MENU
Søg
Spillemaskiner

Jungle Spirit: Call of the Wild Spil For sjov

Spil Jungle Spirit: Call of the Wild gratis demo

Jungle Spirit: Call of the Wild Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Jungle Spirit: Call of the Wild af NetEnt

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Jungle Spirit: Call of the Wild anmeldelse VurderingVurdering

Jungle Spirit: Call of the Wild Demo

Det er tid til at bevæge os ind i den tætte jungle med Jungle Spirit: Call of the Wild spillemaskinen. Det er en vild og belønnende spillemaskine, hvor du vil støde på forskellige spændende dyr. Spillet har 5 hjul og op til 1.024 betalingslinjer. Udvikleren af denne spillemaskine er NetEnt, som har gjort et prisværdigt stykke arbejde med udseendet og funktionerne.


Udgivet: 18.03.2017
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt
Gevinst: X

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 17 Maj 2024 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenFree spins med forskellige valgmuligheder

ÅbenMaksimal Gevinst på 7.678x din indsats

ÅbenEkspanderende symboler

ÅbenHøjt vinderpotentiale, selv i hovedspillet

ÅbenDu kan vinde en enorm gevinst!

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Høj volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software NetEnt

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt

Spillemaskiner RTP% 96.47

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.20

Spillemaskiner Max. Indsats 100.00

Spillemaskiner Antal hjul 5

Spillemaskiner Antal rækker 3

Spillemaskiner Betalingslinier 243

Temaer i spillet

Jungle Naturen


Funktioner

Tilfældig bonus symbol Voksende Symboler Multiplikator Free Spins Wild


Jungle Spirit: Call of the Wild online spillemaskine

Jungle Spirit: Call of the Wild online spillemaskine

Velkommen til Jungle Spirit: Call of the Wild

Junglen er virkelig smuk, men det er et farligt sted. Elefanter, krokodiller, slanger, bjørne og tigere strejfer rundt i denne jungle, så du skal se dig for på din vej.

Jungle Spirit: Call of the Wild handler ikke kun om junglen og dens dyr, idet den også tilbyder imponerende funktioner såsom Butterfly Boost og ekspanderende symboler. Denne spillemaskine har 5 hjul, 3 rækker og 243 betalingslinjer i hovedspillet, men betalingslinjerne udvides til 1.024 under dine freespins.

De fantastiske funktioner kombineret med grafikken tager dig med på et vildt eventyr, som du aldrig vil glemme. Husk at dyrene er en essentiel del af hovedspillet, og det samme er bonusfunktionerne som for eksempel free spins. Dermed skal du vælge dit yndlings dyr med omhu, da det kan afgøre din skæbne. 

I sidste ende vil kun få mennesker overleve dette vilde eventyr, men dem der har det der skal til, vil have fantastiske historier at fortælle.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Livagtig grafik og storslået tema

NetEnt har altid leveret, når det kommer til grafik og tema. Dyresymbolerne har en 3D-effekt, der får dem til at se levende ud. En farverig jungle kombineret med dyrenes lyde giver en fordybende oplevelse. Musikken giver en vild følelse, og brugen af trommer gør det hele så meget bedre.

Vi elsker, at der er ildfluer og sommerfugle, som sværmer rundt om hjulene, når hjulene stopper. De flyver dog hurtigt væk, når hjulene begynder at dreje igen.

Spillemaskinen finder sted i de indiske jungler, hvor de vilde dyr regerer. Det højest betalende dyresymbol og stjernen i showet er Bengal Tiger-symbolet. Spillet har også en asiatisk elefant, en bjørn, en krokodille og en kongekobra. Vær forberedt på at tage på en smuk rejse, hvor dyrene hjælper dig på din vej.

De har ikke inkluderet et Wild-symbol på denne spillemaskine, men de har et lyserødt blomstersymbol som Scatter.

Ekspanderende symbol-funktion i Jungle Spirit: Call of the Wild

Ekspanderende symbol-funktion i Jungle Spirit: Call of the Wild

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Wild-symboler og deres udbetalinger i Jungle Spirit: Call of the Wild

Spillemaskinen tilbyder 5 medium gevinstsymboler og 5 symboler med lav gevinst. Blandt de mellemvindende symboler betaler Bengal Tiger-symbolet mest. Du får udbetalt 150 mønter for at lande 5 bengalske tigere på en betalingslinje. Den asiatiske elefant betaler dig 100 mønter for at lande 5 asiatiske elefanter på en betalingslinje.

På samme måde betaler bjørnen, krokodillen og King Cobra dig henholdsvis 80 mønter, 70 mønter og 60 mønter for at lande 5 ens symboler på en betalingslinje. Kortsymbolerne vil betale dig 30 mønter for at lande 5 ens symboler på en betalingslinje. Du er nødt til at lande mindst 4 kortsymboler på en betalingslinje for at udligne.

Bemærk at disse udbetalinger er for en indsats på 20 mønter, så dine resultater vil være forskellige afhængigt af hvor meget du satser.

