MENU

Spil Guns N' Roses - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Guns N' Roses
Klik for at starte

Guns N' Roses af NetEnt

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Guns N' Roses anmeldelse

Guns N' Roses

Guns N' Roses er et af de mest legendariske rock bands, der nogensinde har eksisteret. NetEnt er kendt for at skabe de mest unikke spillemaskiner, og de har på smukkeste vis fortsat denne tendens ved at skabe en spillemaskine med Guns N' Roses-tema. Er det ikke vildt? Læs venligst nedenfor hvor vi vil give dig vores detaljerede vurdering af spillemaskinen.


Udgivet: 22.01.2016
Volatilitet
Gevinst: X1250

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 01 Juli 2022 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Sjældent soundtrack som kan tilpasses

Sindssyg mængde af Bonusfunktioner

Føles som at være til en koncert

Meget høj RTP

Nostalgisk oplevelse for die-hard fans

Ulemper

Nonfans kan muligvis ikke lide denne spillemaskine

Ingen progressiv jackpot

Fakta om Spillemaskinen

Software NetEnt

Volatilitet

RTP% 96.98

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.10

Max. Indsats 200.00

Antal hjul 5

Antal rækker 3

Temaer i spillet

Rock Musik


Funktioner

Udvidende Wild med re-spin Bonus hjul Tilfældig Wilds Bonusspil: Vælg Objekter RTP spænd Bonusspil Multiplikator Free Spins


Land tre bonussymboler på hjulene i Guns N

Land tre bonussymboler på hjulene i Guns N' Roses

Introduktion til Guns N' Roses

Det er ikke nødvendigt at introducere det største rock band, der nogensinde har eksisteret. Guns N' Roses var ikke bare et rock band. Det var en sensation, en hel kultur i sig selv, og denne automat med den samme titel er endnu et element, der tager del i den kultur. 

Guns N' Roses er en mind-blowing spillemaskine fra NetEnt. Denne spillemaskine har en unik stemning og stil på grund af det fede rockbaserede tema. Så snart du åbner denne spillemaskine, vil du føle, at du er til en rock koncert.
Sange spiller i baggrunden, hjulene er malet sorte og ligner en scene, og der er det klassiske signaturlogo for det legendariske band i baggrunden af hjulene. Du har sikkert hørt om og måske endda spillet på spillemaskiner med filmtema, men det er noget i en klasse for sig. Spillet fører spillemaskinernes tema til den næste liga.

Niveauet på detaljerne og dedikationen til rock bandet er helt utroligt på denne spillemaskine. Selv de mindste detaljer er designet til perfektion. For eksempel er Bonusrunde-spin på spillemaskinen designet, så de ligner en pladespiller. Det betyder ikke noget, om du er fan af rock eller ej denne spillemaskine vil holde dig limet til skærmen i timevis, når du først begynder at spille. Udover at være en fantastisk og moderne spillemaskine, så er Guns N' Roses også en hyldest til det største Rock band, der nogensinde har eksisteret.

Guns N' Roses spilleautomaten blev udgivet i begyndelsen af 2018, og den toppede hitlisterne inden for få dage. Spillemaskinen pralede med dragende grafik parret med et uimodståeligt soundtrack inspireret af det legendariske band. Derudover er spillemaskinen spækket med specielle funktioner og bonusser, som holder spændingsniveauet højt hele tiden.

Læs den komplette anmeldelse af Guns N' Roses, og lær mere om denne super fede spillemaskine.

Video: Spil Guns N' Roses - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Land forskellige vindende kombinationer i Guns N

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Grafik og tema

De vigtigste attraktioner i Guns N' Roses er de visuelle elementer. Spillemaskinen skaber en gribende stemning, så snart du starter den. Når du åbner spillemaskinen, byder den dig velkommen med en fantastisk introduktionsvideo, der er meget mere detaljeret og underholdende end hvad andre spillemaskiner kan tilbyde. Når du åbner spillemaskinen, byder den dig velkommen med en fantastisk introduktionsvideo, der er meget mere detaljeret og underholdende end hvad andre spillemaskiner på internettet kan tilbyde. Hvis du ønsker det, kan du springe denne video over, så vil du komme direkte til selve spillemaskinen. Spillemaskinens hovedskærm forestiller en kæmpe koncert.

