MENU
Søg
Spillemaskiner

Rise Of Olympus Spil For sjov

Spil Rise Of Olympus gratis demo

Rise Of Olympus Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Rise Of Olympus af Play'n GO

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Rise Of Olympus anmeldelse VurderingVurdering

Rise Of Olympus Demo

Tag på en actionfyldt rejse til det antikke Grækenland på Rise of Olympus spillemaskinen. Zeus kaster en kugle på hjulene på et spin, hvilket resulterer i en multiplikatorforøgelse på 2x til 500x. Derefter kombinerer du multiplikatorværdier ved at lande mere end én kugle i samme spin. Hæv derefter indsatsen for at udløse ante-tilstanden, og fordobl dine chancer for at vinde free spins.


Udgivet: 23.08.2018
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt
Gevinst: X5000

Skrevet af: Julius De Vries | Sidst opdateret: 15 Maj 2024 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Julius de Vries gennemgår casino bonusser og vilkår her på BETO™, så vores læsere vil ikke lader sig narre af de lyssky operatører i branchen som stadig findes. Han er også en verificeret spilekspert. Om Julius De Vries

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenCascades inkluderet i en sjov cluster-funktion

ÅbenHovedspillet tilbyder to typer bonusser

ÅbenSpecielle kræfter inkluderet med Free Spins

ÅbenStort gevinstpotentiale med høj volatilitet

ÅbenFree spins tilbyder 3 muligheder

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Gameplay har høj volatilitet

Luk Regler kan være lidt overvældende for nybegyndere.

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Play'n GO

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt

Spillemaskiner RTP% 94.51

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.20

Spillemaskiner Max. Indsats 200.00

Spillemaskiner Antal hjul 5

Spillemaskiner Antal rækker 5

Temaer i spillet

Myter Olympus


Funktioner

Cluster Pays Udskiftning af symbol Opsamling af energi Faldende symboler Tilfældig Wilds Freespins Multiplikator Respins RTP spænd Udskiftning af Symboler Bonus symboler Multiplikator Free Spins Wild


Karakterer

Zeus Guder


Pragmatic Play giver dig et gameplay med 6 hjul i Rise of Olympus

Pragmatic Play giver dig et gameplay med 6 hjul i Rise of Olympus

En introduktion til Rise of Olympus

Play'n GO er gået efter et Greek God-tema i deres udgivelse af Rise of Olympus. Det er en spillemaskine med fem hjul, fem rækker og med tre forskellige bonusfunktioner. Et Græsk mytologi-tema har altid været attraktivt og inspirerende for filmskabere, automat spiludviklere og selvfølgelig skabere af spillemaskiner. Derudover gør forskellige funktioner såsom Hand of God og Wrath of Olympus spillet endnu mere interessant.

Hand of God giver dig mulighed for at danne vinderkombinationer. For at aktivere Wrath of Olympus skal du vente på, at måleren oplades. I Rise of Olympus går din rejse gennem himlen og helvede såvel som havet, idet Zeus, Poseidon og Hades er der for at hjælpe dig! Rise of Olympus blev udgivet den 22. august 2018 og er en 5x5 spillemaskine med faldende symboler fra Play'n GO. Desuden hjælper græske guder og deres superpowers dig med at vinde større præmier i free spins-runden samt 2 bonusspil. Desuden hjælper græske guder og deres superpowers dig med at vinde større præmier i free spins-runden samt 2 bonusspil på denne køb bonus spilleautomat.

Erstat den feminine, lyserøde spillemaskine med et muskuløst og mandligt græsk tema, og så får du Rise of Olympus. Funktionerne og mekanikken, som du elsker, forbliver dog det samme. Er du ikke fan af feminine temaer? Du skal ikke være bekymret, for Play'n GO har den perfekte løsning til dig. I Rise of Olympus er der muskuløse græske guder, som hjælper dig igennem spillet. Kort sagt er Rise of Olympus den maskuline version af Moon Princess. Den har mange belønninger, funktioner og faldende symboler, så spillerne forbliver engagerede og interesserede på alle tidspunkter gennem spillet. Rise of Olympus er det perfekte valg for mange spillere.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Temaet og baggrunden - Lyn og Wrath of God

At spille Rise of Olympus giver dig en surrealistisk oplevelse. Gennem hele spillet kan du opleve forskellige funktioner, grafik, effekter og animationer. Første gang du starter Rise of Olympus-spillemaskinen, vil du kunne se lyn, ild og bjerge dækket af aske, så du virkelig kan opleve gudernes vrede. I baggrunden af spillet kan du se det øverste af et bjerg med flammer, der hopper rundt på skærmen. Det er designet efter og baseret på Olympus Mountain.