Topgevinst under free spins i Jungle Spirit: Call of the Wild

Topgevinst under free spins i Jungle Spirit: Call of the Wild

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Stærke bonusfunktioner og free spins

Vil vil først se på bonusfunktionerne, der ses i hovedspillet, og derefter vil vi fokusere på free spins. De sommerfugle, du ser på spillemaskinen, er der ikke kun for æstetikkens skyld. De kan markere et bestemt symbol på hjulene. Hvis dette symbol er en del af en vindende kombination, ekspanderes det til at dække hele hjulet. Denne funktion kaldes Symboludvidelse, og den kan også ses under free spins.

Næste spændende funktion er Butterfly Boost-funktionen. Denne funktion aktiveres tilfældigt, når du har vundet, og der ingen Scatter-symboler er eller symboler markeret med sommerfugle. Når denne funktion er aktiveret, flyver sommerfuglene rundt og ekspanderer 1 til 3 symboler, som er en del af en vindende kombination.

Du kan forestille dig det store potentiale, som Butterfly Boost-funktionen er i besiddelse af, fordi det vil øge dine gevinster markant. Nu er det tid til at udforske den funktion, der låser op for det ægte potentiale på denne online spillemaskine, nemlig free spins-funktionen. Du skal lande 3 til 5 lyserøde blomstersymboler eller Scatter-symbolerne for at aktivere free spins.

Før free spins begynder, skal du vælge et af de fem dyr, der ses på spillemaskinen. Dyrene med de højere udbetalinger på spillemaskinen giver dig lavere free spins med et højere gevinstpotentiale. For eksempel vil Bengal Tiger-symbolet kun give dig 4 free spins, men gevinstpotentialet er meget højere end de andre symboler.

På den anden side vil King Cobra give dig 20 free spins, men gevinstpotentialet vil være det laveste. Symbolerne med det højere gevinstpotentiale har også højere risiko, så du skal vælge dyret i henhold til din risikotolerance og vinderpotentialet.

Her er oplysninger om antallet af free spins, som bliver belønnet af forskellige dyr:

  • Bengal Tiger: 4 free spins
  • Asiatisk elefant: 8 free spins
  • Bjørn: 12 free spins
  • Krokodille: 16 free spins
  • Cobra: 20 free spins
Jungle Spirit: Call of the Wild spillemaskine

Jungle Spirit: Call of the Wild spillemaskine

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Max Win i Jungle Spirit: Call of the Wild

Den maksimale gevinst på 7.768x din indsats er tilgængelig på denne spillemaskine. Du skal vælge Bengal Tiger-symbolet i free spins-runden og være meget heldig for at få den maksimale gevinst. Når du lander Bengal Tiger-symbolet på alle hjul markeret med sommerfugle, vil du se hjulene blive fyldt op med Bengal Tiger-symbolet og få den maksimale gevinst på 7.678x din indsats.

Selv det lavest betalende Cobra-symbol giver dig chancen for at få en maksimal gevinst på 3.071x din indsats. Det vindende potentiale ved free spins er dermed enormt uanset hvilket dyr du vælger.

Vælg dyret under free spins i Jungle Spirit: Call of the Wild

Vælg dyret under free spins i Jungle Spirit: Call of the Wild

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan besejrer du Jungle Spirit: Call of the Wild online spillemaskinen

Udviklerne er gået med et 5x3-layout, hvilket er rimelig standard. Du får en belønning, når du lander tre eller flere symboler på en betalingslinje fra venstre mod højre. Symbolerne behøver ikke at røre ved hinanden, da de kan være i en hvilken som helst position, så længe de er på de tilstødende hjul, og kombinationen starter fra det hjul længst mod venstre og går til det hjul længst mod højre.

Du kan også ende med at lande mere end et symbol på et bestemt hjul i en vinderkombination. I dette tilfælde multipliceres gevinsten med 2, fordi du landede 2 af et bestemt symbol på et hjul. Igen er det vigtigt at huske, at dyresymbolerne udbetaler mere end kortsymbolerne. Du vil finde det meget sværere at tjene på kortsymbolerne.

Du kan ikke justere betalingslinjerne på denne spilleautomat. Alt du skal gøre er at vælge din indsats og møntværdi. Du kan satse i intervallet fra 0,20 til 100 mønter. Vi anbefaler ikke at gå efter high bets, medmindre du ved, hvad du laver. Det er en risikabel automat, så du vil ofte opleve tørre perioder. Derfor er det vigtigt at spille ansvarligt og være tålmodig for at få de store gevinster.

Spillet har autoplay-funktionen, og den gode nyhed er, at du kan foretage så mange som 1.000 spins på autopilot. Du kan endda indstille, hvilket symbol der skal vælges, hvis free spins aktiveres under de avancerede indstillinger i autoplay-funktionen.

Du kan klikke på max bet-knappen for at satse det maksimale beløb. Hvis du klikker på det igen, vil hjulene begynde at dreje. Som du kan se, er kontrolelementerne nemme at forstå, og de ligner andre spillemaskiner, som du måske har spillet på.

