MENU

Spil Monopoly Bring the House Down - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Monopoly Bring the House Down af Barcrest

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Monopoly Bring the House Down anmeldelse

Monopoly Bring the House Down

Barcrest er tilbage på markedet med spillemaskineversionen af det populære familiebrætspil Matador. Monopoly: Bring the House Down er en online spillemaskine med et 5x4 grid. Der er forskellige funktioner i spillet, som er inspireret af brætspillet, såsom at samle 'prøv lykken'-kort, opgradere hoteller, lande i Hot Zonen osv. Læs vores anmeldelse for at blive klogere på spillemaskinen.


Udgivet: 20.07.2017
Volatilitet
Gevinst: X

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 30 Juni 2022 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Jævnt gameplay og grafik

Grafik i høj kvalitet af Barcrest

40 forskellige betalingslinjer

Multiplikatorer der kan stige op til 5x

Mange specielle bonusfunktioner

Ulemper

RTP'en er ikke fast

Fakta om Spillemaskinen

Software Barcrest

Volatilitet

RTP% 96.10

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 500.00

Antal hjul 5

Antal rækker 3

Temaer i spillet

Brætspil Matador


Funktioner

Bonusspil: Vælg Objekter Bonus symboler Multiplikator Free Spins Wild


Retro design i Monopoly: Bring the House Down

Retro design i Monopoly: Bring the House Down

Lær spillet at kende

Matador er et brætspil, som du helt sikkert har set eller spillet på et eller andet tidspunkt, når du har været sammen med din familie eller venner. Selv efter så mange år er brætspillet stadig en favorit, og alle elsker det. Matador vækker nostalgiske følelser. Idet det er et spil, elsket af så mange, troede udviklerne hos Barcrest også på at det ville være fantastisk at skabe en spillemaskine udfra det populære spillemaskine, og det har de nu endelig gjort.

I Monopoly: Bring the House Down kan du vinde penge ved at satse, mens du genoplever alle dine barndomsminder. Spillet er baseret på en klassisk grid-struktur med 5 hjul og 4 rækker, hvilket giver dig 40 forskellige betalingslinjer at satse på. Matador er i sig selv et ret actionfyldt brætspil, så designerne hos Barcrest havde ingen problemer med at konvertere det til en spændende spillemaskine. Det er en meget temafokuseret spillemaskine med skarp grafik, kraftfulde bonusser, belønninger, de originale matadorelementer og et fedt soundtrack.

Indsatsområdet er omfattende og giver dig mulighed for at satse mellem 50 øre og 3500 kr. Det er et kæmpe indsatsområde som ikke mange andre titler tilbyder.

Video: Spil Monopoly Bring the House Down - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Animationer i Monopoly: Bring the House Down

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Smuk æstetik i Monopoly: Bring the House Down

Designerne hos Barcrest har gjort et godt stykke arbejde i udviklingen af de visuelle elementer i spillet. I baggrunden kan du se det klassiske matador brætspil, som vil give dig en følelse af at du spiller det originale spil.

Hjulene er designet med et gammeldags sort look. Symbolerne er flotte, og de inkluderer både lavt betalende symboler (De grundlæggende kortsymboler - A, K, Q, J og 10) og højt betalende symboler (spilsymbolerne). Udover de almindelige symboler vil der være nogle grønne wild kasser, der belønner dig med 20x udbetalingen, hvis du lander en kombination med fem af dem på en af betalingslinjerne.

De forskellige funktioner er synlige på begge sider af dit grid, og det giver et unikt udseende til spilskærmen. De forskellige bonusfunktioner i Monopoly: Bring the House Down er også tema-inspirerede, og deres animationer er perfekt synkroniseret med resten af spillet.

Specielle Wilds i Monopoly: Bring the House Down

Specielle Wilds i Monopoly: Bring the House Down

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan tjener du dine penge i Monopoly: Bring the House Down

I Monopoly: Bring the House Down behøver du ikke bekymre dig om at spille mod andre spillere, da din eneste konkurrent vil være selve spillemaskinen. Du skal blot koncentrere dig om at lande en vindende kombination. Det er det vigtigste, du skal tænke på.

Spillet et ret let at forstå, da gevinstsystemet er baseret på den klassiske betalingslinjestruktur. Spillets grid på 5x4 giver dig 40 forskellige betalingslinjer. Du skal blot lande en vindende kombination på en af betalingslinjerne, og så får du en udbetaling.

