MENU
Søg
Spillemaskiner

Jammin Jars 2 Spil For sjov

Spil Jammin Jars 2 gratis demo

Jammin Jars 2 Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Jammin Jars 2 af Push Gaming

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Jammin Jars 2 anmeldelse VurderingVurdering

Jammin Jars 2 Demo

Jammin Jars 2 er en funky spillemaskine med fantastisk musik og imponerende funktioner. Den originale Jammin Jars var uden tvivl den mest imponerende spillemaskine fra Push Gaming, så det var længe ventet med en værdig efterfølger.

Jammin Jars 2 har en masse funktioner såsom Giga Jar, Fruit Blast og Instant Prize-symbolet.

Udforsk den fremragende spillemaskine i vores anmeldelse nedenfor.


Udgivet: 02.06.2021
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt
Gevinst: X50000

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 13 Maj 2024 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenMaksimal gevinst på 50.000x din indsats

ÅbenForbedret grafik og tema

Åben7 bonusfunktioner

ÅbenStærkt hovedspil

ÅbenFlere store gevinster er mulige

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Høj volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Push Gaming

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt

Spillemaskiner RTP% 95.35

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.10

Spillemaskiner Max. Indsats 100.00

Spillemaskiner Antal hjul 8

Spillemaskiner Antal rækker 8

Temaer i spillet

Frugt


Funktioner

Niveaustigning Hold og spin Cluster Pays Hemmelig symbol Faldende symboler Sticky Wilds RTP spænd Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild Mega Symbol (3x3)


Jammin Jars 2 online spillemaskine

Jammin Jars 2 online spillemaskine

Velkommen til Jammin Jars 2

Hvis du syntes, at Jammin Jars var fantastisk, så vil du ikke blive skuffet, når du ser, hvor kraftfuld og indbringende Jammin Jars 2 er. Gør dig klar til endnu mere funky musik og farverige frugter med kraftfulde funktioner såsom Fruit Blast og Giga Jar på spillemaskinen. Spillet har 8 hjul og 8 rækker og fungerer på cluster pays-motoren. Designet er fremragende, fordi det ikke ligner de fleste af de spillemaskiner, vi spiller på i dag.

Spillet har Wild Jars, som har stigende multiplikatorer og som bliver sticky, når de er involveret i en gevinst. Wild Jar fungerer også som Scatter-symbolet, som bruges til at udløse free spins. Wild Jar fungerer også som Scatter-symbolet, som bruges til at udløse spillernes free spins.

Vi vil udforske alle bonusfunktionerne i vores anmeldelse. Læs videre herunder for at finde ud af, om Jammin Jars 2-spillemaskinen lever op til den store hype.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Funky tema og grafik

Det er tid til at troppe op på dansegulvet og danse til den lyse morgen. Selvom designet i spillet ligner Jammin Jars til forveksling, så er det dog en hel del bedre på grund af forskellige forbedringer såsom større hjul, funky musik og en eksotisk baggrund. Med hensyn til tema og grafik har spillet overgået vores forventninger.

I baggrunden ser du et flot dansegulv lige under hjulene, og vi kan betragte den store Giga Jar-krukke nyde musik på venstre side af hjulene. Giga Jar-figuren ser virkelig cool ud med solbriller og høretelefon. De lyserøde, blå, gule, grønne og andre fede farver i baggrunden giver masser af liv til spillemaskinen.

Palmerne, de bevægende lys og neonfrugterne fuldender looket på dansegulvet. Kombinationen af den fremragende grafik og funky musik giver en meget usædvanlig stemning. Du vil sikkert tage dig selv i at nyde musikken eller at du endda får lyst til at danse, mens du spiller.

Du kan nyde synet af forskellige frugter som symboler på spilleautomaten. Der er figner, bær, ferskner, meloner, ananas og granatæbler. Det højest betalende symbol er granatæblet, som betaler dig 1,5x for at lande en kombination med fem ens symboler, og den betaler dig 1.000x din indsats for at lande 32 eller flere af de samme symboler i en kombination.

