MENU

Spil Mount Magmas - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Mount Magmas
Klik for at starte

Mount Magmas af Push Gaming

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Mount Magmas anmeldelse

Mount Magmas

Vulkanen er klar til at eksplodere med store gevinster på Mount Magmas online spillemaskinen. Det er en spillemaskine med 5 hjul og 20 betalingslinjer, som har to kraftfulde vulkaner. Spillet har Magma Wilds, Vulkan Bonus-funktion og 2 jackpots.

Du kan vinde 25.000x din indsats på denne indbringende spillemaskine med fantastiske bonusfunktioner. Læs vores anmeldelse af Mount Magmas for flere sprudlende detaljer om spillemaskinen.


Udgivet: 27.05.2021
Volatilitet
Gevinst: X20450

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 01 Juli 2022 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Garanterede store jackpots

Maksimal gevinst på 25.000x din indsats

Medium volatilitet for afbalanceret gameplay

Innovativt tema

Kraftfuld Vulkan Bonus-funktion

Ulemper

Ingen free spins

Fakta om Spillemaskinen

Software Push Gaming

Volatilitet

RTP% 96.50

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Ja


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.10

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 5

Antal rækker 5

Temaer i spillet

Krystaller


Funktioner

Opsamling af energi Stak Bonusspil: Vælg Objekter Progressiv Jackpot Bonus symboler Bonusspil Wild


Mount Magmas online spillemaskine

Mount Magmas online spillemaskine

Velkommen til Mount Magmas

Mount Magmas spillemaskinen har to mægtige vulkaner i baggrunden. Push Gaming har udviklet det interessante koncept, hvor vulkanerne er en vigtig del af gameplayet. Vulkanerne er klar til at gå i udbrud med den maksimale gevinst på 25.000x din indsats.

Spillemaskinen har 5 hjul og 4 rækker med 20 betalingslinjer. Ligesom på andre spillemaskiner kan du vinde ved at lande 2 eller 3 symboler på en betalingslinje fra venstre mod højre. Husk at kun de højest betalende symboler belønner dig med en gevinst ved at lande 2 af dem. Indsatsområdet spænder fra 1 kr. til 700 kr.

Det vigtigste ved spillet er Vulkan Bonussen. Magma Rocks eller sten samles af vulkanen og får den til at gå i udbrud. Når vulkanen går i udbrud, får du en chance for at vinde toppræmier og opleve det fulde potentiale på spillemaskinen. Vi vil uddybe Vulkan Bonussen og andre bonusfunktioner i detaljer her i vores Mount Magmas anmeldelse.

Video: Spil Mount Magmas - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Eksempel på gameplay på Mount Magmas spilleautomaten

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Eksplosivt tema og grafik

I de farlige omgivelser kan du se to vulkaner, der næsten er klar til at gå i udbrud. Den mørke og røgfyldte baggrund sætter tonen for en fantastisk oplevelse. Der er ikke meget andet til stede i baggrunden på grund af de hyppige vulkanudbrud. Du har dog også kun brug for de vulkaner, der belønner dig med store præmier.

Soundtracket er langsomt men kraftfuldt. Musikken hjælper dig med at tage temaet for spillemaskinen til det næste niveau og det holder spændingen høj uden at stresse dig for meget.

Symbolerne består af krystaller og vulkansten. De røde, orange og lilla krystaller er de højest betalende symboler, og resten af symbolerne udbetaler lidt mindre.

Den røde krystal betaler dig 500x din indsats for at lande en kombination med fem ens symboler, mens de orange og lilla krystaller betaler dig 200x og 150x din indsats for det samme.

Symbolerne er designet på en måde, der gør det nemt at finde ud af, hvilke der betaler mest. De lavest betalende symboler er de simple vulkansten, som du kan forvente mindre betalinger fra. På den anden side er de højest betalende symboler de smukke krystaller, som har et premium-udseende.

Wild-symbolet er Wild Lava-symbolet, som ser fantastisk ud og er let at få øje på. Et andet symbol er Magma Sten-symbolet, der bevæger sig ind i vulkanen og giver dig en chance for at udløse Vulkan Bonus-funktionen.

Vulkan Bonus-funktionen på Mount Magmas-spillemaskinen

Vulkan Bonus-funktionen på Mount Magmas-spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Fantastiske bonusfunktioner på Mount Magmas spillemaskinen

Lad os kigge på bonusfunktionerne i Mount Magmas.

Wild: Wild Lava-symbolet erstatter alle symboler undtagen Magma Sten-symbolet.

Magma Rock: Magma stenen er et specielt symbol, fordi det bevæger sig ind i en af de to vulkaner og giver dig en chance for at udløse Vulkan Bonus-funktionen. Det efterlader et Wild symbol, som kan hjælpe dig med at danne vindende kombinationer, hvis funktionen ikke udløses.

Vulkan Bonus Funktion: Det er hovedfunktionen i spillet, hvor du kan vinde allermest. Som vi nævnte før, samles Magma stenene inde i vulkanen, og de kan udløse Vulkan-bonusfunktionen. Før funktionen udløses, vil du se et spin, der bestemmer den højeste præmie, som du vil forsøge at vinde under funktionen.

