MENU

Spil Gonzo's Gold - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Gonzo's Gold af NetEnt

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Gonzo's Gold anmeldelse

Gonzo's Gold

Den spanske erobrer, Gonzo, er tilbage for at søge efter guld på NetEnt's Gonzo's Gold online spillemaskine. Spillet har et begrænset antal Bonusfunktioner, som inkluderer Klyngeudbetalinger og Free Spins med Udvidende Symboler.

Spillet har 5 hjul og 5 rækker, og du kan nyde gevinster op til 6.500x din indsats.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere om spilleautomaten. 


Udgivet: 14.10.2021
Volatilitet
Gevinst: X6500

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 01 Juli 2022 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Maksimal Gevinst på 6.500x din indsats

Inkluderer den legendariske Gonzo

Klyngeudbetalinger

Free Spins med Udvidende Symboler

Free Spins kan genudløses

Ulemper

Begrænsede Bonusfunktioner

Ikke den bedste Gonzo-spillemaskine

Fakta om Spillemaskinen

Software NetEnt

Volatilitet

RTP% 95.07

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.10

Max. Indsats 200.00

Antal hjul 5

Antal rækker 5

Temaer i spillet

Eventyr Gamle Civilationer


Funktioner

Book of ... mekanik Cluster Pays Udskiftning af symbol Extra Gratis Spins Bonusspil: Vælg Objekter Voksende Symboler RTP spænd Scatter symboler Free Spins Wild


Nyd smukke symboler og et Inca-tema i Gonzo

Nyd smukke symboler og et Inca-tema i Gonzo's Gold

Velkommen til Gonzo's Gold online spillemaskinen

Gonzo er en ikonisk karakter, der optræder på flere af NetEnt's spillemaskiner. Gonzo er en ikonisk karakter, der optræder på flere af NetEnt's casino spillemaskiner. På Gonzo's Gold online spillemaskinen vil du udforske Inca-templet og gøre dig bekendt med forskellige Inca guder.

Når Gonzo er til stede, forventer man, at funktionerne vil matche hans fejlfri ry. Derfor er funktionerne bevidst designet til at gøre gameplayet simpelt og sødt.

Du kan nyde Klyngeudbetalinger og Free Spins med Udvidende Symboler. Udvikleren har taget 2 af de mest populære funktioner og kombineret dem for at skabe en spændende oplevelse.

Nogle vil måske tænke, at Gonzo er set på for mange spillemaskiner, eller at spillemaskinen her ikke har så meget potentiale. Sandheden er dog, at Gonzo er en ikonisk karakter, som folk har elsket i årevis, og spillemaskinen har en maksimal gevinst på 6.500x.

Selv nye spillere vil hurtigt forstå det enkle gameplay, så de kan gå i gang med at søge efter den fantastiske maksimale gevinst. Læs vores anmeldelse for at høre mere om spillemaskinen.

Video: Spil Gonzo's Gold - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Gameplay på Gonzo's Gold spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Inca Tema, Fantastisk Grafik og Symboler

Tema og Design

Spillemaskinen har ikke noget fancy design, og vi sætter pris på den enkle tilgang, de har taget. Det er et klogt valg at gå med et minimalistisk design med enkle funktioner.

Gonzalo Pizzaro var en spansk erobrer, der første gang blev introduceret som en karakter på Gonzo's Quest spillemaskinen. I dag er Gonzo blevet synonymt med NetEnt. Vi er en smule skuffede over, at man kun ser Gonzo på hjulene og ikke ved siden af dem.

I baggrunden kan du se indersiden af et Inca-tempel, hvor guldet ligger gemt. Det er ikke den mest imponerende baggrund, vi har set fra NetEnt, men den sørger for, at man holder fokus på hjulene.

Symboler

Inca-temaet er ikke noget nyt, men det ses ikke ofte. Det bedste ved temaet er symbolerne, der forestiller Inca guder, og de ser fantastiske ud.

Den energiske stammemusik passer rigtig godt til gameplayet. Symbolerne er designet til perfektion. Gonzo og Inca-guderne er de højt betalende symboler. Kortsymbolerne er også til stede med interessante designs og flotte farver.  

Inca Pyramiden udfylder to roller på spillemaskinen. Det er nemlig både Scatter- og Wild-symbolet.

Overordnet er det en velskabt spillemaskine, som du uden tvivl vil nyde.

Land mindst 3 højt betalende eller 4 lavt betalende symboler i en klynge for at vinde

Land mindst 3 højt betalende eller 4 lavt betalende symboler i en klynge for at vinde

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan besejrer du Gonzos Gold online spillemaskinen

Spiller Guide

Gonzo's Gold spillemaskinen spilles på 5x5 hjul med Klyngebetalings-mekanikken. Du skal lande mindst 3 symboler med høj værdi eller 4 symboler med lav værdi i en klynge for at vinde en gevinst. Det er en fantastisk belønningsmetode, fordi det giver dig mulighed for at vinde hvor som helst på hjulene. Desværre er Kaskadefunktionen ikke inkluderet i spillet.

Du kan indstille dit indsatsbeløb ved at klikke på mønt-ikonet under hjulene. Indsatsområdet spænder fra 1 kr. til 1500 kr. Det er et bredt indsatsområde, som gør det muligt for både high rollers og konservative spillere at nyde spillet fuldt ud.

