MENU
Søg
Spillemaskiner

Viking Runecraft Spil For sjov

Spil Viking Runecraft gratis demo

Viking Runecraft  Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Viking Runecraft af Play'n GO

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Viking Runecraft anmeldelse VurderingVurdering

Viking Runecraft  Demo

Viking Runecraft er en kraftfuld online spillemaskine med det nordiske mytologi-inspirerede tema. Play'n GO er udviklingsstudiet bag Viking Runecraft, og de har gjort et fremragende stykke arbejde med spillet. Der er et bredt grid med 7 hjul og 7 rækker, og spillet kører på den unikke klyngespilmekanisme, som bruges sammen med kaskade-funktionen for at gøre det nemt for dig at vinde gevinster.


Udgivet: 27.04.2017
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt
Gevinst: X5000

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 17 Maj 2024 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

Åben5.000x jackpot

ÅbenKraftfulde specielle funktioner

ÅbenDragende tema

ÅbenHøj RTP

ÅbenGrafik i høj kvalitet fra Play'n GO

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Gameplayet kan være lidt overvældende

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Play'n GO

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt

Spillemaskiner RTP% 94.66

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.10

Spillemaskiner Max. Indsats 100.00

Spillemaskiner Antal hjul 7

Spillemaskiner Antal rækker 7

Temaer i spillet

Myter Vikinger


Funktioner

Niveaustigning Cluster Pays Udskiftning af symbol Bonus hjul Tilfældig Wilds RTP spænd Bonusspil Multiplikator Free Spins


Karakterer

Viking Guder


Kraftfuldt kaskadehjulsystem

Kraftfuldt kaskadehjulsystem

Viking Runecraft - Gør dig klar til et nordisk eventyr

Spillet forgår i det nordiske mytologi-inspirerede tema, og Viking Runecraft tager dig med på en storslået tur rundt i de nordiske hemmeligheder og eventyr. Baggrunden af Viking Runecraft viser en udsigt over isdækkede bjerge på en kold dag, og det tilføjer et mystisk touch til spillemaskinen.

En mægtig nordisk kriger er til stede på højre side af spilskærmen for at beskytte dig mod de onde kræfter, der prøver at tage dine gevinster. Spillet er i høj grad baseret på temaet. De nordiske guder og gudinder, herunder Thor, Heimdall, Odin og Freya, er til stede i spillet som wild-symboler for at fuldende det mytologiske tema.

Play'n GO er en udvikler, der altid tænker ud af boksen og prøver at inkludere unikke ideer og innovationer i deres spil. I Viking Runecraft har udvikleren brugt den nye klyngemekanisme, hvilket gør spillemaskinen til en meget interessant titel at satse på. Der er et bredt spil-grid med 7 hjul og 7 rækker, som byder dig velkommen, så snart du starter spillemaskinen. Det giver dig en chance for at lande nogle fantastiske vindende kombinationer under din rejse til Valhalla.

Læs vores anmeldelse af iGaming-titlen videre for at lære mere.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Magisk grafik i Viking Runecraft

Viking Runecraft er smukt designet takket være det dynamiske og magtfulde mytologiske tema. Online spillemaskinen har et meget højt potentiale for at give dig en eksplosiv casino oplevelse, og grafikken er det bedste eksempel på det.

Da vi testede spillet, var vores første indtryk rigtig godt. Vi elskede den livlige grafik, der fik os til at føle, at vi så en film med nordisk tema. Baggrunden viser en smuk udsigt over gigantiske bjerge med nogle regnskyer. Hjulene er smukt dekorerede med amuletter og runer, der supplerer det mytologiske tema, og flere forskellige guder og gudinder kommer regelmæssigt frem under gameplayet.

Den iøjenfaldende grafik i Viking Runecraft er komplementeret af et lige så smukt soundtrack, der matcher det visuelle perfekt og gør oplevelsen endnu mere fordybende.

Træd ind på det nordiske spileventyr med den mægtige tordengud Thor

Træd ind på det nordiske spileventyr med den mægtige tordengud Thor

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller og vinder du det nordiske mesterværk

Sådan spiller du

Idet Play'n GO er en ret populær iGaming-udvikler, er vi sikre på, at du allerede har spillet nogle af deres titler før, og det vil derfor være meget let for dig at forstå gameplayet.

Det første du skal gøre i Viking Runecraft, er at tjekke udbetalingstabellen. Viking Runecraft kører på det unikke klyngebetalingssystem, og udbetalingstabellen vil give dig informationer om de forskellige størrelser på klynger og deres respektive udbetalinger. Det er vigtigt, at du forstår detaljerne, da de fortæller dig, hvor meget du vil vinde, hvis du lander en bestemt kombination på hjulsættet.

Derefter skal du vælge indsats i spillet. For at vælge indsats skal du blot indstille møntværdien, og så er du klar. Du behøver ikke bruge tid på at indstille de enkelte betalingslinjer.

Når du har valgt indsats, skal du få hjulene til at dreje. Spin-knappen er placeret nederst til højre på spilskærmen. Du skal blot trykke på den, og så er du klar. Du kan også bruge den automatiske spin-knap til at få spins til at dreje af sig selv.

Sådan vinder du

For at lande en vindende kombination i Viking Runecraft skal du få en klynge på 5 eller flere ens symboler på dit grid sammen, og så får du en udbetaling. Vindermekanismen er enkel og let at forstå, da det er et klyngebaseret spil. Kaskadehjul-funktionen forbliver aktiv hele tiden sammen med nogle andre bonusser for at gøre din spiloplevelse eksplosiv.