Symbolerne er alle designet til at repræsentere forskellige portrætter af græske guder og våben. Under udviklingen af Rise of Olympus har spillemaskine udvikleren Play'n GO virkelig overgået sig selv, idet denne unikke, men engagerende spillemaskine med et græsk mytologi-tema skiller sig ud fra andre spillemaskiner på markedet. I stedet for at gøre tingene kedelige og forudsigelige har udviklerne givet alle karaktererne i form af de græske guder et moderne, mere attraktivt udseende med spændende superpowers.

Det kan ikke benægtes, at Rise of Olympus er utrolig sjov og opslugende med smuk grafik og effekter, der gør spillerne forbløffede. Efter vores mening får det kraftfulde udseende og det imponerende gameplay dig til at forelske dig i spillet. Fra den dragende æstetik og de velskabte karakterer til de engagerende lydeffekter, der holder dig interesseret og underholdt hele tiden. Desuden repræsenterer hvert symbol på gevinsttabellen hovedtemaet i dette spil. For eksempel er de tre græske guder præsenteret i den nederste gevinsttabel i form af Zeus' lyn, Poseidons trident og Hades' hjelm.

Dragende og stærkt tema, der matcher historierne om de græske guder

Dragende og stærkt tema, der matcher historierne om de græske guder

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Symboler i gameplayet

Følgende er en liste over alle symbolerne i Rise of Olympus:

 • Wild (Pegasus Gold Coin) - Symbolet udbetaler det højeste - 50 udbetalinger for at få 5 ens symboler.
 • Zeus - Er et af premium-symbolerne, som udbetaler 10x for at få 5 ens symboler.
 • Poseidon - Et andent premium-symbol, som udbetaler 10x for at få 5 ens symboler.
 • Hades - Er også et af premium-symbolerne, som udbetaler 10x for at få 5 ens symboler.
 • Harpe - Er et af symbolerne med lavere værdi, som betaler 3x.
 • Hjelm - Et andet af symbolerne med lavere værdi, som betaler 3x.
 • Trident - Poseidons trident betaler 2x.
 • Lightning Bolt - Et andet symbol med lav værdi, som betaler 2x.

Symbolerne i Olympus Rise repræsenterer og er inspireret af græsk mytologi og deres guder. Hovedformålet er at forbinde 3 identiske symboler vandret eller lodret for at vinde.

Det græske gude-symbol Zeus kan betale dig højt i Olympus

Det græske gude-symbol Zeus kan betale dig højt i Olympus

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Rise of Olympus - Spil og vind STORT!

Du har brug for mindst tre af de samme symboler for at vinde en gevinst. Derudover har tilføjelsen af et 5x5 spille-grid i 2018-versionen givet mere plads til vinderkombinationer. I stedet for at bruge gamle, forældede betalingslinjer og måder at vinde på, tog Play'n GO spillerne med storm, da de udgav en spilleautomat, som giver dig mulighed for at vinde store præmier ved at matche symboler på hjulene lodret eller vandret.

De græske guder hjælper dig med at danne belønnende kombinationer, og de er selv til stede som symboler med høj værdi på hjulene. Når du har drejet hjulene, begynder din rejse med tre forskellige kongeriger - Himlen styret af den stærke og modige Zeus; Helvede, der er hjemsted for Hades; og havet, kontrolleret af Poseidon. Udover det er Zeus' lyn, Poseidons Trident og Hades' Hjelm også til stede som symboler på hjulene. Pegasus er et Wild-symbol, der erstatter alle andre symboler. Endelig er harpen det sidste af symbolerne med lav værdi. De tre guder betaler individuelt. At kombinere alle tre vil dog også resultere i gevinster. Ved hjælp af Hand of God-funktionen knuser Zeus to symboler, så nye symboler kan vises. Samtidig giver Poseidon 2 yderligere Wilds på hjulene, mens Hades ændrer et sæt symboler til et andet på hjulene.