Spilleautomatens baggrund er et kæmpe stadion fyldt med spændte rock fans, projektører er synlige på begge sider af hjulene, og baggrunden af hjulene er sort, hvilket får det til at ligne en scene med det legendariske Guns N' Roses-logo i baggrunden. Grafikken er uden tvivl den største og mest detaljerede attraktion på denne spillemaskine.

Symbolerne i Guns N' Roses er allesammen tilpasset til temaet, ligesom med de andre titler fra NetEnt, der er nogle billedesymboler og nogle kortsymboler på automaten. Kortsymbolerne er de lavt betalende symboler på spillemaskinen, og de er designet efter det klassiske Guns N' Roses inspirerede tema. Billedesymbolerne optræder i form af portrætter af bandmedlemmerne fra Guns N' Roses. De resterende symboler er de specielle symboler i spillet, som bruges til at udløse bonusrunder. Disse inkluderer Wilds, Scatters og bonussymbolerne.

Det er slet ikke nødvendigt at nævne at soundtracket til Guns N' Roses er enestående. Spillemaskinens soundtrack består hovedsageligt af forskellige hits fra bandet. Der er en sjælden tilpasningsmenu tilgængelig til soundtracket i Guns N' Roses. Du kan bruge denne til at personalisere spillemaskinens soundtrack efter dine præferencer. Der er en knap i nederste venstre hjørne af spilskærmen, og når du trykker på denne, får du en liste over forskellige superhit-sange af Guns N' Roses. Her får du masser af muligheder at vælge imellem, og du kan for eksempel vælge din yndlingssang og sætte denne på repeat for at afspille den igen og igen. Du kan også vælge at afspille en bestemt sang nu og her, og derefter vil de andre sange afspilles efterfølgende. Det er ligesom at skabe en playliste. Er det ikke fedt?

Udviklerne har udvalgt sangene der er tilgængelige på spillemaskinen efter bedste evne. De tilgængelige sange på spillemaskinen inkluderer Welcome to the Jungle, Sweet Child o' Mine, Paradise City, November Rain og Chinese Democracy. Welcome to the Jungle er indstillet som standardnummeret i starten af spillet. Du kan ændre det når som helst.

Guns N' Roses-spillet har et vanvittigt niveau, når det kommer til detaljerne. Spillemaskinen giver dig en utrolig og rockende casino eventyr.

Forskellige kortsymboler i Guns N

Forskellige kortsymboler i Guns N' Roses

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller du - Guns N' Roses online spillemaskinen

Det bedste ved NetEnts spillemaskiner er, at de er enkle at spille på; der er ingen unødvendige og kedelige komplikationer, som gør at du mister interessen. Du skal dybest set kun gøre to ting i spillet. Først skal du vælge en indsats, og dernæst skal du dreje hjulene på den indsats.

Vælg indsats

indsatsen i Guns N' Roses afhænger af indsatsniveauet og møntværdien, og kontrolelementerne for dem begge er placeret på kontrolpanelet under spillets hjul. Indsatsniveauet bestemmer antallet af mønter, du vil satse på spillemaskinen. Det kan ændres ved at klikke på + og - knapperne på venstre side af drejeknappen; der er ti forskellige indsatsniveauer. På den modsatte side bestemmer møntniveauet den pengeværdi, der er gemt i disse mønter; møntværdien kan ændres ved at klikke på knappen til højre for spin-knappen, under det 4. hjul. Møntværdien kan indstilles til mellem 0,01 og 1,00.

Max Bet-knappen

Der er en Max Bet-knap til højre for spin-knappen; når du trykker på denne knap, øges indsatsniveauet og møntværdien til deres topværdier, og den maksimale indsats vælges på spillemaskinen. Denne mulighed kan være praktisk, når du spiller med et stort budget, men det anbefales ikke at gøre det, hvis du har et ret begrænset budget.

Vælg indsatsen omhyggeligt på spillemaskinen; prøv at vælge et beløb, der giver dig mindst 50 spins baseret på dit budget. Det hjælper dig med at få et godt afkast på spilleautomaten.

Spilleautomatens struktur

Guns N' Roses har fem hjul, tre rækker og 20 forskellige betalingslinjer. Disse betalingslinjer på spillemaskinen er aktive som standard, og du behøver ikke at aktivere dem hver gang, før du drejer manuelt. Du kan dog vælge, hvilke betalingslinjer du vil deaktivere. Det sparer dig nogle penge, da du betaler for færre betalingslinjer, men vær forsigtig, da du også reducerer dine chancer for at få udbetalinger.