Viking Runecraft - Saml Runesten fra Valhal og aktiver gevinster i din bonusrunde

Viking Runecraft - Saml Runesten fra Valhal og aktiver gevinster i din bonusrunde

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Specielle bonusfunktioner i Viking Runecraft

Viking Runecraft kommer med en række specielle funktioner, og de nordiske guder giver dig deres velsignelser i form af bonuselementer og unikke bonusser i spillet.

Runesten fra Valhal

Når du spiller på Viking Runecraft-spillemaskinen, sparer du et sekundært beløb op. Når du stiger i niveauer kan du prøve at vinde beløbet ved at dreje på et hjul. Der er ingen grund til at bekymre dig, hvis du ikke opnår det, da pengene gemmes et sikkert sted, indtil du vinder dem.

Destruktion funktionen (Charge of Destruction)

Bonussen aktiveres, når du lander en kombination af 20 eller flere ens symboler på én gang. Når den udløses, aktiveres 1 ud af de 4 specielle funktioner for at øge dine gevinster.

Ekstra funktioner gennem gratis level-up

I Viking Runecraft kan du øge dine niveauer gratis. Det giver dig et par ekstra funktioner, som giver dig fordele i form af ekstra wild symboler.

Ragnarok Bonus

Ragnarok-bonussen udløses efter at have modtaget udbetalinger til en værdi af 40 eller flere symboler. En anden måde at aktivere funktionen på, er ved at få et layout på dit grid, hvor der er mindst 20 vindende symboler efter Destruktions-bonussen. Det er den mest kraftfulde bonus, og du vil få et belønnende spin, hvor alle boostere i spillet aktiveres i en kæde, og du vil også få en ekstra multiplikator mellem 2x og 5x.

Ragnarok-funktion og Bonus - Få en gratis runde og gode gevinster

Ragnarok-funktion og Bonus - Få en gratis runde og gode gevinster

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP og volatilitet

Viking Runecrafts RTP er ret høj på 96,7%, hvilket er meget sjældent, og du bør ikke være bekymret for sikkerheden ved din indbetaling. Variansen er defineret som medium til høj, hvilket også er fantastisk for en online spillemaskine. Overordnet set er vi sikre på, at du vil få et afbalanceret gameplay.

Freya lykønsker dig med din samlede gevinst og 2x multiplikator

Freya lykønsker dig med din samlede gevinst og 2x multiplikator

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Tips og tricks til at vinde den fantastiske skat

Ligesom de fleste andre Play'n GO-titler er Viking Runecraft også drevet af en række tilfældige talgeneratorer, og du kan umuligt snyde spillet på nogen måde. Der er dog nogle ting, du skal huske på for at få mest muligt ud af din spil-session.

Vi har et par tips, du kan følge. For det første bør du nærstudere udbetalingstabellen for at forstå, hvad du kan vinde, og hvordan du kan vinde det. For det andet bør du bruge bonusfunktioner såsom auto spins og tabsgrænser. Du bør også vælge et pengebudget, før du spiller, og du skal sørge for, at du aldrig overstiger det.

Få Guds gave fra Freya der vil give dig ULTRA STORE gevinster

Få Guds gave fra Freya der vil give dig ULTRA STORE gevinster

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

BETO's samlede vurdering af Viking Runecraft

Viking Runecraft er en smuk nordisk mytologi-inspireret onlinespiltitel, der blev udviklet af den berømte iGaming-udvikler Play'n GO. Temaet er den mest attraktive funktion på spillemaskinen, og du kan se forskellige visuelle elementer, som er inspireret af det overordnede tema.

Med 4 forskellige specielle funktioner og ekstra bonusser vil der altid ske noget på spilhjulene, og du vil med sikkerhed kunne lide den måde, hvorpå de specielle bonusser vil gøre dit gameplay endnu sjovere. Den mytiske verden af nordiske krigere påvirker mange af spillets funktioner, og du vil føle, at du er i gang med at træne op til en stor nordisk invasion.

De specielle funktioner og grafikken i høj kvalitet kan få spillet til at se lidt kompliceret ud, og vi anbefaler derfor, at du prøver demo-versionen af, før du spiller det rigtige spil med rigtige penge. Du kan finde linket til demo-versionen her på BETO.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - Viking Runecraft

Hvad er den maksimale gevinst, jeg kan lande i Viking Runecraft? Pil Pil

Du kan vinde en potentiel udbetaling til en værdi af 5.000x din indsats, hvilket er meget generøst i betragtning af den afbalancerede volatilitetsvurdering.

Hvor høj er RTP'en og volatiliteten for Viking Runecraft? Pil Pil

Viking Runecraft har en meget god RTP på 96,7%, hvilket er meget højt sammenlignet med andre lignende spillemaskiner. Volatilitetsvurderingen af spillet er medium til høj, hvilket også vil være godt for de fleste online spillere.

Er der free spins i Viking Runecraft? Pil Pil

Der er ingen typiske free spins i Viking Runecraft. Ragnarok-bonussen giver dig dog et specielt enkelt free spin med fantastiske bonusser.

Hvordan kan jeg spille Viking Runecraft gratis? Pil Pil

Vi har gratis versionen af Viking Runecraft tilgængelig her på BETO, og du kan teste spillet og alle funktionerne.