Spillet har et regnbuekrukke-symbol, som er Wild-symbolet. Det er det smukkeste symbol på spillemaskinen og den mest brugbare også. Husk at regnbuekrukke-symbolet også er en scatter, som kan hjælpe med at udløse free spins. Spillemaskinen har også guld-, sølv- og bronzemønter, som er Instant Prize-symbolerne. Det sidste symbol er Gold Vinyl-symbolet som samles i den store krukke, når det lander på hjulene.

Overordnet set er spillemaskinens design, tema og grafik perfekt, og det supplerer gameplayet rigtig godt.

Vind flere gevinster på Jammin Jars 2 online spillemaskinen

Vind flere gevinster på Jammin Jars 2 online spillemaskinen

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Betagende bonusfunktioner

Jammin Jars 2 er spækket med bonusfunktioner, og spillet har i alt hele 7 af slagsen, hvilket er meget mere end de sædvanlige 3 eller 4 bonusfunktioner. Lad os udforske nogle af bonusfunktionerne.

Collapsing Reels

Collapsing Reells eller kollapsende hjul er en funktion, som du muligvis allerede er fortrolig med. Hjulene kollapser, når der er en gevinst, og de vindende symboler forsvinder fra hjulene. Det giver dig mulighed for at få en chance mere for at vinde en gevinst og udløse funktionen igen.

Wild Jar-symbol

Wild Jar symbolet er ikke kun en Wild, men også en scatter. Multiplikatoren for Wild-symbolet starter ved 1, og den stiger efter hver gevinst, som Wild-symbolet er en del af. Når Wild-symbolet er en del af en gevinst, forbliver den på hjulene og bevæger sig til en nærliggende ledig position inden kollapset. Kort sagt er en Wild et betydningsfuldt symbol, der udfører forskellige funktioner.

Instant Prize Symbol

Når du lander en Øjeblikkelig præmie symbol eller de her Instant Prize-symboler i en klynge på 5 eller mere, får du en gevinst i henhold til værdierne på symbolerne. Den maksimale værdi for et Instant Prize-symbol er 1.000x din indsats. Du kan også nyde funktionen under Fruit Blast-funktionen.

Fruit Blast-funktion

Frugt sprængningen/eksplosionen kan udløses når som helst efter et kollaps. Efter funktionen er udløst, føjes et eller flere kæmpe frugt- eller Instant Prize-symboler til hjulene. Det kæmpe frugtsymbol og Instant Prize-symbolet udfylder det område, som de dækker med deres mindre versioner for at give dig store gevinster.

En stor gevinst på Jammin Jars 2 spilleautomaten

En stor gevinst på Jammin Jars 2 spilleautomaten

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Free spins og Giga Jar-spins i Jammin Jars 2

Der er to typer meget indbringende spins i Jammin Jars 2. Den første er de normale free spins med 3 eller flere Wild-symboler på hjulene hele tiden, og den anden er Giga Jar-spins, som har Giga Jar-symbolet på hjulene med 3 til 4 Wilds. Lad os udforske de to typer free spins i flere detaljer.

Free Games-funktion eller Free Spins

Som du ved udløses Free Games-funktionen ved at lande 3 eller flere Wild-symboler på hjulene. Du får 6 free spins, hvor de 3 eller flere Wilds med stigende multiplikatorer giver dig mulighed for at vinde store gevinster. Husk at en Wilds multiplikator kun stiger, når den er en del af en gevinst. Den flytter til en tilstødende ledig position efter et kollaps.

Giga Jar-spins og Guld Vinyl-symbolet

Du kan se Guld Vinyl-symbolet lande på hjulene og blive samlet i den store Giga Jar-krukke. Når krukken er fuld af Guld Vinyl-symboler, kan Giga Jar-spins udløses. En yderligere fordel ved Gold Vinyl-symbolet er, at det øger spillemaskinens RTP, når du samler nok symboler til at komme videre til næste niveau. Du kan nå den maksimale RTP på 96,60% ved at indsamle det maksimale antal Guld Vinyl-symboler.