Når din gevinst er afgjort, begynder bonusfunktionen, og du vil se en vulkan med forskellige felter. Du starter fra den nederste række og skal prøve at nå den øverste række med den maksimale præmie. Du kan vælge ethvert felt i rækken, som bliver fremhævet. Felterne har kun tre symboler bag sig: Øjeblikkelige præmier, Advance-symboler og Game Over-symboler.

Du kan gå videre til næste række, når du har fået Advance-symbolet. Symbolet for øjeblikkelige præmier giver dig den præmie, der står nævnt på den. Endelig vil Game Over-symbolet afslutte bonusfunktionen og give dig din samlede gevinst.

Nyd Super Stacks, 2 jackpots og Vulkan Bonus-funktion på Mount Magmas spillemaskinen

Nyd Super Stacks, 2 jackpots og Vulkan Bonus-funktion på Mount Magmas spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Mount Magmas Jackpots

Mount Magmas har hele 2 jackpots, som en spiller er garanteret at vinde baseret på enten en tidsgrænse eller maksimal gevinstgrænse. Du kan vinde jackpots under Vulkan Bonus-funktionen, når de vises som den øverste præmie på den øverste række.

Den første er den daglige jackpot, der udbetales hver eneste dag. Minimumsværdien på jackpotten er mere end 8000 kr. i skrivende stund. Husk at du har en 100% chance for at vinde jackpotten, hvis den ikke er blevet vundet af andre, når tiden er ved at løbe ud.

Mega Jackpot er den anden og sidste jackpot, som du kan vinde. Chancerne for at vinde den stiger betydeligt, når den er tæt på det maksimale udbetalingsbeløb. Mega Jackpotten udbetales dermed inden den maksimale udbetaling er nået, og den daglige jackpot udbetales inden tiden løber ud.

Startværdien på Mega Jackpotten er mere end 400.000 kr. Det maksimale beløb for Mega Jackpotten er mere end 800.000 kr. i skrivende stund.

Mega gevinst på Mount Magmas spillemaskinen

Mega gevinst på Mount Magmas spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP og volatilitet

RTP'en for spilleautomaten er 96,50%, hvilket er mere end den gennemsnitlige RTP på 96%. Den gennemsnitlige volatilitet sikrer, at du får regelmæssige gevinster og kan nyde spillet på samme tid. Den mellemstore volatilitet hjælper dig med at få meget højere gevinster end en lavere volatilitet, uden at gøre gameplayet kedeligt som en høj volatilitet godt kan gøre.

Wild symboler hjælper med at danne gevinster på Mount Magmas online spillemaskinen

Wild symboler hjælper med at danne gevinster på Mount Magmas online spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Mount Magmas spillemaskinen noget for dig?

Mount Magmas ser muligvis ikke ud af meget, fordi den hverken har free spins eller særlig mange funktioner. Spillet er dog meget indbringende på grund af Vulkan Bonus-funktionen og de garanterede jackpots. De har også inkluderet stakke med højt betalende symboler for at belønne dig endnu mere, når du spiller hovedspillet på spillemaskinen.

En maksimal gevinst på 25.000x din indsats er værd at gå efter, og den maksimale gevinst er uden at inkludere de to jackpots, som hver især øger spillemaskinens potentiale endnu mere. Vi anbefaler dig at spille på spillemaskinen, når de to jackpots er tæt på henholdsvis deres tidsbegrænsning eller deres maksimale gevinst, så du har en meget højere chance for at ramme dem.

Kort sagt er det en unik spillemaskine, som er værd at prøve, hovedsageligt på grund af Vulkan Bonus-funktionen og de to jackpots. Selv hovedspillet på spillemaskinen kan være underholdende og indbringende på grund af den mellemstore volatilitet.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Mount Magmas - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den maksimale gevinst på Mount Magmas spillemaskinen?

Den maksimale gevinst for spillemaskinen er 25.000x din indsats, hvilket er mere end rigeligt for en spillemaskine med mellemstor volatilitet.

Er der free spins på Mount Magmas online spillemaskinen?

Nej, de har inkluderet den kraftfulde Vulkan Bonus-funktion i stedet for de kendte free spins.

Hvor høj er RTP'en for Mount Magmas ?

Spillemaskinen har en anstændig RTP på 96,50%.

Hvor høj er volatiliteten for Mount Magmas?

Spillemaskinen har en medium volatilitet, og den belønner dig regelmæssigt.

Kan I forklare, hvordan Vulkan Bonus-funktionen fungerer i Mount Magmas?

Den udløses tilfældigt efter du lander Magma Sten-symboler på hjulene. Du spiller for en tilfældig toppræmie og prøver at vælge de rigtige felter for at komme videre til 11. række. Jackpots kan også vindes under funktionen, og funktionen stopper, når du får Game Over-symbolet.

Hvad kan jeg gøre for at vinde de 2 progressive jackpots på Mount Magmas spillemaskinen?

Du kan vinde jackpots gennem Vulkan Bonus-funktionen. Mega Jackpotten er den mest indbringende med en maksimal præmie på mere end 800.000 kr.

Er det muligt at spille Mount Magmas spillemaskinen gratis?

Ja, du kan nyde en gratis demo ved at scrolle til toppen af denne side. Du kan også spille med rigtige penge , når du har styr på det grundlæggende. Nyd andre casinospil og spillemaskiner lige her på BETO.