Følg nedenstående grundlæggende trin for at få mest muligt ud af spillet:

 • Vælg et indsatsbeløb. Indsatsen bestemmes ved at vælge en indsatsværdi, som skal ganges med 40 (Da der er 40 forskellige betalingslinjer).
 • Tjek udbetalingstabellen, da den kan give dig en idé om, hvilke udbetalinger symbolerne giver.
 • Drej på hjulene i spillet. Spin-knappen er placeret i bunden af spilskærmen. Du kan også finde hjælp i den automatiske spin-funktion, som vil dreje hjulene automatisk, og du kan dermed læne dig tilbage og slappe af.
 • Hvis du lander en vindende kombination på en af betalingslinjerne, får du en udbetaling baseret på antallet af symboler i kombinationen og deres værdi.
 • Kontroller din spillesaldo regelmæssigt, og tilpas din indsats til saldoen.
Prøv lykken-funktion i Monopoly: Bring the House Down

Prøv lykken-funktion i Monopoly: Bring the House Down

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Forskellige matador-inspirerede symboler og deres udbetalinger

Alle symbolerne i Monopoly: Bring the House Down er designet efter temaet, og de giver dig en god gambling oplevelse. Alle de almindelige symboler i spillet kan opdeles i to kategorier, nemlig de lavt betalende symboler og de højt betalende symboler.

Symbolerne med lav værdi er de grundlæggende kortsymboler, som giver de laveste udbetalinger, ligesom på de fleste online spillemaskiner. Symbolerne med lav værdi er de grundlæggende kortsymboler, som giver de laveste udbetalinger, ligesom på de fleste online spillemaskiner og automater. De forskellige symboler af høj værdi er inspireret af metalfigurerne i det originale Matador-brætspil.

Der er også en indbringende wild-funktion i spillet. Bag symbolerne på dit grid vil du kunne se en speciel zone, og der er grønne kasser, der bevæger sig på dit grid. Hvis en af kasserne lander på hjulene, bliver symbolerne til wild-symboler, hvilket gør det nemt for dig at få en udbetaling.

Unikke bonusser i Monopoly: Bring the House Down

Unikke bonusser i Monopoly: Bring the House Down

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Specielle bonusser og funktioner i Monopoly: Bring the House Down

Hot Zone

Den specielle wild-funktion i spillet kaldes Hot Zone. Dit grid fungerer også som en speciel wild-zone. Grønne kasser vil komme frem på dit grid, og hvis de lander på hjulene, bliver symbolerne til wilds. Det er en ret unik funktion, og du finder det normalt ikke på online spillemaskiner.

Big Bet Spins

Hvis du kigger nøje efter, vil du bemærke, at der er en lille lilla knap ved siden af den grønne spin-knap. Knappen har BB skrevet på sig, og den udløser Big Bet eller Stor Indsats-funktionen. Funktionen giver dig mulighed for at købe nogle specielle spins for ekstra penge. Du får nogle specielle modifikatorer under funktionen. Følgende er de modifikatorer, du får i bonussen:

 • Hvert spin giver en gevinst - Alle spins giver garanterede udbetalinger.
 • Hotelopgradering - Wilds bliver til multiplikatorer.
 • Ekstra spin - Det tilføjer 1, 2 eller 3 ekstra free spins.
 • Gevinst eliminator - kort med lav værdi fjernes fra spillet.
 • Øjeblikkelig gevinst - Det giver dig en øjeblikkelig pengepræmie.

Spins du køber under funktionen, giver dig øgede udbetalinger, og det koster dig mellem 70 kr. til 350 kr., afhængigt af antallet af bonusser og antallet af free spins.

I løbet af bonusrunden vises det grønne hus eller røde hotelsymbol på spilskærmen, og de vil blive på deres positioner, indtil runden slutter.

Udover Big Bet Spins-funktionen får du også en separat Free Spins-bonus i Monopoly: Bring the House Down. Free spins-runden udløses, når du lander 3 matadorsymboler på 1., 3. og 5. hjul på samme tid. Når runden bliver udløst, fjernes matadorsymbolerne fra dit grid, og du vil blive belønnet med nogle free spins. I løbet af bonusrunden vises det grønne hus eller røde hotelsymbol på spilskærmen, og de vil blive på deres positioner, indtil runden slutter.

