et enkelt spin. Den maksimale indsats er 750 kr., så du kan vinde 3.500.000 kr. ved at satse på det maksimale beløb og være ekstremt heldig.

Hvilken bonus er den mest indbringende?

Shoot the Cards-bonussen er den mest indbringende, fordi du kan vinde en progressiv jackpot pulje her.

Er det muligt at spille Gunslinger: Reloaded gratis?

Ja, du kan spille Gunslinger: Reloaded gratis her på BETO. Det bedste ved det hele er, at der ikke kræves nogen tilmelding eller indbetaling

Er free spins tilgængelige i Gunslinger: Reloaded?

Ja, du kan udløse free spins i intervallet 10 til 25 ved at lande tre flaskesymboler på hjulene.

Er det muligt at vinde rigtige penge ved at spille på Gunslinger: Reloaded spillemaskine?

Ja, du kan spille for rigtige penge ved at tilmelde dig et anerkendt casino online, der tilbyder denne spillemaskine og hæve eventuelle gevinster, du vinder.