Sådan vinder du

Ligesom på andre spillemaskiner skal du lande mindst tre ens symboler for at få en udbetaling i Guns N' Roses. Du kan lande disse ens symboler på en af de aktiverede betalingslinjer i spillemaskinen. Hvis du får 4 eller 5 symbolkombinationer, får du højere udbetalinger, da disse er meget sjældne kombinationer. Symbolerne bestemmer også kombinationsudbetalingen; højt betalende kombinationer betaler højere udbetalinger, når de lander i vindende kombinationer.

Auto Play

Der er en automatisk spin-funktion på spillemaskinen, som automatisk kan dreje hjulene for dig et fast antal gange. Det kan spare dig tid og gør spillemaskinen sjovere at satse på. Indstillingen er placeret lige ved siden af spin-knappen på venstre side.

Land den mest eftertragtede Super Mega Win i Guns N

Land den mest eftertragtede Super Mega Win i Guns N' Roses

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Specielle funktioner og bonusser

Guns N' Roses er spækket med spænding takket være de mange specielle funktioner. Spillemaskinen er fyldt til randen med fantastiske bonusser såsom Ekspanderende Wilds, Legend Spin-funktionen, Solo Multiplier og Appetite for Destruction wild-funktionen. Appetite for Destruction wild-funktionen er Guns N' Roses signaturbonusfunktion, som navnet også indikerer. Udover disse bonusser kan du også få free spins på denne spillemaskine.

Da der er så mange forskellige bonusser og funktioner på spillemaskinen, får du en meget elektrisk og engagerende spiloplevelse på denne spillemaskine. Når du spiller, vil du se, at der altid sker noget nyt på denne spillemaskine. Som et resultat føles spillet som et rent eventyr snarere end en online spillemaskine.

"Appetite for Destruction"-signaturbonussen

Er den bedste specielle funktion i Guns N' Roses, når denne udløses, dækker et korsformet wild-symbol hjulene på spillemaskinen. Korset i denne funktion er Guns N' Roses Rock Bandets signaturkors. Du kan enten få et helt kors eller et delvist kors. Det er en tilfældig bonus og kan aktiveres når som helst i spillet.

Solo multiplikator

Solo Multiplikatoren er endnu en unik bonus i Guns N' Roses; når denne er aktiveret, giver den dig en direkte kontantudbetaling. Multiplikatoren i bonussen vil tilfældigt variere mellem 4x og 10x. Denne bonus udløses, når du lander tre eller flere matchende symboler på spillemaskinens hjul.

Det legendariske Guns N' Roses-logo er Wild-symbolet på spillemaskinen, og symbolet kan vises på et af de fem hjul på spillemaskinen, men når Appetite for Destruction-funktionen er aktiveret, kan du ikke lande det på 3. hjul. Wild-symbolet fungerer som en erstatning for alle de regelmæssigt udbetalende symboler på spilleautomaten. Når du lander denne på et hjul, bliver den til en ekspanderende wild, og den dækker derefter hele hjulet for at øge dine chancer for at lande vindende kombinationer.

Legend Spins

Legend Spins er også en tilfældig funktion i Guns N' Roses; du modtager tre re-spins, når du udløser denne funktion. De gratis re-spins kommer med specielle Stacked Wilds; du får en eller to stacked wilds under denne funktion. Denne stacked wild bevæger sig mellem hjulene; i det første spin vises den på det midterste hjul, og derefter vises den på det første og det sidste hjul. På det sidste Free Spin vises den på det resterende andet og fjerde hjul. Det er en tilfredsstillende bonus i Guns N' Roses, og du vil lande nogle fremragende udbetalinger i løbet af denne.

Multi-Award bonushjul

Det er en meget dynamisk funktion i Guns N' Roses; den udløses under hovedspillet. Du skal få bonus scatter-symbolerne på det 1. 3. og 5. hjul for at udløse den. Denne bonus har tre forskellige belønninger, og du får tildelt en tilfældigt; de tre bonusser er Encore Free Spins, Coin Wins og Crowd-Pleaser bonusspillet. Når denne funktion udløses, føres du til en anden spilskærm med en stor Record Player; i denne pladespiller vil disse bonusser blive nævnt i tilfældige rum. Pladen begynder at spille, når du trykker på spin-knappen, og når du derefter stopper den, får du den belønning, der lander under pickuppen på pladespilleren.

