MENU
Søg
Spillemaskiner

East Coast vs West Coast Spil For sjov

Spil East Coast vs West Coast gratis demo

East Coast vs West Coast Spil For sjov
Start
Klik for at starte

East Coast vs West Coast af Nolimit City

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

East Coast vs West Coast anmeldelse VurderingVurdering

East Coast vs West Coast Demo

Det er tid til den ultimative face-off mellem østkysten og vestkysten. Dyk ned i den gyldne hiphop æra og oplev funktioner såsom Respins og to forskellige typer Free Spins.

Gør dig klar til ubegrænset sjov på en spillemaskine skabt af Nolimit City.

Vi vil udforske, hvad spillet har at byde på i vores anmeldelse af East Coast vs West Coast.


Udgivet: 02.02.2021
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt
Gevinst: X30618

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 16 Maj 2024 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenStor max gevinst på 30.618x din indsats

ÅbenEnestående tema og grafik

Åben3 typer Free Spins

ÅbenSpækket med funktioner

Åben5 Kraftfulde Forstærkere/Modifikatorer

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Ekstrem høj volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Nolimit City

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt

Spillemaskiner RTP% 94.00

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.20

Spillemaskiner Max. Indsats 100.00

Spillemaskiner Antal hjul 5

Spillemaskiner Antal rækker 3

Spillemaskiner Betalingslinier 243

Temaer i spillet

Urban


Funktioner

Wild Nudge Køb Bonus Runde Hemmelig symbol Respins RTP spænd Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Nyd forskellige kraftfulde funktioner på East Coast vs West Coast spilleautomaten

Nyd forskellige kraftfulde funktioner på East Coast vs West Coast spilleautomaten

Velkommen til East Coast vs West Coast spillemaskinen

Nolimit City har endnu engang leveret en spillemaskine med en masse unikke bonusfunktioner og et fascinerende tema. Du vil kunne nyde kombinationen af et fedt tema, legendarisk musik og bonusfunktioner, der giver en unik og uforglemmelig oplevelse.

Der er forskellige forstærkere i spillet såsom xWays og Linked Reels eller Tilknyttede Hjul. Derudover kan du vælge mellem to forskellige typer Free Spins, der vil give dig den dobbelte mængde sjov i én spillemaskine. Husk at spillemaskinen giver dig op til 84.375 måder at vinde på.

Listen over funktioner er så lang, at du skal bruge lidt tid på spillemaskinen, før du kan se dem allesammen i spil. Nolimit City har overgået sig selv, da de designede den.

Spillet vil uden tvivl overgå dine forventninger og overraske dig med de mange vanvittige gevinster. Selv for en spillemaskine fra 2021 ligger niveauet virkelig højt. Du vil snart se hvorfor, når vi går mere i dybden.

Nyd Kyst til Kyst Spins ved at lande 5 bonussymboler på hjulene

Nyd Kyst til Kyst Spins ved at lande 5 bonussymboler på hjulene

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Hip-hop tema og fantastisk Grafik

Temaet og det grafiske på Nolimit City's spillemaskiner er altid noget helt særligt. Deres styrke ligger i at designe spil med en cool stemning og livlige farver. Punk Rocker er et glimrende eksempel på, hvordan Nolimit City designer deres spil. East Coast vs West Coast er uden tvivl en af deres bedste spil med hensyn til grafik og tema.

Den solrige vestkyst og den blålige østkyst i baggrunden repræsenterer to forskellige stilarter, der ser meget smukke ud sammen. Det er ikke første gang, vi ser et graffiti-design fra Nolimit City, og vi håber heller ikke sidste gang.

Grafikken fremhæver på smukkeste vis funktionerne i spillet.

Musikken har de også skabt til perfektion, og du vil blive revet med af de forskellige beats, selv hvis du ikke er den største fan af hip-hop.

Symbolerne er ligeledes smukt designet. Wild symbolet forestiller en knytnæve med ordet Wild skrevet i guld. Scatter symbolet forestiller et racerdæk, hvilket repræsenterer de berygtede drive-bys, der fandt sted på den tid.

Tre berømte personligheder vises også på hjulene, nemlig Benjamin Franklin, Abraham Lincoln og George Washington. Du vil se dem på en helt ny måde her, da de har taget hip-hop livsstilen til sig.

En hund med guld om halsen og en boom box er de højt betalende symboler.