Få de 3 eller flere lynsymboler på hjulene i Olympus for at få en 2x multiplikator

Få de 3 eller flere lynsymboler på hjulene i Olympus for at få en 2x multiplikator

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vind store gevinster

Hvis du lander tre eller flere identiske symboler i træk, kan du danne vinderkombinationer. Hovedformålet i Rise of Olympus er at slette alt fra dit grid. I modsætning til almindelige tumbling-hjulbaserede spil falder de nye symboler i Rise of Olympus ikke på plads, efter at de vindende kombinationer er forsvundet fra hjulene. En anden god funktion i dette spil er, at hvis du formår at fjerne alle symboler fra dit grid under free spins-funktionen, vil du belønne dig selv med yderligere 200 mønter!

Få de rigtige vindende kombinationer for at vinde stort i Olympus

Få de rigtige vindende kombinationer for at vinde stort i Olympus

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Rise of Olympus - Super bonusrunder

For at vinde i spillet skal du lande tre eller flere ens symboler lodret eller vandret. De vindende kombinationer forsvinder, når nye kombinationer ser ud til at danne yderligere vindende kombinationer. Designet med et 5x5 grid og overlappende symboler, der falder ovenfra, gør Rise of Olympus utrolig sjovt at spille. Derudover resulterer de vindende kombinationer i et wild-symbol, der dukker op på dit grid. Dette wild-symbol får en multiplikator til at stige med hver progressiv gevinst.

Hand of God-bonusfunktion

En speciel funktion i Rise of Olympus er Hand of God-funktionen. Denne aktiveres tilfældigt under winless spins, og den gevinst, som du vinder afhænger af, hvilken af de tre græske guder, der er aktiveret ved siden af hjulene. Følgende er de belønninger, du tjener fra hver gud:

Zeus - symbolet resulterer i, at Zeus ødelægger to sæt symboler, da nye symboler vises i stedet for dem.

Poseidon - belønner dig med 1 eller 2 wilds, der vises på dit grid.

Hades - omdanner sættet af symboler til nye symboler.

Speciel funktion - Wrath of God
Den eneste gang, denne funktion udløses, er når måleren på skærmen er fuld. Denne måler fyldes ved at lande identiske symboler af de græske guder. At vinde en kombination med 5 identiske symboler udfylder 3 fjerdedele af måleren, mens 4 symbolers vinderkombination fylder 2 fjerdedele af måleren. Hver gang måleren er fuld, tjener du en gratis chance, hvorefter 3 Hand of God-funktioner aktiveres kontinuerligt.

Wrath of God-funktion kan vende spillet på hovedet

Wrath of God-funktion kan vende spillet på hovedet

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Free spins-funktion i Rise of Olympus

Hvis du fjerner alle symbolerne i dit 5x5-grid, aktiveres free spins-funktionen som et resultat. Efter det har du tre forskellige free spins-muligheder, der svarer til de græske guder og deres karakteristiske Hand of God-bonusser. Følgende er de tre muligheder, du får:

 • Zeus - Du modtager otte free spins og den specielle Zeus Hand of God-funktion. Ud over tilfældigt aktiverede bonusser får du også to ekstra spins, hvis du fylder måleren op til 20.
 • Poseidon - Det resulterer i 5 free spins ud over Poseidon Hand of God-funktionen på hvert winless spin. Det maksimale antal gevinster her er også 20.
 • Hades - I denne mulighed modtager du 4 free spins og Hades Hand of God-funktionen. Det maksimale antal gevinster her er også 20. Udfyldning af måleren resulterer i yderligere 4 free spins.

Du kan vinde op til 20x, eller du kan få en øjeblikkelig 100x gevinst ved at fjerne alle symbolerne fra dit grid. Et andet plus er, at multiplikatoren ikke nulstilles, hver gang du vinder. Når du udfylder bonusmåleren, kan du genaktivere free spins-funktionen - op til 20 spins er mulige.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Maksimale gevinster i Rise of Olympus

Det er rigtigt, at Rise of Olympus ikke inkluderer en jackpot pulje. Den maksimale belønning på 5000x din indsats er dog et generøst beløb. Det betyder, at du kan vinde op til 7.000.000kr. ved at spille med den højeste indsats hvilket er helt vildt!