Lad os nu vende tilbage til Giga Jar spins. Efter at funktionen er udløst, vises 3 til 4 Wild-symboler på hjulene, og Giga Jar-symbolet vises også som en Instant Prize-symbol blok. Du får 8 Giga Jar-spins, hvor hvert symbol vil dreje og give dig en chance for at lande et Instant Prize-symbol. Du kan også få 1 eller 2 ekstra free spins ved at lande et Instant Prize-symbol.

Når Instant Prize-symbolerne og Instant Prize-blokken er i en klynge på 5 eller flere symboler, skaber de en vindende kombination. Bemærk at Wild-symbolerne vil fungere, som de gør under free spins.

Mega gevinst i Jammin Jars 2

Mega gevinst i Jammin Jars 2

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Maksimal gevinst

Jammin Jars 2 er en spillemaskine med en høj volatilitetsrating, så du vil ikke se gevinster meget ofte, men de kan til gengæld være meget indbringende.

Nyd sticky Wilds, Fruit Blast-funktionen og Giga Jar-spins på Jammin Jars 2-spillemaskinen

Nyd sticky Wilds, Fruit Blast-funktionen og Giga Jar-spins på Jammin Jars 2-spillemaskinen

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Jammin Jars 2 spillemaskinen noget for dig?

Jammin Jars 2 er en værdig efterfølger til originalen, fordi den udvider potentialet og giver os flere nye og indbringende funktioner. Spillet er bedre end originalen, og det kan nemt blive din nye yndlings spillemaskine. Der er ingen tvivl om, at det er en af de bedste nyere spillemaskiner, som er udgivet i 2021.

Husk at spillet har en maksimal gevinst på 50.000x din indsats, hvilket i sig selv bør være nok til at motivere folk til at prøve spillemaskinen af. Selvom Giga Jar-funktionen ikke er let at udløse, kan den være meget belønnende.

Free spins er fantastiske ligesom i originalen, og musikken er meget mere vanedannende og dragende. Instant Prize-symbolerne, Fruit Blast-funktionen og de sticky Wilds gør hovedspillet både indbringende og interessant.

Kort fortalt bør du bestemt prøve Jammin Jars 2 online spillemaskinen af. Vi håber, du nød vores anmeldelse.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Jammin Jars 2 - Ofte stillede spørgsmål

Hvor høj er RTP'en for Jammin Jars 2? Pil Pil

RTP'en for spillemaskinen er 96,10% til 96,60% afhængigt af antallet af indsamlede Gold Vinyl symboler.

Hvor stor er den maksimale gevinst på Jammin Jars 2-spillemaskinen? Pil Pil

Spillemaskinen har en kæmpe maksimal gevinst på 50.000x din indsats. Det er en spilleautomat med høj volatilitet, så du skal kunne tåle noget tab, hvis du vil have en chance for at vinde de helt store gevinster.

Er der free spins i Jammin Jars 2? Pil Pil

Ja, du kan få 6 free spins ved at lande 3 eller flere Wild-symboler på hjulene. Disse free spins har sticky Wilds med multiplikatorer, der øges efter hver gevinst, som Wilds'ene er involveret i.

Hvordan fungerer Instant Prize Symbol-funktionen på Jammin Jars 2-spillemaskinen? Pil Pil

Når du lander 5 eller flere Instant Prize-symboler i en klynge, får du en belønning baseret på symbolernes værdier.

Hvordan fungerer Fruit Blast-funktionen i Jammin Jars 2? Pil Pil

Et eller flere kæmpe frugt- eller Instant Prize-symboler vises tilfældigt på hjulene. Symbolerne afslører derefter ens symboler for store gevinster.

Er det muligt at spille på Jammin Jars 2 spillemaskinen gratis? Pil Pil

Ja, du kan spille på Jammin Jars 2 spillemaskinen gratis lige her på BETO.