Under selve hovedspillet er der 3 tilfældigt udløste bonusser, og de er som følger:

 • Bonus Drop-funktion - Når en Hot Zone grøn firkant lander uden for hjulvinduet, kan bonussen udløses tilfældigt, og du kan vinde wilds.
 • Prøv lykken-funktion - Her vil du blive tilbudt 3 forskellige prøv lykken spillekort, ligesom i det originale brætspil. Du vælger et kort, og det vil afsløre et Hot Zone-mønster, som vil lande tilfældigt og gøre nogle symboler til wilds.
 • Bonusvælgerfunktion - Et Hot Zone-mønster falder tilfældigt på hjulene, og du skal enten beholde det eller afvise det. Du vil muligvis blive tilbudt et andet mønster.
Bliv meget rig med Monopoly: Bring the House Down

Bliv meget rig med Monopoly: Bring the House Down

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP og maksimal gevinst

RTP

RTP'en for Monopoly: Bring the House Down ændrer sig i takt med indsatsbeløbet. Hvis du satser på det mindste beløb, får du 40 aktive betalingslinjer med en RTP på 94,10%. Hvis du satser mellem 2 og 500 point, får du en RTP på 96,10%. Hvis du beslutter dig for at spille med Big Bet side-indsatser for 20-50 mønter pr. bonus, får du en samlet RTP på 98,10%, hvilket er helt fantastisk.

Maksimal gevinst

Du kan vinde op til 250.000 pr. spin i Monopoly: Bring the House Down, hvilket gør det til et meget belønnende spil. Takket være alle de specielle funktioner og bonusser, som er inkluderet, vil du helt sikkert kunne nyde det eksplosive gameplay.

Det simple layout i Monopoly: Bring the House Down

Det simple layout i Monopoly: Bring the House Down

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

BETO's endelige vurdering af Monopoly: Bring the House Down

Det er ikke en spillemaskine med meget høj volatilitet, og du kan derfor lande regelmæssige udbetalinger.

Du vil elske det eksplosive gameplay og spændingen, som spillet tilbyder. Det er altsammen takket være de fantastiske bonusser og specielle tilbud, som udviklerne hos Barcrest har skabt. Spillets grid giver 40 forskellige betalingslinjer og flere specielle funktioner, hvilket giver dig en masse vindermuligheder.

Efter at have udforsket det sjove spil grundigt, føler vi, at det bedste ved spillet er det unikke og berømte tema. Alt på spillemaskinen er udviklet i henhold til temaet omkring det klassiske Matador-brætspil. Gør dig klar til at bygge hoteller og huse og til at indsamle 'prøv lykken'-kort, mens du spiller for at vinde den store jackpot.

Du tænker måske på, hvordan spillet rent faktisk vil føles, mens du spiller. For at få en idé om det, kan du teste spillet ved hjælp af demoversionen her på BETO.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - Monopoly: Bring the House Down

Hvor høj er RTP'en for Monopoly: Bring the House Down?

RTP'en for Monopoly: Bring the House Down er ikke fast, og den ændrer sig konstant afhængigt af det beløb, du satser. RTP'en kan variere fra 94,10% til 98,10%.

Hvad er den maksimale gevinst, jeg kan lande i Monopoly: Bring the House Down?

Du kan vinde en maksimal udbetaling på 250.000 på et enkelt spin, hvilket er ret indbringende i betragtning af spillets gennemsnitlige volatilitet.

Kan jeg vinde free spins i Monopoly: Bring the House Down?

Ja, der er en fed free spins-funktion på spillemaskinen, som giver dig et tilfældigt antal free spins, når de udløses. For at aktivere funktionen skal du lande specielle matadorsymboler på 1., 3. og 5. hjul.

Kan jeg spille Monopoly: Bring the House Down på min mobil?

Ja, de fleste af spillene fra Barcrest er tilgængelige på alle enheder. Du kan nemt spille det på mindre enheder såsom tablets og smartphones.

Kan jeg spille Monopoly: Bring the House Down gratis?

Ja, du kan prøve Monopoly: Bring the House Down gratis for at opleve, hvordan spillemaskinen føles i det rigtige gameplay. En gratis demoversion er tilgængelig her på BETO. Prøv det før du spiller med rigtige penge.