MENU

Spil Snake Arena - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Snake Arena
Klik for at starte

Snake Arena af Relax Gaming

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Snake Arena anmeldelse

Snake Arena

Snake Arena-spillemaskinen giver dig chancen for at vinde 1000x din indsats eller endnu mere, mens du jager eller bliver jaget af en slange. Relax Gaming giver dig en innovativ og eventyrlig online spillemaskine med 30 betalingslinjer og en topgevinst på 2758x. Snake Arena har bonusfunktioner såsom ekspanderende wilds og en free spin-runde.


Udgivet: 20.12.2019
Volatilitet
Gevinst: X2758

Skrevet af: Julius De Vries | Sidst opdateret: 01 Juli 2022 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Julius de Vries gennemgår casino bonusser og vilkår her på BETO™, så vores læsere vil ikke lader sig narre af de lyssky operatører i branchen som stadig findes. Han er også en verificeret spilekspert. Om Julius De Vries

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Fantastisk tema og visuel kvalitet

Innovativt gameplay og bonusser inkluderet

Tilfældig Wild Chase-funktion inkluderet

Ekspanderende Wild-funktion

Stor RTP på 96,25%

Ulemper

Høj volatilitet

Toppræmien er ikke særlig høj, dvs. 2758x indsats

Fakta om Spillemaskinen

Software Relax Gaming

Volatilitet

RTP% 96.25

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.10

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 5

Antal rækker 5

Temaer i spillet

Fantasy Middelalderen


Funktioner

Køb Bonus Runde Opsamling af energi Tilfældig Wilds Bonus symboler Free Spins Wild


Karakterer

Riddere


Spil på spillemaskinen med 30 betalingslinjer

Spil på spillemaskinen med 30 betalingslinjer

Introduktion til Snake Arena

Snake Arena er baseret på det velkendte og klassiske snake-spil, der var på så populært på de gamle Nokia-telefoner. Spillet mistede sin popularitet, da farveversionen blev udgivet. Denne spillemaskine version er baseret på den gamle version men med en masse bonusfunktioner tilføjet.

Relax Gaming giver dig en spillemaskine med fem vandrette og fem lodrette rækker med kæmpe mulige præmier tilgængelige i gameplayet. Spillet foregår i et fangehul, hvor der er en ond slange, som er efter de store kødstykker. Relax Gaming har inkluderet 30 betalingslinjer i spillet i stedet for at bruge den sædvanlige klynge model, som bliver brugt på de fleste online spille-automater.

Spillet belønner dig med en gevinst, når matchende symboler bliver stablet eller udfylder to eller flere fortløbende rækker. Ud over det spændende hovedspil er der også inkluderet bonusfunktioner, som for eksempel free spins-runden. Den kommer med nogle ekstra elementer og en maksimal gevinst på 1000x indsatsen. Du har dog brug for en hel del held for at få præmien. Du kan nemt vinde store udbetalinger med ekspanderende wilds, og de forskellige symboler udbetaler også nogle flotte beløb.

Video: Spil Snake Arena - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Snake Arena har fascinerende musik og dragende tema

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Dragende tema og fascinerende grafik

Den spændende nye online spillemaskine fra Relax Gaming har et gammelt middelalder tema. Snake Arena er baseret på det klassiske snake-spil, hvor en slange snor sig rundt på skærmen og spiser mad, men spillemaskinen her har dog et moderne twist. Slangen er nemlig på jagt efter en ridder i stedet for mad. Spillet er fantastisk, og spillemaskinen er generelt virkelig godt lavet. Det har fremragende grafik og ser generelt imponerende. Spillere vil kunne fordybe sig i spillet på grund af det dragende soundtrack som passer med grafikken.

Vind op til 1000x din oprindelige indsats

Vind op til 1000x din oprindelige indsats

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Spilleregler for Snake Arena

Spillets indstillinger er alle placeret på højre side af skærmen. Du kan vælge din indsats ved hjælp af stakken af mønter i øverste højre hjørne. Beløbet kan variere fra 50 øre pr. spin op til 750 kr. pr. spin. Når du har valgt indsats, åbnes menuen. Her kan du indstille autoplay-funktionen og andre indstillinger. Spilmulighederne såsom lyde, musik, hurtige spins osv. kan tilpasses ved hjælp af tandhjulsknappen. Du kan endda indstille hjulene til at dreje med mellemrumstasten.