Nyd vanvittige gevinster i East Coast vs West Coast

Nyd vanvittige gevinster i East Coast vs West Coast

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Fantastiske Bonusfunktioner

Det er svært at holde styr på alle bonusfunktionerne, fordi du vil opleve mange forskellige funktioner, som dukker op på spillemaskinen. Der er Free Spins, Respins, Hjul Forstærkere og Wilds. Lad os starte med Forstærkerne og derefter vil vi udforske de andre funktioner.

Forstærkere (Enhancers)

Man kan sige, at Forstærkerne låser op for det fulde potentiale på spilleautomaten. De bliver dog kun aktive under Respins og Free Spins. Lad os tage et kig på dem.

  1. xWays-funktion: Funktionen belønner dig med 2 eller 3 af de samme symboler på ethvert hjul, som det lander på, og det vil også øge længden på hjulet. Det kan give dig mulighed for at øge antallet af måder at vinde på og vinde stort, ved at gøre det let at danne kombinationer.
  2. xNudge Wilds-funktion: Hvis du kun lander en del af xNudge Wild symbolet på et hjul, skubber det op eller ned, indtil hele Wild symbolet, der er 3 rækker højt, er synlig. Hvert skub af Wild symbolet øger gevinstmultiplikatoren med 1, og Multiplikatorerne for flere Wilds lægges sammen til en stor gevinst.
  3. Multiplikatorfunktion: Når funktionen er aktiv på et hjul, vises alle symbolerne med en Multiplikator knyttet til dem. Multiplikatorerne for alle symboler der er involveret i en gevinst, ganges med hinanden for at give dig en kæmpe gevinst.
  4. Tilknyttede Hjul: De vises altid på 2 eller flere ens hjul. Kort sagt har hjulene de samme symboler på de samme positioner for at hjælpe dig med at skabe nemme gevinster.
  5. Infectious xWays: Når funktionen afslører det infektiøse symbol, bliver alle andre symboler af samme slags inficeret og udvidet for at gøre det lettere at vinde stort.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Respins og Free Spins i East Coast vs West Coast

Nu vil vi udforske de vigtigste bonusfunktioner, som bliver forbedret af Forstærkerne. Lad os komme i gang.

Drive by Respins

Hvis du lander 2 bonussymboler på hjulene aktiveres Drive by Respins. Du vil få et enkelt Respin med en af forstærkerne aktive. Forstærkeren kan være fra Vestkyst Spins eller Østkyst Spins.

Free Spins

Der er to typer Free Spins på spillemaskinen, og du kan vælge mellem Vestkyst Spins og Østkyst Spins, når du har udløst funktionen. 3 og 4 bonussymboler vil belønne dig med 8 Free Spins med 3 aktive Forstærkere og 10 gratis chancer eller free spins med henholdsvis 4 Forstærkere aktive.

Hvis du lander 5 bonussymboler får du Kyst til Kyst Spins med alle 5 Forstærkere låst op, og alle funktioner aktiveret. Du kan også få yderligere bonussymboler under Free Spins.

Bemærk at Forstærkeren vises på den øverste række under Free Spins.

Lad os nu se på de forskellige typer Free Spins.

Østkyst Spins

Østkyst Spins har infektiøse xWays aktive på hvert spin. Det er den eneste Forstærker, der dukker op i funktionen. Du kan dog vinde regelmæssigt og få anstændige gevinster gennem funktionen, især efter du har fået flere infektiøse xWays.

Positionerne længst til venstre i den øverste række, blokeres under Free Spins, men hvis du lander et ekstra bonussymbol giver det dig 2 ekstra Spins og låser op for 1 position.

Vestkyst Spins

Vestkyst Spins giver dig 1 Forstærker fra xWays, xNudge Wilds, Multiplikatorer eller tilknyttede hjul på hvert spin. For eksempel kan xWays vises over 2 hjul på et specifikt spin, og xNudge kan derefter ses i det næste spin.

Positionerne længst til højre er låst under disse spins. Du kan låse 1 position op og få 2 ekstra spins ved at lande et bonussymbol.

Kyst til Kyst Spins

Her lander 2 Forstærkere sammen for at give dig chancen for at få fantastiske gevinster. Funktionen aktiveres ved at lande 5 bonussymboler, og den giver dig 12 spins med alle Forstærkere aktive. Du kan også udløse funktionen ved at låse op for alle de øverste positioner i Østkyst Spins og Vestkyst Spins.