Rise of Olympus Beta-version, gratis spil
Hos BETO kan du spille Rise of Olympus Demo-versionen gratis. Det er den bedste måde at teste en spilleautomat på. Derudover vil det kick, som du får, efter at du har fået en stor gevinst, helt sikkert få dig til at holde af spillet.

Rise of Olympus på alle platforme: mobil og tablet
Rise of Olympus kører godt på alle platforme. Du kan spille dette fantastiske spil på både mobil og tablet. Hvad end det er håndholdt eller ej, så kører spillet problemfrit på alle enheder. Så vent ikke længere! Spil dette vidunderlige spil nu på Android, iPhone eller iPad.

Hand of God fungerer giver dig belønninger på winless spins i Rise of Olympus

Hand of God fungerer giver dig belønninger på winless spins i Rise of Olympus

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

En utrolig RTP og volatilitet

Rise of Olympus er en spillemaskine med meget høj volatilitet, som er let at køre på alle enheder. Ifølge Play'n GO's personlige skala er  volatilitetsscoren den højeste ud af alle andre spillemaskiner. Ifølge Play'n GO's personlige skala er volatilitetsscoren den højeste ud af alle andre spillemaskiner. Det er bedre end den gennemsnitlige RTP i branchen.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Samlet vurdering af Rise of Olympus

Rise of Olympus, af Play'n GO, er en actionfyldt, sjov og interessant online spillemaskine, som ligner Moon Princess - et andet mesterværk fra de samme udviklere. Temaet og omgivelserne er dog anderledes og meget mere tiltalende og engagerende for spillere. Spillet er unikt og genialt med introduktionen af match-three stilen og bonusfunktioner samt dragende effekter.

Spillemaskinen kan virke kompleks sammenlignet med andre. Det er dog stadig ret simpelt at fange, hvordan spillet fungerer. Desuden er spillet brugervenligt, og det er let at forstå, hvordan alle bonusser og funktioner fungerer. I kombination med det gør den måde, som de græske guder guider dig igennem hele spillet på samt aktiveringen af Hand of God-funktionen under winless spins spillet mere interessant og sjovt. Hvis du fylder måleren op, vil guderne bryde ud i raseri, hvilket giver dig mulighed for at få belønninger og free spins.

Utrolige bonusfunktioner

Den mest interessante del af spillet vil være, når du fjerner alle symboler fra dit grid. I Rise of Olympus er potentialet for at vinde enormt. For ikke at nævne, at der på hvert free spin er en mulighed for at vinde 500x din indsats. Ikke nok med det, du kan også ændre dit volatilitets niveau i henhold til hvilken græsk gud du vælger. For spillere der søger action og er fan af græsk mytologi er Rise of Olympus det perfekte valg.

En stor del af spillere kan meget godt lide det græske tema, og vi forventer, at flokke af spillere, er ivrige efter at spille dette spil og prøve yderligere funktioner af. Jo flere funktioner, jo større er chancen for at vinde stort. Ifølge os er Rise of Olympus et godt spil at spille. Sørg for at respektere guderne, og de vil belønne dig med forskellige bonusser. Play'n GO har overgået sig selv ved at udgive denne perle af en spillemaskine. Har du det, der kræves for at vinde det hele? Prøv det!

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

The Rise of Olympus - Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg spille Rise of Olympus? Pil Pil

Du kan prøve den gratis demo-version af Rise of Olympus her på BETO uden at tilmelde dig et casino eller downloade software.

Tilbyder Rise of Olympus-spillemaskinen en Free Spins-funktion? Pil Pil

Ja, Rise of Olympus-spillemaskinen har en Free Spins-funktion, der udløses, når skærmen er helt ryddet.

Tilbyder Rise of Olympus en chance for at vinde rigtige penge? Pil Pil

Du kan vinde rigtige penge, når du spiller på et af Play'n GO's online casinos efter at have tilmeldt dig.

Er der brug for en indbetaling for at spille Rise of Olympus? Pil Pil

Du kan spille Rise of Olympus uden nogen indbetaling, men når du spiller sådan, kan du kun vinde legepenge.

Skal jeg downloade Rise of Olympus? Pil Pil

Du behøver ikke at downloade Rise of Olympus, du kan spille det lige fra din browser.