Vælg et tilfældigt Udvidende Symbol, før Free Spins-runden begynder

Vælg et tilfældigt Udvidende Symbol, før Free Spins-runden begynder

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Fantastiske Bonusfunktioner

Spillemaskiner, der inkluderer Gonzo, er normalt fyldt med forskellige Bonusfunktioner. De har taget en mere simpel tilgang denne gang. Det betyder dog ikke, at du ikke kan vinde stort, og vi ved, at Gonzo-spillemaskiner er kendt for deres enorme potentiale.

Du kan nyde 2 Bonusfunktioner på spilleautomaten i form af Klyngudbetalinger og Free Spins med Udvidende Symboler. Lad os udforske Bonusfunktionerne og se på, hvordan de fungerer.

Klyngeudbetalinger

Et symbol betragtes som en del af en klynge, hvis det ligger vandret eller lodret ved siden af et matchende symbol. Hvis du lander symboler i en klynge, kan du få gevinster. Du har brug for mindst 4 højt betalende og 3 lavt betalende symboler for at få gevinster gennem Klyngebetalings-mekanikken.

Free Spins med Udvidende Symboler

Scatter-symbolerne i spillet er meget belønnende, og det er ikke kun fordi de belønner dig med Free Spins, men fordi de også belønner dig med anstændige gevinster. Lad os tage et kig på hvor meget du kan vinde ved at lande Scatters.

  • 3 Scatters = 10 Free Spins og 2x din indsats
  • 4 Scatters = 10 Free Spins og 20x din indsats
  • 5 Scatters = 10 Free Spins og 200x din indsats

Som du kan se, forbliver antallet af Free Spins det samme, men den garanterede gevinst stiger, alt efter hvor mange Scatters du lander på hjulene. Før dine Free Spins begynder, skal du vælge 1 ud af 9 symboler for at afsløre det Udvidende Symbol under Free Spins.

2 eller flere Udvidende Symboler, ved siden af hinanden, vil altid udvides til at dække en hel række eller et helt hjul under Free Spins. Efter udvidelsen af symbolerne får du en ekstra gevinst fra dem.

Free Spins kan genudløses ved at lande 3 eller flere Scatter-symboler på hjulene.

Vælg det Udvidende Symbol og nyd Free Spins i Gonzo

Vælg det Udvidende Symbol og nyd Free Spins i Gonzo's Gold

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Maksimal Gevinst

RTP'en er 96,11%, og volatiliteten er høj.

Du kan få en maksimal gevinst på 6.500x i spillet. Ud fra statistikken kan vi konkludere, at det er en meget kraftfuld spilleautomat, som vil belønne de tålmodige.  

Nyd Free Spins med Udvidende Symboler og Klyngeudbetalinger i Gonzo

Nyd Free Spins med Udvidende Symboler og Klyngeudbetalinger i Gonzo's Gold

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Gonzo's Gold online spillemaskinen noget for dig?

Det er altid sjovt at spille på en spillemaskine med Gonzo, og der er mange forskellige udgaver tilgængelige, som inkluderer ham. Vi kan godt lide den anderledes tilgang, de har taget her, så vi anbefaler klart, at du prøver Gonzo's Gold online spillemaskinen af.

Spillet har ikke kaskader eller stigende Multiplikatorer. Det har til gengæld Free Spins, der kan genudløses, og Scatters der også kan erstatte andre symboler. De Udvidende Symboler under Free Spins og bonusgevinsterne fra Scatters giver et godt boost til dine gevinster.

Hvis du er træt af at spille Gonzo's Quest eller Gonzo's Quest Megaways, er spillemaskinen her muligvis det, du har brug for.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Gonzo's Gold - Ofte stillede spørgsmål

Hvor høj er den Maksimale Gevinst på Gonzo's Gold-spillemaskinen?

Den maksimale gevinst er 6.500x din indsats, hvilket burde være nok for alle type spillere.

Hvor høj er Volatiliteten og RTP'en på Gonzo's Gold spilleautomaten?

Spilleautomatens RTP er 96,11%, og volatiliteten er høj. Vi anbefaler at satse lavt og være tålmodig for anstændige afkast.

Er der Free Spins på Gonzo's Gold spillemaskinen?

Ja, du kan udløse 10 free spins ved at lande 3 eller flere Scatters på hjulene. Ved at lande 3 eller flere Scatters får du også en bonusgevinst. Du kan vælge 1 symbol som det Udvidende Symbol, før Free Spins-runden starter. Under Free Spins kan det Udvidende Symbol udvides til at belønne dig med store gevinster. Free Spins kan også udløses igen.

Kan I forklare, hvordan Klyngebetalings-mekanikken fungerer på Gonzo's Gold online spillemaskinen?

I Klyngebetalings-mekanikken tæller de samme symboler, der ligger vandret eller lodret ved siden af hinanden som en del af en klynge. Du får en gevinst, når du lander mindst 4 højt betalende og 3 lavt betalende symboler i en klynge.

Er det muligt at spille på Gonzo's Gold spillemaskinen gratis?

Ja, du kan spille på Gonzo's Gold spillemaskinen eller andre spillemaskiner, der inkluderer Gonzo helt gratis på BETO. Det er en sjov spillemaskine, der kan give dig den store gevinst, du drømmer om, så drej hjulene i dag for en sjov oplevelse.