Encore free spins

Ligesom med Multi-Award bonushjulet udløses Encore Free Spins også, når du lander bonussymboler på det første, tredje og femte hjul. Denne bonus giver dig 10 free spins, som vil have stacked wilds. I løbet af din bonusrunde vises disse stacks på 2. 3. og 4. hjul i løbet af de 10 free spins. Du kan også vinde yderligere free spins i løbet af denne runde.

Møntgevinster

Det er en tilfældig bonusfunktion, der giver dig direkte udbetalinger baseret på dine indsatser, hvilket tydeligt fremgår af navnet på funktionen. Udbetalingerne vil variere et sted mellem 200 og 600 mønter; det lyder måske ikke fascinerende, men det giver et godt løft til spillemaskinen.

Crowd Pleaser-bonusspillet

Crowd Pleaser-bonussen er en unik funktion i Guns N' Roses. Det er en niveaubaseret bonus, og der er tre forskellige niveauer. Du skal gå gennem disse niveauer for at øge din jackpot; for at rydde et niveau bliver du nødt til at indsamle en bestemt mængde point. Du kan samle point ved at samle forskellige genstande i bonussen; nogle genstande vises foran dig, og disse genstande indeholder point, og nogle af dem har også ekstra tilvalg. Du vil have et begrænset antal valg, så du skal være heldig for at få genstande med mange point. For eksempel vil du rydde det første niveau, hvis du samler 600 point, og for at rydde det andet niveau skal du bruge 3000 point. For at rydde det sidste niveau vil det kræve 8000 point, og her bliver det lidt vanskeligt, men hvis du vinder, venter til gengæld en sindssyg belønning på dig.

Legend Spins-bonus i Guns N

Legend Spins-bonus i Guns N' Roses

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP og volatilitet i Guns N' Roses

RTP (tilbagebetalingsprocent)

Guns N' Roses er en meget generøs spillemaskine, når det kommer til spillemaskinens RTP. RTP'en på spillemaskinen er 97,10%, hvilket betyder, at hvis du spiller på spillemaskinen med 100 mønter, vil du få omkring 97,10 mønter tilbage efter spillet. En RTP på 97,10% er fremragende, da den gennemsnitlige RTP, som lignende spillemaskiner giver, er omkring 96%, så det er dermed en hel procentdel højere end gennemsnittet. Selvfølgelig er RTP'en på spillemaskiner aldrig en garanti for tilbagebetaling, det er blot det gennemsnitlige afkast, som en spiller modtager, og det er dit held der vil afgøre, hvor meget du får.

Volatilitet

Volatiliteten i Guns N' Roses er blevet bedømt af NetEnt som værende Medium; spillemaskiner med mellemstor volatilitet giver spillerne konstante gevinster, hvilket gør spillemaskinen engagerende og spændende. Spillemaskiner med medium volatilitet foretrækkes normalt af de fleste spillere, da de hverken er for eksplosive eller for kedelige; det gør dem til de perfekte, afbalancerede spillemaskiner.

Selv om det er en spillemaskine med mellemstor volatilitet, så tillader spillemaskinen stadig en Jackpot på 1.125x, hvilket er ret generøst.

Det unikke Crowd Pleaser bonusspil i Guns N

Det unikke Crowd Pleaser bonusspil i Guns N' Roses

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Top jackpot

Den højeste gevinst, du kan opnå i Guns N' Roses, er 1.125x din indsats, hvilket betyder, at hvis du spiller med en lille indsats på 50 kr., så kan du vinde en imponerende udbetaling på 80.000 kr. Desværre er der ingen progressiv jackpot på spillemaskinen, men til gengæld er der nogle ret gode bonusser, som giver dig generøse præmier. For eksempel giver Solo Win-bonussen på spillemaskinen dig direkte kontant output på op til 10x din indsats.

Hvis du spiller på spillemaskinen med den højest mulige indsats, giver den dig en fantastisk belønning til en værdi af 1.000.000 kr., hvilket er helt utroligt. Det er en meget generøs udbetalingsmultiplikator for en spilleautomat med mellemhøj volatilitetsniveau.