Autoplay-funktionen i Snake Arena giver dig mulighed for at vælge et beløb fra de forskellige forudindstillinger for at dreje dine spins automatisk. Du kan også vælge uendelighedstegnet for at lade hjulene dreje tilfældigt indtil spillet slutter. Spillet vil slutte, hvis din saldo løber tør, eller hvis en gevinstgrænse, som er blevet forudbestemt gennem menuen bliver oversteget.

Knappen med et spørgsmålstegn åbner for spillereglerne. Her vises spillets funktioner i forskellige punkter, såsom RTP'en på 96,25% og informationer om spillets regler, bonusfunktioner osv.

Du kan vinde et enormt beløb på 2758x din indsats i Snake Arena

Du kan vinde et enormt beløb på 2758x din indsats i Snake Arena

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan vinder du på Snake Arena spillemaskinen

At lande 3 eller flere ens symboler vil give dig en gevinst i Snake Arena. Spillet består af 30 betalingslinjer, og de er altid aktive. Du kan skabe vindende kombinationer ved brug af mere end en enkelt linje. Du vil bemærke en tendens i spillet til at samle klynger af de lavt betalende symboler, og det er til spillernes fordel i modsætning til at samle billedesymbolerne.

Det royal kronesymbol udbetaler det højeste beløb. Når du lander 5 af dem på en enkelt betalingslinje, får du en 20x udbetaling af indsatsen. Tre af dem er 1x indsatsen værd. Hvis du lander fem af de grønne øjesymboler, får du 10x indsatsen, og tre af dem er kun 0,7x indsatsen værd. Derudover er der det store stykke kød, som slangen gerne vil spise. Symbolet er 5x værd, når 5 af dem lander, og 0,5x indsatsen, når tre af dem matcher.

Spillet danner også klynger på hjulene, og det gør det muligt at vinde kæmpe gevinster i Snake Arena. Spillet danner også klynger på hjulene, og det gør det muligt at vinde kæmpe gevinster i Snake Arena.

Lad ikke slangen bide sig selv, for så vil free spins-tilstanden slutte

Lad ikke slangen bide sig selv, for så vil free spins-tilstanden slutte

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Specielle funktioner og bonusrunder

Den største mulige gevinst på Snake Arena-spillemaskinen er 2758x den oprindelige indsats.

Snake Arena spillemaskinen har mange funktioner, herunder Wild Symboler, dagens Free Spins, Wild Chase og Bonus Buy.

Wild symbol

Ridderen og slangen repræsenterer Wild-symbolerne i Snake Arena. De kan erstatte alle andre symboler, hvilket gør det lettere at skabe vindende kombinationer.

Free spins

Hvis både slangen og ridderen lander samtidigt, bliver Free Spins-tilstanden i Snake Arena udløst. Slangen går op imod ridderen efter hvert spin. Hvis slangen formår at spise ridderen, øges dens længde, hvilket gør wild-symbolet større. Det kan hjælpe med at skabe endnu flere vinderkombinationer end før.

Free Spins-tilstanden slutter, hvis slangen ender med at bide sin egen krop. Det sker, når kroppen kommer i vejen for dens mad.

Hvis slangen vokser sig stor nok til at dække flere hjul, inklusive 2, 3, 4 og 5, får du en bonuspræmie til en værdi af 1000x din indsats. Det er en ekstra fordel for spillerne.

Den Vilde Jagt (Wild Chase)

Hvis slangen møder ridderen på det samme hjul, udløses Wild Chase eller den Vild Jagt-funktionen. Spilleren kan få 1 til 5 Wild hjul, når det sker.

Bonuskøb

Spillet har en bonuskøb-funktion, som giver dig mulighed for at springe direkte til Free Spins-tilstanden. For at gøre det skal du betale 70x indsatsen. Det får både slangen og ridderen til at lande, hvilket udløser Free Spins-tilstanden.