Butterfly Boost-funktion i Jungle Spirit: Call of the Wild

Butterfly Boost-funktion i Jungle Spirit: Call of the Wild

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Den bedste strategi for at vinde mest

Der kan gå noget tid tid før du vil opleve Free Spins'ene i aktion. Derfor vil denne spillemaskine også teste din tålmodighed og evne til at kontrollere dine følelser. Først og fremmest skal du sikre dig, at du har god tid, før du spiller seriøst på denne spillemaskine.

Hvis du har mindre end en halv time, er denne spillemaskine ikke værd at spille på, fordi du måske ikke ser meget action indenfor så lille en tidsramme. Du skal også sørge for, at du holder dine indsatser lave og prøve at maksimere spins'ene.

Butterfly Boost er meget mere almindeligt end free spins. Imidlertid har free spins det højeste indtjenings potentiale. Hvis du føler dig heldig, skal du vælge tigeren og håbe på det bedste.

Super Mega Win i Jungle Spirit: Call of the Wild

Super Mega Win i Jungle Spirit: Call of the Wild

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Volatilitet og RTP

Det er en spillemaskine med højeste volatilitet, så udbetalingerne på denne spillemaskine er enorme. Du kan risikere at have mange frustrerende spins, så det er vigtigt at have tålmodighed og vente på, at heldet er med dig.

Det er sjældent at se free spins, så du skal vælge et dyr med omhu. Hvis du træffer det forkerte valg, vil du blive ved med at spørge dig selv om, hvorvidt du skulle have valgt et andet dyr.  

Den maksimale gevinst på 7.678x din indsats i free spins placerer denne maskine i kategorien med højt betalende spilleautomat gevinster som for eksempel Dead or Alive. Selv hovedspillet har en maksimal gevinst på 1.825x din indsats, hvilket er mere end nok til at gøre spillere begejstrede over denne spilleautomat.

RTP'en eller tilbagebetalingsprocenten for denne online spillemaskine er 96,53%. Det er lidt højere end standard RTP'en og bør opmuntre spillerne til at give denne spillemaskine et spin. Du skal sikre dig, at RTP'en ikke er for lav, især når du spiller på en spillemaskine med høj volatilitet. Heldigvis er RTP'en anstændig i dette tilfælde.

Valg af Free Spins Dyr i Jungle Spirit: Call of the Wild

Valg af Free Spins Dyr i Jungle Spirit: Call of the Wild

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Kompatibilitet for Jungle Spirit: Call of the Wild

Det er en spillemaskine, som NetEnt har udviklet, så det er ikke svært at gætte, at de har gjort det kompatibelt med alle enheder. Du kan spille spillet på mobiltelefoner, tablets og PC'er. Derudover fungerer det på alle operativsystemer såsom Android og iOS.

Den gode nyhed er, at du ikke behøver at bekymre dig om at downloade noget, da det kan spilles direkte fra browseren. Du behøver kun bekymre dig om at vælge et casino, som du vil spille på.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Jungle Spirit: Call of the Wild online spillemaskinen noget for dig?

Jungle Spirit: Call of the Wild er en af de mest spændende spilleautomater, som NetEnt har udviklet. Spillet har funktioner såsom Butterfly Boost samt symboludvidelsesfunktionen, som hjælper dig med at holde hovedspillet interessant.

Free spins i kombination med de forskellige dyre valg er ventetiden værd. Hvilket dyr skal du vælge? Du skal vælge dyret der passer bedst til din strategi. High rollers skal gå efter tigeren, og low rollers skal gå efter slangen. Måske skal du gå efter bjørnen, som giver en god balance mellem risiko og belønning.

Den fantastiske grafik i kombination med et fantastisk soundtrack og indbringende funktioner har gjort denne spillemaskine til en af de mest populære spillemaskiner der findes. Den maksimale gevinst på 7.678x din indsats i free spins og den maksimale gevinst på 1.825x din indsats i hovedspillet gør det nærmest til en selvfølge at du skal teste denne spillemaskine af. Vi anbefaler at du prøver spilleautomaten for at udforske dens uendelige potentiale.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Jungle Spirit: Call of the Wild - FAQ

Er det muligt at spille Jungle Spirit: Call of the Wild gratis? Pil Pil

Ja, du kan prøve denne spillemaskine gratis lige her på BETO. Ingen betalingsoplysninger kræves for at prøve denne spillemaskine.

Er free spins tilgængelige i Jungle Spirit: Call of the Wild? Pil Pil

Ja, du kan få free spins ved at lande tre eller flere lyserøde blomstersymboler på hjulene. Derudover kan du vælge mellem 5 dyr, der belønner dig med et forskelligt antal free spins og vinderpotentiale.

Hvad er bonusfunktionerne i Jungle Spirit: Call of the Wild? Pil Pil

Bonusfunktionerne på denne online spillemaskine er Symboludvidelse, Butterfly Boost og free spins.

Kan Jungle Spirit: Call of the Wild spilles på mobilen? Pil Pil

Ja, du kan afspille spillet på enhver enhed, som du foretrækker, uden problemer.