"Appetite for Destruction"-bonusfunktionen i Guns N

"Appetite for Destruction"-bonusfunktionen i Guns N' Roses

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Understøttelse på tværs af enheder i Guns N' Roses

Udviklerne hos NetEnt har sørget for, at du aldrig bør gå glip af det sjove ved at spille Guns N' Roses, uanset hvor du er. Guns N' Roses er fuldt optimeret til at køre på forskellige enheder såsom mobiltelefoner, tablets og computere. Når du spiller den mobile version af spillemaskinen, vil du se, at grafikken og animationerne er ligeså skarpe og smukke, som de er på computerversionen af spillemaskinen, og det er takket være ekspertoptimeringen fra NetEnt.

Vind en multiplikatorgevinst i Guns N

Vind en multiplikatorgevinst i Guns N' Roses

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vores samlede vurdering af Guns N' Roses

Guns N' Roses er en af de bedste online spillemaskiner, der er tilgængelig på online casinos; NetEnt er stolte af den og præsenterer den som et af deres mesterværker. Guns N' Roses er trendy på grund af den dragende grafik, det catchy soundtrack, de spændende funktioner og den betryggende statistik. Spillemaskinens største attraktion er uden tvivl dens tema, som er baseret på det legendariske rock band med samme navn. Spillemaskiner med band-tema er meget sjældne; en grund til det er, at det er udfordrende at designe og udvikle elementerne efter bandets tema, men takket være Guns N' Roses enorme popularitet, er denne spillemaskine en kæmpe succes.

Spilleautomatens soundtrack er noget for sig, da den inkluderer forskellige hits fra bandet, og du kan tilpasse spillemaskinens musik ved at ændre sangene efter dit valg. Grafikken er imponerende, og den er designet til at give dig en rock-vibe. Udover at være en fryd for øjet, så udmærker Guns N' Roses sig også i gameplayet; spillemaskinen er bogstaveligt talt spækket med specielle funktioner såsom Wilds, Crowd Pleaser, Appetite for destruction og meget mere.

Det er ikke muligt at definere denne spillemaskine med ord, så spil på spillemaskinen, så du kan se det med egne øjne og få en virkelig rockende spiloplevelse.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - Guns N' Roses

Hvor høj er RTP'en (tilbagebetalingsprocenten) i Guns N' Roses?

RTP'en i Guns N' Roses er 97,10%. Det er en flot procent i betragtning af gennemsnittet på lignende spillemaskiner. Bemærk at online casinos kan ændre RTP'en på denne spillemaskine efter eget valg; underretningen om det bliver muligvis ikke givet til spillerne, så tjek detaljerne i spillemaskinen, før du lægger dine indsatser.

Hvor høj er volatiliteten i Guns N' Roses?

Volatilitetsvurderingen i Guns N' Roses er vurderet som værende Lav til Medium, hvilket betyder, at der vil være konstante gevinster på spillemaskinen, men deres gevinster er muligvis ikke meget høje på grund af deres hyppige forekomst. Selv om det er en spillemaskine med lav til medium volatilitet , så er den øverste jackpot i spillemaskinen stadig 1.125x værd, hvilket er helt fantastisk.

Er der free spins i Guns N' Roses?

Ja, der er en Free Spin-funktion i Guns N' Roses, hvor du kan vinde 10 free spins, og Free Spins kommer med Stacked Multiplikator Symboler for at øge dine udbetalinger.

Hvad er den højeste jackpot, du kan vinde på Guns N' Roses?

Den øverste jackpot i spillet er 1.125x din indsats, og det er en meget høj jackpot i betragtning af spillemaskinens lave til mellemstore volatilitet.

Hvor mange bonusfunktioner har Guns N' Roses?

De samlede specielle funktioner i spillemaskinen er opdelt mellem hovedspilsfunktioner og bonushjulsfunktioner. Der er 3 hovedspilsfunktioner og 3 Wheel of Fortune-funktioner, hvilket svarer til i alt 6 specielle funktioner.

Kan jeg spille Guns N' Roses gratis?

Ja, selvfølgelig. En gratis version af Guns N' Roses er tilgængelig på BETO. Du kan spille den for at forstå de forskellige funktioner på spillemaskinen uden at satse rigtige penge. Guns N' Roses har mange specielle funktioner, og det gør det lidt vanskeligt for nye spillere; hvis du spiller på denne spillemaskine for første gang, råder vi dig derfor til, at du først spiller demo-versionen af spillemaskinen, før du spiller med dine rigtige penge.