Land slangen og ridderen sammen for at udløse free spins-tilstanden

Land slangen og ridderen sammen for at udløse free spins-tilstanden

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP'en i Snake Arena

Relax Gaming har skabt Snake Arena med en RTP på 96,25%. Spillemaskinen har en Spillemaskinen har en høj volatilitet, hvilket betyder, at gevinsterne ikke er særlig hyppige. De gevinster du får vil dog være ret generøse og hele ventetiden værd.

Snake Arena demoversion

Her på BETO kan du prøve en gratis demoversion af Snake Arena fra Relax Gaming. Demoen kræver ingen indbetaling, og du starter med en kredit på 5000, som er gratis legepenge, der kan bruges, som du ønsker. Vi anbefaler, at du prøver demoen, indtil du når Free Spins-runden for at få den fulde oplevelse.

Nu kan du igen spille Snake Arena på din mobil

Nu kan du igen spille Snake Arena på din mobil

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Spil Snake Arena på farten

Snake Arena er et meget godt spil at spille på farten, ligesom det originale snake-spil var og som også har været inspirationskilden til spillemaskinen. Spillet understøttes i alle webbrowsere, hvad enten det er på smartphones eller tablets, og der er ikke brug for nogen downloads for at starte spillet. Spiloplevelsen forbedres også, når du spiller på en touch-skærm, idet kontrolelementerne kan bruges direkte, og du kan selv trykke direkte på drejeknappen i stedet for at bruge en mus til det. Det er klart et plus for spilleren.

Brug bonuskøb-funktionen til at springe videre til free spins-tilstanden

Brug bonuskøb-funktionen til at springe videre til free spins-tilstanden

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

BETO's samlede vurdering af Snake Arena

Relax Gaming har skabt en skøn online spillemaskine. Historien handler om riddere, der bliver jaget af en slange. Snake Arena er unik med hensyn til gameplayet og de forskellige elementer, som bruges i spillet.

Spillet ligner det originale snake-spil, som også har været inspirationen bag og som skabt nostalgiske følelser hos de forskellige fans af spillet. Slanger og riddere repræsenterer Wild-symbolerne i hovedspillet. Der er den Vilde Jagt-funktion, som vil give dig 1 til 5 Wild hjul, når den udløses. Du kan skabe flere vindende kombinationer ved hjælp af dem. Wilds er gavnlige for spilleren, men den gigantiske Wild kan kun skabes under Free Spins-tilstanden.

Slangen bliver større og større, jo flere riddere den spiser på hjulene. Slangens krop består af Wilds, og når den vokser, øges Wilds. Du kan vinde en hovedpræmie på 1000x din indsats, hvis du formår at udfylde hjul 2, 3, 4 og 5 med Wilds-symbolerne. En bonuskøb-funktion er også blevet tilføjet af Relax Gaming, hvor du kan betale 70x indsatsen direkte og få adgang til Free Spins-tilstanden med det samme. Snake Arena har en RTP på 96,25% og en maksimal præmie på 2758x indsatsen. Præmien er ikke så høj som forventet.

Snake Arena-spillemaskinen giver dig en sjov og eventyrlig oplevelse med en sulten slange, der spiser riddere for at vokse i størrelse og skabe flere Wild symboler.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål om Snake Arena

Hvad er den maksimale præmie i Snake Arena?

Den maksimale præmie på Snake Arena-spillemaskinen er 2758x din samlede indsats.

Hvilken RTP tilbyder Snake Arena spillemaskinen?

Snake Arena har en generøs RTP på 96,25%

Hvor høj er volatiliteten på Snake Arena-spillemaskinen?

Snake Arena-spillemaskinen har en høj volatilitet. Spillet er meget risikabelt, og du skal satse store beløb for at få nogle betydelige gevinster.

Er der en free spins-tilstand i Snake Arena ?

Ja, hvis du formår at lande slangen og ridderen på hjulene samtidigt, aktiveres free spins-tilstanden.

Er Snake Arena spillemaskinen gratis at spille på?

Du kan prøve demoversionen af Snake Arena-spillemaskinen her hos BETO. Det kan spilles i browseren, hvis du klikker på det vindue, der vises øverst på skærmen.