Nolimit Bonusfunktion

Du kan købe Free Spins ved at vælge en af følgende muligheder:

  • Du kan betale 80x din indsats og købe 8 eller 10 Østkyst Spins eller Vestkyst Spins. Du kan vælge den, du ønsker, når du har foretaget købet.
  • Du kan nyde 12 Kyst til Kyst Spins ved at betale 420x din indsats. Det udløser det fulde potentiale på spillemaskinen og giver dig en chance for at lande nogle vilde gevinster.
Land 3 eller flere Scatters for at udløse Free Spins

Land 3 eller flere Scatters for at udløse Free Spins

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Maksimal Gevinst

RTP'en for spillemaskinen er 96,04%, hvilket ligger omkring den gennemsnitlige RTP på 96%. Det vil hjælpe dig med at holde spillet kørende i lang tid. Spillemaskinen har derudover en høj volatilitet. Ifølge udvikleren har spillet en volatilitet på 10 ud af 10, så du bør undgå at lægge for høje indsatser, når du spiller.

Den maksimale gevinst er på 30.618x din indsats, så den høje volatilitet giver dig også et meget højt vinderpotentiale. Kyst til Kyst Spins er den funktion, der kan hjælpe dig med at få det maksimale udbytte. Den kan godt være svær at udløse.

Vælg mellem Østkyst Spins eller Vestkyst Spins

Vælg mellem Østkyst Spins eller Vestkyst Spins

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er East Coast vs West Coast online spillemaskinen noget for dig?

Ja, East Coast vs West Coast online spillemaskinen er en af de bedste automater skabt af Nolimit City. Ideen om at give dig et valg mellem 2 typer Free Spins er fremragende. Det er klart, at Kyst til Kyst Spins funktionen er hovedattraktionen, idet du kan vinde det maksimale beløb på 30.618x din indsats under funktionen.

Nolimit City har udviklet forskellige spændende Forstærkere, og du kan nyde 5 af dem her i spillet. Det er svært at sige, hvilken Forstærker der er den bedste, men du vil i hvert fald få masser af store gevinster takket være Forstærkerne.

Temaet og grafikken hæver spilleautomaten til det næste niveau ved at tage dig tilbage til den legendariske hip-hop rivalisering mellem Tupac og The Notorious B.I.G. Selv hvis du ikke kender noget til rivaliseringen, vil du stadig kunne nyde det fantastiske design på spillemaskinen.

Spillet har kun en mindre ulempe i form af dens høje volatilitet. Nolimit City er dog kendt for deres spillemaskiner med høj volatilitet og kæmpe potentiale, så vi klager ikke.

Du bør ikke gå glip af muligheden for at prøve den fantastiske spilleautomat af.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

East Coast vs West Coast - Ofte stillede spørgsmål

Hvor høj er den Maksimale Gevinst i East Coast vs West Coast? Pil Pil

Den maksimale gevinst er 30.618x din indsats, hvilket er mere end rigeligt til at begejstre de fleste spillere.

Hvor høj er RTP'en og Volatiliteten i East Coast vs West Coast? Pil Pil

RTP'en for den smukke spillemaskine er 96,04%, og spillemaskinens volatilitet er ekstremt høj. Du skal satse lavt og vente på de store gevinster for at se det fulde potentiale på spillemaskinen. Hvis du satser højt, kan du hurtigt løbe tør for penge.

Er der Free Spins på East Coast vs West Coast-spillemaskinen? Pil Pil

Ja, der er Østkyst Spins, Vestkyst Spins og Kyst til Kyst Spins på spillemaskinen. Du kan vælge mellem Øst- eller Vestkyst Spins eller nyde Kyst til Kyst Spins ved at lande 5 Scatters på hjulene.

Kan I forklare, hvordan Kyst til Kyst Spin-funktionen fungerer i East Coast vs West Coast? Pil Pil

Funktionen giver dig adgang til alle Forstærkere og giver dig mulighed for at lande 2 Forstærkere på et enkelt spin. Det låser dybest set op for det maksimale potentiale på spillemaskinen.

Kan I forklare, hvordan Drive by Respins-funktionen fungerer i East Coast vs West Coast? Pil Pil

Funktionen aktiveres, når du lander 2 Scatters, og den giver dig en Respin med en af Forstærkerne aktive.

Kan jeg spille på East Coast vs West Coast spillemaskinen gratis? Pil Pil

Du kan nyde spillemaskinen gratis ved at prøve demoen her på BETO™.